首页 一百所答案
  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    32.What message does the author cov by saying Shakesp?里夷倒代暗二fA.People are losing self-confidence.veryone should behonethe脐O,a,A的能用盟从,父民可黄肉C.We are becoming too dependent on make-up.(代08代撕,代S盟小:盟小I共)并一策D.We should abandon the currentsbeat33.What lesson can we learn from paragraphs 3and4A.He is only bright that shines by himseB.Good fame is better than a good facenoiJs12 79wO AC.Character is what you are in the dakD.Virtue never grows old.34.What plays a key role i true friendships acording tothe authoA.Good looks and healthy lifestyles.C.Creative and talented thoughts.35.What can be a suitable title for this text?&AdwD.Accepted beauty standards.219o15do1Um96Tauomsl-blTow odTA.Say No to MakeUpbsluA no mB.Search for Self-Worthd mziousldts bns'olva TisdT .oda ood nuoo-lled od boinovniC.Keep Your Natural Beautysw nowoAD.Work Harder on Brain Beauty9vilA 1o beobnU第二节1(共5小题;每小题2分,满分10分))idmoT21n9e91q99T92uo9间d根据短文内容从短文后的选项中选出能填人空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。lvs)2i1)dI91iIw1 ow Isaigi1o1s2 i vslg9rT"To invent,Thomas Edison said,"you need a good imagination and a pile of junk."Colrerd Nkosi had all the junk he needed,and the will to bring electricity to his smallvillage in Malawi.As a result,he not only accomplished his goal,but won an award from theQueen of England.136be9idIn the beginning,he put a bicycle in the river and wondered how the current moved thepedals,and how it might be turned into power.Then he used an old refrigeratorcompressor()to power six homes.37 Finally,using a recycled corn-shellingmachine motor and a fast-moving river,Nkosi created an electric turbine()that's nowlighting up homes in the town of Mzimba for free.In a country where only 11of the population has access to electricity,having a reliableand renewable source of energy has been a game-changer.38"In the past,we had to study by candlelight,and whenever there was no money to buy9q03q18919dW.SScandles,we could not study,"student Gift Mfune said."Now that we have access toelectricity,many more of us will pass our exams.39 Indeed,the only charge for his service is a e1-per-month maintenance fee.Over 2,000 people have benefited from his sustainable and locally generated electricity.And in 2018,Mr Nkosi won a Point of Light Award from Britain's Queen Elizabeth II for hisdedication to innovation(创新).In addition to lighting up his neighbors literally,Nkosi's dream is to bring light to themas well through education.40 He also hopes to expand his own skillset with moreadvanced studies..Jasnmyg boonsisqxs t2om sd novsA.That's especially true in schools.B.But that's another story for schools.C.And just like Edison,he did a lot of experiments.D.Nkosi eventually succeeded after years of hard work.E.His neighbors were excited about it,so he continued to upgrade it.F.The driving force behind Nkosi's DIY power project has nothing to do with profit.G.He already gives hands-on lessons in the basics of engineering to village children.【押题卷·英语(★★★)第6页(共8页)】

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    15.Whodiscovered Kuhn's artistic talent?A.His childhood friendB.His father.C.A woman artist.16.What makes Kuhn's art special?A.His focus on life of the aged.B.His unique use of bright colors.XC.His expression of childlike innocence.听第10段材料,回答第17至20题。17.How many levels of courses does the program offer?A.Seven.B.EightC.Twelve18.What is the strength of the program?A.It can meet personal needs.B.It is available throughout the year.XC.It provides courses on U.S.culture.19.What can students get if they perform well in an end-of-session test?A.A course for (free.B.A chance to work part-timeC.A promotion ta a higher level,20.What does the Language Center Bonus Project offer?AA.Extra practice hours,B.Socialactivities.C.Field(trips第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AThere are more than 1,000 registered student organizations and clubs at Purdue,all createdand led by students!A Cause for PawsThe purpose of this organization is to assist no-kill animal shelters in the Lafayette area byvolunteering and organizing events to raise money for these shelters.Email:acp@purdue.eduOrganization meeting day:MondayOrganization meeting time:7 pmFashion and Retail OrganizationPurdue's Fashion and Retail Organization is focused toward anyone and everyone with alove for the fashion or retail industry.FRO is open to all Purdue students.We meet every Tuesday

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    夏About 30 minutes later,Cason returned to me.He had been in deep thoughtabout those children who lived in a strange world with no money,stores,bats,balls or gloves."Can you take my bat,ball and gloves and give them to thechildren there?"he asked.I was delighted with my son's generosity,but Iexplained that those were only for one kid but not enough for so many kidsthere.Cason looked a little disappointed and walked away.注意:1.续写词数应为150左右;2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。But soon Cason returned again with his football and excitedly told methat he had a solution.Football soon became a great favorite with the children there.英语试题第16页(共16页)

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    加上选23.What do we know about the trip?/1 tcosts£755.B.It lasts for a week.It starts on 25th April.D.It doesn't include return travel.Berwho sped more time ontitiesand lessthan twhorren time after school are more mentally healthy,according to a study published in thejournal Preventive Medicine.Theinolrommre thn,0vtgre Cdnebe Theentirqueiothirofrtime ersho,inluding howmuchtim theyspent watching TrmhiThstudet rered howmny days they had taken part nsuchsrrts programmes After that,researchers asked students to deseribe theirstateof mind.For example,when given a statement such as"start most days thinking thatI will have a good day",they could choose to what level they agreed with it on a scale()Researchers said in the study some of the results were expected.Students with no afterschool activities usually had high levels of screen time,for example.And they expected girlswould score higher on negative indicators()of mental health,as earlier research had题found that they tended to have higher levels of anxiety compared to boys.卷What was noteworthy,researchers say,is that even among students who took part inafter-school activities,46%still went beyond the recommended screen time of two hours.Atthe same time,67of students who didn't take part in after-school activities also had more生than two hours of screen time.Together,this suggests high screen time among teenagersgenerally.上"The findings suggest that after-school activities are valuable for the happy growing of答题teenagers,"the study said."While past studies have proved the importance of after-schoolactivities for social and academic development,the present study shows their importance for考记good mental healthy results."本访24.Which of the following came last when students took part in the new study?A.Talking about their lifestyles.B.Introducing their after-school activities.CReporting their mental states on a scale.D.Answering questions about screen time use.25.What do the researchers find about teenage girls?A.They often have higher levels of satisfaction.B.Few of them take part in after-school activities.C Anxiety has become a serious problem among them.D.Their mental health is more likely to be influenced.26.What does the author want to show by using the statistics in paragraph 4?A Earlier findings about screen time are wrong.B High screen time is common among teenagers.C.No after-school activities mean no sereen time.D.reneermore thado2022届高三“一起考”大联考(模拟二)·英语

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    英语(四)参考答案及解析论断和实验事例来说明游泳前没有必要限制饮食,摄入盐分会导致高血压和其他各种疾病,甚至会影话题涉及医学和健康,由此判断文章应该来自科学响到新生儿的健康。故选C。网站。故选B。31.B【解析】推理判断题。文章并未向读者提出任何C倡议,而且人口迁移也不是文章主要内容,所以此题【语篇导读】本文是一篇新闻报道。文章介绍了孟可以排除A、C和D项。作者只是客观地介绍了孟加拉国西南部一个沿海村庄的村民每天要步行很远的加拉国沿海地区面临的淡水危机。故选B。距离去取淡水,原因是气候变化,海面升高导致地下◇水受到海水污染,给当地带来严重问题。【语篇导读】本文是一篇记叙文。文章讲述了芝加28.B【解析】细节理解题。根据第二段In Bangla-哥设计和咨询公司Minimal的创办人Scott Wilson在新desh's coastal districts-including Khulna,Satkhira,冠病毒肆虐的情况下果断地将自己公司员工的工作日and Bagerhat -much of the surface water has gotten so由5天缩短为4天,结果却意外创造了2020年公司最salty that it can no longer be used for drinking or for佳业绩。other domestic purposes..和第三段The effect of sea32.C【解析】细节理解题。根据第四段So I was wor-level rise is worse.Saltwater gradually floods coastalried.We miss a couple of jobs,and we're not going tolands,destroying crops and homes and bringing diseasemake it.可知,最初Wilson还是担心这个四天工作日to those who drink it..可知,气候变化导致海面上升的决定会带来风险。故选C。和土地被淹,淡水资源受到污染。故选B。33.A【解析】细节理解题。根据第五段“Everybody is29.A【解析】细节理解题。根据第二段And a recentworking super hard,"says Wilson."The focusedreport by the American Geophysical Union suggests thatwork,the detailed work,the final work product was asby 2050,rising sea levels-which affect the availabil-good or better than I'd seen in advance.”和第六段ity of clean drinking water-will have serial effectsInstead,employees are self-.regulating(自动调整的)and lead to the migration of some 1.3 million peopleorganically.Wilson sees people are leaving more workacross the country.和第三段As a result,many haveonto their Mondays through Thursdays可知,Wilson的already been forced to move to other regions in Bangla-员工工作效率远远超出他的预期。故选A。desh,leaving their property and livelihoods behind.34.D【解析】推理判断题。根据第一段“I’ve had知,海面上升和饮用水受到污染最终会导致孟加renewable energy for my whole career.Even after my拉国大量的人口外迁。故选A。hardest day,I bounce back”可知,Wilson在工作上始30.C【解析】段落大意题。根据最后一段可知,过多终都是精力旺盛的状态:再根据第三段Even still,·4。新高考

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    M:OK.Thanks.I'll find him as soon as possible.(Text 9)W:Hi,I just had a very interesting experience.I spent the whole day with dozens of little children!It is the firstday of my one-week program.M:That sounds like fun.W:Yes,it was fun...but tiring!Kids are so energetic.M:Where did you meet all these kids?W:At the primary school down the street.I visited some of their classes in the morning,and then taught themsome simple English in the afternoon.M:English must be very difficult for them.W:Actually,they were very eager to learn.I was quite impressed.M:What did you teach them?W:One teacher asked me to begin with some sentences.We also sang songs and played some English gamestogether.M:That's great.You know,when I was in primary school,we never had English lessons.W:How about in middle school?M:We studied English,but only for tests.It wasn't very practical.(Text 10)W:The world is full of wonderful places,both natural and man-made.Easter Island lies in the southeasternPacific Ocean,3,512 kilometers west of mainland Chile.Jacob Roggeveen discovered the island on EasterSunday in 1722 and called it Easter Island.In 1786,a Frenchman visited the island and then made a detailedmap.In 1888,Chile took control of the island.The most amazing sight on the island is the giant stone figures.One mystery about these figures is how theancient people made and then moved them.As we all know,what they used were the simplest stone tools.Itseems that lots of people pulled them along rails made of trees.This could also be the reason why there are fewtrees on the island.Over the centuries,Easter Island has suffered from diseases,wars and climate change.As a result,most ofthe native Polynesian identity has been lost.But the island's stone figures will keep people extremely interestedin Polynesian history and culture for a long time.试题答案【听力】1~5 BCBAB6~10 BCACB11~15 CABAC16~20 BACCA【阅读A】本文主要介绍了私人定制北京一日游的日程安排及两个需要注意的地方。21.B细节题。根据第2、3、4段可知,私人定制北京一日游的路线为:天安门广场一故宫一鑫双泉餐厅一慕田峪长城。22.D细节题。根据第4段可知,游客会在慕田峪长城玩一个下午,时间最长。23.A推断题。通读全文尤其是Trip Notes部分的第1点可知,私人定制北京一日游的时间和行程比较紧张,所以那些时间紧张的人可能最感兴趣。【阅读B】车辆剥夺了孩子们外出活动的地方,影响了他们的人际交往。所以为了孩子们的健康成长,大家应该归还孩子们玩的地方。24.C词义推测题。根据第1段第2、3句可知,在一个理想的世界里,孩子可以走出去,享受他们所遇到的任何环境。然而,许多孩子只能看到满是汽车的街道。由此可推测,ths应指因车辆孩子失去了在外面活动的区域。25.B推断题。根据第2段最后一句可知,Monbiot通过描述自己的生活经历表达了他对社区影响力的看法。26.D推断题。根据第3段第4句可知,那些繁忙的街道将社区分开,导致家庭之间几乎没有任何互动。再根据最后一段可知,孩子们需要走出去,这会使他们知道如何与他人互动。由此可知,Monbiot认为繁忙的交【2022新高考模拟领航卷·英语卷参考答案(三)第2页(共4页)XGK】

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    48sailor carried on his jourey in hopes that he'd get to se his dad,unsure ofwhat to49 as the world battled with the pandemic.He said,"The love for myfather enabled me to 50 all the difficulties.Ilearned about myself;this voyagegave me lots of 51."He finally reached the port of his 52-Mar del Plataand was able to 53 his 90-year-old father after his COVID-19 test54 cameback negative-just in time for Father's Day.Ballestero proves how the love for his father has no55 even in such adifficult time.41.A.travelB.swimC.flyD.runC42.A」escapeB.leaveC.stayD.relax)43.A.resourcesB.comfortsC.reasonsD.casesC44.A.aware ofB.certain ofC.concerned aboutD.satisfied withA.orderedB.preparedC.producedD.consumedA.managedB.failedC.referredD.intendedC47.A.OtherwiseB.AnyhowC.HoweverD.ThereforeAB18.A.honestB.courageousC.generousD.stubbornD.bringA49.A.expectB.payC.predictB.confirmC.transformD.overcomeA.abandonC.testsD.advantages1.A.hopeB.inspirationC.prettyD.greatB.native52A.uniqueB.welcomeC.acceptD.protect3.A.hugD.standardresultB.effectC.agendaC94.A.D.limits5.A.measurements B.choicesC.questions第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填人1个适当的单词或括号内单词确形wholived inThe Mayan civilization was from a group of people 56.Central America.The Mayan people used a(n)57.Writnwrite)languagebefore Columbus came to the Americas in 1492 AD.They were good 58.tart,building,and math.They knew about stars and planets,which helped them英语·试题卷一·第11页(共14页)

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    has bcmethe Miywakimethd isfinding reprevalencen theorIn Europe BegiumFrance and the Netherlands are all home to Miyawaki forests DrMiyawaki'sdecst and rebuild the poceofbwhich bare lands develop naturaly ino mature forests.Male lyrebirds use their mimicking talents mainly for mating.During their breeding sea-32.What are the twin problems in the text?son,male lyrebirds can be heard singing for up to4 hours a day.Their songs conist of a lotA.Air pollution and heatwaves.of different bird calls that they have picked up from their surroundings.40A.However,don't be alarmed.B.Lack of water and green space.B.The female should stay with him.C.Bad weather and road conditions.C.The number of lyrebirds is on the increase.D.High-rise buildings and traffic jams.D.The tail looks like an instrument known as a lyre.33.Which paragraph stresses the need to increase the coverage of forest?E.Obviously,he has been working on his craft during lockdown.A.Paragraph 2.B.Paragraph 3.F.About a year ago,Echo started practicing baby cries,she said.leC.Paragraph 4.D.Paragraph 5.34.What's the underlined word"prevalence"in the last paragraph probably mean?G.But sometimes their mating songs include other non-bird sounds.第三部分语言运用(共两节,满分30分】A.Return.B.Threat.C.Trade.of35.What is probably to be discussed next?D.Favour.第一节(共15小题:每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、CD四个选项中选出可以填人空白处的最佳选项。er-A.What mature forests are.Four years ago,my wife and I decided41.A.traditionB.organizationngB.How bare land comes into being.to delay our son's entry into kindergarten.C.celebrationD.practiceC.How the Miyawaki method worksThe 41,usually for students with sum-re42.A.occasionsB.feastsmer-or later-in-the-year 42,is knownD.Why the Miyawaki method is popular.C.birthdaysD.matchesas“redshirting”,which means some43.A.other thanne第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)B.rather thanstudents are six when they start kindergar-C.in terms ofD.in spite ofis阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填人空白处的最佳选项。选项中有两项为多余ten 43 five.44.A.unfairB.acceptableey选项。Parents opposed to redshirting argueC.reliableD.unrealThe sound coming from Taronga Sydney in Australia may sound like the cries of athat older students are given 44 advan-45.A.UnfortunatelyB.Surprisinglyhuman baby.36 It's just a brown,long tailed bird named Echo that has learned howtotages over the kids starting“on time'”,C.ActuallyD.Additionallymimic(模仿)the cries of human babies,.45 our decision wasn't 4646.A.tired withB.curious aboutcutEcho isasuperb lyrebird Australian bird named for the shape of tlbetter grades or getting a leg up on theC.different fromD.based on5-year-old 47.We had never heard of47.A.experienceB.competitC.developmentate37It'sU-shaped stringed netth was popular inancent Greee.Theythe term“redshirting'”then.Our decisionD.challengeU48.A.pleasuresB.journeysgetlyrebirdsarexpert mimickThy mimic ny sound in their immeditendings,including those fro cmodsuchdogkand birdwas about being cautious.As a late-springbirthday myself,I remembered my ownC.potentialsD.strugglesach48 trying to keep up with kids who49.A.believeB.provecalls.were older than me.The desire to 49 IC.praiseD.identify8vEchocnd of firend thevmbelonged socially overshadowed my interest50.A.academicsB.healthD.liferedannouncement at the zoo,Lewski,a bird expert at Taronga Zoo Sydney said.C.gamesthe29 D.:'ot clear how the calls,as the zoo is closed to visitors becausein 50.I didn't want that for my son.of COVD lackdonhat eIt's been four years,and honestly,I 51.A.hitB.differencedaBut thiscm tepyplce or odon't know if redshirting has made a 51C.mistakeD.wishguests.39全国100所名校最新高考模拟示范卷第9页(共12页)【22·(新高考)Z八,MN·英语(五)visit!”模拟以示范卷第关12而【2,(新高考XMN·英语五)·M

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    ·英语专项提分卷(新高考)、,英语专项提分卷(新高考)·参考答案及解析弃,而父母应该通过数励来帮助他们,故空处应是me.可知,本段中心是使用肌肉整佳肴,故选F。12.C【解析】根据后面的句子“To pevent)yourle到有意识地一次放松一块肌肉,故选。Bfrom bing spy inc,ythese three tips”可知这这样做的结果或者影响。F项承接上文,符合【语篇导读】本文是一篇说明文。讲述了在家办公些事情会影响孩子的学,是可以避免的。故选C。语境。4,B【解析】孩子学会了做三明治后,家长就可以鼓励【语篇导读】本文是一篇说明文。主要介绍了保护的优缺点。13.D【解析】根据前面的句子“Set a time for‘1 lighus孩子去尝试煎一个鸡蛋。B项与文中的butalso their动物免于壁虱叮咬的几条有用的建议。零16.C【解析】该空前一句提到多个在家办公的好处,ur'on h.”可知ight是指电脑,电视,灯和手机都应该关掉。故选D。willingness to try but is a further stepin the right11.E【解析】根据空前一句“Tick season”actually包括Being your own boss,having flexible hours和takes up most of the year..可知,实际上壁虱在一年的working in your pajamas.而C项中的these benefits14.A【解析】根据前面句子“that invovesctivti5.G【解析】空处在句首,是对段落内容的总结。根大多数时间都会出现;结合选项可知,E项符合语恰好指代这些好处。thatthem down for the end of the day.”可知洗澡据下文的's great to feel needed,but as kids steadily境,且E项中的in summer与上文中的season相7.A【解析】该空前一句肯定独自创业的优势,而A和阅读是两个有效的活动。故选A。日1。哥呼应。建第壁面式重对置:意口【诗了项中的But与前一句形成转折关系。A项警示独立15.G【解析】根据后面的句子“This will reinforce(增gain confieneand independence可知,本空句意应围12.B【解析】根据本段的小标题及下文内容可知,本创业存在着负面影响,并且呼应该段中fo所在句,)what it feels like to be rested and capable of绕父母鼓励孩子独立并且自信。G项引领下文,符合(段主要讲述的是减少宠物接触壁虱的机会。空后一该句即是A项downfal的具体内容。accomplishing what he/she wants..”可知在孩子睡了语境。有员0泥部晶镇咏~8.B【解析】该空位于第三段首句,B项中another晚好觉后,指出积极的方面。故选G。基首储6利妇热天幕B豪佩等别好最句介绍的是壁虱的生长环境,结合选项可知,B项符合语境,且B项中的Ticks便是空后一句中的hyhuge plus呼应第二段首句one big advantage。七选五型阅读专项练(2)侧院迹【语篇导读】本文是一篇说明文。主要介绍了应对所指代的内容。No。amg9.D【解析】该空前一句讲到在家办公也会影响人完A恐慌症的几点建议。味公13.D【解析】根据本段小标题和空前一句可知,本段成工作。D项中more efficient承上启下,并介绍提高【语篇导读】本文是一篇说明文。主要介绍了孩子6.C【解析】根据上文Panic attacks are sudden,intense主要讲述的是要定期为宠物检查,看宠物身上是香效率的方法。该空后一句代词ha指代D项中的e开始学新的技巧的过程中,父母扮演的角色对孩子树surges of fear,panic,or anxiety..可知,本段介绍恐慌立自信、走向独立至关重要。文中关于在孩子尝试新事症及其特点,空处和上文形成解释说明关系,进一步有壁虱。空后一句讲的是具体的检查方法。结合选up,exercise,shower和dress for work。10.卫【解析】这篇文章说明了在家办公的好处和坏物的过程中父母应如何做给出了指导。对恐慌症进行说明。故选C。项可知,D项符合语境。处,该空前一句讲到,为了实现其好处,人要有良好1.D【解析】根据上下文的supervision(监督)is nee-7.G【解析】根据本段标题Deep breathing可知,本段14.G【解析】空后一句讲到,其中使用壁虱移除器是的思维。E项中代词This指代良好的思维,具体是essary to ensure kids stay safeGive kids opportunities讲述的方法与呼吸有关。故选G。的D)最常使用的方法。由此可推知,本句讲述的应为除指意识到自己是保证收入的唯一人。to try something new,make mistakes,and learn from8.D【解析】根据本段标题Close your eyes可知,本段掉壁虱的方法结合选项可知,G项符合语境,且C项them可知,本句是转折句,此处表示家长的监管很重讲述的方法是闭上双眼。故选D。她中的removal methods为空后一句中的them所指代【语篇导读】本文是一篇说明文。主要讲述了在上要,但是家长不在孩子周围也很重要,要给孩子自己9.A【解析】根据下文Mindfulness can help ground you的内容。}学期间,一些青少年在课上睡觉,这对他们的学业有不尝试的机会。那in the reality of what is around you.Since panic attacks15.A【解析】根据空格处所在位置及上文的文章结好的影响。为了防止青少年上课睡觉,作者提出了几点2.E【解析】空前讲到孩子如果在做三明治的过程中can cause a feeling of separation from reality,this can构可知,此处应为本段的小标题。根据下文内容可建议。弄得一团糟,家长要有耐心,再结合空后的If you stepcombat your panic attack as it is approaching oractually知,本段主要介绍的是宠物身上有壁虱时的症状,故1l.B【解析】根据前面的句子“This meanseenseedin,your boy will think,"Well,I guess I can't makehappening,可知,本段主要说的是正念的作用及练A项适合作为本段小标题。to get their rest the night before or they will beiredsandwiches,”可知,此处表示家长要避免任何会使孩正念的原因。故选A。城童人to learn anything at school..”可知更糟糕的是他们上子丧失信心的做法,故E项符合语境。为I0,E【解析】根据段落小标题Use musce relaxation课会睡觉。故选B。3,F【解析)空前提到孩子在面对挫折时会想要放14techniques和上文Consciously relax one muscle at a…15反馈意见有奖

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    not“The poretheshoportsf(设施),btalsopro7d8September.witmore fitess facilities for students and teachers,Zhan saidLiusabutone hour after school."It makes me feel relaxed and ensures a better performance in class,he said.In addition,Gan also found that his students'interest in PEis mucher thanb0fore,since they now have better conditions and facilities.TE4.Whar enbled the soopaygrondA.A large piece of available land.28B.A large donation from Shanghai.C.The headteacher and his partners'donation.D.The goal of making students much healthier.圜5.What does the underlined word"cen rean?A.Crowd.B.Run.C.Grow.D.Pull.如26.What can be inferred about the new playground from the last paragraph?三A.It will fall out of use some day.:40酗B.It limits students'after-school life.味O,A,At的g合文大,文面T同C.It will increase the school's daily expenses.长D.It's of great benefit to both teachers and students.Whtthe ie oreo sdool ad dsuodilA nid a99 o1 ieA.PE is very important to studentsbomioqqseib tiol be数B.Welfare foundation funds a primary schoolC.New playground does much good to a primary school杯D.More kids are inspired to take part in sports in Guizhouc3餐苏333123寸1心贰1n阳It wase116and itwas early summer in Vermont US Yet,awildwintegoingNearlyfoof vthe fieds whih had been patd opony week befor Thisouklall of the eropAt the imeundertnd hat had cued the weather o change wily It ismore tha0year ater,that sceishave finally soved the mystery The cause of the meaevethat ook place yeremilelthcalled Mount Tambora.Mount Tbora nthe of mbendwith uinggentle hills,and thick jungles,in Indonesia.Nobody had anyeasontothnkthepeamountain was in fact a volcano.It had been asleep for centuries,but onApril,1815Tora woke up.The first eruption shook the island and sent up streams of fire and ash.But that【高一英语第5页(共10页)】.22-12-274

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    22.Which is suitable for a teenager with a sense of adventure?A.Ireland:Beauty and a Long History of SeparationB.Swiss Family Adventure:An Active Journey Through the AlpsC.Climate Change in New Orleans:A meeting and observationD.Active Argentina and Patagonia23.Who may be interested in the journey to Argentina?A.Writers.B.Historians.C.Environment specialists.D.Sports lovers.BIt was a very hot day in late summer.I was a young dad working in a local wood mill.It wasdangerous,back-breaking work that paid very little.In the year I had worked there,only four otherpeople hadn't quit and been replaced with new faces.Those of us who stayed did so only becausethere was no other work to find to support our families.On this day the fans weren't working and alt of us were covered in sweat and sawdust.When Ilooked around every face I saw looked angry and frustrated.Suddenly,a voice called out:"Hey!There's a deer in here."A lost little doe()had wandered through the open loading bay doorsand was now cowering()in between the huge stacks of wood.All of us stopped working andwent looking for her as she ran about looking for a way out.Now most people where I live hunt deer for meat in the fall,but also treat them with greatkindness the rest of the year.Many will even buy 50lb bags of corn to help feed them during theharsh winter months.It was no surprise then that all of us were soon quickly working together tofree this little doe.By blocking off all the other routes we were able to guide her panic search back tothe open bay doors.We watched as she jumped out of the building and back into the woods.Then wewalked back in to work.I noticed something,though.On every face there was a joyful smile.It wasas if this one single act of kindness had energized us again and reminded us of what life is all about.24.Why did people still work in the local wood mill?A.They could earn high income.B.They were satisfied with the boss.C.The conditions were not so bad.benferredaccrdD.They had no choice of other work.A.The workers wasn't surprised to see a deer.B.Workers wanted to help the deer out of their working place.C.The deer was trapped in a big well.D.The deer entered the mill on purpose.26.In what way did workers free the deer?A.By instructing her to the right way.B.By inducing the deer with corn.C.By using familiar signals.D.By blocking all the doors of the mill.27.The following words can best describe the workers exceptA.kind-heartedB.lovingC.hard workingD.enthusiasticAndean Condors(),weighing up to 13 kilograms with a 10-foot wingspan,are one of theworld's heaviest and largest flying birds.Spending their days circling the Andes mountains and nearby Pacific coasts in search of food,they manage to stay afloat()for hours.Though researchers have long suspected that the massive creatures conserved energy by usingrising air currents to surf the skies,nobody had ever documented how infrequently the birds usedtheir wings afloat.Now,a new study has found that the incredibly energy-efficient condors use theirwings just 1 percent of their time-mostly during takeoff and landing.The extensive research,conducted in Patagonia from 2013 to 2018,involved attaching high-tech flight re-corders to the birds'wings.The collected information was too much to send back via the phone or satellite net-work.Hence,the researchers had to physically take back the devices,which were designed to fall off the birdsafter a week.While a GPS tracker allowed the scientists to confirm the recorders'exact locations,getting tothem was no easy task given Patagonia's rough surface features.itsAfter losing seven recorders for every one they took back,the team shifted their focus to youn-ger condors.who tend to fly over gently rolling hills rather than the mountain tops frequented by a-dults.The 250 hours of collected flight data revealed that the birds flew for an average of three hoursbut flapped()their wings for less than two minutes of the time.Oe efficient pilot managed to cover 172 kilometers over five hours without a single flap!The researcherssay the large fliers consume the most energy during takeoff.However,once in the air,they can fly for long periods of time without turning on their"engines"The scientists suppose that adult condors may demonstrateneven more impressive flight record than the younger.S2名师原创模拟八·英语第3页(共6页)

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    万唯中考试题研究·英语(山东)8.But【解析】句意:她发现,很少有乐谱能真正体现5.to follow【解析】句意:我知道这个规则,但我只是不想遵守出中国音乐和文化的美和精神。根据上句和此句的句意可它。分析句子结构可知,句子缺少非谓语动词。want to do知,两句之间存在逻辑上的转折关系。句首单词首字母需大sth.想要做某事,是固定搭配。故填to follow。.写。故填But。6.o【解析】句意:妈妈什么也没说,只是拍了拍他的背。分析9.doubted【解析】句意:她决定自己创作一些,并且从不怀疑自句子结构可知,句子缺少介词作地点状语。根据句意可知,此己的技能。分析句子结构可知,句子缺少谓语动词。She与处表示的是妈妈在乔的背上拍了拍,需用介词on。故填on。doubt之间是逻辑上的主动关系,再结合decided可知,此处需7.manages【解析】句意:嗯,每个人都想并设法按自己的方式用一般过去时。故填doubted。做事。分析句子结构可知,句子缺少谓语动词。and连接的两10.to complete【解析】句意:这段视频花了她六个月的时间才个动词在时态上应保持一致,需用一般现在时;主语everyone完成。分析句子结构可知,句子缺少非谓语动词。It takes/为单数,因此,此处应用动词的第三人称单数形式。故填man-took+sb.+时间+to do sth.为固定句型,意为“做某事花费某ages。人多长时间”。故填to complete。.8.regretful【解析】句意:乔对他所做的事感到后悔。分析句子熟词生义选做结构可知,此处需要形容词作表语。由空前的was可知,空处应填一个形容词。be regretful for因…后悔,为固定搭配。1.①C②B③A2.①B②A3.①B②A③C故填regretful。.九年级(全)Units7~89.him【解析】句意:妈妈紧紧地抱住」分析句子结构可知,谓语动词hugged后缺少宾语。空处作hugged的宾语,教材语篇整合练需用人称代词的宾格形式。故填him。Passage 110.importance【解析】句意:这次经历确实让乔理解了规则的【主旨大意】本文是一篇记叙文。主要讲述了15岁的男孩刘宇知重要性。根据空前的定冠词“the”可知,此处应用名词。故道自己的妈妈很爱自己,他回忆了小时候妈妈为自己付出的点点填importance.滴滴。但是现在他和父母因为他的梦想产生了分歧,他希望可以熟词生义选做自己做决定来实现自己的梦想。1.was crying 2.from 3.him 4.talk back 5.be allowed1.A2.①B②A3.①A②B6.listening 7.grows up 8.get in the way of 9.decisions九年级(全)Units9~1010.managesPassage 2教材语篇整合练【主旨大意】本文是一篇说明文。主要介绍了两件神秘的事件Passage 1一件是小镇上总是在夜晚发出奇怪的声音,但没有人知道是什【主旨大意】本文是一篇说明文。主要介绍了周末可供选择的两么。另一件是关于英国的巨石阵形成,但没有人知道其形成的具种活动:看电影和听音乐。本文介绍了不同种类的电影以及自己体用途。最喜欢的音乐曲目。1.or 2.noise(s)3.too big to be 4.There must be 5.crea-1.prefer 2.shut off 3.plenty of/lots of/a lot of 4.differentting 6.receives 7.with 8.were put together 9.preventkinds of 5.pain 6.continued 7.in 8.praise分层练讲重难点Passage 2【主旨大意】本文是一篇说明文。主要介绍了三个国家的问候方1.happening 2.from 3.decision 4.saying 5.to tell 6.1式、时间观念和餐桌礼仪等。receive②accepted③received;accept7.from1.learning 2.suggestions 3.to bow 4.an 5.after all核心词汇随堂练6.basic 7.exceptA.基础训练分层练讲重难点1.regret 2.sleepy 3.express 4.takes 5.choice6.victory1.to develop 2.it 3.for 4.of 5.It's very important to learnB.语篇提能a foreign language.6.to buy 7.working 8.to go 9.to【主旨大意】本文是一篇记叙文。主要讲述了乔违反了家规,跑10.My mother usually prefers to cook by herself rather than eat in到街上捡球,差点被汽车撞到。事后,妈妈告诉乔制定规则是为the restaurant.2My mother usually prefers cooking by herself to了保护他的安全,乔对自己的所作所为感到很后悔,这段经历帮eating in the restaurant.11.to take 12.to reply 13.that助乔理解了规则的重要性。14.Teenagers are supposed to stay away from smoking to keep1.the【解析】句意:一天,当乔在院子里踢足球时,球滚到了街healthy.15.trying16.is17.这本书很有价值,值得我们花上。分析句子结构可知,此处特指前半句中的“football'”,表示时间和精力去阅读。18.①This museum is worthy of visiting.特指,所以用定冠词。故填the。2This museum is worth visiting.2.cars【解析】句意:街上有很多车。根据空前的修饰词“many”可知,此处应用名词的复数形式。故填cas。核心词汇随堂练3.and【解析】句意:突然,一辆车差点撞到他,一个男A.基础训练人大喊:“注意!”。分析句子结构可知,句子缺少连词连接两1.behave 2.manners 3.painful 4.except 5.relaxed个句子。分析句意可知,空处前后两句是顺承关系。故B.语篇提能填and。【主旨大意】本文是一篇记叙文。主要讲述了作者的爸爸因工作4.crying【解析】句意:乔慢慢地走回院子,忍不住哭了起来。地远而很少回家,但是每年的春节都会回家。在去年的春节,爸分析句子结构可知,句子缺少非谓语动词。can't help doing爸回家后给家人做了汤圆,作者很喜欢家人团聚的感觉。sth.忍不住做某事,是固定搭配。故填crying。1.spares【解析】句意:他一年只回家几次,但每年他都会抽出12

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    高考快递模拟编48套·英语especially to we Senior 3 students.advanced skiing skills.If interested,you can visit our schoolwebsite and sign up online or come to the Student Union Office at第一处:approached-→approaching【解析】考查非谓语动词。Room 101 to fill out a paper application before next Sunday.在with复合结构中,应用非谓语动词作宾补,approachLooking forward to your joining.和逻辑主语the final examination之间为主动关系,应用Students'Union现在分词。故将approached改为approaching:亮点点评第二处:it→which或者the前加and【解析】①考查定语从范文内容完整,要点全面,语言规范,词数适当。上下文意句。分析句子结构可知,逗号后部分为修饰名词event的非限制性定语从句,从句中介词后缺少宾语,应用思连贯,符合逻辑关系。作者在范文中使用了较多高级词汇,关系代词,指物只能用which。.故将it改为which;②考:upsurge,advanced,sign up,application,looking forward to等,并且使用了一些高级句型,如“Therefore,our school is查并列句,分析句子结构可知,逗号前后为两个完整的简单句,逗号不能连接两个简单句,前后为顺承关系,可planning to form a ski club,whose aim is to help keen skiers learnskiing.(whose引导的非限制性定语从句)”,“If interested,you用and连接,故在the前加and。第三处:删除o【解析】考查介词。句意:按照计划,该活动将can visit our school website and sign up online or come to the于下周日下午在演讲厅举行。当表示时间的名词前有Student Union Office at Room 101 to fill out a paper applicationnext修饰时,不需要用介词。故删除on。before next Sunday.(条件状语从句中的省略)”等。全文没有中式英语的句式,显示了作者很高的驾驭英语的能力。另外,文章知识拓展时间前不用介词的情况思路清晰、层次分明,上下句转换自然,为文章增色添彩。(l)在today,tomorrow,yesterday等表示时间概念的名听力录音材料词前一般不用介词;(2)由this,that,these,those等构成的表示时间概念Text 1的名词前一般不用介词;W:Hi Andy.I didn't see you in Professor Smith's class yesterday.(3)由next,last,the next,the last等构成的表示时间What happened?概念的名词前一般不用介词;M:Well,I had a headache,so I called him and asked for sick(4)由each,any,every,some,all等构成的表示时间leave.概念的名词前一般不用介词。Text 2第四处:activity-→activities【解析】考查名词的数。activity“活W:Dad,why are you so late?动”为可数名词,形容词various后应用可数名词的复数M:I went to the dentist's just now.形式。故将activity改为activities。W:The dentist phoned this morning to cancel my appointment.So I第五处:what→how【解析】考查特殊疑问词。句意:首先,一came here to have my hair cut.Didn't Mum tell you?位心理学家将会做一个关于如何应对压力的讲座。此M:Anyway,let's go home after you finish doing your hair.处为“特殊疑问词+不定式”作宾语。结合句意可知,表Text 3示“如何”,应用疑问副词how。故将what改为how。W:Good evening,sir.Would you like to start your dinner with第六处:Beside-→Besides【解析】考查副词。句意:此外,一场something to drink today?We have a wide selection of soft就压力是否有好处的辩论将会在学生们之间展开。结drinks.合句意可知,表示“此外”应用副词besides。故将BesideM:Do you have mineral water as well?I have to take some改为Besides。.medicine.第七处:wi后加be【解析】考查语态。分析句子结构可知,主Text 4语debate和谓语动词expect之间为被动关系,应用被动W:I still can't forget the show I saw last Saturday evening.I keep语态,位于情态动词will后应用be done表被动。故在having frightening dreams all night.wil后加be。M:Yeah,it scared me,too.I nearly ran out of the theater第八处:performing-→performed【解析】考查非谓语动词。分halfway.析句子结构可知,perform修饰名词play,作后置定语,应Text 5用非谓语动词,perform与逻辑主语play之间为被动关M:Jane,I'm going out for a while.系,应用过去分词。故将performing改为performed。W:But you have an appointment with Mr.Douglas at 3 o'clock.第九处:firm→firmly【解析】考查副词。句意:我坚定地认为M:Well,please make it another day.心理健康对每个人都非常重要,尤其是对于我们这些高Text 6三学生。修饰动词believe,应用副词形式。故将firm改W:Hello.Could you please tell me when the earliest train to为firmly。Nottingham leaves?第十处:we→us【解析】考查代词。句意:我坚定地认为心理健M:Certainly madam.Ah,there appears to be a problem.The next康对每个人都非常重要,尤其是对于我们这些高三学train to Nottingham was supposed to leave at 12:30 but it's been生。to为介词,其后应用代词的宾格形式。we为主格,canceled.We have a train that goes to Derby at 1:20.You can宾格形式为us。故将we改为us。change there for Nottingham.第二节W:No,I don't want to change trains.What about this evening?【范文赏读】M:We have a train at 6:30 p.m.It is the only train going toDear Chris.Nottingham today.After seeing the excellent performances of athletes in theW:I will have to take that then.Thank youBeijing Winter Olympic Games,Chinese teenagers set off anText 7upsurge of learning skiing.Therefore,our school is planning to formM:This is Andrew Brown.What can I do for you?a ski club,whose aim is to help keen skiers learn skiing.I amW:Mr.Brown,I may have your mobile phone.writing to invite you to join the ski club.M:Oh,yes.I thought I had lost it somewhere on the undergroundThe club will organize training courses to teach basic andthis morning.D128卷30·英语

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    11.tolerant;toleranceB.重点句型12.embarrassed;embarrassing;embarrassment1.It's my pleasure to give you advice on how to get详情请参考答案解13.negotiation14.approval;disapprovalalong with your classmates.(it作形式主语;how引15.cooperation16.integration导宾语从句)2.Only by communicating can you get to know each重点词块other.(“ony+状语”位于句首,句子部分倒装)1.approve of2.be attentive to3.In return,they will help you when you are in3.broaden one's mind 4.come as no surprisetrouble.(when引导时间状语从句)5.account for sth6.彻底了解,搞通;办好7.提供达到..的途径8.没有.的打算9.偏爱…10.处于某人的境地,设身处地【写作训练】假定你是李华,你的美国朋友Peter下个月要来中国做交换生,这重点句型期间他将寄宿在一个中国家庭。由于没有与中国家庭相处的经验,他想让你给他提供一些与中国寄宿家庭相处的建议,请你给他回详情请参考答案解1.If continued,the thing is going to do her great封邮件,内容包括:harm.1.表示欢迎;2.你的建议2.Once you start,never give up.注意:3.I'd like to ask someone else since you can't1.写作词数应为80左右(开头和结尾已给出,不计入总词数):2.可以适当增加细节,以使行文连贯。answerDear Peter,the question.4.No sooner had she had time to sit down and页Yours,have a rest than the phone rang again.Li HuaOne possible version:Dear Peter,I'm glad to hear that you'll come to China as an exchangestudent.I'd be happyto give you some advice on how toget along with Chinese families.芳美泽报社Firstly,ask what the rulesof the host family are.This willEARNING ENGLISHhelp avoid problems.Secondly,spend time with them.Don't stay alone in your room.Try to spend time withyour hosts or participate in family activities.Thirdly,discuss issues.If there is something that bothers you,speak about it.Try to find a good solution together.报纸课件新课程I hope you will enjoy your stay in China.Yours,高二江苏(N)Li Hud第32期B版(选择性必修)Unit2,Book4本期报纸其他版块参考答案第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)详情请A1版听B 1.What is the man?A.An officer.B.A doctor.C.A teacher.READING ONLINEC 2.Why does the man make the call?①日本科学家正在研发一款“人体洗澡机”,A.To place an order.B.To buy a bottle of ink.它可以在清洗你身体的同时播放人工智能为你C.To make a complaint.答案解选择的轻松视频。A 3.What does Paul probably want to do?力A.Have a rest.②然而,这款浴缸从未真正成为一种商业产品,B.Play badminton.C.Go to the cinema.因为当时在家里洗澡还很少见。B 4.How will the speakers go to the train station?A.By taxi.B.By bicycle.C.By undergroundA 5.What are the speakers talking about?A.A candidate.B.A job fair.C.A coming interview.Text 1M:Well,Mrs.Brown,what seems to be the详情请COLLECTION重点单词problem with little David?听W:He went to the park after school yesterday.1.obtain 2.intention 3.sincerely 4.opposeThen he started to cough.5.reject6.vt.使更清晰易懂,阐明M:Don't worry.Let me give him a check-up.Take答案解7.adv.准确地,恰好地;细心地;正是,确实off his coat,please.(1)8.n.干涉行为,干预料Text 29.n.趋势,趋向;倾向,偏好W:Michael Supplies.How can I help you?M:This is Jack Johnson from SKC Ltd speaking.10.adv.有点,有几分,稍微There is something wrong with an order I madelast week.You sent the wrong ink for ourprinters.(2)4

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    B.Meeting with Brandon Hobson.C.A return of $17 entry fee23D.A $1,000 prize.Which of the following may bedprticipae?A.Volunteers of ASF.C.Prize winners last year.B.Students of the judge's.D.A new fiction writer.The story of a9-yearold book lover invillge of Chongaing has touhed manyBcently.Sun Shiquan has collected more than7,000 books over the past years and has offered afree local library to people there for years.He was born in Pipa Village in Xiui Town of Chongqing's Chengkou County.Beingbookworm as a child,he read all kinds of ancient books including the Four Books and the Fiye线Classics.In the 1950s,he became one of only a handful of local college graduates and laterserved as a middle school teacher in the county.He started toolle books in1 and gradually built a eetio ofmany kinds ovemore than 40 years.Among his holdings is a precious set known as the Si Ku Quan Shu,dat-器ing back to Qing Dynasty.It is one of only seven copies in the country.Wearing glasses,Sun reads for more than three hours every day.Now he has finished2reading most of his collections.Speaking of her father,Sun Ziyu,said,"My father has a为habit of making notes on each book.He makes a mark whenever he stops reading so that hecan carry on reading from where he left off."烟Village official Liu Jiao said,"Many children in the village love to visit Sun and listen tohis stories."She said the elderly man has earned respect from the whole village.People call够him“Teacher Sun'”and children call him“great--grandfather'”.Sun Ziyu said her father also writes poems and prose()in his spare time and enjoys图reading his works to the family.She said under her father's influence,family members takethe time to read together and exchange views."That's their favorite part,"she said."My father has loved reading for a lifetime,"Sun Ziyu said."Reading is his meat anddrink.”24.What can we know from the first two paragraphs?A.Mr.Sun was born in a rich family.B.There was only one free library in Xiuqi Town.C.Mr.Sun has been a book lover since childhood.D.It was easy for children to get educated in the 1950s.25.Which of the following best describes Syn'sSi Ku Quan Shu?A.Colorful.B.Valuable.·C.Demanding.D.Enormous.【高一英语第4页(共10页)】·23-243A·

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    will offer you a three days'private Zhangjiajie in-depth tour.Day 1 Arrival in ZhangjiajieWeleome to this charming city,Zhangjiajie.Your guide and driver will pickou up at theairport and drive you to the hotel we booked for you ahead of time.The rest time of thyremains free for you to relax.Day 2 Glass Bridge in ZhangjiajieToday,your private Zhangjiajie tour will start with a visit to the Zhangjiajie GrandCanyon,where you will have a chance to experience the world's longest and highest glassbridge,Zhangjiajie Glass Bridge.In addition to an unforgettable experience,it will also giveyou a special angle to enjoy the beauty of the Grand Valley.Afterwards,your guide will lead you to the Baofeng Lake where you will take a scenicboat ride.When you finish visiting the scenic area,the driver will send you back to the hotel.Day 3 Away From ZhangjiajieToday your Zhangjiajie tour will continue to go to the Tianmen Mountain,known as themost beautiful "Hanging Garden"in the world.Tianmen Mountain is named after a naturalwonder,Tianmen Cave,which is a naturally-formed hole among thousand-metre high cliffs.In addition to this wonder,you may also see different old trees,green vines and rare animalsthere.Your three-day Zhangjiajie tour package will come to an end here.You will then be drivento the airport and we will say goodbye there.If you want to have your China tour schedulefurther,we will be glad to provide detailed information.21.What will the visitors do on Day 1?A.Book a hotel.B.Drive to a hotel.C.Start with a visit,D.Spend time relaxing freely.22.What can visitors enjoy on Day 3?A.The Grand Valley.B.The Baofeng Lake.C.The Tianmen Mountain.D.Zhangjiajie Glass Bridge.23.What can we know about Travel China Guide from the text?A.It can book the hotel for free.B.It offers no pick-up services.C.It is designed for Chinese visitors.D.It provides travelling services for foreign tourists.BBrody Ridder attends The Academy of Charter Schools in Westminster,Colorado.Whenhe got his yearbook(学校年f刊),he went up to people and asked them to sign his yearbook butmost of them refused.He collected only two or three names from classmates and two notesfrom his teachers.So,Brody wrote a yearbook note to himself,"Hope you make some morefriends.”Reading that note broke his mother's heart.She took a photo of the note and posted it toa Facebook group for parents at the school.The post made its way to three high schoolers:Simone Lightfoot,Logan South and Joanna Cooper.They spent hours discussing the problemand finding ways to help."It's so fun to have everyone sign the yearbook,but for this kid fewpeople have signed their names in his yearbook.It's just heartbreaking,"Lightfoot said.Theyall started planning that the next day they were going to sign this kid's yearbook.The three rounded up as many students as possible to sign Brody's yearbook even though【高一联合考试·英语第3页(共8页)】231437D

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    have great fun.At last we gave in.It fumthem Theyout it wasn't tiring at all.Most of the timewe stayed on a ship.It was the first time thalour family hadhad such an experience.Wehad signed up forniingom Rome yenicembeourvelxprnceWe loved v f hepppewas nicerepected.I'the2aenshpordodaysa perfect vacation forall three generationswith enough time forfamily bonding andalsoeverygeneray theirnaactivities I was veryd that my husbanduand I had made the dis joi myonsfamily trip.第45期测t试题参考答案1-5 CDBBB6-10 ACCBD11-15 BBBCD16-20 CEDGA21-25 CDADB26-30 CBCAC31-35 BCDBA36-45(One possible version)36.dating37.flexibility38.is believed39.the40.talented41.to create42.has changed43.physically44.with45.who/that写作(One possible version)第一节Dear Mr Smith,I'm Li Hua,a student from Class One,Grade Two.Knowing that you are lookingfor an English host for the coming Englishdrama competition,I'm writing to apply forthe positionTo begin with,I have a good command ofEnglish.Not only can I speak Englishfluently,but I also have won prizes inEnglish speech contests.Besides,I have richexperience in hosting various school events.Finally,I've read many English dramas,which definitely gives me an advantageover the other applicants.All in all,I thinkI'm qualified for the positionI'd appreciate it if you could give me

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    27.What can we learn from J.K.Rowling's story?30.A.Old habits die hard.B.Two heads are better than one.C.Where there is a will,there is a way.D.When in Rome,do as the Romans do.when1irsamedinCosaRea,Ialweysheardegplesying,”puadaTanshiodfonSpanish,itmnure li'greetingeribhow thingre ong Itcnhis ndesribe lifein general.t'thbgm meaning everything ismusigood.And I heartily agree.Liver圜Iconsider Costa Rica to bemy second home.I first went there in205 to help start aof roosmall family business,and to this day Iretu ofte.It's hard not to fall in love with thisLiver如oury.I see beautiful beaches,wild forests and breathtaking views everywhere.The wild-of so副life is especially amazing!I never know what I'll see right from the window of my guesthouse.It's a country that helps me see the good in everything.wanteWhen I'm in Costa Rica,I live in Montezuma,which is on the ocean near Cabo BlancoTheirNature Reserve.This little town is an out-of-the-way tourist destination.Getting there can befor thAan adventure,but it's all pura vida!People often ask when they should visit Costa Rica.I always answer,"Do you want toas Da敬come during the dry season or the green season?"The dry season starts in December and is theanothperfect time to enjoy blue waters and sandy beaches.However,the sun is very strong,so usethougjeans.lots of sunscreen.細When the rains return in May,the green season begins.It's the perfect time to see wild-lifeand somuch more.Ilove watching wildlife,so the green season is my personal favorite.ferentKeep an eye ouat the beach.Several species of turles live on Costa Rica's bea-ken,ches.I suggest supporting the organizations that are working to protect by taking a tour of32.“1their nesting sites.No matter when you visit,a trip to Costa Rica is truly pura vida!28.What is pura vida used as?B.A smileC.A book.D.A season.A.A greeting.29.Why did the writer go to Costa Rica for the first time?33.WB.To be a tour guide.A.To learn Spanish.D.To help start a family business.C.To do science research.【高三英语第5页(共10页)】·24-11C·

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    GLOBAL EGLS在第二节听第6段材料,回答第6、7题。心学美在报社第(B)6.Where are the two speakers probably?A.In the cinema.努B.On the street.C.In the cafe.新课程高一课标西南(C)7.What are the speakers going to do next?A.Look for Andrew.第13期听B.Watch a movie.Unit3C.Have some coffee.Book1达标卷第一节切听力材料(O1.What is the price of the dress?Text 6第A.50 dollars.B.80 dollars.C.130 dollars第M:I'm here,Maria!Let's go to the movies.(B2.What does the woman do?W:Not now.We still have to wait for anotherA.A salesgirl.B.A librarian.C.A waitress(A)3.What will the woman attend?部friend,Andrew.M:Okay.What does he look like?分A.A lecture.B.A party.C.A meeting.W:He's quite good-looking.He's thin,tall and has(O4.What are the speakers going to do on Sunday?curly short hair.听A.Watch TV.B.Do some shopping.听M:I see.How about having some coffee whileC.Watch a game.waiting for him?(7)(A)5.When did the woman visit Peking University?W:Sounds great!(7)We can sit at the table outsideA.In February.B.In September.the cafe,so that I can see Andrew as soon as heC.In December.comes.听力材料Text 1④听第7段材料,回答第8至10题。第M:Do you have enough money to buy that dress?第(B)8.What are the speakers mainly talking about?W:No,I've only got $80 at the moment.I stillA.A football game.need to borrow $50 for it.(1)B.A holiday tradition.M:Sure,here you go.C.Early American history.分Text 2分(C)9.When did the Cowboys start to host the game?A.In1920.B.In1934.C.n1966.听W:Now you can only check out the magazine forone week.(2)听(A)10.Which team does the man support?M:Really?I thought that I needed to return it inA.The Detroit Lions.two weeks.B.The Chicago Bears.W:That's for books only.(2)C.The Dallas Cowboys.Text 3Text 70听力材料第M:Would you like to meet some of my new friends at aparty this afternoon?第W:Why do many American families watchW:I'd love to,but I have to attend the English lecturefootball on Thanksgiving Day?(8)部分given by Dr Johnson.(3)M:This tradition goes back to 1920 when theText 4first football games on Thanksgiving wereW:What shall we do on Sunday?I'm tired of staying at部分played.And In 1934,the owner of the Detroithome and watching TV all the time.听M:How about going to the shopping mall?听Lions organized a game on Thanksgiving DayW:Well.We've got nothing to buy.There is a basketballbetween his team and the Chicago Bears.game at the stadium.Are you interested?(4)力W:And the tradition continued?厚M:Sure!(4)M:Yes.The Lions host a game on ThanksgivingDay each year.Text 5In 1966,the Dallas Cowboys joined this第M:Did you pay a visit to Peking University last第tradition and have also hosted a game onyear?Thanksgiving Day almost every year since.(9)W:No.I couldn't make it last December becauseW:Interesting.Do other teams play,too?部分I was too busy with my work.But I finallyM:Yes,but none as often as the Lions and thewent there two months later.(5)分Bears.W:Will you be watching football on听力听Thanksgiving Day?M:Of course,I'm from Detroit.I'll be cheeringfor my hometown team!(10)

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    可知,C项符合语境。第三部分语言知识运用第一节【篇章导读】本文是一篇记叙文,文章讲述了克莉斯汀意外开创的绿松石餐桌运动的开始、兴起、现状以及它带来的影响。41.【答案】C【解析】根据下文的“when her family moved to Texas”和第二、三段的内容可知,绿松石餐桌(The TurquoiseTable)的想法早在搬家时就开始了。故答案选C项。42.【答案】A【解析】根据下文的“bought some picnic tables”可知,有一天,克莉斯汀需要在后院增添一些家具,为聚会做准备。故答案选A项。43.【答案】D【解析】根据上文的“One day,Kristin needed backyard42_for a party and bought some picnic tables.Thedelivery driver43_one table in her front yard by mistake”和下文的“and Kristin couldn't get the image out ofher head..”可知,送货员错误地把桌子安装在前面的院子。故答案选D项。44.【答案】B【解析】根据上文的“One day,Kristin needed backyard42_for a party and bought some picnic tables..”可知,这里应指晚会结束之后发生的事情。故答案选B项。45.【答案】B【解析】根据上文的“Kristin couldn't get the image out of her head”和下文的“several meters from the sidewalk”可知,聚会结束后,克莉斯汀将餐桌漆成蓝绿色,然后把它放置在前面的院子。故答案选B项。46.【答案】C【解析】根据下文的“They often played games and ate snacks.”可知,这张桌子成了克莉斯汀和孩子们一起玩耍的地方。hung out意为“常去某处,泡在某处”,符合语境;paid out意为“付出,支付”;worked out意为“解决,算出”;shouted out意为“呼叫,喊叫”。47.【答案】A【解析】根据本句中的的“people to slow down and relax”可知,这张桌子让忙碌的人们放慢脚步。故答案选A项。48.【答案】B【解析】根据下文的“stopped by to sit down for a chat'”可知,邻居们也经常会坐在餐桌旁边聊天。故答案选B项。49.【答案】C【解析】根据本句中的“sat down to rest”可知,走累了的保姆会停下来坐在餐桌旁边休息一下。故答案选C项。50.【答案】D【解析】根据下文的“A51 was born in their community..”可知,邻居们纷纷效仿克莉斯汀的做法。故答案选D项。51.【答案】D【解析】根据第一段的“a movement of ordinary people who create community in their front yards”和上文的“Then50 began to put picnic tables in their front yards.”可知,在前院放置餐桌在克莉斯汀的小区已经蔚然成风。故答案选D项。52.【答案】A【解析】根据下文的“for they think their house is too53_,orit's small”可知,人们通常不太愿意邀请别人英语参考答案(全国卷)第5页(共8页)

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    第7期A2版Keys及重点解析:Passage 11-4 CCBD导语:本文是一篇说明文,属于“人与自然”主题语境。文章主要介绍了独角鲸改变季节性迁徙模式来应对气候变化。4.D。理解具体信息。根据最后一段中But,the researchers also note,they may face otherproblems.可知,研究人员指出,由于新的迁徙模式,独角鲸可能面临风险。Passage 21-5 ACBEF导语:本文是一篇说明文,属于“人与自然”主题语境。文章主要介绍了非洲狮子的特点和生活性。4.E。此空设于段中,与下文存在因果关系。上文指出人们为了农业和城市(发展)正在破坏他们的住所,本句指出其结果,即狮子很难找到家和食物。第7期A3版Keys及重点解析:(One possible version,客观题除外)Passage 31.finding2.an3.cleaner4.to win5.why6.their7.pictures8.of9.has bathed10.successfully导语:本文是一篇记叙文,属于“人与自然”主题语境。l3岁的男孩Thiago通过给流浪狗洗澡和拍照,帮助它们增加被领养的机会。l.finding。考查非谓语动词。根据语境可知,多亏了Thiago,很多狗快要找到家了。beclose to doing sth表示“(可能)快要做某事'。故填finding。3.cleaner。考查形容词。根据语境可知,Thiago相信,如果他能让街上的狗看起来更干净,它们就会有更多的机会被收养。根据下文的more可知此处应填clean的比较级形式cleaner。8.of。考查介词。chance of sth表示“...的机会”,故填介词of。Passage 4 1-5 ACDBD 6-10 ACABA 11-15 DBCAD导语:本文是一篇记叙文,属于“人与自然”主题语境。讲述了作者在森林中与一只鹿建立了特殊的联系。通过这段经历,作者体会到了爱、友谊以及与自然和谐相处的重要性。1/2

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    《双语学报》2023一2024学年高考版·课标版第3期测试题参考答案及部分解析第3期测试题参考答案1-5 ACCAA.6-10 CACBB11-15 BCCAC16-20 BCACA21-25 DCAAD26-30 CBCBD31-35 ACDCB36-40ACEFG41-45 CADBC46-50 BDCBA51-55 BDCAA56-60 ACDDB61-70(One possible version)61.associated62.an63.be added64.who65.maintains66.to explain67.in68.proving69.evidence70.necessarily短文改错(One possible version)This summer,I began to explore job opportunities.After applying to several companies,I wasfinal offered a position at A convenience store.The job proved to be far more demanding than Ifinallyhad expected.One of the greatest challenges was dealt politely with angry customer.However,Idealingcustomerssoon learned that the key to success was to remain calmly.Additionally,managing multiple taskscalmat the same time during peak hours poses another challenge.Despite of these difficulties,I trulyposed删除enjoyed my job.Cooperate with my colleagues and learning from my great experience wereCooperatingtheirhighlights of the job.Most importantly,I acquired valuable skills what would undoubtedly provethat/whichbeneficial to my future job hunting.书面表达(One possible version)Dear David.Knowing that you're interested in Chinese literature,I'm writing to invite you to a dramaperformance adapted from the Chinese classical drama Thunderstorm by Cao Yu.The performance will take place in the Central Theatre of our city.It is to start at 9:00 amnext Saturday and last for about 160 minutes.We're supposed to arrive at the theatre no later than8:50 am to ensure we have enough time to seat ourselves before the performance begins.To betterappreciate the performance,it would be helpful for you to read the original beforehand.If you're available then,would you like to join me?I'm excited to watch this performancewith you!Yours,Li Hua第3期测试题部分答案解析

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    高一上学期月考卷(四)参考答案及部分解析参考答案1-5 BCBAA6-10 CABAC11-15 BCABC16-20 ACCBB21-25 ACCBC26-30 DCBCC31-35 ACCAA 36-40 DAFEG41-45 ACBDA 46-50 BCADB51-55 CADBC56.and57.the58.points59.who60.difficulty61.different62.mainly63,her64.was65.competing写作(划线部分为精彩表达)第一节One possible version:Dear Jessica,Hope all is good.I'm writing to offer some suggestions for improving our speaking lessons.Firstly,it would be great if we could focus on practicing conversations we might have in daily life,like introducing ourselves,talking about hobbies,and making plans.Secondly,I recommendexploring a variety of topics once in a while.By doing so,we can learn a lot of new words.Lastly,creating small group conversations might make everyone more comfortable.Thank you for considering these ideas.I look forward to an even more interesting speaking class.Best regards,Li Hua

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    2.各档次的给分范围和要求档次描述第五档创造了新颖,丰富、合理的内容,富有逻辑性,续写完整,与原文情境融洽度高。”¥使用了多样且恰当的词汇和语法结构,表达流畅,语言错误很少,且完全不影响理解。(21一25分)自然有效地使用了段落间、语句间衔接手段,全文结构清晰,前后呼应,意义连贯。第四档*创造了比较丰富、合理的内容,比较有逻辑性,续写比较完整,与原文情境融洽度比较高。使用了比较多样且恰当的词汇和语法结构,有些许语法错误,不影响理解。(16~20分)*比较有效地使用了段落间衔接手段,全文结构比较清晰,意义比较连贯。*创造了基本完整的故事内容,但有的情节不够合理或逻辑性不强,与原文情境基本相关。第三档*使用了简单的词江和语法结构,有部分语言错误和不恰当之处,个别部分影响理解(低级(11~15分)语法错误,如主宾格使用混乱,时态错误,拼写错误等)。*尚有语句衔接的意识,全文结构基本清晰,意义基本连贯」第二档¥内容和逻辑上有一些重大问题,续写不够完整,与原文有一定程度脱节。(6~10分)*所用的词汇有限,语法结构单调,错误较多且比较低级,影响理解。*未能有效地使用语句间衔接手段,全文结构不够清晰,意义欠连贯」内容和逻辑上有较多重大问题,或有部分内容抄自原文,续写不完整,与原文情境基本第一档脱节。(1~5分)*所使用的词汇非常有限,语法结构单调,错误较多,严重影响理解。*几乎没有使用语句间衔接手段,全文结构不清晰,意义不连贯。0白卷、内容太少以致无法评判或所写内容与所提供内容无关。附听力原文Text 1W:Excuse me.Do you know where I can find a cafe around here?(1)M:There's one right next to the museum down the block.They have wonderful coffee.There'salso one in the park about a mile away with an outside seating area.Text 2W:How much do you pay every month for your phone bill?M:It's hard to say exactly.I share an unlimited call,text,and Internet plan with my family,butthe taxes and extra fees are slightly different every month.(2)But it's about $50,give or take acouple dollars.Text 3M:Where did you find that hat?I've been looking for one just like it.W:I bought it online.It's perfect for the summer months because of its wide shape.I used to wearbaseball hats until I realize they don't protect your entire face from the sun.(3)Text 4M:You're looking a little stressed.W:I have a million things to do,and all of them have to be finished within three hours.(4)Text 5M:Can you pass the salt,please?This soup is good,but it is a little plain.(5)W:I put so much salt in here when I was making it!Maybe it got watered down.Here,try puttingin some pepper instead and tell me what you think.鄂北六校联考高三英语试卷第5页共5页

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    停顿00'02”例如:现在你有5秒钟的时间看试卷上的例题。停顿00'05'你将听到以下内容:M:Excuse me.Can you tell me how much the shirt is?W:Yes,it's nine fifteen.停顿00'02你将有5秒钟的时间将正确答案标在试卷上停顿00'02衬衫的价格为9镑15便士,所以你选择C项,并将其标在试卷上。现在,你有5秒钟的时间阅读第1小题的有关内容。停顿00'05'”(Text 1)W:Oh,I forgot to get off.M:Relax,Jane.Once this bus left the stop,it wasn't going to stop until the next stop...Sitand relax.I have plenty of stories to tell you.(Text 2)W:How much is the pair of white shoes?M:It was 290 yuan a pair last month.But this month you can pay 10 yuan less for a pair.(Text 3)W:You know there's a table tennis competition at the youth club?Do you want to be mypartner?M:I'm not sure.You're much better than me.W:Oh,come on.We might have a chance to do well.(Text 4)M:Hi,Susan!I saw your sister last weekend.We had a long talk.She said that you wereleaving for America soon.Is that right?W:Yes.Perhaps next Monday.I'll study there for two years.(Text 5)M:Hey,Mary.Would you like to join us later for the card game?W:Well,I'd love to,but I have to go to the library and catch up with the lessons I missed.第一节到此结束。第二节听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。【高三英语·参考答案第2页(共10页)】

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    (Text 5) M:Hello,Mary,this is John Smith from the bank.Is Paul there? W:Not yet.He phoned me from the office 5 minutes ago saying that he was going to look for a birthday present on his way home. (Text 6) M:Mary,let's go to the ball game.There is a ball game at 7:15 tonight.It will start in half an hour. W:Can we get tickets? M:Yes,the website shows there are 32 tickets left,but all are cheaper ones. W:How much are they?

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    B.Buy air tickets earlier. C.Book a hotel in advance. 听第10段材料,回答第17至20题。 17.How many people were in the bus when the accident hap- pened? A.36. B.42. C.49. 18.When did the accident happen? A.In the morning. B.In the afternoon. C.In the evening. 19.Why did the students go to Canada? A.To go sightseeing. B.To attend a concert.

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    ARNINGNGLISH芳并淫本期参考答案B1版芳美译LEARNINGENGLISHMIND MAP下载本期配套教学PP


    2、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    31.Which of the following can be the best title for the text?靠共售A.Technology for your lifestyle:no m


    3、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    40.A.dreamB.luckC.wisdomD.shelter第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。These d


    4、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    33.B推理判断题。根据第二段和第三段出现的一系列数据可知,作者是通过比较统计数据来阐述观点的。34.C推理判断题。根据第四段内容可知,虽然夏季极端高温并非全新事物,但此类事件可能会成为生活中的常态,


    5、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    .A.hopeB.sacrificeC.concern50.A.broadcastB.sing6 soundD.love1A.experiencedB.noticedCencouragedD.ring


  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    全国100所名粒最所高考楼拟示花意30.Which statement might Ruiliang Liu agree with?IOo】A.The workers had no time to r


    2、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    67.As I stood in line waiting to cash out at a "pack your own"kind of store,wherecustomers pack thei


    3、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    9保密★启用前蓝田县2022年高三年级第二次质量检测听0英语注意事本试卷共8页,共150分,考试时间120分钟。考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。】答题前,考生先将自己的姓名、准考证号填写清楚,将


    4、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    美洲狮极难追踪识别。故选A。33.A细节理解题。根据第四段This lack of unique coloration on the their body sides meansresearchers


    5、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    ·y.00nk?W:No,thanks.第节·听下面一段对话,回答第6至第7两个小题。M:Can you tell me howto make salad,Mary?W:Sure.What fruit


  • 2024届全国100所名校高考模拟示范24·ZX·MNJ·语文(一)试题

    1、2024届全国100所名校高考模拟示范24·ZX·MNJ·语文(一)答案


    1、2024届全国100所名校高考模拟示范24·ZX·MNJ·化学(一)答案


    1、2024届全国100所名校高考模拟示范24·ZX·MNJ·生物(一)答案


  • ‹‹ 126 ››
扫码二维码