首页 一百所答案
  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    Improve your cognitive()function.People who get up early in the morning can concentratebetter,are more attentive,and stay energetic throughout the day.Since people's brains are more active inthe morning,focusing on important tasks earlier will allow you to make better decisions than people whowork later.Morning people have better problem-solving skills.37Help you sleep better.Waking up early makes going to bed early easier and helps you get consistentsleep and wake times.38 Getting enough sleep may lower your blood pressure and improve brainfunction.However,people who tend to be night owls are more likely to feel tired and develop sleepdisorders.Give you more time to eat breakfast.39 After all,food is the fuel people need to feel energeticand ready to face the world.Just grabbing a coffee and a piece of bread at the drive-through will not giveyou what you need.Enjoy a nutritious breakfast of Greek yogurt and fruit to start your day off right.40 Are you too tired or too busy to work out at the end of the day?Try going to the gym or fora run first thing in the morning.A morning workout can change your mood,lower stress,reduce anxiety,and increase your energy levels.A.Give yourself more time to get relaxed.B.Get you to do exercise early in the morning.C.And thus this can lead to a better quality of sleep.D.Setting your alarm clock early will give you extra time.E.Nothing starts a day better than eating a healthy breakfast.F.That's because they can do more while the world is still sleeping.G.So they can get better grades in school and obtain higher paying jobs.第三部分语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。When Sheppard began to go blind in her 40s,she cried.Hadn't she suffered too much since shebecame partly deaf as a child?That 41 had made her strong and determined."This isn't fair,"she whispered.The doctors said she'd never regain her 42.Since childhood,Sheppard has always been a dancer.But she was so scared that she 43 left her apartment.She worriedabout her appearance.She wondered,"What if people 44 me differently?"However,several months later,Sheppard wanted to show her work still 45 As hard as it was,Sheppard forced herself to 46.She attended a party for people with sight problems,and was shockedto find they all sat,still and physically 47."No!"she told herself."That's not the way I want tolive!”She pushed herself not to be48.Sheppard continued to work until her vision further 49 in her 50s.She kept dancing,just as her50 since childhood had instructed her.Sheppard was 61 when she 51 a summer camp for theblind,where she taught line dancing.Then,she was invited to teach at a community centre.Her classesproved to be so 52 that she was hired soon.Sheppard taught over thirty students,most of whom were 53 whose eyesight had worsened.With54 she equipped them with confidence and independence.These days,Sheppard 55 a lightexercise class for those blind elders via conference call.As Sheppard says,"We may be blind,but we canmake a difference.”41.A.signalB.advantageC.storyD.struggle42.A.emotionB.feelingC.sightD.hearing【高三3月联合考试·英语第6页(共8页)】

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    willhe old thtisto the IS5 as part ofa deal made withAaould be theth Dipnet ofa dentadA.Adapt to the nepassengers would be the winner of a new reality-show competition called "Who Wants to be anm器se"0deC.Socialize with obetween reality Tv and space flight is attitudes toeebosses34.What does Carol Ccontrollers prefer noneA.Intelligent peo28.What does the underlined phrase"sealed the deal"inwant lots.MissionB.Friendship givA.Got this done.C.Work countsC.Broke them up.D.Life in high-p29.What is Jared Isaacman's goal of space travel?B.Made a mess of it.35.Which of the folA.FriendshipsA To be,a billionaire.D.Reached agreement.C.To advertise the company SpaceX.To show off his possessions.B.Friendship mC.Friendship30.What is included in Jared Isaacman's schedule of space travel?D To provide help for sick childrenD.Keep a distA.Visiting the International Space Station第二节(共5小题C.Meeting three astronauts in person.B.Orbiting the earth for about three days.根据短文内31.What can we learn from the last paragraph?D.Redefining the“space line'”,What do naA.Space is inaccessible to common people.glass as half fulB.There is money to be made from space tourism.They try,nearly impossiC.Reality-show competition tends to attract a wide audience.the pessimists.D.Reality-show in space put other TV programs in the shadehave thrownDThey speIt might seem obvious that,for most people,happiness is positively connected with friendships.a yearlong stBut a paper published last month in the British Journal of Psychology found one striking exception:their partneExtremely intelligent people become less happy when they spend more time with their friends.Odds are,tResearchers used evolutionary psychology to explain why some people are happier than others.They sThey theorized that situations that led to positive consequences for our ancestors would also boostincluding lohappiness today.believe thPeople who live in rural areas tend to be happier than those in urban areas,they argue,becauseapproachaour ancestors lived in groups of 150 people and struggled to maintain cooperation and interaction in-larger groups.Living in larger groups could then create feelings of unease and discomfort.When thMeanwhile,friendships could be key to happiness because our ancestors relied on suchwords orelationships to overcome hunting challenges and share childrearing(抚养孩子)duties..have aBut,the researchers suggest,these rules would not hold for extremely intelligent people,whowould have less difficulty living in high population areas and not associating with friends.A.TheOf course,we're no longer living in the same circumstances as our ancestors,thanks to theBThwonders of technological advancement.And the researchers argue that more intelligent people simplySohave less trouble adapting to our new reality.Those with higher IQshave less of a need to rely on ourD.it'ancestral hunting and childrearing networks,and can adjust to life in high-population environments.E.YBut the researchers'theory is not the only explanation for such findings.Carol Graham,aOBrookings Institution researcher who studies the economics of happiness,told the Washington Post6.Athat she had a slightly different interpretation.More intelligent people "are less likely to spend so第三much time socializing because they are focused on some other longer term objective,"she said.In other words,work is so important to them that they don't have time to waste with并32.Who tend to be happier according to the paper published last month?friendships.B.Socially-connected people.oveA.Ancient people.D.Extremely intelligent people.avaC.People living in rural areas.33.What are people with higher IQs unwilling to do?【2022届高三模拟卷,英轨

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    高三英语考试参考答案阅读理解:1~3 BDCA篇:本文是应用文,介绍了老特拉福德球场招募工作人员的相关信息。1.B【解析】细节理解题。根据第一段第二句可知,这个招募是为了招聘能于比赛日在老特拉福德球场为球迷服务的工作人员。所以,这项工作肯定是在体育场进行的。2.D【解析】推理判断题。文章第四段特别指出,每个申请者只能提交一张申请表,否则将被淘汰。3.C【解析】细节理解题。根据最后一段可知,申请者可以通过发邮件的方式和招募团队取得联系。4~7 CAABB篇:本文是记叙文,讲述了作家Seegert和插图画家Martin一起奋斗的故事。4.C【解析】推理判断题。第一段介绍Sci-Fi Junior High这本书是为了引出本文的主角。5.A【解析】细节理解题。根据第三段可知,Martin小时侯利用晚上和周末的时间看漫画和画超级英雄。这表明他在培养自己的兴趣。6.A【解析】细节理解题。根据第四段可知,Seegert和Martin有很多相同的爱好,也就是他们有着相似之处。7.B【解析】主旨大意题。文章主要讲述了Seegert和Martin一起奋斗的故事。811 DBDCC篇:本文是说明文。研究表明,空气污染能改变人的心脏结构。这种现象类似于早期的心脏衰竭。8.D【解析】细节理解题。根据第一段第二句可知,该研究发现空气污染能危害人的心脏,使心脏处于衰竭的危险中。9.B【解析】推理判断题。根据第二段可知,在过去的50年里,人类的死亡率在不断下降,但心脏衰竭导致的疾病和死亡还很多。由此可知,心脏衰竭对人类来说依旧是很大的威胁。10.D【解析】细节理解题。根据第四段第一句可知,研究团队发现当参与者们暴露在污染的空气下,他们的左心室和右心室就会变大。11.C【解析】细节理解题。根据第五段第二句可知,Dr.Nay Aung告诉人们要注意空气污染。12~15 CABAD篇:本文是说明文。研究人员发现了一种能漂浮的金属。它能被用来制造船只,有着光明的前景。12.C【解析】细节理解题。文章多处讲到这种金属能漂浮,它具有不会下沉的特点。13.A【解析】词义猜测题。这种金属能漂浮,所以我们能利用它制造能漂浮的设备。14.B【解析】推理判断题。研究人员把这种金属和其他常见的金属一起实验。通过对比,他们发现了这种金属能漂浮的特点。15.A【解析】推理判断题。最后一段讲到这种金属能被用来制造船只,因此它有着光明的前景。16~20 AFECB七选五:本文是说明文,介绍了帮助家人渡过难关的几个办法。16.A【解析】上文讲到任何人都有遇到困难的时刻。A项字面意思为“没有人是一座孤岛”,深层含义为“任何人都不例外,都会遇到困难”。A项引出下文,符合文义。17.F【解析】本段上文讲了帮助遇到法律问题的家人的几个办法。F项“到底如何去帮助他们是由你决定的”符合文义。【高三英语·参考答案第1页(共4页)】4001·无听·

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    concentrate on为固定短语,意为“集中于…,专注于.”。and more types of business可知,新奇的付小费方式促成了“tip creep”,使小费的均水从2013.The monument was named A a hero who laid down his life for the cause of the people.世纪40年代的10%上升到今天的20%以上,并使给小费在越来越多的行业中成为一种常态。after由此可知,这些新举措使得小费金额以及要求给小费的行业都有所增长。句意:这座纪念碑以一位为人民的事业而献出生命的英雄的名字命名。name.aier.,为本文是说明文。本文介绍了巴西拯救小蓝金刚鹦鹉的举措。固定搭配,意为“以…给…命名”。5.A。细节理解题。根据第一段中的was known to show itself..But that tour was the first he had led14.Being admitted in a key university has always been a beautiful dream for me.to/intothat couldn't spot it可知,Cohn-Haft带团去找小蓝金刚鹦鹉,却无功而返。句意:被一所重点大学录取一直是我的一个美好的梦想。be admitted to/.into在此处意为“被6.A。细节理解题。根据第三段中的Then,in202l,the Spix's will be released with a small group(学校或大学等)录取”,为固定短语,故把in改为to/imto。of the Illiger's,which will hopefully help them to adapt to the forest of Caating=可知,一些小蓝金15.My grandpa is old and I have to take him on the arm to cross the street.刚鹦鹉将于2021年被放飞到野外。7.D。推理判断题。根据倒数第二段中Brightsmith的一席话We know how to reintroduce parrots..句意:我爷爷年龄大了,我得扶着他的胳膊过路。take sb.by the arm是一个固定短语,意思是There are now many publications and case studies that show we can get birds out into the wild and“抓住某人的胳膊”。have them survive可知,Brightsmith说话的口吻透露着他对这一计划成功实施的十足信心。16.Besides dieting,exercising playsA important part in losing weight.8.D。代词指代题。划线词指代倒数第二段中的one important point一the birds must be shownan句意:除了节食之外,锻炼对于减肥也起着重要的作用。表示“在…方面起重要作用”用how to raise chicks independent山y。即,被放飞野外的成年小蓝金刚鹦鹉能够成为合格的亲代,play an important part in,part前用不定冠词;表示“扮演…角色"用play the part of,part前用独立抚养子代。定冠词。29.动词词组(二)17.I have been accustomed to walk to school rather than riding a bike.1.wh句意:书帮助困境中的我们,安慰悲伤中的我们,并用积极快乐的想法充实我们的思想。walking此处fl.wih…为固定搭配,意为“充满…”。故填wih。句意:我惯了步行去上学,而不是骑自行车。词组be accustomed to中的to是介词,后接动2.in句意:在1953年5月29日上午11:30,埃德蒙·希拉里和登津·诺盖成功登上了珠穆朗玛词的动名词形式。蜂的顶峰。此处succeed in doing..为固定搭配。故填im。18.If you want to apply to this job,please fill in the form on the table.3.out句意:一组科学家最终弄清楚了向日葵幼苗是怎么样以及为什么移动的。此处igure outtor句意:如果你想申请这个工作,请填一下桌子上的表格。即ply for申请:appl少yto应用。根据为动词固定搭配,意为“弄清楚”。故填0ut。4.up句意:第二天早上醒来的时候,她站到了称上,迫不及待地想看看她的节食有多么成功。句意可知,此处是申请,故用for。19.A number of interesting points came up with at today's meeting.此处wake up为固定搭配,意为“醒来”。故填p。come up“被提及,被提到”,为不及物动词短语,其主动形式表示被动含义。come up with“想5.of句意:这几周的辛勤工作最终会有回报的。pyaf:成功,奏效。故填f。出,提出”,主语常为人物词汇,其后可接宾语。6.o句意:青文斯担心如果他靠近这只小鹅,那只母鹅会袭击他,于是他给当地的爱护动物协会20.He promised to come,but he hasn't turned down yet.分会打了电话。get close to..为固定搭配,意为“靠近…”。故填to。up7.o句意:休息一会嘴口气之后,他告诉我们这些沙子是为了在更高的山上进行建筑工作而提句意:他答应会来,但是还没有露面。turn up:出现,声音开大。tum down:拒绝,声音调小。供的。be intended for..为固定搭配,意为“为一而提供的”。故填for。根据句意,“出现,露面”"符合语境。故将dowm改为p。8.om句意:这些锻炼每天集中在身体不同的部位。focus on.为固定搭配,意为“集中于…”。三、阅读理解故填on。本文是说明文。如今很多商店在提供服务之前要求顾客给小费,这一趋势究竟会对顾客有9.of句意:我突然在人群中看到了他。catch sight of为固定短语,意为“看见”。何影响?研究人员通过实验给出了答案。I0.p句意:父母应该教育其子女增强自信心并相信自己的能力。bring up养有,教育,提出,呕I.D。词义猜测题。根据划线单词前面的less or none at all以及后面的reward service that hasn't吐。bring sb.ap to do sth.为固定结构,意为“教有某人做某事”。happened yet可知,有些顾客会选择少给小费甚至不给小费,因为还没提供服务就要求给小费11.We are moving,so we have to get rid Aa lot of our old furniture.使他们很“恼火”。句意:我们要搬家了,所以我们要扔掉许多旧家具。get rid of丢弃,扔掉,处理掉。2.C。细节理解题。根据第三段中的In recent research,we explored how this new pre--service12.Born into a family with three brothers,David A brought up to value the sense of sharing.tipping etiquette is affecting consumers可知,最近的研究是为了探索这种服务前要求给小费的was方式是如何影响消费者的,即消费者对给小费的时机会做出什么反应。句意:出生在有三个兄弟的家庭,大卫被教有要学会分享。bigp养有,教有,提出,呕吐。3.A。细节理解题。根据第五段中的we asked them to fill out a survey rating the experience in此处使用了bring sb.p to do sth.结构的被动式,意为“(某人)被教有做某事"。terms of how likely they'd be to return to the business可知,研究人员让参与者填写一份调查问13.I can put up for the house being untidy,but I hate it if it's not clean.with卷,看他们是否愿意当回头客。句意:房间凌乱我倒可以忍受,但我讨厌它不干净。put up with忍受。4.B。细节理解题。根据倒数第二段中的Each has contributed to“tip creep”,which has pushed14.Had she lived up A her promise,she would have made it to Yale University.up the average tip from 10%in the 1940s to over 20%today,and made tipping the norm in moreto伯乐马2022年高考基本分专练·英语答案·第29页(共32页)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    第四部分写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)你校正在组织英语作文比赛,请以你经历过的一次困难或考验为题,写一篇知文参赛。内容包括:I,经历的困难或考验:2.解决办法或途径:3.收获和感受注意:1.写作词数应为80左右:2,请按如下格式在答题卡的相应位置作答Trials of Life第二节(满分25分)》阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文Jack graduated from a famous university this July.He went to apply for a job in abig company and had to go through interviews before getting the jobHe passed the first two interviews easily,and then it was the boss's turn to do thelast one and make the final decision whether Jack would get the job or not.The boss learned that Jack's academic achievements were very good all the way,from the middle school until university.Never had a year when he did not receiveprizes.The boss asked,"Did you have any part-time jobs in school?"Jack shook his headand said,"No,I didn't have part-time jobs."The boss went on and asked,"Was ityour father who paid for your school fees?"Jack replied,"My father passed away whenI was one year old.It was my mother who worked and paid for my school fees."The boss continued,"Where did your mother work?"Jack told him that his motherworked as a clothes cleaner.Every day she would carry baskets of clothes home.Afterwashing and ironing the clothes,she carried the baskets back to the store where she gotpaid.Then the boss politely requested Jack to show his hands to him.Jack was confused高三·英语第9页(共0页)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    游八年级宇辅得报ENGLISH LEARNERS'LIGHTHOUSE英痦字铺得报新目标散请关注《英语学辅导报》第12期微信公众号:天下智意英语学辅导报ENGLISHLEARNERS2022年12月13日中国教育学会外语教学专业委员会指导南方出版社主管主办英语学辅导报社编辑出版社长:蔡贤伟总编:龚亚夫2022-2023学年度(上学期)总第928期》Point Focus攻克要点〈Unit7语法聚焦与课时跟踪练here.the future?肯定句:主语+wil+动词原形我不会告诉任何人我在这儿在未来我们的世界将会是什+其他.,如例1。语法聚焦见过你。么样?否定句:主语+will not/3.—Will people still use money【点拨与思考】+动词原形+其他.,如例2。in 100 years?一般将来时表示在将来的一般疑问句:+主语+动◆一般将来时100年以后人们还会用钱某个时候要发生的动作或存在词原形+其他?【典例探究】吗?的状态,也表示将来经常或反复肯定回答:Yes,主语+will.1.We will visit the science muse-Yes,they will./No,they发生的动作,常与表示将来的时否定回答:No,主语+won't.,如um this Sunday.won't.间状语连用,如:tomorrow,soon,例3。这周日我们将参观科学博物是的,他们会。/不,他们不in a few days,in the future,next特殊疑问句:特殊疑问词+wil馆。会。week,next year等。主语+动词原形+其他?,如例42.I won't tell anyone I saw you4.What will our world be like in一般将来时的基本句式:答案揭秘:M.uOM第1课时(Section A1a1-Grammar Focus)phonenumberon the.9.Which one is the largest,the3.Lisawill cook dinner for多ssun.(地球)or thetonight.

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    考点专项突破专项训练24语法填空(一)阅读下列短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单Passage 2词的正确形式。The Sydney Opera House has a very interesting history.ItPassage 1all started in 11 1940s,when the Sydney SymphonyOver ten million deaths worldwide in 2017 1 (link)toOrchestra had nowhere to play.The orchestra's conductor,people's diets high in sugar,salt and processed meat.ThoseEugene Goossens,asked the Australian government to thinkfoods were partly to blame 2 heart disease,cancer andabout building a place and the government 12 (final)diabetes,a new study found,3 followed eating trends inagreed to build an opera house in 1954.195 countries from 1990 to 2017.The government held an 13(internation)competitionResearchers considered 15 dietary elements,such as dietsto find a design for the opera house.Many of the 233 designerslow in fruit,vegetables,whole grains,4 (bean)and milk.from around the world 14 entered the competition wereThey also looked at diets high in red meat,processed meat andfamous,but the design of an unknown Danish architect 15sugar-sweetened drinks.(name)Jorn Utzon was chosen as the 16(win).The study found people ate only 12 percent of theWhile drawing up the plans,Utzon remembered therecommended amount of nuts and seeds-5 average intaketemples he 17 (see)in Mexico before and used them as hisof 3 grams a day.For good health,experts said,one shouldinspiration for the base 18 the opera house in Sydney.Theeat 21 grams of nuts and seeds every day.The study also foundbuilding of the opera house began in 1958,but Utzon had stillthat people drank more than 10 times the recommended amountnot finished his plans.He did not like his first plan as theof sugary drinks,which worried experts 6 (great).Anotherconcrete roof shells did not work.His new idea was 19study suggested a good diet that included 7 (increase)the(make)the shell shapes on the roof into the shape of a ball.consumption of nuts,fruit,vegetables,and reducing theThat way,the same ball mould (could be used foramount of meat and sugar 8 (eat)by half."Poor diet 9(be)responsible for more deaths thanseveral roof 20 (part).In 1962,the government agreed toany other factor in the world,"said Chris Murray,10the new ball roof idea.The building was completed and in(direct)of the Institute for Health Metrics and Evaluation atNovember,1973,the Sydney Opera House was opened bythe University of Washington.Queen Elizabeth IⅡ11.12.13.14.15.16.1218.19.1020.47B

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    第13期“攻克要点”参考答案at1.service2.servednd3.agreed with4.agreed to lend5.打达6.击败7.What were you doing when your fathercame back home?8.Were they playing soccer at that time?

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    a lot of fun cooking from this book as did Re and I可知,Re的第一本烹饪书My learn to cookbook是作者从二手书店买来的,原来的主人是一名叫Sherry的女孩,这本书见证了Sherry和家人、作者和儿子Re一起烹饪的欢乐时光。26.A。推断。根据第四段中Vachhani谈及阅读Embers的感受之词:I picked up a copy ofEmbers...notes and thoughts written in green ink...It was a great experience,one I still rememberfondly可知,此书之前的读者在书中留下了许多笔记,阅读这些笔记仿佛是在和这位读者进行对话,这一美好的体验让Vachhani至今记忆犹新。由此可推知,Vachhani非常喜欢读之前的读者在这本书中留下的笔记。27.C。理解主旨要义。作者从一开始点题到最后深化主题都是围绕热爱阅读二手书展开的。小时候作者爱逛二手书店,常常在书店流连忘返;后来与儿子共读二手书的经历加强了亲子关系;同时,她借同样热爱二手书籍的第三者的语言道出了阅读二手书带来的美好体验:最后阅读二手书的家庭传统在儿子这一代开始延续。C项作标题最能概括文意。C篇主题语境:人与社会一一科学与技术本文是新闻报道。美国科技公司Toi Labs为老年群体开发了一款智能马桶。该马桶能自动收集用户如厕数据,并将数据信息即时传输给医护人员,在保障老年人健康的同时还维护了他们的自尊心。28.B。理解具体信息。根据第二段中的The TrueLoo smart toilet provides early detection ofoncoming health complications before they become serious可知,这款智能马桶能够在早期发现用户将来的健康隐患。29.C。推断。根据第三段的内容可知,Kashyap说道,这款马桶能够避免用户与医疗人员就如厕惯进行尴尬的对话,保障提供有尊严的医护服务。也就是说,Kashyap所说的内容聚焦于该智能马桶是非常注重用户隐私的。30.D。理解词汇。根据划线词前一句及划线词所在句可知,这两家社区的老年健康中心提供的人工监测数据会作为对照信息,以供The Legacy“测量”该智能马桶的性能。31.A。理解观点、态度。根据最后一段中的Walshe believes that artificial intelligencefreeing up valuable time for clinical team members to provide more person-centric care,Walshe认为人工智能有望以较低成本提高老年护理工作的水,同时为医疗人员节省出宝贵的时间,为老年人提供更以人为本的护理。本文中的智能马桶即为人工智能的一种应用,由此可推知,Walshe对该智能马桶满怀希望。【词汇链接】complication(para.2:并发症D篇主题语境:人与自然一一自然生态本文是说明文。美国阿拉斯加州的卡特迈国家公园和自然保护区举办的“棕熊比胖周”去年吸引了近80万网民参与其中。该活动不仅将阿拉斯加的原始野性美展现给了更多的人,也增强了人们对棕熊的保护意识。32.C。理解具体信息。根据第二段中的Fans use before and after photos to vote for the bearthey think has gained the most weight over summer to prepare for hibernation可知,棕熊迷通过棕熊的前后对比照片,投票选出增重最多的棕熊为该比赛的冠军。33.B。理解具体信息。根据第三段中的attracted just1,700 votes in2014及Last year''sweek-long contest got nearly800,000可知,这项比赛的关注度越来越高。34.C。理解具体信息。根据第四段中的America's national parks.to fans''computer screens可知,美国的国家公园都建在偏远、未经开发的区域,到那里旅游不仅费力而且很昂贵。

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    B)5.While Peterwith his cat in theroom,his parentsback.C)3.Dad sometimes goes to the supermarket withA.plays;cameushe hates going shopping.B.was playing;came(2022江苏徐州)C.played;were comingA.becauseB.soD.was playing;were comingC.thoughD.ifC)4.Young people can understand howtoothers by keeping pets.(2022辽宁沈阳)A.depend on B.agree withC.look after D.fall behindⅡ.根据汉语意思完成句子。其余内容参考答案第1版1.当萨姆到学校时,我们正在上英语课。特别关注We were having_an English读有所思class when Sam arrived at school.My hobby is painting,because it makes me feel2.昨晚这个时候,莉萨没在写作业。relaxed./..Lisawasn't doingher homework悟有所行at this time last night.a.1-4 CDBA3.我没看清那辆车,因为当时正在下大雨。b.1.Liaocheng 2.50 3.his grandson'sI didn't see the car clearly because it4.Modern daywas raininghard at that time.故事•传承1.his uncle Wei Qing 2.protect his country其余内容参考答案4.警察问:“今天早晨9点钟的时候,你在做什第4版么?”英语加油站The policeman asked,"What were综合填空you doingat 9 o'clock this morning?"1.things 2.or 3.their 4.put 5.sooner 6.death5.汤姆体育课上踢足球时弄伤了腿。7.a 8.as 9.into 10.to fightTom hurt his leg while he was playing任务型阅读football in the PE class.1.29 years ago./At the age of 7.When he was7 years old.2.Because the sport could help him showhimself.第三部分中考链接其余内容参考答案I,根据提示完成句子。3.He felt upset.4.The blind skateboarders.1.I usuallyborrow(借)some books from5.He is talented and strong./He is a strongour school library.(2022山东济宁)spirited man./...2.I'm afraid I might lose my best friend,and I'll名师专栏try to repair(修复)our relationship..1-5 BACBD 6-10 CACBD(2022安徽)3.The Internet offers(提供)specialways of communication in our daily life.(2022安徽)8Ⅱ,选择填空。其余内容参考答案写作空间B)1.At this time yesterday,Ia scienceOne possible version:Dear Mr.Brown,exam here.(2022河北)Thear you need some volunteers.As an animal lover,I'd like tobe a volunteer to help the animals.A.take B.was takingMy name is Li Ming.I'm an 8th grader from No.2 MiddleSchool.I'd like to be a volunteer to look after the animals.I believeC.am taking D.will takeI can do this job well.First,I'm careful and hard-working and I'mB)2.It's important for usalways ready to help others.Second,I love animals and know themhard inwell,because I often read books about animals.What's more,I haveorder to have a better life.(2022福建)experience in caring for animals.I have two pets and I take goodcare of them.Finally.I do things with all my heart,and I have aA.workB.to workC.workingstrong sense of responsibility.If 1 can be a volunteer at your center.I'll work hard and try my best to help animals.I'm looking forward to your reply.Yo5

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    拟试题第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题:每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最住选项,并在答题卡上"The water supply was dwindling and it just wasn't raining,"recalls Thinus Booysen.a professor将该项涂黑。Stellenbosch University,who had created a device in 2015 designed to help homeowners cut their powerusage.Seeking to reduce water waste,Booysen figured he could adapt the device to measure water usageinstead of electricity use.Get ready to start your jourey to the best public university system inthe worldwithASoon.Booysen launched a start-up,Bridging the Internet of Things (BndgloT),to develop his ideaapplication.GcaD心ae44nu心whle mnyApply for more than one UC campusrecord data once an hour.The system uses an app in the user's cellphone and sends short messages in realThis will significantly increase your chances of being admitted to the UC system.While you may noeeouldbeable to llthe eromthngasuorreceive an offer of admission from your first-choice campus,all of our campuses-without exception-n oyedivakeyinenc(),eofar the ost water Lek ocouwaste00it of e per day.ohe says.the continprovide outstanding opportunities for you to leam and grow.for a littApply on timeobemre ng like chre o tapspropy butthatbshek aboudonBooysenxns.Duringhs thenviosavdsthnelseYou can fill out the application in as many sessions as you want.Just remember to submit it byNovember 30 for the fall term.liters of water in three months.Another reduced its water usage 55 percent in four months.Create an accountBusinesses incuding Cape Takradiosioand fricas largest food company,hopiteAn email address and password are required in order to create an account.You should use the emailsponsors,partnering with the Western Cape Education Department to install ()test devices in 350account you use for all applications,just to make it easier to remember.We also recommend you use a non-schools.They saved more than $2.7 million and almost 550million liters of water in 17 months Booysenschool issued email account,e.g.,Gmail,Yahoo.Campuses send important and time-sensitivehas looked at expanding to goverment buildings,hospitals and hotels.There are plans to roll out thecorrespondence to applicants,so you should check your email regularly to follow up on your application.device across Africa.24.What does the underlined word"dwindling"in Paragraph 2 probably mean?C.Expanding.D.Decreasing.Save informationA.BeginningB.Continuing.You should click"Save&Continue"at the bottom of each page to save any entered information-25.Which words can best describe Booysen?there is a 20-minute inactivity period after which the application wili automatically sign you out.If you'veA.Proud and determined.B.Cautious and friendly.successfully answered all required questions,the page will be marked with a checkmark on the right-handC.Creative and caring.D.Ambitious but generous.side.26.What do we know about Count Dropula?ConfirmationA.It works smartly to help save water.B.It was designed by Booysen in 2015.Once you've submitted your application,you'll see a confirmation page with important remindersC.It will soon be tested in 350 schools.D.It cuts power usage efficiently.and your UC application ID number which is used to access the various campus websites and,in many27.What will Booysen probably do next?cases,to access your admission decisions.A.He will become a member of Shoprite.21.What should students do to increase admission chances?B.He will further promote his new inventionA.Submit applications on time.B.Apply for multiple campuses.C.He will stop water pollution in Cape Town.D.He will travel around Africa for better ideas.C.Open more than one account.D.Decide on one ideal campus.C22.How can students learn about the latest application process?A.By checking the email.B.By visiting the campus.Nuclear bombs.That's the go-to answer for incoming space objects like asteroids()andD.By signing up for Yahoo.comets as far as Hollywood is concemed.Movies like Deep Impact and Armageddon rely on nuclearC.By making phone calls.weapons,delivered by stars like Bruce Willis,to save the world and deliver the drama.23.What will students get after completing the application?B.An admission call.But planetary defense experts say in reality,if astronomers spotted a dangerous in-coming space rock,A.A checkmark.D.A UC application ID number.0the safest and best answer might be something more subtle,like simply pushing it off course by crashingC.An email account.it with a small spacecraft.BIn 2018,a severe drought brought Cape Town close toDay Zero",when it could have become theThat's just what NASA did on Monday evening,when a spacecraft headed straight into an asteroidworld's first major city to run out of water.Dam levels in South Africa's Western Cape fell to below a fifthcalled Dimorphos,which is around 7 million miles away and poses no threat to Earth.It's about 525 feetof capacity and the province suffered its worst water crisis in 100 years.across and orbits another larger asteroid.第4页(共9页)第3页(共9页)helping

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    D.encouragementwithout sunlightFrom another perspective,a lettB.seeking第43期B版测试题参考答案a relationship.When I was aboutD.withdrawing1-5 CCBAA6-10 CCABC11-15 ABBAA16-20 BBCCAdesired a pet mouse.The pet shopC.suitsD.defines21-25 DCADA26-30 CDDADC.exchangeD.access31-35 ADAABB6-40 FBAGEme one until I had a(n)9 letterC.consistentlyD.objectively41-45 CDBCB46-50 AADBAso I made one by copying my mo51-55 DCDBAC.variousD.complicated56-65(One possible version)style.My crime was quickly 10C.respondD.recover56.notice57.withmade me write letters to a few rand58.urgency59.to reducerelatives,one of whom was an uncl60.advantageous61.being selectede)of gunpowder(火药).It's rumored62.won63.instantlymet.I wrote a long letter detailing64.where65.it2)(seek)an approach for aaccidentally created gunpowder after a写作(One possible version)my 11 ended,I forgot about this第一节got a reply from him."How lovelyis mixture was then added to bambooDear teachers and fellow students,you,"he said,and told me all abo(create)fireworks.As senior three students,we study underrope.Italians reportedly were the firstgreat pressure every day.So it's importantstarted a 13 that went on for yeacontributed to making fireworks (64)for us to pay attention to our mental health.I often think about how my naugOtherwise,it may affect our academic per-ed to experiment with color.The Euro-formance or even our overall well-being.mischief led to such 14 ties.It ha(bring)over to the New WorldMental health issues arise due to severalme to write to more people.Writingused to celebrate Independence Day.reasons,including academic pressure,lacke tradition.of diverse leisure activities,and inadequateI 15 to this day.I'd like to encccommunication with others.Therefore,it'sput pen to paper and see where it leessential for us to do some physical exercise,build good relationships with people around1.A.tolerableB.controvus and seek professional help if necessary.C.uniqueD.foreseeather away at college and Dad off on aBesides,I think a supportive environmentpest to lift my spirits,but I needed mywhere we can express our thoughts and2.A.formB.imaginafeelings freely should be provided both atC.balanceD.fashionin me.How much I wished they wouldschool and home.said my mother in an encouraging tone.I hope all ofus can have a happy teenage3.A.acknowledgedB.forgottefigures on the sidewalk.As they kickedlife and a promising future.C.guaranteedD.witnessere not girls but boys.I said to myself,Thank you for your attention.第二节4.A.variationB.contrastck in a wheelchair."I watched uninter-Paragraph 1:urned up in my walkway.With my neckC.beautyD.signalThen,Tommy jumped into the hole andrecognized them as guys I barely knewstood braely before me.I was deeply moved5.A.concentrateB.remembby his actions.It seemed as if SupermanC.behaveD.practicefront door.came to my rescue."Don't be afraid,Glady!I'll protect you!"Tommy held my hand.I6.A.analyzeB.repeatgained a strong sense of security and wasn'tC.correctD.classifyou are going,"they said,smiling at me.that scared.Meanwhile,Tommy bent downand picked up many stones on the ground,7.A.deliberateB.ambitioready to fight back if the snakes dared toC.determinedD.innovatiattack us.I followed his example and beganto collect stone blocks.I was kind of nervous.8.A.simplifyB.highlighTommy reassured me that our parents wouldC.examineD.enrichcome soon to save us.Paragraph 2:9.A.farewellB.apologynds visited and apologized for their beingLater,our anxious parents arrived beforeC.permissionD.invitatiowe were in any danger.Immediately,theycarried Tommy and me up with a strong10.A.forgivenB.hiddenhanging basket and checked our bodies.WhenC.committedD.uncoverfinding us safe and sound,our parentsbreathed a sigh of relief.Then I waited quietly11.A.explanationB.punishmfor their criticism since I knew I was wrong.C.introductionI was always turning a deaf ear to theirD.judgmenwarnings.This time,it almost caused a ter-12.A.hopefullyB.unexpectrible disaster.Unexpectedly,my parentsC.constantlyD.mistaken0 CBADC11-15 BDADBdidn't blame me.They might believe I hadlearned my lesson.I apologized to them13.A.correspondenceB.consultat选五1-5 DGFBEand Tommy,and then thanked Tommy forC.negotiationD.celebratic(特别提示:参考答案见下期B版中缝)what he had done.He became a recognizedhero in my family.I felt grateful to have14.A.long-standingB.far-reachisuch a loving family.

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    2022-2023学年度下学期双语学报第25期Student(TimesN广版七年级践行课程标准发展核心素养扫码听报2023年4月24日双语学报社编辑出版北京师范大学外国语言文学学院学术指导总主编刘兆义国内统一连续出版物号CN34-0030总第4229期主题:人与社会一文学、艺术与体育hia's“Sugar King”每周一词Word for this week被誉为“中国糖王”的shows fondant art中式翻糖手艺人周毅秉承A flying start着发扬中国传统及非物质with Chinese culfure文化遗产工艺面望的初心,结合翻糖艺术,让世界看见良好的开端东方之美。表达a flying start可以用来指“一个良好的开端,成功的开始”。该“中国糖王”为翻糖艺术注入国潮力量表达常用来描述“(在比赛或竞争中某人)迅速起步,抢得优势”。Examples:本文词数:222建议阅读用时:533”实际阅读用时:DD1.She got off to a flying start,gettingDo you know tangren(sugar people)?These years,Chinese cake artist Zhou Yi uses fondantseveral points in the first few minutes

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    件里的每个的子结尾旋阳级导茶发灯广.周京是度技会请用作者的这种表成血食在能作中口感吸号的形大现出来,放下项得合通地国问修饰形容时,空处后的形容同一,放用图国形式汉C空的与讲用广产过法.食客常能件用的海个的子随呢加修反号以茶友、方用调用了事使大看看你发适的n加mm为圆定后配,童好保长运桌套儿条信息。如果体血象我一样一一”现此空处定该会诗到你由可留合有同得的销代:放C用得合销境3然A根据空后的广国为我电有自的事数数”时短,A项广我不总是限料心去餐险(别人)严特合语填汉D空后一可更轴程的是.这是没着心要的”与酸一的都成了通进,国此,空处讲到的成该还是“m:hm的”、给作者带来的鱼面能响、放D要得合通地40G空自一句清到了我已经决定更给消验使用感服号”,园成,空处讲到的应该是现在在什么时候使用感叹号,放G项符合语境、wermaking the city lively.Therereydof loreigners Now主题通健:人每社会一一社会服务一一局然量学dys,the city is inolving in ebingyyWe ae geting down toinvolved行文政路:图一是角吉是爱州的一食小学老单。当地发现学生接触的书籍有限之后,她决定捐册一批图书】尽管自己制鱼了○是书,相整养不演意。触开始发动丽友翻书成翻钱买书,她还定下了捐册100万册书的日标。后来,陌生人血开始指书.4年内,W一已经铜出了8000册书,并且仍没有放慢朝自己的目标努力的脚步。L.D根霜上文中的ry scool techer“可知,作为老师,Wims希望自己的学生像自已一样爱上阅读,Making friends cnline2B根据下文中的Gek油bok”可以推新,一些孩子接触书的机会有限.。With science and technology developing rapidly.位A根露语境和常跟可是,作为小学老师,可以很明显地看出哪些孩子有人给他们读过书、哪些孩子没有。Admittedly,the Internet makes it o oroededend ou4A参见上题解析horions.Besides,with the aid of the Intemet,e owithwherever they are.45C根据上文中的女ereid som kids bad2 cess to boks“可知,“Give kids books'”是针对孩子们无书可读这一同题的解决办法But as the saying goes,every coin has two side Therefriedship.丝B根据语境可包,W想出解决方案之后,自己捐赠了900册书。People often say that on the Intemet nobody khy.D根露下文中的广Br1 tochevemthing”可知,对于这样的局面,Williams并不像大多数人一样满意,她还not be just what we think they are.Then.it is mo lkeyhae有自己的想法Everything taken into consideration.we are8A根据语境可知,相书是一件每个人都可以做的事情think carefully before throwing yourselfinD根据下文中的Wllent them to local schools--She also58 a book club”可以推断,Williams想要通过捐书,让自己的信念、价值观和其他一切得到扩大延伸】50.C根据下文中的has given awa可y78,000 books一922,000 more to reach her goal!”可知,捐赠100万册书是Williams的目标,5L.A根据常识可知,对于一位小学老师来说,100万册听起来是一个无法达到的数字。2B根据语境和逻辑可以推断,此处表示“如果你不愿意在运动场努力,就不要在露天看台抱怨”。53.B参见上题解析54.D此处考查固定表达appeal to sb,.to do sth.,意为“呼吁某人做某事”。此处表示呼吁朋友捐书或捐钱买书。5i.C根据上文中的asnews of Williams's project spread”可以推断,此处“leaving books at her front door”的人应该是陌生人56.C根据语境可以推断,书一捐进来,Williams就把它们送往了当地学校。57.A根据语境可以推断,她还把书提供给了小型的免费图书馆。58.B结合语境可以推断,她还在当地监狱举办了一个读书俱乐部。59.C结台全文大意可知,Williams致力于捐书,因此得到“图书女士”的称号,60D根据常识可知,这些图书对于接触书的机会有限的孩子来说太重要了。大意:自白鹤滩大坝开建以来,人们一直担心生态环境遭到破坏,其实政府部门已采取了诸如建设植物园和养鱼站等有效措施来保护其生态环境且这些措施效果良好。6L.have been taken根据so far可知,该句用现在完成时;主语Effective mensures为复数,与动词take之间为被动关系,故用被动语态。所以填have been taken。62.is该句为倒装语序,主语为the biodiversity,是单数;该句陈述的是现状,故用一般现在时。所以填s。63.constructing get down to.-意为“开始”,其中to为介词,后接动名词作宾语。64.plants plant为可教名问,根据a wide range of可知,应用复数形式。65.to preserve动词不定式表示目的。该处表示已经做了很多工作来保护环境,表示目的,故用动词不定式。66,whose分析该句结构可知,空处引导定语从句,先行词为a botanic garden,空处和名词aim之间为所属关系,故填whose。67.from from.…to…为固定搭配,意为从…到…”。68.improvement介词后接名词,根据介词including可知,空处用名词形式。12英语·模拟卷答案·(供12页)YGOX

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    26.We are glad to hear that the Greensto a new flat next week.A.moveB.movedC will moveD.have moved27.Mike didn't win the race,he was still wearing a smile on his faceA.IfB.SinceC.BecauseD.Although28.What a terrible experience!we are safe now luckily.A AnywayB.OtherwiseC.For example③Asa result29.You have finished most of the work,so youstart working so early tomorrow.A.mustn'tB.shouldn'tC.couldn'tD needn't30.一Don't keep water running when you wash handsA.I hope soB.I'm afraid notC.Sorry,I won'tD.It's nothingV1完形填空(共20小题;每小题1分,满分20分)阅读下列短文,从每小题所给的A、B、C、D四个选项中选出一个最佳选项。AFast-food is very popular among the students in the cities.What do students think about fast-foodrestaurants in Hefei?We did a 31 of the students in our school last week.And here are the 32Most of the 33 think all fast-food restaurants are good,but the KFC is the 34 in our city.They think it has the best 35,because the waiters in it are very friendly.However,some studentsthink McDonald's is the cheapest.You won't 36 much if you go there.And the funniest picturesthere can make you feel 37 It also plays some interesting music.Many students enjoy it when theyare 38 there.The most popular restaurant is Pizza Hut.Most of the students like going there 39it has the most popular food and you can eat what you like.And the seats in this restaurant are good.Youcan sit on them 40.But somestudents don't like these fast-food restaurants.They would like to choose Chinesefast-food restaurants like Original Chicken(老乡鸡)restaurant.31.A.reportB.workC.show可.survey32.A resultsB.questionsC.placesD.examples33.A.teachersB)studentsC.parentsD.people34.A.worstB.biggestC.smallest①.best35.④serviceB.cookC.menu国food36.A.eatB.makeC.getpay37.A.sadB.angryC relaxedD.delicious38.A.workingB.studyingCeatingD.playing39.A.whenB.becauseC.afterD.though40.A.patientlycomfortablyC.carefullyD.quicklyBI was bom blind in my right eye.Because of my disability,I met a lot of trouble.nce I 41myself terribly hiting a wall that I thought was four feet furtherfrom me than what it was.I went to see many doctors,but they 42 to find a way out.They said I would have an operation()but it wouldn'allow me to see;it would only make my eyes straight and not tu into my nose.S0143the operation.When I was in middle school,I was crazy about 44.My mom and dad showed me that I could2023年中考模拟试题英语试题卷第3页..(共8页)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    英语样卷(六)听力材料现在是试听时间。请听一段对话,然后回答问题。M:I'm going shopping,Mum.Do you need anything?W:Yes,get some apples and some oranges to make juicewith.M:Well,we already have lots of oranges.W:OK,just some apples then.答案是C。下面正式开始英语听力测试:A)请听下面5段对话。每段对话后有一小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并在答0页

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    同现关系。37.B。本空上句指出轿子的木制部分用布片和布条装饰,本空下句指出了这些布片和布条的意义:祝愿新人在未来的生活中有好运,过得幸福,由此推断,本空应与这些拼布有特殊的含义相关,B项符合语境。本空下句中的They指代B项中的These patchwork designs。B项中的special meanings指本空下句中的wish the couple good luck and happiness in their futurelife。38.D。本空下句指出婚礼庆典上的其他骆驼都是用拼布装饰的,它们载着新娘的家人,由此推断,新娘坐的骆驼并不是唯一一头盛装参加婚礼的骆驼,D项符合语境。D项中的Tebride's、camel、dressed up和wedding分别与本空下句中的the bride's、camels、decorated with和wedding构成词汇复现关系。39.G。本空上句提到在中亚,被子和拼布在庆祝新生儿出生时也很重要,G项说明家人和朋友聚在一起为宝宝缝特殊的衣服和毯子,进一步体现了被子和拼布的重要性,符合语境。G项中的special clothes and blankets和the baby分别与本空上句中的Quilts and patchwork和anew child构成词汇复现关系。40.F。本空及其上、下句都属于所举例子的内容。本空上句介绍孩子出生后,母亲会从邻居那里收集布料,F项承接上句,说明她然后把布料拼接在一起,为婴儿做一件特殊的衬衫,从而引出下句“这件衬衫被称为‘kyrk koinok'”。F项中的cloth pieces与本空上句中的piecesof cloth为词汇复现关系,shirt与本空下句中的shirt为词汇复现关系。语言运用第一节主题语境:人与自我一一生活与学本文是新闻报道。Aa是当地橄榄球队中唯一的女孩,她的这份勇敢鼓舞了其他女孩积极参与这项运动。41.A.根据文章首句、本句中的Ava was the only girl on the team和下文中的I feared that Avamight可推断,女儿Ava是橄榄球队里唯一的女孩这件事应是让Natalie感到很担心,故worried符合语境。42.C。根据本句中的I feared that Ava might get.while competing against boys和常识可推断,Ava可能会在和男孩们的比赛中受伤,故hurt符合语境。43.B。44.D。根据本段中的Then I thought Ava might not、But soon,I realized that I hadbeen.worried和Ava quickly made new friends可知,Natalie曾担心Ava不能和队里的其他人融洽相处,但事实证明,是她过度担心了。fiti相处融洽。45.A。根据上文中的Ava joining her local team、下文中的Ava,now eight,…Lowca RugbyLeague Club in Cumbria 18 months ago Ava has asked her mum to find her a rugby union team可知,Ava自从上了第一节橄榄球课以后就爱上了这项运动。46.B。根据上文中的At that time,she attended the classes with her cousins,all of whom wereboys和本句This...made Ava used to competing with boys可知,和堂(表)兄弟们一起学橄榄球的经历让Ava能够适应和男孩们在比赛中竞争,故experience符合语境。47.D。根据本句中的she makes me.because other local girls see her play and want to join in可知,其他当地的女孩在看到Ava打橄榄球后,也纷纷想要加入,Natalie应为女儿有如此之大的影响力而感到骄傲。48.A。根据本句Ava,now eight,.Lowca Rugby League Club in Cumbria18 months ago、下文中的Her dad William used to play for the team和Ava is...to follow in her father's footsteps可推断,Ava应是在18个月前加入了Lowca Rugby League Club,故joined符合语境。49.C。根据上文内容可知,Ava很喜欢橄榄球这项运动,再结合本句中的trains hard可推

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    one of the town residents,even though she herself drives around in an old car.40 Andshe bought her new home in Las Vegas and she donated her old home in Bishop to charity."Shehas helped so many people,Mrs.Bae said.A.That time,the card won 10 million.B.In total,she has won over 20 million!C.Obviously,her private life is very important to her.D.Additionally,she also bought a van for the local church.E.So she is perhaps as lucky with cards as with the lottery.F.Her answering machine says,"Please do not leave a message."G.There are often long queues outside the shop and along the road nearby.第三部分语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中逃出可以填人空白处的最佳选项。I love wildlife.So when my friend said that we had a chance to 41 brown bears in theHigh Tatras,I didn't think twice about it,and we 42 arrangements to go the followingweek.The trip was a great 43 We walked for hours and stayed in a 44 mountain hut(hwhich was usually reserved for park rangers.It actually took us some trouble even to locateit.As soon as we arrived,our guide 45 to us that we would be fully integrated (intotheir research programme and would be tracking the 46 of bears wearing GPS transmitters.On the first day,we were woken up at sunrise and,after 47 some warm clothes,set off intothe forest.Our guide walked very 48 and we had trouble keeping up with him.Suddenly he49 across a small hill.He must have caught sight of a bear.We followed him as fast as wecould,but by the time we reached him,the bear had 50 into the bushes.Later in the week,though,we did manage to observe several bears feeding on berries.We were so excited.Yet,51 hurrying to take photos,we 52 our breath,stayed about 30 meters away and justwatched them.Our guide insisted that we should keep our 53 from the bears so as not to54 them.()bserving bears in their natural habitat()was really 55 I had never experiencedanything like that before.If I hadn't had to go back to school,I would happily have stayed on forseveral more weeks.高二英语试卷第9页(共12页)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    第一节Dear Mr White,I am Li Hua,a senior high school student from China,who recently read your post aboutoffering free counseling services to high school students.I'm writing to ask for some adviceAs a senior high school student,I'm experiencing stress and anxiety due to academic pressureand social relationships,which often make me feel depressed and frustrated.I hope to maintain apositive attitude towards study and life,and also improve my interpersonal skills.I'd deeplyappreciate it if you could offer me any useful suggestions or guidance about dealing with thesechallenges.I'm expecting your reply at your earliest convenience.Yours sincerely,Li Hua第二节Paragraph 1:Upon hearing the familiar name,Mrs Johnson stopped and turned around.She immediatelyrealized the hostess was the same high school student who had struggled with her studies.But now,Norma looked quite different.The then-shy girl was very confident now.Then Norma continued,"I'd like to thank all of my teachers for helping me become the person I am today,especially MrsJohnson,who never gave me up.Her faith in me helped me regain my lost self-confidence andinspired me to do better."Upon finishing speaking,Norma smiled at Mrs Johnson near the exit.Paragraph 2:Suddenly,all the people in the room turned towards Mrs Johnson and applauded."I recentlylearned about Mrs Johnson's difficulties.Therefore,I started an online fundraiser to help her,andyou all helped me raise a hundred thousand dollars for her.Thank you!"Norma said.Knowingthat,Mrs Johnson couldn't help crying.She never expected her small acts could mean so much toa student and that Norma would repay her years later.Seeing Mrs Johnson crying,Norma cameover and hugged her tightly.All the people had a great night there.

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    【ONOO S一是一H一粪显是窖·年·(是旦继)aVO·z】·9T·养品

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    GLOBALR2 EGLS5.One of the many benefits (benefit)of foreigntravel is learning how to deal with the unexpected.学美花报社6.Distance(distant)is no problem on the Internetand you can talk with your friends no matterEARNING ENGLISHwhere you are.7.A movie about Mount Qomolangma the manwatched on a flight inspired him to climb (climb)mountains.报纸课件新课程课标必修28.Over the past three months,Mr Lee has attended(提升版)five important conferences(conference)in thecity.第5期2MIND MAP阅读Reading and Thinking部分的文章,Ⅲ.根据汉语提示,完成下列句子(每空一词)。版完成下面的图表。L.Last night,,I came across a blog post_(博客帖watched)written by a well-tfrained professional.After stopping workingan English teacher2.Using search engines(搜索引擎)is an important.She joined an online group.way for university students to get information.3.Not only did Mike lose his wallet,but he also lostShe started an IT club and helpedhis identity card(身份证).many old people:a 59-year-old man 3found a grea4.Although he went through(经历)a difficultjobthrough thInterneta 4.61-year-old womanperiod,the farmer never became discouraged fromstarted a small online companyachieving his goal-to provide his village with aclean water source.She is going to start a charitygoalplanwebsite to raise money for 6.5.He was thrown out of work(失业)when the⑧children in poor countriesfactory closed down.3Part-1 Listening and Speaking Reading and ThinkingV.根据汉语意思及括号内所给的提示翻译下列句子。版1.根据括号内的汉语提示或首字母写出单词的正确形式。1.知道她很伤心,昨晚我决定留下来陪她。(kcep1.The company offers free technical support to thosesb company)buying their software(软件).Knowing that she was very sad,I decided to stay2.More than 70 percent of the money they hadraised went to a charity(慈善组织).and keep her company last night.3.Most local residents()strongly objected to the2.既然你女儿十八岁了,她可以自己作决定了。building proposals.(now that)4.My wife and I had a tough/difficult(艰难的)Now that your daughter is eighteen,she can make atime when we started our restaurant.decision by herself.5.Golden monkeys are mainly found in Sichuan,Gansu,and Shaanxi provinces6.The reason why I was late for the party was that Ihad been s tuck in the traffic jam near the3.防止环境被污染是非常重要的。(it is highlytrain station after work.7.Online shopping is becoming more and moreimportant to.…)popular for it makes our life more convenientandIt is highly important to prevent the environmentpeople can buy all kinds of things on the Internet.from being polluted.8.You'd better take some c ashwith you when4.听到这个消息,学生们非常兴奋,禁不住跳了起you go abroad.Some stores don't accept credit来。(so…that…)cards.9.The office network allows all workers to use aThe students were so excited at the news that theycentral printer.couldn't help jumping up10.The officials believe it is important for everyoneto have a ccessto the Internet.Ⅱ.用括号内所给单词的适当形式填空。Part-2 Discovering Useful Structures1.The whole family sat around the table,I.根据括号内的汉语提示写出单词的正确形式。chatting (chat)with each other about the plan of1.The old man said he wanted to buy a mobile phonenext year.because it had many functions(功能).2.Each day we can get the most updated (update)2.Peter had to go to work by bus because his carinformation of other countries through thebattery(电池)had run down.Internet.3.Eight people have confirmed (that they will3.The development of smartphones has made itmuch easier for people to stream (stream)onlineattend the get-together and ten haven't replied yet.music at any time.4.I pressed a button (beside the door,and the4.I spent hours surfing_(surf)the Internet,bell rang out.searching for information.5.Linda lost a_file_(文件夹)that contained someimportant documents.

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    听第8段材料,回答第10至12题10.When will the sports penter be open?A.On June 16th.B.On 10th JulyC.On 21st August.What do we know about the fitness center?A.It will be popular.B.It will be delayed.C.It will be finished on time12.What sports can people do outdoors in the sports center?A.Basketball,B.Volleyball.C.Football.听第9段材料,回答第13至16题13.Why does the manrefuse the firsy place?A.There's no TVB.There's no air conditioner.C.There's no washing machine14.What's the disadvantage of the second place?A.Distant.B.Rainy.15.What does the cecond plaee lack?C.Expensive.A.Refrigerator.B.Toothbrushes.C.Swimming suits.16.What will the man do next?A.Make a callB.Go shopping.C.Pack the suitcase.听第10段材料,回答第17至20题17.How does the speaker ask the students to go to school?A.By bike.B.By bus.C.On foot.18.When does Mr.Smith teach the class?A.At7:30B.At8:00.C.At9:30.What does the speaker mainly talk abourA.Sports matches.B.School teachersC.A school activity,20.What will students get after the bike racee AprilA.Food.B.A bike.C.A drink.第二部分阅读理解(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、BC和D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。AThe science history of Scotland:The enlightenment and beyondRegister at tours@newscientist.com and we will contact you soon with full details.Discover Edinburgh and Glasgow's most famous scientific thinkers,and learn how their ideassupported our developing understanding of the world from the 16th century onwards.Day A:Arrive in to Glasgow,Lectures and DinnerAfter checking in the DoubleTree By Hilton Glasgow Central,you will meet your fellow gueststo hear opening comments from the tour leader and then enjoy lectures from author Dr CraigSmith.Whilst Richard will talk on the science of Scotland from the 16th to mid-18th centuries.Afterward you will have dinner together in the hotel.Day 2:The Hunterian Museum,and Walking TourAfter a relaxing breakfast,we shall walk to Glasgow's Hunterian Museum,the oldest museumin Scotland.There are also the scientific instruments used by James Watt,Joseph Lister and LordKelvin.In the afternoon,you will take a 90-minute walking meeting in the company of physicists DrCarol Trager-Cowan and Dr Jochen Bruckbauer.英语第2页(共8页)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    第2-3版词汇营地章But what if you (9)are (be)afraid of water?I.1.against2.practice3.relaxDon't worry.Aquatic exercise is safe and easy to4.finished5.message6.mealslearn.It doesn't need many (10)skills (skill).You7.check8.dream9.whetherdon't even need to know how to swim.So,there is a场10.tired11.possible12.habitsaying,"Aquatic exercise is for everyone."参考答案13.lift14.kills15.spendII.1.Certainly2.prefer3.pilot4.tastes5.join6.through7.excited8.himself9.fever10.enough11.happen12.crying13.except14.brush15.another章Manuel once ate a lot and did little exercise.参III.1.skating2.healthy3.inventorHe felt(1)unhappy (happy)because his classmates4.carefully5.Finally6.happinessoften called him "Fatso".7.illness8.suggestions9.musicians场One day,as soon as he came home,he (2)talked10.widely11.tomatoes12.boiled(talk)about it with his mother.His mother felt very案13.worried14.held15,brokesorry and said,"We are both fat.(3)Why not goon a diet(节食)together from now on?"It's easy to say things (4)but not so easy to词组乐园章do them.They both loved bread,cakes and potato参I.1.shout at2.build yourself upchips.To diet,they (5)had (have)to eat only3.Go ahead4.stand forfruit and vegetables.5.came into being6.had a cold场The first day was fun,but they felt very hungry(饿的)by the night--time."We don't think about答案7.lay down8.taking a shower9.Be careful not to10.is good forfood.Let's think about planes,"said his mother11.feel like12.said no to"But I keep thinking about chocolate in13.talk about14.be able to(6)my (I)mind,"Manuel said to his mother.15.all the timeThe (7)second (two)day was difficult becausethey were both thinking about ice cream andII.1.cheer me on2.at firstbiscuits.The third day was more difficult and参3.For example4.grows upthey both wanted to give (8)up their diets,5.table tennis6.fell illbut they kept on dieting.7.At least8.relay race场After a few months,Manuel started to enjoy9.give me a hand10.all over(9)eating (eat)fruit and vegetables a lot.No one案11.leaving for12.was angry withcalled him Fatso any more.And he was very13.does badly in14.Instead ofhappy because some of his classmates15.say sorry to(10)began (begin)to call him "Spider Legs".第1版句子展厅特别关注I.1.throw litter around爹读有所思参2.the day after tomorrow1.I like game shows talk shows sports shows/...best3.It's a pity2.I go to the movies about twice a month once a4.were surprised to答案month/.…5.is sure to悟有所行6.it's necessary fora.1-4 ABCDb.1.July2.Gao Shi and Li Bai7.not to forget to3.exciting4.educational8.shall we meet故事•传承9.Would you mind teaching1-4 CBDA10.try our best5

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    Those who enter online will get a 10%discount. Volunteering ·Can I coach? Of course!Our training course is always looking for volun- teer coaches.We will provide coaches with plans for activities and training,and help set up the small-sided fields. How can I volunteer in other ways? Your club and you are welcome to volunteer!There are vol- unteer opportunities with programs,fields,publicity,facilities, uniforms,website development and the board,etc.Let us know how you'd like to help-we'll put you to work! ·Do parents stay? Yes.Parents are strongly encouraged to stay and support

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    "May I stay here for the night?I'll be off tomorrow morning. Seeing her uneasiness,I comforted her,"Take it easy,Jane. Stay with me tonight.I invited her into the house. Looking around,Jane appeared to have calmed down."Let me e treat your injury first,I said and she agreed. I cleansed and bandaged (her injured forehead and then gave her some bread and bacon to eat."Want to sleep in my tent?"I asked her and she nodded.Having left her in the bath room,I went to look for another sleeping bag.When I returned, Jane was seated on the sofa,her face clouded by sadness. Walking across the dark yard,I accompanied Jane into the tent.We lay down side by side.Seized by curiosity and concern, constantly turned over,wondering what had happened to he

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    C.He taught himself to build a drone. D.He suggested building a drone park. 3l.【典型情境题】What is implied in the last paragraph? A.People in Chesterfield are friendly and welcoming. B.Drone technology has a promising future in the US. C.Chesterfield will build more parks for drone events. D.There'll be an increasing love for drones in Chesterfield.

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    I'm now 54-year-old,and live with 32.As I look at the walls of my office,I still get a 33 at seeing the awards I re- ceived and the photos of the 34 musicians I was lucky enough to play with.

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    知,Forest Service捐献树苗是为了庆祝美国独立200周年。 24.C根据最后一段第1句可知,这些年,人们用插枝技术让月亮 树的数量增加了很多。

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    D Most children who are diagnosed with ADHD(多动症)still have it as teens.During teen years,especially as the hormonal changes of adolescence are going on and the demands of school and after-school activities are increasing,ADHD symptoms may get worse. Because of problems with poor concentration,many teens with ADHD have problems in school.It's common for them to forget assignments,lose textbooks,and become bored with their daily class work.Teens may become inattentive,or extremely attentive-not waiting for their turn before speaking out an swers.They may also find it tough to sit still in class. Studies show driving has special risks for teens with ADHD.

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    高三(湖南)第六辑第23期强化检测题(十三)参考答案及答案详解参考答案1-5ACCCA6-10


    2、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    (Text 5) M:Have you got a present for Molly's birthday? W:Yes,she loves to listen to Johnny Holden's


    3、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    ema. M:OK.See you on Friday then.Bye. (Text 8)


    4、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    B)5.While Peterwith his cat in theroom,his parentsback.C)3.Dad sometimes goes to the supermarket wit


    5、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案


    第二部分 阅读理解(共两节,满分40分) 第一节(共15小题;每小题2分,满分30分) 阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出 最佳选项。 A On this boat trip a


  • ‹‹ 157 ››
扫码二维码