首页 一百所答案
  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    be consumed without harm.The polential of celisbydevyeteris ther thehighly promising which has been ongoing ince21lpossibility of adding additives such as vitamins.om the mainedhe e develpwl bean furhermpver heya gethern tand vegeterbygven Them for the o he used n15 Lidl oresthroughout Switzerland following the successful main trial.28.Why did Lidl choose Empa as a partner?A.It is the expert in cellulose products.B.It is a leading company in marketing.C.It is the most famous research center.D.It is easy to work together with.C29.What is the advantage of this new packaging?A.It can be recycled.B.It can be produced more easily.C.It reduces food waste greatly.D.It can decrease the cost of production.C30.What does Paragraph 3 mainly talk about conerninthe new material?A.The test.B.The sales.C.The usage..使f角D.The disadvantages.readers know from theA.The study was successful in 2019.B.150 Lidl stores have tried this material.C.Only three stores use this material now.D.The material is promising in Switzerland.DNew research published in Frontiers in Education argues that analyzing parents occupation or thenumber of books in a home is a better predictor of student success across different cultures than other factors(因素).7·The research team,based in Sweden,analyzed data from almost 600000 students in 77 countries fromthe 2018 Programme for International Student Assessment(PISA),a woridwide study that measures theperformance of 15-year-old school students in mathematics,science and reading.Like most similar assessments,PISA treats socioeconomic status as a single factor among a number ofother factors,such as class size or school policy,when trying to predict student success.But whenresearchers broke socioeconomic status down into six different factor groups,they made some surprisingdiscoveries."Our main finding is that relations between student achievement and socioeconomic factors look verydifferent in different countries,"said Dr.Kimmo Eriksson,lead author and a professor of mathematics andsocial psychology at Malardalen University College.mny countries,achievement is strongly related tothe number of books at home while it is unrelated,even negatively()related to wealth.He noted it is possible to find a best factor,but this factor may be different for difterent countries.Afactor that includes books at home and parents'occupational status may work quite well as a predictor ofstudent achievement in higher-income countries,based on the results of the current study.In particular,they concluded what could be so beneficial about owning books,especially among ageneration growing with smartphones and social media.They argued that this effect may be less about directcause and more related to what the paper referred toas“traitranser(特质转移)”,In other words,he英语试题卷第5页(共8页)

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    available in 8 languages.Free earphones are available from the driver.husband,John,and their three grown children,but she loses touch with everyone elseOur distinctive,open-top,double-decker tour buses run all day and every day of the year.Although life was disappearing for Alice,it was moving on for her family.Anna,one of herWhat's Included:daughters,has twins.Alice's husband,a successful scientist in his own field,decides to accept aHop-on hop-off bus tours of Sydney and Bondi Beachposition in New York City and move there leaving Alice with their children.Not long before heEnjoy great views of Sydney's highlights from the open-top,double-decker busleaves,John takes Alice to their beach house for one last vacation.While there,Alice has a clear.Visit Sydney Harbour Bridge,Sydney Opera House and the world famous Bondi Beach amongmoment and tells John that she remembers him and that she was smart once.John assures her that shethe 34 stopsis the smartest person he has ever known,and Alice replies that she misses herself.Pre-recorded commentaries available in 8 languages24.What does Alice think leads to her mistake when giving a talk at Stanford University?Sightsee at your own pace with your ticket that is valid for 24 or 48 hoursA.The jet lag.B.Her clumsiness.Free Wifi available on all busesC.Her disease.D.The busy schedule.Live bus tracking available on free Big Bus App25.How does Alice feel when she first gets lost in her neighborhood?Price:A.Embarrassed.B.Annoyed.C.Thrilled.D.Frightened.Adult from $6026.When does Alice probably realize she may be ill?Childfrom $40A.After she can't enjoy books and movies.Familyfrom $160B.After she gets lost at Stanford UniversityChildren:A child ticket is valid for children between the ages of 5 and 15.C.After her husband decides to go to New YorkChildren under the age of 5 may travel free of charge.All children must be accompanied by aD.After she finds herself keep forgetting familiar things.responsible adult.27.Why does Alice say "she misses herself"?Family:The family ticket is valid for two adults and two children.A.She can't go with John.B.She blames her children.21.What is special about tour buses?C.She feels sorry for herself.D.She is quite lonely every day.A.They offer live bus tracking.B.They run only on working days.CC.They charge passengers for Wifi.All authorities on the style of English essays agree that good writing is brief.Careful writers sayD.They allow passengers to get on and off freely.what they mean in as few words as possible22.Which of the following does the tour provide?A classic statement of this principle appears in the famous little book of William Strunk Jr.andA.Meals.B.Pre-recorded commentaries.E.B.White,The Elements of Style:Vigorous writing is brief.A sentence should containC.City maps.D.Cameras.23.How much will a couple with 3 children between the ages of 5 and 15 spend at least?no unnecessary words,a paragraph no unnecessary sentences,for the same reason that a drawingC.$240.D.$300.should have no unnecessary lines and a machine no unnecessary parts.A.$160.B.$200It follows that any words which perform no useful function in the sentence-that is,which addBnothing to the meaning-一should be edited out(删除).Alice Howland leads a busy life.She's a famous professor of psychology at Harvard UniversityAlmost every text that has been translated into English from Chinese,(or that has been writtenand also in great demand as a speaker at seminars and conferencesdirectly in English by a native speaker of Chinese)contains unnecessary words.Draft translations areAs the story begins,Alice has traveled to Stanford University to give a talk.She begins sharingcommonly full of them,and even polished final versions are seldom free of them.information that she had shared a thousand times before;she needs no notes.Then suddenly,a wordRead anything that has been published in English for foreign readers-a magazine article,aescapes her.The pause seems to last forever while she struggles to find the word.Finally,shenews story,and an advertisement-and you are likely to find unnecessary words.Read even theclumsily uses the word“thing”and continues,contributing the slip to jet lag(飞行时差反应)asshortest English texts-the label on a food product,a billboard on the street,and the company nameshe finishes her talk.on the front of a building-and if you are on the alert (to recognize them,chances are thatBack home,Alice decides to go for a run.She follows a familiar route,but all of a sudden ityou will find words that could and should have been left out.Unnecessary words are the typicalisn't familiar.She knows she is in Harvard Square but has no idea which way is home.She begins toquality of Chinglish.panic.Then as suddenly as her sense of direction left her,it's back again.She rapidly walks theUnnecessary words can be any part of speech-nouns,verbs,adjectives,adverbs,distance to her house.prepositions,articles,and so on.In the following chapters we shall consider the most importantAlice continues to experience other small mistakes now and then.But it isn't until they becometypes,starting with unnecessary nouns and verbs,which often go hand in handmore and more frequent that she has a series of tests confirming that she has early-onset Alzheimer's28.What can we know about unnecessary words?disease(早发型阿尔茨海默病).A.They are the common feature of ChinglishAs Alice's condition worsens,she loses the ability to enjoy books and movies because she can noB.They are of great value to the meaning.longer follow the plots.She doesn't know how to spend her days.The once famous expert in linguisticsC.They can be any part of speech except nouns.(语言学),who was used to a busy schedule,suddenly has nothing really to do.She depends on herD.They can't be found in the shortest English texts第59页青于蓝高考英语核揆钮,综合训练(八)、第60页青于蓝高考英语核按钮,综合训练(八】

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    There it is,Jackson Bookstore.Q:Which place are the speakers tryingto find?9.W:What are you going to buy forAmy's birthday?M:Well,I'm going to get her a cameraand I promised to take her to aconcert.What about you?W:Oh,I haven't.decided yet.I'llprobably buy her that new CD,as she likes it so much.Q:What will the woman probablybuy for Amy?10.W:Tom,you mean you don't readthe daily newspaper?M:No,I haven't got the time.W:So how do you know what'sgoing on?M:I listen to the news on the radioin the morning and I watch thenews on my mobile phone atnight.Q:How many ways does Tom useto know what's going on?Ⅲ.听对话,根据所听内容选择最佳答案。对话读两遍。听第一段对话,回答第11-12小题。M:Sunshine Restaurant.Good morning.W:Good morning.This is Linda White.I'd like to book a table for three.M:What time?W:At 3:30 this afternoon.M:I'm sorry but we only serve lunchtill 3:00 pm,madam.W:Oh,well,two o'clock then,and itmust be by a window.M:OK,Ms.White.A table for threeby a window at 2:00 pm today.听第二段对话,回答第13-15小题。W:Jeff,where have you been?I calledyou but you weren't at home.M:I've been to the clothes store.I'llattend a business meeting tomorrow,so I went to buy a new shirt.W:I hear your business is starting to takeoff.I'm happy for you.M:Thank you.But there is still a longway to go.(下转A1、A4版中缝)

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    20223/23☑高分说短语-、1.in memory of2.fact file3.went missing4.high up5.nature reserve八年级第44期第3-4版¢高分说二、1.close to2.on your own all by yourself3.stay healthy/keep fit4.shown,great love for八年级第44期第34版94

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    20222128高分说Unit6单元综合能力练题17.C由下文内容可知,她的故事是关于克服困难并鼓励其他人做同样的事情,故填difficulties。18.A根据语境可知,不幸的是,她被发现患有自闭症...,故填Unluckily。19B根据语境可知,琳达的母亲以身作则,教她独立的意义..,故填neaning。20.C由上一句提到她试过转校,但似乎从不被欢迎可知,欺凌还在继续,故填continued。九年级第38期第1-4版高分说Unit6单元综合能力练题21.A由下文提到琳达上了大学可知,医生说琳达不可能会成功或完成学业,但她证明了他们是错的,故填wrong。22.D由句中的“join them on community visits”可知,琳达被当地志愿者邀请,故填invited。23.B由句中的“her story”可知,琳达后来被当地志愿者邀请加入他们的社区访问,在那里她可以分享她的故事,故填share。九年级第38期第1-4版120

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    《Unit2随堂精练》参考答案1.This Sunday,either you or your brother goes toSection Abuy some books.-1.group 2.usually 3.funny 4.exercises 5.never2.There are lots of toys in that black box.1.brushes 2.showers 3.dresses 4.teeth 5.job3.I like taking a walk with my parents after dinner.三、l.What time do,take2.What time4.I often take a shower after doing sports.5.I usually take online classes on the weekend.3.Does;go 4.doesn't work 5.What timeSelf Check四、15 CADEB、1~5 ECBDASection B1.get 2.teeth 3.first 4.easy 5.tastes 6.they1.quarter 2.quickly 3.either 4.tastes 5.homework7.usually 8.teaches 9.evening 10.talk1.clean 2.sometimes 3.life 4.walks 5.runs三、1.to2.but3.for4.up5.a我社常年办理邮购业务。5份以下订户,每户每月加1元邮费:5份以上免收邮费。汇款时请在附言

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    上接第4版)(Text 8)W:Hello,Mr White.Doyou think it's possiblefor us to talk sometimetoday?M:I'd love to,Miss Wil-son,but I've got a pret-ty tight schedule todayI've got to finish read-ing the yearly financialreport by10.Therhave to drive to the air-port to pick up an ad-vertiser at 11.After that.I'll have a meeting withhim over lunch.WCansee youaftelunch?M:Well,let me see...afterlunch,I have to attend aseniorstaff meetingwhichmaylasttwo hours.Canyoucome at?We can talkfor an hourbeforemeet my sales team at 4.W:I'm afraid an hour is tooshort.What about to-morrow morning?M:9 to 11.then.I'll waitfor you at the officew:OK,see you then.(Text 9)W:Now you are admittedinour volunteeringYour job is tothe.sick,the disabledand the injured to geover difficulties in manyplaces.MAll righHow manydays should I serve?W:Volunteering can beafew hours a weekor afew hours a month,dur-ing the day or in theevening,also.eighpart-time or full-time.That depends on yourown situation.M:I'm a college student,and I have many courses to attend in the dayso I'd like to chooseevenings.right.That'sthedeal.Thank youforyour kindness andef-fortsM:Don't mention it.Doingvolunteering is an ex-cellent wayfor me todevelopskillsbeyondschool,learning.Mean-while,I can build up myworking experience formy future career.W:That's really a soundchoice for young peoplelike you.(Text 10)The Chinese AviationMuscum is Asia's largesmuseum.It covers an areaof more than 1,000 acresThe museumis 48milesfrom the center.of BeijingIt lies in the scenic Datang-shanTown,ChangpingDistrict of Beijing.In summer,the museum is openeyery day from 10 in themorning to 7 in the evening.Inwinter,itcorat4o'clock.ticketadults is¥5,and for chil--dren or students it is'4.5.For families,there is a spe-cial ticket which costs¥18,Thisyearwe havesome-thing extrafor visitors.Youcango up in a small planeandsee,thecountrysidefrom the air.You can onlyand youseverre you

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    A.Uncertain.B.Optimistic.C.Concerned.D.Dissatisfaction.35.What is the text mainly about?A.A study of motion sickness.B.Self-driving vehicles.C.A convincing experiment.D.The cause and handling of motion sickness.第二节七选五(共5小题:每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。In the past,early travelers used the oceans and waterways as highways to bring goods todifferent places.36 Nowadays,cruise ships (can take people on breathtakingjourneys along scenic waterways around the globe.Here are some of the reasons you mightend up loving this kind of travel.Cruise ships are known for their food.Some of the best cruise ships have an believablevariety of food to choose from at every meal.37 So you don't need to pay extra moneyfor meals.With all the food choices,it can seem like all your favorite high-end restaurantshave come along with you on your vacation.38 Cruise ships provide fun activities after supper.The activities on cruises can bethemed,such as a New Orleans'party,children's themes,or Las Vegas-style.Magic shows,music,and theatre are standard programs.In addition,many ships have several bars,and of course,free wi-fi.The actual rooms on cruise ships range from small to large,depending on the level of theprice.Going up higher can get you a double room with beautiful water views.But it is moreexpensive.In fact,cruise ships offer elevators()and stairs for you to enjoy the viewsfrom the top.39 Besides,you won't spend much time in the room.Traveling on a cruise ship is one of the easiest ways to see certain parts of the world.Ifyou're afraid of flying,cruise ship travel is a great way.Cruise ships leave from Florida,Califomia,Seattle,New York,ports along the Mississippi River,and the Great Lakes.40A.The evenings are seldom dull.B.Meals are included in the cruise price.C.This is the easiest way to see the world.D.So at that time towns and cities grew along rivers.E.Decide before you book which ship you are interested in.F.You don't have to choose the expensive rooms for a better view.With those chocs,you can take an ejoyable vacation and ver take afight

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    "One remaining problem of the widespread use of e-skins lies in mass production of high-resolution34.What can we infer from Sharifs words in the last paragraph?sensors,"adds group leader Vincent Tung,"however,the latest technology offers new promise.A.Taking good advantage of free time will help bring people happiness.28.What's the feature of the new e-skin?B.Attending too many activities may damage people's health.A.It's flexible and sensitive.B.It is almost the same as human skin.C.Spending spare time with friends often benefits people a lot.C.It has fragile electronics.器D.It has proved important in areas like AI.D.Having little free time may result in anxiety.29.What can the new e-skin do?35.What is the passage mainly about?A.It can rapidly react to the touch.B.It can change humans'blood pressureA.The relationship between free time and happiness.B.The significance of money.C.It can heal the wounded skin quickly.D.It can adjust humans'temperature.C.The retirement life.D.The productive activities30.What does the underlined word "striking"in paragraph 5 probably mean?第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)A.SlightB.NoticeableC.Well-known.D.Insignificant.根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。31.What is the best title for the text?Each year many people move to the Sun Belt in the southern United States.36 No matter whereA.A Breakthrough in High TechnologyB.Man-made Skin ImprovedC.The Types of E-skinD.The Widespread Use of E-skinthese people come from or where they go,snowbirding is a great way to enjoy the best weather of thecountry and enjoy the wide variety of places.家How much free time do you need to be happier?Feeling overwhelmed by your to-do list can certainlyMost of the time people use the word "snowbird"to refer to a retiree that travels to warm placesmake you unhappy,but new research suggests that more free time might not be the elixir ()likeduring the winter months.However,snowbirding is certainly not limited to retirees.37 A largemany of us have dreamed.population of snowbirds usually choose California,Arizona,Florida and Texas,which have mild weather好Researchers found that people with more free time generally had higher levels of subjective well-beingduring the winter.()-but only up to a point.People who had up to two hours of free time a day generally reported they38 Some people like to travel in their RVs(recreational vehicles),others have a second home infelt better than those who had less time.But people who had five or more hours of free time a day generallythe location of their choosing.The second home provides all that a house can offer,but it doesn't allow thesaid they felt worse."While too little time is bad,having more time is not always better,"said Marissafreedom to explore.The RV travelers,however,can get to wherever they want.In an RV,snowbirds canSharif,an assistant professor of marketing at the Wharton School.For example,some adults struggle withchoose to set up a movable residence in one spot.They can also explore a wide variety of places.39the "retirement blues",which can be due to much free time.They conducted several smaller onlineFor those people that have the ability to leave their homes for a few months during the winter toexperiments.In one they asked participants to imagine having 3.5 to 7 free hours per day.They were askedexplore the southern areas,there are many benefits to have.40 By snowbirding,they can also escapeto imagine spending that time doing "productive"things (like exercising)or to imagine doingthe cold.While this may seem purely for comfort,it can be for health and safety reasons as well."unproductive"activities (like watching TV).A.Retired people,of course,will hate it.The participants believed their well-being would suffer if they had a lot of free time during the day-B.They choose to seek a warm and sunny climate.but only if they used it unproductively."In other words,how people use their free time matters,"SharifC.Many snowbirds travel in their RVs around the Sun Belt.said."Of course,what feelsproductive'is up to you.Free-time activities like knitting,reading,cookingD.They can build new friendships and communities over the years.or gaming are also known to put people in a state of flow.When people do find themselves with excessiveE.People of all ages have more freedom to spend months away now.()amounts of spare time,such as retirement or having left a job,our results suggest theseF.There are many ways people choose to accomplish their snowbirding.爵individuals would benefit from spending their new-found time with purpose.C.Whatever advantages or disadvantages,people will choose the way they like32.What is the finding of the new study?第三部分语言知识运用(共两节,满分45分)A.Adults tend to feel happy in their free time.B.Being too busy threatens people's physical health第一节(共20小题;每小题1.5分,满分30分)C.More free time does not definitely mean more happiness阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填人空白处的最佳D.More and more people have little spare time.选项。33.Why does the author mention the example in paragraph 2?Last summer,my 14-year-old daughter,Hannah,joined a volleyball league.Due to her excellentA.To emphasize the significance of spending free timeperformance,her coach 41 that we should transfer her to a better team.B.To indicate the reasons for adults'being upset.My wife and I 42 a little.We weren't sure whether Hannah would adapt well to a new teamC.To forecast the retirement life in the future.43,Hannah seemed quite determined.She thought that it would 44 her if she was on a strongerD.To prove the discovery of the new researchteam.So a month ago,she joined the team she desired.英语考向卷(七)第5页(共8页)英语考向卷(七)第6页(共8页)语

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    第20期参考答率培舞和内在美的统串烧多模态语篇第1版Ⅲ.1.worry about3.that's all综合能for the5.my favourite放事传承-5 DCBAD同学评价Unit 2holiday第23.monitor版面1.fast盾和图惑4.6t3.best●陈所II.1.others2.to getP1头版头条3.club4.lessons5.cleaning内在美的统I'm Jack fromplay2.tennis4.term5.monitor6.startⅢ.l.does well2.get on with时文纵览,ast.The summer8.fit9.game3.ready to help4.just like全新主张化,悦纳自己is my plan for it.10.bestII.score12.tidy5.I'm sure13.sureeverybody15.rodeIV.I.She is kind to everyone.P2主题阅eeks of the holiday.17.swamLet's make our classroom beautiful胶化,体现了对同学的尊3.Does Mike play football in the school team?主题引领,1Sydney,AustraliaI.play the pianoplay tennis3.ride a bikeABob is good at many kinds of ball games即学即用have delicious4.on the board5.would like6.that's all5.They try to get the best score in the match.P3环球视野y friends and go7.worry about8.get on well with sb.Unit 39work hard10.ready to do sth.1.Can;catch2.No:I can't看世界、爱箱an't wait to take11.choose.12.promise to do sth.Which/What club can;join13.in the school team14.just like15.do cleaning4.What can;cook 5.a schoolbag to me用英文讲速长高、长壮和独立意ave a picnic on16.be good at17.fly a kite1-5 DDBCCP4品读经典课堂直播间1.Her2.beautiful/nice视听结合,3.how4.a.readyom Sydney,I1.play the piano2.Would you like (to drink)7.like8.can编读互动would like to work4.would like my mum to buy6.with变化to study hard6.English to me9.teaches10.club5.D第4版up earlyat7.get on well with8.tidy化开心词典回答问题I will do my2.make a promise1.Because students in poor areas don't have art or sports和父母争吵。有日1.promises to golessons.sons and get语法驿站1.can't speak2.Yes;she can3.Can you2.She /Zhang Ping is good at dancingnew term.In第3版3.It/Dancing helps students look nice.单元课课练(Module2)4.He/Yin Da teaches PE at a school in Guangdong.num with the5.Yin Da and other PE teachers help the school have▣茬儿③青春期Unit 1to stay fit.2.rides3.boardsports games扫码进入学.tennismy fantastic4.cooking5.piano读官方微信1.then2.term3.clubs责编亢佩佩nyself.本版主编孔丽莎取更多内容teaching5 choose

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    C.No other young cats kept him company.D.I didn't mind whether he was blind.25.What does the underlined word "issues"in the 3rd paragraph mean?A.Difficulty.B.Fun.C.Luck.D.Business.26.Which of the following statements is TRUE?A.Jack likes to play with a new eyeless cat.B.Jack is good at talking and playing with peopleC.Jack quickly adapts to the new environment.D.Jack and Bear lie down on the sofa together when tired.27.What can we learn from the passage?A.A cat has nine lives.B.All is well that ends well.C.A good beginning makes a good ending.D.God helps those who help themselves.CKielder Forest in Northumberland,England,is home to birds of gray and redsquirrels.Around 90 years ago,it was also home to the pine marten().The0.5 meters animal was driven to dying out in England by 1926 becausegamekeepers wanted to secure the safety of their game birds,according to TheGuardian.However,the martens thrived in Scotland,and the animals appear to becrossing back into England.A pine marten was spotted in Kielder Forest by JohnHartshorne,a volunteer who monitors the red squurel population in the forest,part of an effort to stop gray squirrels from further invading (the redsquirrels'territory.The pine marten is one of the animals receiving a helping hand from Backfrom the Brink,one of the conservation groups working together to help save 20species from dying out in England.Their efforts aim at helping the pine martenand other at-risk species.Red squirrels are threatened by invasive gray squirrels,which out-competethe native squirrels for food and pass on a deadly virus.Martens keep gray高三英语,共(12)页,第5页

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    Most importantly,bring your phone with you,a backup phone battery or portable charger and anID card.If an accident happens,you might need to contact a friend or family for help.39 It'salso important to set aside some money for an emergency that you can easily access.40 You surely don't wish to get worn out,so pack healthy snacks to keep you energeticall through.Also don't forget to carry enough water in case you feel thirsty.Besides,pack appropriateclothing.It helps to check the weather forecast first to know the kind of dress you'll need.A.Go over your map carefully.B.Take your bike for a long-distance test-rideC.You need to feel as safe as possible with your bike.D.Push yourself a bit further if you regularly exercise.E.Remember to bring with your appropriate tools for such problems.F.Cycling demands much energy especially for a long distance.G.And an identification card will help to identify you just in case.第三部分:语言知识运用(共两节,满分45分)第一节(共20小题;每小题1.5分,满分30分)The Sweetest ThingWhen I was ten,I was crazy about candy.Whenever in our small-town41 with my mom,Iwould run my fingers through my favorite candy on the shelf.Once there,thinking about all things sweet I noticed a man a few feet away pushing buttons on theATM machine.Dressed in a suit,he seemed to be late for something,42 waiting for his cash toappear.The machine made a noise,and he immediately 43 a pile of bills and headed out.Curiously,I walked over to the ATM,where I started pressing the buttons as if knowing the44.Then Ilooked into the bottom of the machine.There I saw it:a beautiful,crisp()20 bill!45Iwanted to believe my magic made the cash appear,I knew the man in the suit must have left it behind.I held the money in my hand,staring at the number "20"and feeling46 than I ever had.Ithought about slipping the money into my pocket.No one would know,but it didn't feel47.Iknew it didn't belong to me.I had to find its owner and give it back!So I told my mom what hadhappened."We'll look for him."she said kindly.We rushed out and found him stepping into his car inthe parking lot!We48 him and asked whether he had left money at the cash machine."Letme49,"he said,pulling out his wallet and bills."Twenty,forty,eighty...Oh!You're right,"hesaid with surprise,"I'm50 a $20 bill.""Here you go,"I said,smiling with pride,as if I was a(n)51 who had solved a mystery."Thank you so much,"he said,bending down and shaking my hand.My heart_52.Before sayinggoodbye,he asked my mom for my name and53."I want to send your daughter a thank-youcard,"he said.

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    录音原文:Text IM:I can't believc I'm firally going to meet my idol.I've been listening to her songs since I was alittle boy.W:I heard that she will be signing on fans'things.Did you bring your record?M:I did,(1)and I've alfeady booked my spot in the line.Text2W:Tom always complains that he can't lose any weight.If he just focused a bit and exercisedfor once,he could easily do it.M:Actually,I heard he has a heart condition.For a person like him,losing weight isalmost impossible.(2)Text3M:Sorry,I'm late for school.W:Did you miss your bus?M:Ycs.The bus arrived and I was just about to get on.Suddenly,I realized I'd forgotten mywallet.(3)1 had to run back homc and gct it.Text 4W:Hey,you should take your hat off when going inside.(4)It's bad luck otherwise.M:That's an old eustom,from a time when people all wore hats with suits.And anyway,howcome you get to keep your glasses on?W:They're not for the sun,but to sec!Text 5W:As long as you come on time,what you do outside of work is none of my business.But ifyou keep doing this,I'll have to remove it from your'pay.(5)M:I wasn't late,just looking for something to clcan the floors with.Text 6W:The gyms are all closed and metal weights cost a fortune.So I built my own.(6)M:Wow,that's interesting.But it also sounds difficult.I'm sure you had to'learn a lot in theprocess.W:Yes,I got to leamn how to make concrete,for example.1 chose it for the weights because it ischeaper than iron..M:But how did you know how much concrete you needed?(7)W:Usually,one pound of dry concrete powder()can be turned into two pounds of wetconerete.(7)Each 10-pound bag of concrete powder doubles in weight when you add water.Text 7M:How long have you lived on the island?(8)(9)I'm afraid I could not handle it,with solittle to do.(8)But I must admit that I am very impressed by the fact that you're able to do it.W:There's actually a lot to do if you enjoy nature.I came here at first because I enjoyedwatching birds.(9)I quickly learned there's so much more.I picked up fishing here,and Ican go with one of the neighbors.In my life,I've never had so much time to devote to painting,either.There's a beautiful bcach just 10 minutes'walk that way,for example,which I'mdrawing.Is that where you're going?M:No,I'll just stay here.I will pack up and leave this aftemoon.W:Well,if you'd like to stay for another night,I could offer you a room for free.I have nobody elsein the hotel tonight.

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    的更普遍。可知,研究表示动物可能具有良好的社会学能力。故选C项。本文是一篇说明文。文章介绍了研究人员通过试验发现,蜜蜂可知通过观察来学解决问题的能力,这表明得的行为可以在蜜蜂之间传播,社会学行为在动物王国中可能远超人们以往的认知。做这类题材阅读理解时要求考生对文章通读一遍,做题时结合原文和题目有针对性的找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案。推理判断题也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确答案,切忌胡乱猜测,一定要做到有理有据。16.【答案】【小题1】D【小题2】F【小题3】A【小题4】E【小题5】G【解析】(I)D.联系下文题。根据下文One is that culture is a total pattern of behaviour thatis consistent in its components.Another fundamental is that culture is learned behaviour.Thethird is that culture is behaviour that is shared by a group of people,可知,一,文化是行为的整体模式,它的组成部分是一致的。另一个基本原则是,文化是后天得的行为。第三,文化是一群人共有的行为。故空格处应与文化的基本原则有关。D项意为"然而,在某些基本原则上是可以轻易确定的”,引出下文,符合语境。故选D.(2)F.细节理解题.根据上文Material culture includes the tools and symbols in a society,notincluding those physical things found in nature,unless they have undergone some change orhave been given meaning by people.可知,物质文化包括社会中的工具和符号,不包括那些在自然界中发现的物质,除非它们经历了一些变化或被人们赋予了意义。故空格处应与被定义为物质文化的事物有关。℉项意为”例如,一只在街上跑的老鼠不是文化的一部分,但是米老鼠是”。承接上文,符合语境。故选F。(3)A.联系下文题。根据下文Linked with all other aspects of culture,it reflects the natureand values of that culture.Industrialised societies have a rich vocabulary for commercial andindustrial activities,while less industrialised societies may have richer vocabularies formatters important to their societies.可知,它与文化的所有其他方面相联系,反映了文化的性质和价值。工业化社会在商业和工业活动上有丰富的词汇,工业化较弱的社会在对其社会公

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    29.How did researchers draw their conclusion?A.By referring to previous data.B.By analyzing the cause and effect.C.By consulting professionals'opinions.D.By conducting an experiment in the lab.30.What contributes to sea turtles'detecting plastic in the sea?B.Sense of touch.A.Sense of sight.D.Sense of hearing.31.What's the author's attitude toward buying plastic bottles?C.Sense of smell.C.Indifferent.D.Tolerant.A.Supportive.B.Disapproving.DLudwig van Beethoven is undoubtedly one of the greatest musicians that ever lived.Unfortunately,he died while still working on his 10th Symphony.Now,a team of musiciansand scientists have used artificial intelligence(AI to complete the artist's final masterpiece.Dr.Matthias Roder first came up with the idea to complete the composition in 2019,believing itwas a special way to celebrate Beethoven's 250th birthday in December 2020.He invited musiccomposer Walter Werzowa and Dr.Ahmed Elgammal,the creator of an innovative AI technology forthe art market to help him with the great task.Elgammal and his colleagues started the process by familiarizing the AI software initiallywith a broad range of classical music,and then,narrowed it to just Beethoven's work.Meanwhile,Werzowa and his group tried to interpret the rough sketches (and thehandful of notes that detailed Beethoven's plans for the 10th Symphony.The team then began the careful task of feeding the AI software musical notes from theunfinished composition.Elgammal says that since music is very structured and mathematical.AI can predict the next note reasonably accurately.However,it started to deviate from thecentral theme after a few notes.To stay true to Beethoven's original composition,Elgammal'steam sent Werzowa hundreds of Al-generated musical note variations every evening.Werzowawould listen to them and then select the one that he thought was closest to what the artistwould have written.The AI team would add the music and rerun the software to generate thenext suggestion.And piece by piece,the team was able to complete Beethoven's 10thThe composition-delayed by a year due to the COVID-19 pandemic-first appeared atSymphony!the Telekom Forum in Beethoven's birthplace of Bonn,Germany,on October 9,2021.Notsurprisingly,the Al-generated masterpiece is causing some debate.Critics believe technologyshould not be used in the human creative process.Elgammal and his team believe their AIsoftware is not out to replace humans-it is just a tool to help artists to express themselves innew ways.32.For what purpose did Dr.Matthias Roder want to complete the 10th Symphony?A.To prove his talent.B.To test AI's power.C.To honor BeethovenD.To put on a performance.33.Which can best describe the process of completing the composition?A.Cost-saving and smooth.B.Efforts-taking and fruitful.C.Time-consuming and fruitless.D.High-efficient and accurate.34.What does the underlined phrase"deviate from"in paragraph 4 probably mean?A.Figure out.B.Get across.C.Set down.D.Keep off.35.What does the author intend to do in the last paragraph?A.State people's responses objectively.B.Praise Elgammal and his team's efforts.C.Advocate writing compositions creatively.D.Oppose replacing musicians with technology.英语试题第5页(共8页)

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    a,cneaetwooem,snTehoeaation Alpha's future will hold or the dilemmas they will face.Nemhey mke hall of the populationA.They are a lot more independent.D.They accessed technology much younger.C.They have a greater influence on others.29.What might be Siri?C.A football fan.D.Sunny's brother.A.A toy.B.A book30.What does MeCrindle think of the future of Generation Alpha?C.Uncertain.D.WorryingA.Bright.B.Challenging.31.What is mainly talked about in the passage?A.A new phenomenon.B.A new generation.C.Human's future.D.Artificial intelligence本文是一篇说明文。文幸介绍了“阿尔法一代”这一说法的由来、这一代人的特点,以及专家们对这代人未8.D细节理解题。根据第三段内容可知,阿尔法一代与前人不同的是他们在更小的年龄接触了更多的科技来的预测。29.A推理判断题。根据第六段首句中“grew up with intelligent playthings such as Si”可知,Sin在这里应该是产品。故选D。指一种玩具。故选A。0.C推理判断题。根据文章末段内容可知,MeCrindle认为阿尔法一代的未来无法确定。故选C。31.B主旨大意题。本文在开头介绍了“阿尔法一代”这种称呼的由来以及这代人的特点,然后以Ndahmowa为例进行了进一步介绍,由此推断本文主要介绍了阿尔法这代人。故选BDAbout 236,000 people drown every year,according to the World Health Organization.Humans aren't the only an-imals that drown,of course;dogs,birds and more can drown when they're caught in water with no way to escape.Butwhat about fish and other sea animals?"Sea animals also need oxygen to live,"said Frances Withrow,a scientist at Oceana."It's just that they live ondissolved oxygen,while we get oxygen from the air."Most fish breathe when water moves across their gills().But if the gills are damaged or water cannot moveacross them,the fish can suffocate.They don't technically drown,but they do die from a lack of oxygen.Fishing equipment,such as some types of hooks,can damage the gills.Harmful bacteria may attach to the gills,blocking them so they can't get oxygen from the water.Although some fish can pump water across their gills while at rest,many fish must swim constantly so that waterflows past them.If they get trapped,such as in a fishing net,they may get stuck and die.Other animals,such as dolphins,get air the way we do.But they can only do it when they surface.Fishingequipment can trap them underwater,preventing them from doing so.It's difficult to know how many sea animals choke,Withrow said,but entanglement()kills 300,000 whalesand dolphins each year,the International Whaling Commission estimates.Sometimes,areas of the ocean may not have enough dissolved oxygen to support the fish that live there.One waythis can happen is if many plankton()bloom after plentiful nutrients become available.The plankton use upall the oxygen in a short period,causing fish in the area to suffer.Moreover,warm water doesn't hold as much dissolved oxygen as cold water does,according to Withrow.As oceantemperatures increase due to climate change,"dead zones"with lower oxygen levels are emerging.32.What does the underlined word"suffocate"in Paragraph 3 probably mean?A.Starve.B.Escape.C.Choke.D.Sink.33.What is a main reason for dolphins to surface?A.To avoid the trap.B.To breathe in oxygen.C.To watch out for dangerD.To defend baby dolphins.34.Which of the following might Withrow agree with?A.There is no oxygen or sea animals in"dead zones".B.The more nutrients there are in the water,the betterC.Increased water temperature is harmful to sea animalsD.The lower water temperature is,the less oxygen there is.精品模拟信息卷·英语教用三[第6页!

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    ,承8wGLL■Ee8a压Ⅱ.从方框中选择恰当的短语并用其适当形式完成句子。as soon as,hold out,be supposed to,学关淫报社on both sides of,welcome party1.I'm sorry that I can't attend the welcome partyEARNING ENGLISHfor our new classmates.2.We are supposed to take a nucleic acid test(酸检测)at least every seven days.九年级安徽3.We saw Mr.Smith as soon ashe walked out第11期of the train station.课时讲练4.Many tall trees on both sides of the road were(Unit10)blown down by the strong wind last night.5.The old woman held out her arms andggave the poor child a warm hug.Section A(1a-2d)4要点归纳Ⅲ.根据汉语意思完成句子,每空一词。1.距离我们第一次见面已经过去近20年了。be supposed to do sth.=should do sth.,Nearly 20 years has passed since we met each表示“应该或理应做某事”other for the first time.●be expected to do sth.意为“应该做某事2.我认为你在用错误的方法煮鸡蛋。可与be supposed to do sth..互换。另外,I think you're boiling the eggs the wrongbe expected to do sth.也可意为“被期盼做某way_·事;预料某事可能发生”度3.这本书有望成为本年度最畅销的书。同步练The book is expected to be the best-根据汉语意思完成句子。selling one of the year.1.你不应该在地铁上吃东西。4.令我们惊讶的是,由机器人组成的队伍在足球You are not supposed/expected to eat on the比赛中赢了我们队。subway.To our surprise,the team made up of2.鸡蛋的价格预计会上涨。robots won the soccer game against our team.The price of the eggs is expected torise5.这位著名歌手在昨天的歌迷会上与他的歌迷一一握手。The famous singer shook hands with each ofghis fans at yesterday's fan meeting.◇基础训练Section A(3a-4c)I.根据首字母及汉语提示,完成下列单词的要点归纳拼写,使句意明确,语言通顺。relaxed和relaxing都是形容词。relaxed表1.It's impolite(不礼貌的)of you to point your示“放松的、自在的主语是人;relaxingfingers at others.表示“令人放松的、轻松的”,主语是物。2.He made a deep bow(鞠躬)to the kingmake an effort意为“作出努力”,后面to show his respect.3.Rick rushed to the door to greet(迎接)常接动词不定式,表示“努力做某事”his mother as soon as he heard her footsteps.worth作形容词,意为“有..的价值;值得”,其后常接名词或Ving形式。同步练用括号中所给单词的适当形式填空4.Every time before leaving home,ThomasJane enjoys walking along the river in herk isses(亲吻)his little daughter on her facespare time.She thinks it (1)relaxing (relax).Theto say goodbye.cool wind and shining water make her feel5.Dragon boat racing is regarded as one of(2)relaxed(relax).However,it's unpleasant to seeChina's most important customs(俗)in thethe rubbish near the river.Last week,Jane decidedDragon Boat Festival.to make an effort (3)to clean (clean)it off.She hasworked on it for days.Though the job is tiring,it'sworth (4)doing (do).

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    Ⅲ.根据汉语提示,填写恰当的短语完成句子,每空一词。1.-I lost my favorite watch yesterdayI.根据句意及汉语提示完成句子。How terrible(真糟糕)!2.The mobile phone(可移动电话)第1.The_headmaster(校长)is35 years old andcost Tina 3,888 yuanhe's a father of two children.3.With the helpof(在…的帮助下)Tony,Mona finished节2.一Wendy,.do you know when online(在线的)her homework on time.shopping became popular?4.The students are talking aboutthe-Sorry,I don't know.number of(…的数量)cans3.I won't buy that piano,because it's toothey need.5.Mrs Miller told her daughter tostayexpensive(贵的).gaway from_(远离)the heavy trafficg6.Unluckily,many people losttheirlives_(失去生命)in the accident.4.一What about having pizza(比萨饼)for7.If you don't want to climb the stairs,youdinner?can take thelift(乘坐Sounds like a good idea.电梯).5.Will people live on Mars(火星)in the future?8.Remember to turnoff(关掉)6.Diana wants to learn how to make her ownthe TV before you go to bed.website(网站).9.You can play here,but becareful7.My grandfather has a great knowledge(知识)of(小心…)the cars on the roadof Chinese history.10.There is a deskin the middleof(在…的中间)Rick's room.11.The museum isclose to(靠近)the school.We can walk there.12.The students ran out of(跑出…)the classroom happily and8.America,Australia and Canada are allwent to the gymEnglish-speaking(讲英语的)countries13.If you have any problem,you canask9.Sam thinks English grammar(语法)is easy,Mr Fisher for,help(向…请but I think it's difficult.求帮助).l0.It gave me great pleasure(快乐)to meet14.The farm house felldown(坍塌),you.but luckily no one got hurt15.There is something wrong with the powergIine_(电源线).gV,按括号内的要求改写句子,每空一词。1l.The movie comes from a true_(真实的)story.l.John wants to have two more cakes.(改为12.Parents should correct (4)their children if同义句)they do something wrong.John wants to have another twol3.Linda got up late..As a result(结果),she didn'tcakes.2.You shouldn't jump off the window.(改为catch the school bus.祈使句)l4.If you want to improve(提高)your Chinese,Don't jump off the window.you should often speak with Chinese friends.3.It's safer to stay under the table.(改为同义l5.I'm sure(确信的)that Sara can do well in句)the math exam.Staying under the table issaferl6.What a sunny day today!It's perfect(完美4.Many children lost their homes in the的)for a picnic.yphoon.(改为一般疑问句)17.Idon't know whether(是否)Harry will comeDid many children lose theirto join us for lunch or not.homes in the typhoon?l8.If you want more information(信息)about5.Over ten people came to the party.(改为同the club,please call Dora.义句)19.The apples there were verycheap(便宜的)Morethanten people came toso I bought five kilosthe party20.My sister made a poster(海报)for theschool music festival.

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    together.Three ywriting it It was the first screenplay that hethat people w中幻石0aawrote.To their joy.it got picked up for aappreciation fo细盖新斯家年好本转裤撕家策movie.Now Leo not only writes screenplayswas highly m含母患三新组苹串二but also directs movies.I'm glad that heto rate the expepg枣断N6found something he loved doing when he wasstatements,s新子苄官斯#导附点排撕丑解young.So I hope all of us can pursue what0o9灭t0pauc●awe love though it is a long and challengingof the beauty9%001:触能症侧are 8 to来.0亭装.S08形Vprocess.第29期B版测试题参考答案香备区容各9见评如年显家督字得架霉家第单笨:精米蜂器6-10 CCBBAOur 9 sheL5 BACAB16-20 ACBACB8k8-600-0011-I5 BBABC26-30 DDDABtheir life expe21-25 ABBDA解隔等国喜驱/新得事还等1-35 CADBR36-40 EDBFGwas valuable.th41-45 DABCB46-50 ACBADofappreciatingH门SI-S5 BBABDnmeaningful."Apaaous smo56-65 (One possible version)se56.invented57.complicated12 in toAjdar mok o peol Suryool58.was selected59.ancan be difficul1w.I amoo pmoo nof parysyap faa aq pinom I60.providing61.that/whichfill the days w62.fairly63.to improvew.64.to65.creativity13.This写作(One possible version)easy for us t第一节Dear Eric.now.Yet lifeI'm writing to invite you to help me withshould slowthe preparations for the English poetryrecitation contest to be held next Friday.everyday thi2022-2023学年度There is much to do before the contest1.A.come abegins,including designing and putting upC.care fo第30期posters in the school and sending invitationsto guests.Besides,we'll prepare prizes for2.A.train高考版the winners,and thus we will do someC.predictshopping.I know you're good at designing3.A.interesposters,so your participation will surey make新高考the posters and the contest more attractive.C.casualAs scheduled,we'll start the preparations4.A.barriethis Saturday,so I really hope you can spare扫码听报some time to join me.C.drawb2023年3月11日Looking forward to your joining.5.A.attitucYours,Li HuaC.idea续出版物号CN34-0030第二节6.A.suffer总第4479期Paragraph 1:I first hugged my dad tight.Time was fying.C.receiand I finally let him go.Then,I hugged my7.A.giving男君小得mom for seconds,during which my brotherC.settin:本版传递时事hung on to my legs and whispered,"I'lld热点、增长知识见识、培养正确价值take care of Mom and Dad,sister!Don't8.A.sensitworry!"Tears rolled down my cheeks,so IC.blind观念、树立中国文化自信、发展学生just left without saying a word.With blurred9.A.promivision,I tried to get to my terminal.I tumed语学科核心素养。around several times and saw my parentsC.resultsmiling through tears and my brother jumping10.A.existgand waving at me.C.lesscParagraph 2:Beautiful mindFinally,Igot on the plane,worried about11.A.origimy parents and also myself.Just then,I got心灵驿站a message from my dad.which read,"TakeC.popucare of yourself,and be brave!We're always12.A.ConDebra vines成立公益组织,帮助here for you!And don't worry about us!"C.Stra独症患者及其家人Suddenly,tears welled up in my eyes again.13.A.behi文词数:195When the plane was taking off I determinedI'd be brave and ryosdy hard to let themC.on t特别提示:参考答案见下期B版甲缝)be proud.And I believed I could make it.14.A.knoWhen the plane was flying high in the air,Ihad a smile.

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    6What does the woman preferfoB A Meat.Where doSome Italian architects have completed the first 3D-printed home made from clayh comes from“teehnology"and“clayIrsfounder.Merio Cucinella,points out that building homes from eatth is not new.dme om s mis of earth.warer and organie material is one of the worldort firmness,and bio degradability etsdesi c ecome prectical option to house people who lack adequate housing due toOver the past few years.many 3D-printed homes and communities have beenfinancial issues.nceprualired.promising low construction costs.But while previous structures were builtusing conerere or plastic,TECLA was mainly built from soil at the site mixed with waterhuCucella blieve hcan be dopdn ienheverloal merirevlble,n could be chepwhere industrial corucion materials are harder tomby.thhas its drawbacks.Itmuch ower proces than quickdrynDprinted homes and al-clay skyscrapers are not likely in the future.Howevhfvalble soil and the program's ease of construction mean that TECLA ou beeedtoprovide housing in many different countries.It is estimated that by2303billion people will require access to accessible and affordable residences."You can build thiskind of house in many more places when you are not dependent on some specific product,"Cucinella explained.TECLA has drawn wide attention."I'm not in the position to say this will be the futureof all houses on the planet,"Russo,another 3D-printing architect said.However,he added,"I think this revolution of 3D printing is to give people a degree of freedom in how to dothings,without being connected to a big,professional industry."28.What's the purpose of TECLA?A.To make 3D-printed homes firmer.B.To assist in solving housing issues.C.To provide alternatives for house buyers.D.To help the poor through financial difficulty.29.What can we learn about the construction of TECLA?A.It's quite expensive.B.It takes a shorter time.C.It's a demanding process.D.It's flexible in material selection.30.What is Russo's attitude to TECLA?A.Favorable.B.Critical.C.Doubtful.D.Tolerant.31.What's the text mainly about?A.A design that can replace the previous patterns.B.A technology that takes the lead in architecture.C.A structure where tradition meets new technology.D.A trend where technology is coupled with architecture.

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    67.As I stood in line waiting to cash out at a "pack your own"kind of store,wherecustomers pack their items by themselves,I stared at the customer in front of mereading the magazines.She was young,but she already had a tired look to her,withheads bent forwards-as if life had beaten her down too many times.Her face looked pale from extreme tiredness.Her winter coat was thin andunbuttoned.The well-worn scarf around her throat probably did little to protect it fromthe cold weather.Her hands turning a few pages,were rough and red.When I lookeddown at her boots,I could see a small piece of a clear plastic bag partially visiblethrough a hole in her left boot.The items in her cart included the cheapest cuts of meat and some thingslike rice and potatoes.There were also lots of noodles.Day-old bread,inexpensive soap,and tissues on sale-well,almost.In a far corner sat a little toy and a pretty dress thatwas 50 percent off.She continued to look at the magazines as we waited,and more people lined upbehind us.She finally took one out and turned it over several times,trying to find aprice before finally turning to me."I'm sorry to bother you,"she began in a shy and nervous tone."But can you tellme how much this is?I forgot my glasses at home."“Of course”I said with a smile.When I finally found the small print and told her,she shook her head and put itback."They've become so expensive,haven't they?"I said sympathetically."Next!"The cashier called in a gentle voice before she could answer,and shemoved forward to begin her transaction(交易)注意:1.续写词数应为150左右:2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。When told the cost,the woman's face paled.I approached the cashier and whispered "Include her removed items in my bill,please.”第9页共10页

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    the gun.But suddenly a thundering bark rang out and Olden burst around the corner,tearing straightfor Steve.The gunman fired and fled.It took a moment for Miller to react.Doctor told Miller thebullet,meant for him,missed Olden's heart by an inch.Fortunately,his partner survived.Afterarriving home,Miller led Olden to his doghouse.Suddenly he stopped and did something he'd beenwanting to do since he saw Olden.Bending down,Miller wrapped his arms around Olden,then thetwo started rolling around in the soft grass.24.What was Olden ordered to do in Paragraph 1?A.Be seated at the back seat.B.Catch the potential criminalC.Break the lock on the building.D.Find out his partner's badge.25.Which of the following best describes Miller as Olden's trainer?A.Kind and moderate.B.Quiet and caring.C.Strict and professional.D.Smart and flexible.26.What de-the underlined words "braced for the jolt"mean in Paragraph 3?A.Turned off the engine.B.Caught Steve's attentionC.Made a narrow escape.D.Prepared for the worst result.27.Which can be a suitable title for the text?A.A Police DogB.A Tough TaskC.A Perfect MatchD.A Dog TrainerIf you were to move to a new country with a different language and bring along the family dog,your pet would likely have a hard time understanding commands from the locals according to a newstudy looking at how dogs'brains react to different languagesThe new study was conducted by lead author Laura Cuaya,a neurobiologist at Eotvos LordndUniversity in Hungary,who recently moved from Mexico to Tokyo alongside her dog Kun-kunCuaya and her team trained 18 dogs,including Kun-kun,to lie motionless in an MRI machine sothe researehers could scan their brains.As the dogs were being scanned,the researchers played thedogs three different recordings:a Spanish reading from the famous children's book The Little Prince;aJapanese reading from the same book;and a series of human noises that did not resemble speech atall.All of the dogs had been exposed to only one of the two languages,meaning one was familiar tothem and the other was unfamiliar.MRI scans revealed that dogs'brains can distinguish betweenfamiliar and unfamiliar languages,making them the first-known,and so far only,non-human animalsmetchound tu older dor shored more ativty in thsecondary auditory cortex of the brain,suggesting they were better at differentiating familiar andunfamiliar languages than younger dogs."I think that the main reason that older dogs are better atdifferentiating languages is the amount of exposure to the language."Cuaya said."Older dogs havehad more opportunities to listen to humans while they talk."What makes dogs unique is that they do not need to be trained to distinguish between humanlanguages."Their brains detected the difference naturally,perhaps due to the domesticationprocessCuaya said."While it is possible that many species can distinguish between humanlanguages,dogs are one of the few that are interested in hearing us.28.What does the new study find?A.Dogs may settle into a new environment easily.B.Dogs can face language barriers ina foreign country.C.Dogs are more sensitive to languages than other animalsD.Dogs fail to understand their owners in a new environment.29.What does Paragraph 3 mainly tell us about the study?A.Its backgroundB.Its benefit.26赶BCDD.Its purpose.【2023高考名校号航冲刺金卷英语(五)七℃航冲第4页(共8页)】

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    A41.A.healdB.wealthD.confidenceC.happinessC42.A.developmentB.conditionD.standardC.treatmentD43.A.accompanicsB.allowsD.causesC.signals44.A.camyB.changeD.consumeC.make25.AsB.reduceC.assistD.worsenD6.A.directionsB.featuresC.aspectsD.powersC47.A.affectsB.favorsC.touchesD.attracts54s.A.reglarlyB.currentlyC.suddenlyD.slowlyC9.A.disippointedB.excitedC.concernedD.frightenedA50.A decidedB.announcedC.commentedD.responded51.AsB.previousC.preciousD.possibleD5A.resolutionB.epportunityC.scheduleD.sessionD53.A.permissionB.recordC.attitudeD.faith54.A.profitableB.valuableC.reliableD.reasonable乙克A:甲B.get downC.test outD.leave behind第二节共10小题:每小题15分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Chma's high-end manufacturing industry is developing fast 56van increasing number of companies going public,expading their footprints overseas.High-end manufacturing,compared with 57 (traditionpl一一-opcis iclunm一TheofA-share-listed manufacturing,companies reached 3,313 last year,Among 9they),the number of listed companies in the high-end area reached_(account)for 65.5121 the market value of A-share-listed high-end manufacturing companies6o (increaseoThe of A-share listed manufacturing companies with a market value above 10 billion yuaninoreasod to 664 last year.fChnhend mnufactring industry results from the country's_(relative)od domestic business environment"said Zhou Mi,a researcher."62(facithdmanies are investing more in research and development to increase the added value ofhigher profits63 increase global competitiveness."eved their bii o mkeoft Therexrnthe globa highd manufacturing industry.Companies should improve productand explore more65色花obally.第西部分写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)程红修是李华,新西兰交换生m四y的画作入运了你校学生会举办的“大美中国”主题画展。请你给mmy写一封邮件,内容包括:1告知y其作品入选之事;2.葡评他的作品:3表示祝贺。注意:英语试题(新高考卷)第7页(共8页)

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    周测卷七Unit 12 InnovationTopic talk Lesson 1单句填空1.subsequently 2.accuracy 3.gifted 4.productive 5.to 6.launched 7.constantly8.the 9.physicist 10.proposals阅读分享不易的经历会让对方产生共鸣,使他们联想起自己的类似经历和获得战胜困难的成就感,从而改变自己的生活。11.C根据第2段可知,当年轻人听到你讲述不易的经历,他们可以面对并记录自己碰见的难事,也因此更容易认识到自己战胜了艰难的事情。无论遇到什么困难,当他们明白可以把它写下来,甚至与他们可以信任的人分享时,他们就会有转变一通常是积极的转变。他们将会积极地面对各种困难。12.A根据第3段第5句可知,这位客户在分享完自己的故事后,意识到自己从这段经历中获得了成功和成长。因此,她有了一种成就感。13.D根据最后一段第2句可知,分享失去亲人的痛苦经历会让你感到宽慰,从痛苦中走出来。14.A本文主要讲述了分享故事和经历的好处。分享不易的经历能让对方产生共鸣,让分享人感到宽慰,这种力量可以改变生活。七选五15~19 FDEBG完形填空作者就像挥动着翅膀的天使,给徒步旅行者送去他们需要的物品,也给予他们力量。20.A Marty和Norma去了Anza-Borrego沙漠。21.D作者看着地图,猜想他们会在Eagle Rock。22.A根据第3段第1句可知,作者会徒步到Eagle Rock。23.C作者希望在没有提前打招呼的情况下在Eagle Rock见到Marty和Norma,这对他们来说将会是一个惊喜。24.A作者在Eagle Rock见到了他们。25.B作者给那些旅行者带去了食物,他们狼吞虎咽地吃了起来。26.C一个女子称呼作者为“汉堡包帮手”,这个名字就这样定下来了。27.B能见到arty和Norma是件很棒的事。28.A帮助那些徒步旅行的人使作者感到很快乐。29.B作者让每个人在他带的日志上签名。30.C他们写下的话给作者增加了很多的快乐。31.B那些正是作者喜欢看到的话。32.D一个旅行者在邮件里说他迫切需要新的鞋垫。33.C作者给那个旅行者买了鞋垫。34.D作者原以为他会很感激自己,然而他只问了需要付多少钱给作者。意·8·【23新教材·ZC·英语·参考答案一BSD一选择性必修第四册一QG】

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    -

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    第四部分写作(共两节,满分40分) 第一节(满分15分) 假定你是李华,是学校围棋(weiqi)协会负责人。你校的英国 交换生Tom给你发来邮件,询问交换生是否可以加入协会。请你 给Tom回封邮件,内容要点如下: 1.欢迎人会; 2.协会每周的活动安排。 注意: 1.写作词数应为80左右; 2.可以适当增加细节,以使行文连贯。 Dear Tom,

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    是一件能让作者走出家门的事。 48.A考查名词。根据下文可知,Charlie Brown是音乐剧中的主 人公,此处为Charlie Brown走上舞台。 49.C考查形容词。一开始,Charlie Brown被描绘成一个孤独的 男孩,午餐时没有人与他一起吃饭。 50.A考查动词。根据下文可知,Charlie Brown看到了一个同样 在独自吃饭的女孩。 5l.D考查名词。看到独自吃饭的女孩后,Charlie Brown决定走 过去找她聊天。 52.B考查名词。根据语境可知,Charlie Brown担心那位女孩根 本不会理睬自己,有点恐慌。 53.A考查动词。随着演出的进行,看到Charlie Brown的勇气 以及他们愉快地聊天,作者感到很惊讶。

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    第二部分阅读(共8小题;每小题2.5分,满分20分) 阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳 选项。 A Measles (may be even more dangerous than doctors had thought.Researchers reported last week that the disease de- stroys immunity(免疫力)that the victim has developed to fight off other infections. The researchers'findings help to explain why children often catch other infectious diseases after having measles.The findings also show the dangers of growing resistance to childhood vaccina- tion(接种疫苗)in some countries.. Two recent studies showed for the first time how measles

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    (Text 5) M:Hello,Mary,this is John Smith from the bank.Is Paul there? W:Not yet.He phoned me from th


    2、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    31.Which of the following can be the best title for the text?靠共售A.Technology for your lifestyle:no m


    3、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    《Unit2随堂精练》参考答案1.This Sunday,either you or your brother goes toSection Abuy some books.-1.group 2.us


    4、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    48sailor carried on his jourey in hopes that he'd get to se his dad,unsure ofwhat to49 as the world


    5、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    40.A.dreamB.luckC.wisdomD.shelter第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下


  • 2024届全国100所名校高考模拟示范24·ZX·MNJ·生物(一)答案

    1、2024届全国100所名校单元测试示范卷·生物[24·G3DY(新高考)·生物-SJB-必考-SD]五试题


    4:1:1:4。(3)若要判断基因在染色体上的位置,通常可以选择隐性雌蝇和显性雄蝇杂交进行判断。根据题意,假设灰体与黑体这对性状用基因D、d表示,可以选择黑体雌蝇与灰体蝇杂交,观察其后代的表型。若黑体


    2、2024届全国100所名校单元测试示范卷·生物[24·G3DY(新高考)·生物-R-必考-QG]五试题


    第十七单元种群及其动态群落及其演替1.B【解析】本题考查种群的数量特征的知识内容。种群的性别比例在一定程度上影响种群的出生率,A项正确;种群密度可反映种群在一定时期、一定区域的数量,但不能预示种群数量


    3、2024届全国100所名校单元测试示范卷·生物[24·G3DY(新高考)·生物-R-必考-QG]七试题


    1、2024届全国100所名校单元测试示范卷·生物[24·G3DY(新高考)·生物-R-必考-QG]七试题


    1、2024届全国100所名校单元测试示范卷·生物[24·G


    4、2024届全国100所名校单元测试示范卷·生物[24·G3DY(新高考)·生物-SJB-必考-QG]六试题


    C.载体蛋白和通道蛋白在细胞膜上不是静止不动的D.载体蛋白转运时会发生构象改变导致运输速率较慢44.在盐碱地中生活的某种植物,其细胞的液泡膜上有一种载体蛋白,能将细胞质基质中的Na逆浓度梯度运入液泡,


    5、全国100所名校最新高考冲刺卷样卷一2023生物


    1、全国100所名校最新高考冲刺卷样卷一2023生物


    1、全国100所名校最新高考冲刺卷样卷一2023生物


    1、全国100所名校最新高考冲刺卷


  • ‹‹ 118 ››
扫码二维码