• 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    14.D。细节理解题。根据第七段可知,新的超级大陆的形成更有可能是由于一个超级海洋,即太洋的消失,故选D。15.A。推理判断题。根据最后一段可知,大陆和海洋分布的变化将引起世界的变化。由此可推断,接下来文章可能会讲述世界将如何变化,故选A。第二节本文的语篇类型是说明文,主题语境是人与社会之网络安全。本文主要介绍了黑客的不同类型以及红帽黑客这一群体。16.F。根据上文可知,媒体通常会对“黑客”进行负面描述。当人们听到“黑客”这个词时,他们会立刻想象到一个人坐在黑暗的房间里,试图入侵计算机网络。F项承接上文,符合语境。17.G。根据上文可知,好黑客(例如白帽黑客)致力于保护系统。而黑帽黑客则会故意闯入系统,窃取机密数据。G项“每个黑客可以利用自己的黑客技能做好事或做坏事,这就是区别所在”承接上文,故选G。18.B。根据上文可知,红帽黑客和白帽黑客非常相似,因为他们都是有道德的黑客。再结合下文,但他们使用不同的方法和技术来对抗黑帽黑客。B项承上启下,符合语境。19.D。根据下文可知,红帽黑客的好奇心很强。正因为如此,他们总是有很多问题,这促使他们不断学和发现新事物。每当他们有任何问题时,他们就会竭尽全力去寻找令自己满意的答案。D项总领下文,符合语境。20.A。根据上文可知,如果你遇到任何专业的红帽黑客,你可能会注意到这些人很聪明,他们知识渊博、技能丰富。再结合下文,专业的红帽黑客从不在任何人面前展示他们的高智商和才华,因为他们知道自己是谁。A项承上启下,符合语境。第二部分第一节

  • 贵阳一中(贵州卷)2024届高考适应性月考卷(白黑黑白黑黑黑)x物理试卷答案

  • 楚雄州中小学2023-2024学年上学期期中教育学业质量监测(高三)生物试卷答案

  • 陕西省2024届高三年级第三次质量检测考试(24182C)历史考试试卷答案

  • 2024年普通高等学校招生全国统一考试模拟试题英语一衡水金卷先享题分科综合卷

    -

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    (解说)from your captain on thestay at the dormiory gate to ensure that the students were werngving thepsque shoreline.The boat offersto go out,and request them to come back on time.a cash bar.Children must beIt has sharpened my skills in becominga better leader and developed asens of pride in conto community.24.What probably helps the author become a volunteer?A.Scholarship from the Council.with three-point seatbelts.thisC.Support from his family.B.His completion of courses.including a 15 min.briefing.25.What did the author sacrifice tobea volunteer?D.His mastery of Chinese.A.His health.CC.His reputation.B.His time with familyoss the snow or a 1-hour dog-26.Which duty is excluded as a volunteer?D.His chance of education.uck hot chocolate with yourCA.Accompanying students to the hospital.Children 15 years old andC.Handing out permission cards to students.B.Bringing necessities to students.27.What message does the author convey in the text?D.Comforting and inspiring students.A.Two heads are better than one.h your guide.Hit the trailsC.Roses given,fragrance in hand.B.It's easier sd than done,.行次18 and over and have a valid石伏D.God helps those who help themselves.g.we'd be happy to help.Do you go to the gym to strengthen your body?Well,you may be missing out on training somevital muscles-the ones involved in breathing.New research shows that training these muscles eachday can reduce high blood pressure and promote heart health."The muscles we use to breathe atrophy,just like the rest of our muscles,as we get older,"our.explains Daniel Craighead,a physiologist at the University of Colorado Boulder.To test what happensour.when these muscles are given a good workout,he and his colleagues enlisted healthy volunteers aged 18x 4 Tours.to 82 to try a daily five-minute(technique asing a resistance-breathing training device calledobile Tours.PowerBreathe.The device forces the patient to use their breathing muscles to push and pull air throughit,making them stronger."We found that doing 30 breaths per day for six weeks lowers blood pressure by about 9 mmHg(米汞柱),”Craighead says..And those reductions are about what could be expected with conventionalry.exercise,he says-such as walkmg,running or cycling.The impact of a sustained 9 mmHg reductionee in MBBS,I got ais significant,says Michael Joyner a physician at the Mayo Clinic who studies how the nervous systemosurgery at Southeastregulates blood pressure."That's the type of reduction you see with a blood pressure drug,"Joynerna.In my first year,Isays.Research has shown many common blood pressure medicines lead to about a9 mmHg reduction.a volunteer during theThe reductions are higher when people combine multiple medicines,but a 10 mmHg reduction relates toa 35%drop in the risk of stroke and a 25%drop in the risk of heart disease.se me as a volunteer"I think it's promising,"Joyner says about the prospects of integrating strength training for thestay here or go backmuscles used to breathe into preventive care.It could be beneficial for people who are unable to doist stand out in thistraditional exercise,he says,and the simplicity is appealing,too,given people can easily use the devicely needs.at home.However,the technique is not intended to replace exercise,he cautions,or to replaceght food for them.medication for people whose blood pressure is so elevated that they're at high risk of having a heartrsities had given aattack or stroke.Instead,Craighead says,"it would be a good additive intervention for people who areresponsibility todoing other healthy lifestyle approaches already."ries for them,for28.What does the underlined word"atrophy"mean in Paragraph 2?Aded psychologicalA.Age gradually.B.Run easily.C.Resist abruptly.D.Boom remarkably.g better,I must【高三英语试题第4页(共8页)】

  • 2024普通高等学校招生全国统一考试模拟试题语文3衡水金卷先享题分科综合卷

  • 炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(二)2英语答案

    parts of the world that do tally such data.C.The benefits of moderate jogging.D.The symptoms of over-exercising.Otto recommends that countries begin making more efficient use of food a part of their climate35.In which section of a newspaper may this text appear?strategies and their COVID-19 recovery plans."Food waste has been largely overlooked in national climateA.Science.B.Opinion.C.CultureD.Lifestyle.strategies,"Otto said."We know what to do.And we can take action quickly."第二节(共5小题:每小题2.5分,满分12.5分)28.What is the main problem talked about in the passage?阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余A.World hunger.B.Food losses.选项。C.Resource shortageD.Global warmingHow to Inspire Yourself to Achieve Top Success29.Which of the following best describes the problem?Often,many people rise to successful heights and fall,never to spring back up.36.Here are aA.Potential.B.Incurable.few ways to inspire yourself to achieve top success.C.Shocking.D.TemporaryBe realistic with your goals.Many people accept goal-setting as one of the primary steps in any30.What can we learn from what Otto said?successful journey.While goal-setting is the first step to success,doing it the wrong way can set youA.Climate change is caused by pollution.B.Food waste is a worldwide issueseveral steps back and make your journey stressful.37.C.No solution to the problem is available.D.Waste is a permanent problem.38.Ideation(构思过程)involves the formation of new ideas and concepts and is an essential31.According to the passage,to reduce food waste seems to beprocess in finding new ways to complete your success journey.The process doesn't end after dreaming of量A.a virtue to be advocatedB.a matter of chancenew ideas.Going further to write them down and brainstorming can help you adjust them.Note that well-C.a battle unlikely to winD.a win-win solutionconstructed ideas can make effort more manageable,especially when solving a problem.As experts alwaysDsay,"Define the problem well,and the solution will present itself."Know when to multitask and when to deep focus.It's appealing to engage in multiple tasks to get卧Do you like to keep fit?We're always told that regular exercise is good for our body and mind.Morethings done.39.However,some tasks may require extreme focusing.Seasoned design and writingand more people are taking up activities that improve their fitness.But is there a risk that some of us mightprofessionals often take this approach.J.K.Rowling,for example,spends many weeks away from regularget obsessed(痴迷的)and overdo it?life to write her books.潔EWell,for some people,fitness has become an obsession as they aim for perfection.And fitnessMeditate()when you can.40.You're likely to produce very little results when your mind istrackers and Apps can add to this addiction,especially if someone is driven by achievement andblocked and tired.Meditation is a great way to regenerate and facilitate your restoration process.perfectionism.And sharing data on social media means exercising becomes public and competitive,whichA.Dream of the problemscould cause problems in someone who is vulnerable ()Experts say this can lead to a medicalB.Write down ideas and brainstormcondition called orthorexia nervosa,or addiction tohealthy"eating and over-exercise.Untreated,it canC.It pays to set realistic and measurable goalslead to malnutrition and mental health complications.D.That's the reason why we need to rise to successToo much exercise can also take its toll on someone's physical health as well.Symptoms ofE.Resting the mind can be another form of inspirationover-exercising include injuries such as a broken leg and a low immune system.So how much exercise isF.Multitasking may not be a bad way of clearing your desk and generating resultstoo much?Researches found the ideal pace to jog was about eight kilometers per hourand that it was bestG.That's because rising to success is one thing and managing the successful stage is anotherto jog no more than three times a week or for 2.5 hours in total,showing that moderate jogging is possibly第三部分语言运用(共两节,满分30分)more beneficial than being inactive or undertaking strenuous()jogging.第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)If you're more of a couch potato than a sprinter,this might sound like good news.But for amateu阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填人空白处的最佳选项。athletes who can't help but push their bodies to the limit,the advice from Martin Turner,a sports andGrowing up in the post-war years of Korea,life for me was pretty good.My dad 41 us everythingexercise psychologist,is,"It's all about letting go,not being obsessed,learning not to control everything,we needed and most of what we 42.But the greatest of his 43 was a"stay-at-home"Mom.saying,You don't need to be perfect."From Dad I leared how to whistle,be a good sports player through organized games and most32.What contributes most to people's addiction to over-exercise according to Paragraph 2?importantly,the 44 of team spirits.Mom taught me how to sew,keep house and a love for art byA.Their urge for social support.B.Their pursuit of perfectionism.45 clay dolls together.She 46 kept me encouraged along the way when tasks seemed 47C.Their addiction to fitness AppsD.Their concern over health issuesAnytime I said"I can't",she knew I could if I just tried,constantly 48 her favorite poem.33.What does the underlined phrase "take its toll"in Paragraph 3 mean?49 this poem again gave me courage to overcome the fear of failure.My building director 50A.Having a bad effect.B.Going hand in hand.a six-day project,and he gave me the go-ahead.Having made sure all the supplies were in place,IC.Making little difference.D.Playing an important role.coordinated()my plan around several workers and set the starting date.However,the director gave34.What is the passage mainly about?me a(n)51 that I had to have things 52 in five days,(not the original six days),and that I hadA.The risk of fitness obsession.B.The importance of mental healthto start three days earlier.I was nearly frightened to death.Well,in the middle of my panic attack I heard英语1-3(全卷共4页)

  • 炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

    In September 2014,instead of a routine visit for meetings with colleagues,my dad 46 packed uphis office because he received his cancer diagnosis.Always thinking of others,my dad remained 47校学生会举办了第一届校园航天展。请为你校英文报写一篇英文报道,内容包括:(1)展览的时间和地点;and strong with family.He knew how upset we were and didn't want to 48 us.When he visited Mike,(2)具体安排:he 49 about the painful reality of a terminal diagnosis.Mike listened and,at the end of their 50(3)你的感受。visit,said,"Can I 51 you this Sunday at 7?"My dad thanked him but assured him that he didn't注意:(1)词数80左右;need to go to any more trouble.However,Mike did it that Sunday and again the next Sunday.(2)可以适当增加细节,以使行文连贯。Each Sunday Mike offers an outlet for my dad.My dad has found great 52 in a listening ear when参考词汇:aerospace exhibition航天展he could be 53about the highs and lows of a cancer journey.His tumor()miraculously remainsstable.He jokes that Mike's phone calls have brought him good luck,so they can't 54 now.But,perhaps,there is true value in the 55 of emotional support.41.A.laughB.complainC.doubtD.disappear42.A.expressiveB.vagueC.significantD.polite第二节(满分25分】43.A.supportB.sacrificeC.adviceD.service阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。44.A.healthB.chanceC.positionD.effortIt was my twelfth birthday,and what I really wanted most was a new bicycle.But I knew that my45.A.belongedB.appliedC.movedD.returnedfamily couldn't afford one,so I settled for a bedside table with lockable drawers,a safe place to keep my46.A.blindlyB.abruptlyC.readilyD.cautiouslyprivate stuff.47.A.silentB.friendlyC.gratefulD.positiveWe went to the charity shop where we found an old dark one.It didn't look too cool,but I thought that48.A.greetB.serveC.burdenD.blameI would paint it to make it look better.49.A.broke downB.took overC.came alongD.made upAfter we took it home,I was getting ready to paint it.When I pulled the drawers out,I felt something50.A.forgetfulB.tearfulC.thankfulD.carefulstuck to the back.I reached in all the way,and guess what?A sealed bag with some papers in it.51.A.expectB.tellC.callD.visitWhen I opened the bag,I realized that the papers were official documents.And,wrapped in them52.A.comfortB.painC.funD.sorrowwere a bunch of ten and twenty dollar bills!Talk about finding a treasure!And on my birthday!53.A.seriousB.honestC.particularD.enthusiastic"It this some kind of joke?"I said aloud.I went ahead and read the papers,and it turned out to be54.A.talkB.listenC.meetD.stopa will.Some old lady was leaving her savings for her son and grandchildren.55.A.storyB.powerC.peaceD.lightMy mind was going crazy.Was I the luckiest twelve-year-old ever?With this money I could buy the第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)coolest bicycle.Who knows?阅读下面短文,在空白处填人1个适当的单词或括号内单词的正确形式。I began counting.When I reached a thousand dollars,my mother was knocking on my bedroom door.得Many scientists believe our love of sugar may actually be an addiction.When we eat or drink sugaryI quickly closed the drawer with the money in it.foods,the sugar enters our blood and affects parts of our brain that make us feel good.Then the good"Do you want some help?Is everything all right?"She asked.feeling goes away,56 (leave)us wanting more.All 57 (taste)foods do this,but sugar has aNo,everything was not right..Actually,my stomach was growling(咕咕叫).particularly strong effect.In this way,it is in fact an addictive drug,one that doctors recommend we all cut“I'm Okay,”I lied.When my mother left my room,I lay on my bed,starting thinking.What a dilemma()!I wisheddown on.Our bodies 58 (design)to survive on very little sugar.Early humans often had very little food,sothere were some one I could talk with.Could I keep it and get all kinds of stuff for me and my family?Itour bodies leamned to be very efficient in storing sugar as fat.In this way,we had energy 59 (store)wouldn't be too bad for me to keep it,if I shared it...right?Thoughts ran through my mind.But I reallyfor when there was no food.But today,most people have more than enough.So60 very thing that oncedidn't need someone else to give me the answer.注意:(1)续写词数应为150左右;saved us may now be killing us.So what is the 61 (solve)?It's obvious that we need to eat less sugar.The trouble is,in today's(2)开头已给出。world,it's extremely difficult to avoid.From breakfast cereals 62after-dinner desserts,our foods areParagraph 1:increasingly filled with it.Some manufacturers even use sugar to replace taste in foods that are advertised asIfinally made a decision and called my parents into my bedroom.low in fat.But there are those 63 are fighting back against sugar.Many schools are replacing sugary dessertswith healthier options like fruit.Other schools 64(grow)their own food in gardens,or building65(facility)like walking tracks so students and others in the community can exercise.The battle hasParagraph 2:Though surprised,the shop owner helped find the family's telephone numbernot yet been lost.第四部分写作(共两节,满分40分)假定你是李华,为了让同学们更好地了解我国航天发展的历史、学中国航天精神,上周六你第一节(满分15分)英语3-4(全卷共4页)

  • 炎德文化数学2024年普通高等学校招生全国统一考试考前演练一答案

    四、解答题:本题共6小题,共70分,解答应写出文字说明、证明过程或演算步骤17.(本小题满分10分)已知数列a,满足3+2+贸++…an 2n+32n2n(1)求数列{an}的通项公式;(2)记数列。的前n项和为S,证明:S

  • ‹‹ 10268 ››
扫码二维码