福建省部分达标学校2023~2024学年第一学期期中质量监测高二思想政治试卷参考答案-、选择题(本题共16小题,每小题4个选项中只有1个选项最符合题意,每小题3分,共48分】题号12345678答案CDBB题号910111213141516答案二、非选择题(5大题,共52分)17.(1)人能够能动地认识世界,意识活动具有目的性、自觉选择性和能动创造性。从杭州亚运会主题口号的选择到颜色形态的运用,既符合亚运精神,也契合了杭州互联网之城的特征。(2)人能够能动地改造世界,意识能通过实践创造出符合人的目的的客观事物。杭州亚运会对杭州进行了“智能系统升级”,将主题口号的“未来感”和“科技感”落到实处。(3)尊重客观规律是正确发挥主观能动性的前提条件。杭州亚运会主题口号整体字体的倾斜、颜色的过渡符合人的视觉审美规律,契合杭州这座城市运动、年轻、活力、亲和的调性。(每点3分,满分9分。)18.(1)主要矛盾处于支配地位、起决定作用,要抓重点抓关键。网络台是未成年人获取服务的主要提供者和影响者,因此依法履行网络台贵任可以维护好未成年人的网络权益。(2)次要矛盾处于从属地位,在一定条件下会转化为主要矛盾。我们既要看到主要矛盾,又要看到次要矛盾,坚持两点论和重点论的统一。维护好未成年人的网络权益,不仅网络台要依法履行责任,还需要家庭、学校、社会共同为未成年人构筑网络保护屏障。(每点4分。若答到“矛盾就是对立统一,我们想问题、办事情要坚持全面的观点”可得2分,总分不超过8分)19.(1)认识具有反复胜,由于人们的立场、观点和方法等条件的限制,不同的人对同一个对象会产生不同的认识。所以人们对假期调休有不同的看法,有一定的合理性。(2)真理是具体的、有条件的。国家对五一假期的调整随着不同时期的变化而变化,满足了不同时期经济社会的发展。(3)与时俱进,开拓创新,在实践中认识和发现真理,在实验中检验和发展真理,是我们不懈的追求和永恒的使命。要想方设法提高群众假期的质量,最大限度地发挥出假期的功能和作用。(每点3分,满分9分。)20.(1)①要坚持以中国特色社会主义思想为指导,坚定文化自信,加强党对宣传思想文化工作的领导。②要塑造主流舆论新格局,弘扬主旋律,传播正能量,建设具有强大凝聚力和引领力的社会【高二思想政治·参考答案第1页(共2页)】.24-121B主义意识形态。③要培育和践行社会主义核心价值观。④要推动文化事业和文化产业繁荣发展。⑤要增强中华文明传播力、影响力,加强国际传播能力建设,促进文明交流互鉴。(每点2分,答对其中四点即可得满分8分。)(2)①社会生活在本质上是实践的。提出文化思想有助于用党的创新理论武装全党、教育人民,推动文化繁荣、建设文化强国。②社会存在决定社会意识,社会存在的变化发展决定社会意识的变化发展。文化思想是新时代党领导文化建设实践经验的理论总结,丰富和发展了马克思主义文化理论。③社会意识具有相对独立性,先进的社会意识对社会发展起推动作用。提出文化思想有助于坚定文化自信,充分激发全民族文化创新创造活力,不断提升国家文化软实力和中华文化影响力。(每点2分,满分6分。)21.(1)①坚持以人民为中心,不断满足人民多样化、多层次、多方面的精神文化需求,上下求索,勇于突破,把考古知识与大众传播相结合,向大众普及历史知识。②立足时代之基,回答时代问题。带领观众感悟历史,探求中华民族精神的内涵,展现考古工作的当下价值和时代意义。③融通不同资源,实现综合创新。深化“思想十艺术十技术”融合理念,以科技赋能、多维视角的创新实践,实现了观赏性、知识性、教育性的统一。(每点2分,满分6分。(2)评分等级量表:等级水等级要求水4观点鲜明,能明确表达自己的见解:紧扣主题,全面展开论述:知识运用准确、贴切:逻(56分)辑严密,条理清晰水3观点比较明确,能表达自己的见解;能扣住主题展开论述:知识运用比较准确、贴切:(3-4分)逻辑性较强,有条理水2观点不明确:论述不能集中指向主题,罗列知识:知识运用不准确:论述缺乏逻辑,条(1~2分)理性差水1应答与试题无关,或重复试题内容,或没有应答(0分)【高二思想政治·参考答案第2页(共2页)】·24-121B.
hats the author's attitude towards Xu Feihu and Pan Jianwei's trial?A.Ambiguous.34.What may be talked about in the following paragraph?B.Indifferent.C.Doubtful.DFavorable.A.Performing the trick over a long distance.B.Showing hidden objeetsnmngoC.Capturing the correct experimental data.AD.Applying the technology into hostage-taking.35.What's the best title for the passage?ASeeing hidden objects through wallsB.Engineers'task inside a locked roomC.NASA's interest in a new technologyD.Putting military applications into practice第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的七个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Do we NEED sleep to form long-term memories?When someone tells you to "sleep on it",they're usually suggesting that you avoidmaking improper decisions.36.DNow,pmight sm inonveninwhen yo'anxious about an xam But don'orry.Becuhw ththkrtouchingoveumembersng those things a week ater.37That suggests that long-term memocan be laid down without having to lay down.tht sleeplepyou rmmer things you've red.Decadesofstueshown that sleep helps totransform or develop recent experiences into lasting memorereidn o)nt ongmemory during efalnes.Sa,sepdepnvedntirvdelseansileansluftate betert remembring therignl becthan their fully rested fellows,but only when the item was presented in a new location.Ratsgotemloof the m objeets when they appeared out of context.3ofkdbyshethomemory consolidatiomkerhin their proper place.Nevertheless,scientistsare still convinced that sleep leads to the more effective,overall moreeffective,type of mmyWhen youare not fully rested,it is in generalmore difficulr tove n kind of memory in comparison when you are fully rested.A.Plus,sleep gives your brain a chance to restSomerimes they performed better than tats who slept高三英语第7页(共10面
第四部分写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)假定你是李华,你刚刚结束伦敦游学夏令营,请你用英文给伦教的朋友Catherine写一封电子邮件,内容包括:1.安抵家:2、主要收获;3.表示感谢。注意:1.词数80左右:2.可适当增加细节,以使行文连贯。装订第二节(满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文,One snowy day,the winds grew stronger and the snow turned into a blinding snowstorm.A farmer satdown to relax by the fire for the evening.Then he heard a loud knock,something hitting against thewindow.He looked outside but could not see anything.So he ventured outside for a better view.In thefield near his house he saw,of all the strangest things,a flock of swans()They were apparently flying to look for a warmer area down south,but they were caught in thesnowstorm.The storm became too blinding and violent for the swans to fly or see their way.They were内trapped on his farm,with no food or shelter,unable to do more than wave their wings and fly in aimlesscircles.He had sympathy for them and wanted to help them.He thought to himself,the barn()would be a great place for them to stay.It was warm and safe;surely they could spend the night and wait out the storm.So he opened the bamn door for them.He waited,watching them,hoping they would notice the open barn and go inside.However,they did not notice the barn or realize what it could mean for them.He moved closer towardthem to get their attention,but they just moved away from him out of fear.He went into the house andcame back with some bread,broke it up,and made a bread trail to the barn.They still did not catch on.Starting to get frustrated,he went over and tried to drive them toward the barn.They panicked andseattered into every direction except toward the barn.Nothing he did could get them to go into the barnwhere there was a warm safe shelter.Feeling totally frustrated,he exclaimed,"Why don't they follow me?Can't they see this is the only place where they can survive the storm?How can I possibly get them into thebarn to save them?”注意:1.续写词数应为150左右;2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。He understood that they were afraid of humans.Just then he heard the cry of his geese.高考全真模拟卷·英语(三)第8页(共8页)
第33期参考答案第2版CHECKING CORNERI.1.bury2.destroy3.strike①destroyed②bury③struck.A 1.actually2.narrow3.rescue4.trapped5.injuredB 1.rely on2.teenage3.made a huge difference4.admired5.as if6.positive7.giving upⅢ.A 1.challenge2.extremely3.means4.lose heart5.make it6.attitude7.organizeB 1.impressions2.accommodation3.lectures4.castle5.looking forward toC 1.volcanoes2.amazing3.destination4.admire /appreciate5.No matter where they are第3版CHECKING CORNERI.1.have you 2.isn't it'3.can they4.didn't II.②There be.③SV④SP⑤S VIO DO⑥SVO⑦SVOA⑧SVOCI.NP:①②⑤⑦AdjP:④⑨AdvP:③⑥⑧IV.1.is coming2.doesn't leave3.doesn't arrive·4.are staying5.are spending6.are havingV.1.that/which2.that/who3.that /which4.that who5.that /who6.which7.that /whichVI.1-6 ECBAFD第4版PROGRESS TESTI.1-4 BBCA5-8 ACBAII.1-5 DEGBF
31.What's the best title for the text?Heart attacks increase after the spring time changes.A.The New Height of Mount EverestB.The Location of the Death ZoneA study found,compared to other Mondays during the year,a 25 percent jump in the number of heartC.The Reason Why People Climb Mount Everest D.A New Study of Climbing Mount Everestattacks occurs on Monday after DST starts.The total number of heart attacks didn't change for the whole week,Dthough.37It could be the combined stress of a typical back-to-work Monday.Isracli rescarchers say they have invented a rcusable face mask that can kill the coronaviras with heat byTiredness is more common.drawing power from a mob:le phone charger.Sleep loss can have more obvious health effects,like fatigue ard decreased productivity at work.The disinfecting()process takes about half aa hour-and users should not wear the mask while it is38_It suggests that sleep deprived employees are spending more time on the Interaet for relaxation whileplugged in,said Professor Yair Ein-Eli,who led the research team at Technion University in Haifa.The newpretending to do workmask has a USB port that connects to a power source such as a standard cell-phone charger that heats an inner9layer of carbon fibres to 70 degrees Celsius,high enough to kill viruses.High school students may be particularly vulnerable to DST-induced sleep loss,since their internal clocksEin-Eli said disposable masks were not economically or environmentally friendly."You kave to make itmake it difficult for them to shift their sleep patterns an hour earlier.A study found that teens lost significantzeusable and friendly,and this is our solution,"he said.sleep after the spring time changes,and showed increased sleepiness,deayed reaction time,and more mindProfessor Allon Moses,an infectious diseases expert at Jerusalem's Hadassah Medical Center,said there was"nowandering or subsequent days.question"that a halfhour's exposure to 70-degrce heat would kill the coronavirus.But he cautioned that repeatedTerrible headaches may strike.heating could"damage the mask's paper or fabric and spoil its abiliy to protect from dseases in the future".40 It happens especially after the increase in warmth and light.The numbe:of headaches increaseDaring testing,the prototype was exposed to 20 heating cyclescach for half an hour.with no impact onaround DST changes(in the spring and the fall),or around the summer and winter solstices(,)thedurabil:ty,Ein-Eli sa:d."We can guarantee it up to a few dozen cycles,without any risk,"he added.longes:and shortesl days of the year.()The prototype looks like a standard N95 face mask,wita a valve()at the front and bands to hold it inA.Teens are especially exhausted.place zround the head.The researchers subm:tted()a patent for the mask in the United States in lateB.Depression diagnoses rise in the fall.March and say they are discussing commercializing the product with the private sector.C.The pressure just shifted to earlier in the week.32.How long does the disinfecting process usually take?D.Spending tme outdoors may provide some protectionA.Arourd 20 minutes.B.Around 30 minutes.C.Around 60 minutes.D.Around 70 m:nutesE.For people getting terrible headaches,attacks often occur around seasonal changes.33.Why do Israeli researchers invent a new face mask?F.Google searches for entertainment rise sharply on Monday after the spring time changes.A.To kill viruses thoroughly.B.To spread a novel idea.G.Indeed,studies have noted all kinds of cffects are associated with DST.C.To replace the traditional ones.D.To make reusable and friendly ones.第三部分语言知识运用(共两节,满分45分)34.What was Allon Moses'concern according to the text?第一节(共20小题:每小题1.5分,满分30分)A.The rcusable facc masks could be unhcalthy阅读下面短文,从短文后名题所给的A、B、C和D四个选项巾,选出可以填人空白处的最佳选项。B.70-degree heat would hurt people in a way."How can I make your darling son eat his food?"My husband shcuted.I 41 to the scene from theC.The cost of reusable face masks might be high.kitchen."Bill darling,why not 42 a mouthful of rice?Just for mom's sake,dear."Bill 43 his tearsD.The function of mask to prevent disease could be affected.with the back of his hand."OK.mom.I will eat the 44lot cf this.But.mom.if eat all the rice.will35.What's the best title fer the text?you give me whatever I 45 for?"Promise."A.A Mask for Curing the CoronavirusB.The Latest Style of the Standard N95Slowly and painfully,he46eating the whole quantity.After that,Bill came to me with his eyesC.A Kind of Mask Killing Viruses with HeatD.The Cheapest Mask Instead of the Standard N95wide with 47.'Mom,I want to have my48shaved this Sunday!"It was49for me to make the第二节(共5小题:每小题2分,满分10分)decision."Our promise must be50.Bill,your wish will be achieved."根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳逃项。选项中有两项为多余逃项。On Mcnday morning,l dropped him at his 51.It was a sight to watch my hairless Bill walk:ngEffects of Daylight Saving Time(DST)52 his classroom.Just then,a girl got out of a car and shouted,"Bill,please wait for me!"WhatWe lose an hour of sleep as we tun our cocks an hour ahead on Sunday morning.An hour may not seem53 me was the hairless head of that girl.like a lot,but it can have significant effects on the bedy.36"Madam your son Bill is 51indeed!"Without introducing himself.a man got out of the55英语2一5(共8页)英语2一6(共3页)
枣庄三中2022-2023学年度第一学期高三年级期中考试英语试题本试卷分第【卷(选择题)和第川卷(非选择题)两部分。满分150分,考试用时120分钟。答卷前,考生务必将自己的姓名、准考证号、考试科目填涂在答题卡和答题纸规定的地方。第I卷(选择题共95分)注意事项:第〡卷共55小题,共95分。在每小题给出的四个选项中,只有一项是符合题目要求的。每小题选出答案后,用铅笔把答题卡上对应题目的答案涂黑。如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案。第一部分:听力(共两节,满分30分)第一节:(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1 What does the man always do on Saturday?A.See a film.B.Have a class.C.Review his notes.2.How does the woman deal with difficult lectures?A.By recording them.B.By talking with lecturers.C.By attending them again.3.Where will the man fetch his notebook?A.In the library.B.In the classroom.C.In the teachers'office.4.What kind of music does the man often listen to?A.Jazz music.B.Classical music.C.Rock music.5 What are the speakers mainly talking about?A.Sarah's happy retirement.B.The man's art classes.C.Their hobbies.第二节:(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟:听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。母站31之,:6.Why does the man apologize to the woman?A.He lost her dictionary.B.He made her desk dirty.C.He damaged her glasses7.What does the woman ask the man to do?A.Buy her an ice cream.B.Look up some new words.C.Tidy up her desk carefully.听第7段材料,回答第8、9题。8.What makes the man change his appointment?A.An unexpected visitor.
全国100所名粒最所高考楼拟示花意30.Which statement might Ruiliang Liu agree with?IOo】A.The workers had no time to record the recipe.abovegroB.Bronze alloys were first used in coin production.tool toC.The bronze recipe was kept seeret among the workers.32.WhaD.The reeipe reorder didn't get involved in the actual work.A.B.31.What is the most suitable title for the text?A.The production of ancient Chinese coinsB.The Chinese were the first to create bronze alloysC.Secrets of an ancient Chinese reeipe for bronze were discovered33.WD.Kao Gong i-the oldest technical book in the world的密DJust as cities warm the surrounding air,so too does human infrastructure(基础设施)warm the underlying earth.Now,an analysis of groundwater well sites across Europe reveasthat several thousand of those locations possess too much underground heat that could be rey34.cled to warm buildings for a year,researchers report in Nature Communications.Heat leaks into the subsurface from the warm roots of buildings such as parking garagesand tunnels,and from artificial surfaces such as asphalt ()In Lyon,France,for exam-封ple,researchers in 2016 found that human infrastructure warmed groundwater by more than 4degrees Celsius.35Harvesting the heat could be accomplished by piping groundwater to heat pumps at thesurface.The water previously warmed underground could then warm buildings as it releases第heat into their cooler inside space,says Susanne Benz,an environmental scientist at DalhousieUniversity.Using underground heat in this way could provide some communities with a relia-ble and low-energy means to warm their homes,Benz says."And if we don't use it,it will just线continue to accumulate,"she says.Benz and her colleagues analyzed the population size,heating demand and groundwatertemperature at more than 6,000 locations,most of which were in Europe.The researchersfound that at about 43 percent of the locations,of which most are near highly populated areas,enough heat had accumulated in the top 20 meters of earth to satisfy a year's worth of the localheating demand.Though the researchers focused mostly on Europe,Benz says that other continents proba-bly also possess plentiful underground heat.In Europe and elsewhere,heat recycling might bemost possible in suburban areas,she says,where there is sufficient space to install heat recy-cling systems to help meet local heating demands.英语卷(二)第?页(共12)【23·(新高考)ZX·MN·英语·N】
elders of a community can save the correct sounds of the language and not just the written form.People are also creatingwebsites where speakers can use their language to communicate even if they don't live near each other.Everyday use likethis is an important part of keeping these cultural treasures alive.(共20小题;每小题1.5分,满分30分)1-5 CAACB 6-10 CBBCB 11-15 ACACC 16-20 AACAA(共20小题;每小题2分,满分40分)文章大意:本文是一篇应用文。文章主要介绍了一个成人读书活动的报名信息,奖项设置,活动安排和联系方式等信息。21.答案D命题透析细节理解题。思路点拨根据文章中的“Send us a photo of yourself wearing your Summer Reading T-shirt to framinghamsummerreading@gmail.com for an extra chance to win a grand prize.”可知,发送一张符合要求的照片到他们的邮箱可以增加获得大奖的机会。22.答案A命题透析细节理解题。思路点拨根据“Weekly prizes will be drawn on the following days'”部分的第三行可知,第三周的大奖是5美元的礼品卡。23.答案C命题透析细节理解题。思路点拨根据文章中的“For more information:Call508-532-5570x4351 or visit www.framinghamlibrary.org”可知,我们可以在网站上了解更多信息。文章大意:本文是一篇记叙文,文中主要介绍了男孩Luke和他的导盲犬一Yti之间的故事。24.答案C命题透析细节理解题。思路点拨根据第二段的“He's talking about Yeti,his2-year-old yellow dog.”以及短文最后一段“Now,LukeHerbert and his guide dog,.Yeti,are ready for a new adventure.”可知,Yeti是Luke的导盲犬。25.答案C命题透析细节理解题。思路点拨根据第四段中的“Luke has braved 14 operations in his young life and is legally blind.His parents,Stephanie and Matthew Herbert,requested help from Guide Dogs for the Blind'sK9 Buddy Program.”可知,Luke的视力不好,而Yeti是他的导盲犬。所以他们的关系的特殊之处在于,Yeti充当Luke的眼睛。26.答案A命题透析推理判断题。T△CULTURE思路点拨根据第六段中的“We are so proud of both of them and can't wait to see where their relationship takesthem!”可知,Luke的家人对他与Yeti的关系充满希望。27.答案B命题透析写作目的题。思路点拨阅读文章可知,文中主要介绍了男孩Luke和他的导盲犬一Yeti之间的故事。文章大意:本文是一篇说明文。文中主要介绍了爱尔兰建筑师是如何将一座废弃的谷仓改造为一个艺术工作室的。28.答案A命题透析主旨大意题。思路点拨根据本段首句“The completed project looks interesting with a range of materials”以及描述可知,本段主要介绍了建筑师改造这个谷仓所用的一些材料。—3
湖南师大附中2022一2023学年度高二第一学期第二次大练英语▣命题人:欧阳红英谭莎何畅舒张圆圆肖添宇审题人:尹一兵邓云浩备课组长:蔡茜时量:120分钟满分:150分得分第一部分听力(共两节,满分30分)做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)灯听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读如一遍。例:How much is the shirt?☆A.£19.15.B.£9.18.C.£9.15.p答案是C。刘1.Whose book is it?A.John's.☒B.The man's.C.The woman's sister's郑2.Why is the woman worried?妇品A.She failed the exam.B.Her mother will scold her.阳C.She didn't achieve her goal.3.When will the bookshelf be delivered?A.This Thursday.B.On weekdays.C.On weekends.4.What are the speakers mainly talking about?茶A.High labor costs in America.南B.A way of life in America.C.Living conditions in America.5.What's the weather usually like in Minnesota during Christmas?A.Snowy.B.SunnyC.Cloudy第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)舒听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项母中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6.What is the probable relationship between the speakers?A.Neighbors.B.Friends.C.Strangers.高二英语试题(附中版)第1页(共10页)
听力材料:第二节I'm Jenny.I love animals very much.Every21.Mark has breakfast aton Sunday morningA.7:308.7:50Sunday,I go to the zoo with my friends.In the zoo,I阅C.8:00D.8:30usually see monkeys first.I give them some bananas.力理22.Jessicaon Sunday afternoon.Bananas are their favorites.But of all the animals in理the zoo,pandas are my favorite animals.I think theyA.has a picnicB.goes fishingC.visits the zoo毫goes shopping23.After(在...之后)dinner,:Paulare very cute.reads lettersB.sings songs《C.flies a kiteD.plays with his cat听下面一段对话,回答第13至第15两个小题。24.Anna has dinner with heron Sunday④13-15AAB13.What time does Mary usually get up onevening.Sundays?阅A.brotherA.At7:30.B.At8:00C.At8:30,B.parentsD.classmates力14.What does Mary cook for breakfast?理C.friendA.Hamburgers.B.Jiaozi.25.Which of the following is TRUE?C.Rice.A.They all have lunch at home.解15.What does Mary do after breakfast?A.She goes shopping.They all have a nice Sunday.B.She does her homeworkC.They all go to bed after 10 o'clock.C.She goes to the zoo.D.They are at home in the afternoon.听力材料:B26.Justinat8:40.M:What time do you usually get up on Sundays,阅A.has breakfast.reads his booksMary?听C.goes to schoolD.has the first classW:At half past seven.I cook breakfast for my27.Justin hasclasses in the morning.family.理A.twoB.three理M:Sounds great!What do you cook?fiveD.eightW:I make hamburgers.28.The underlined word "delivers"meansM:What do you do after that?in Chinese.W:I do my homework.There is always much盒.送B.卖homework on weekends.C.点D.做第三节听下面几段短文。按照你所听内容16-20 AEBCD的先后顺序将下列图片排序。短文读两遍:29.Justin canA.actB.singC.cook多.swim听力理解30.What do we know about Justin?理A.He does his homework after school.He lives in Hong Kong now.C.He can't speak Chinese at all.D.He has lunch at home every day.C听力材料:31.How many people are there in Pawaret's family?I love animals.I have a dog at home.I play withA.Five.B.Six.it every day.I also have a cat.I often buy fish for it.阅听SevenD.Eight.In my free time,I like to go to the zoo.I can see32.Who does Pawaret go to see Onemai with?many kinds of animals there.Monkeys are clever.毫.His father.B.His mother.理They like climbing hills.Elephants are big.Their解C.His brother.D.His sister.nose is so long.My favorite animals are tigers.They33.When do Pawaret and Onemai play games?are strong and they eat meat every day.A.In the morning.In the afternoon.C.In the evening.D.At noon.2



答案)
答案)

2英语答案)
