• 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    concentrate on为固定短语,意为“集中于…,专注于.”。and more types of business可知,新奇的付小费方式促成了“tip creep”,使小费的均水从2013.The monument was named A a hero who laid down his life for the cause of the people.世纪40年代的10%上升到今天的20%以上,并使给小费在越来越多的行业中成为一种常态。after由此可知,这些新举措使得小费金额以及要求给小费的行业都有所增长。句意:这座纪念碑以一位为人民的事业而献出生命的英雄的名字命名。name.aier.,为本文是说明文。本文介绍了巴西拯救小蓝金刚鹦鹉的举措。固定搭配,意为“以…给…命名”。5.A。细节理解题。根据第一段中的was known to show itself..But that tour was the first he had led14.Being admitted in a key university has always been a beautiful dream for me.to/intothat couldn't spot it可知,Cohn-Haft带团去找小蓝金刚鹦鹉,却无功而返。句意:被一所重点大学录取一直是我的一个美好的梦想。be admitted to/.into在此处意为“被6.A。细节理解题。根据第三段中的Then,in202l,the Spix's will be released with a small group(学校或大学等)录取”,为固定短语,故把in改为to/imto。of the Illiger's,which will hopefully help them to adapt to the forest of Caating=可知,一些小蓝金15.My grandpa is old and I have to take him on the arm to cross the street.刚鹦鹉将于2021年被放飞到野外。7.D。推理判断题。根据倒数第二段中Brightsmith的一席话We know how to reintroduce parrots..句意:我爷爷年龄大了,我得扶着他的胳膊过路。take sb.by the arm是一个固定短语,意思是There are now many publications and case studies that show we can get birds out into the wild and“抓住某人的胳膊”。have them survive可知,Brightsmith说话的口吻透露着他对这一计划成功实施的十足信心。16.Besides dieting,exercising playsA important part in losing weight.8.D。代词指代题。划线词指代倒数第二段中的one important point一the birds must be shownan句意:除了节食之外,锻炼对于减肥也起着重要的作用。表示“在…方面起重要作用”用how to raise chicks independent山y。即,被放飞野外的成年小蓝金刚鹦鹉能够成为合格的亲代,play an important part in,part前用不定冠词;表示“扮演…角色"用play the part of,part前用独立抚养子代。定冠词。29.动词词组(二)17.I have been accustomed to walk to school rather than riding a bike.1.wh句意:书帮助困境中的我们,安慰悲伤中的我们,并用积极快乐的想法充实我们的思想。walking此处fl.wih…为固定搭配,意为“充满…”。故填wih。句意:我惯了步行去上学,而不是骑自行车。词组be accustomed to中的to是介词,后接动2.in句意:在1953年5月29日上午11:30,埃德蒙·希拉里和登津·诺盖成功登上了珠穆朗玛词的动名词形式。蜂的顶峰。此处succeed in doing..为固定搭配。故填im。18.If you want to apply to this job,please fill in the form on the table.3.out句意:一组科学家最终弄清楚了向日葵幼苗是怎么样以及为什么移动的。此处igure outtor句意:如果你想申请这个工作,请填一下桌子上的表格。即ply for申请:appl少yto应用。根据为动词固定搭配,意为“弄清楚”。故填0ut。4.up句意:第二天早上醒来的时候,她站到了称上,迫不及待地想看看她的节食有多么成功。句意可知,此处是申请,故用for。19.A number of interesting points came up with at today's meeting.此处wake up为固定搭配,意为“醒来”。故填p。come up“被提及,被提到”,为不及物动词短语,其主动形式表示被动含义。come up with“想5.of句意:这几周的辛勤工作最终会有回报的。pyaf:成功,奏效。故填f。出,提出”,主语常为人物词汇,其后可接宾语。6.o句意:青文斯担心如果他靠近这只小鹅,那只母鹅会袭击他,于是他给当地的爱护动物协会20.He promised to come,but he hasn't turned down yet.分会打了电话。get close to..为固定搭配,意为“靠近…”。故填to。up7.o句意:休息一会嘴口气之后,他告诉我们这些沙子是为了在更高的山上进行建筑工作而提句意:他答应会来,但是还没有露面。turn up:出现,声音开大。tum down:拒绝,声音调小。供的。be intended for..为固定搭配,意为“为一而提供的”。故填for。根据句意,“出现,露面”"符合语境。故将dowm改为p。8.om句意:这些锻炼每天集中在身体不同的部位。focus on.为固定搭配,意为“集中于…”。三、阅读理解故填on。本文是说明文。如今很多商店在提供服务之前要求顾客给小费,这一趋势究竟会对顾客有9.of句意:我突然在人群中看到了他。catch sight of为固定短语,意为“看见”。何影响?研究人员通过实验给出了答案。I0.p句意:父母应该教育其子女增强自信心并相信自己的能力。bring up养有,教育,提出,呕I.D。词义猜测题。根据划线单词前面的less or none at all以及后面的reward service that hasn't吐。bring sb.ap to do sth.为固定结构,意为“教有某人做某事”。happened yet可知,有些顾客会选择少给小费甚至不给小费,因为还没提供服务就要求给小费11.We are moving,so we have to get rid Aa lot of our old furniture.使他们很“恼火”。句意:我们要搬家了,所以我们要扔掉许多旧家具。get rid of丢弃,扔掉,处理掉。2.C。细节理解题。根据第三段中的In recent research,we explored how this new pre--service12.Born into a family with three brothers,David A brought up to value the sense of sharing.tipping etiquette is affecting consumers可知,最近的研究是为了探索这种服务前要求给小费的was方式是如何影响消费者的,即消费者对给小费的时机会做出什么反应。句意:出生在有三个兄弟的家庭,大卫被教有要学会分享。bigp养有,教有,提出,呕吐。3.A。细节理解题。根据第五段中的we asked them to fill out a survey rating the experience in此处使用了bring sb.p to do sth.结构的被动式,意为“(某人)被教有做某事"。terms of how likely they'd be to return to the business可知,研究人员让参与者填写一份调查问13.I can put up for the house being untidy,but I hate it if it's not clean.with卷,看他们是否愿意当回头客。句意:房间凌乱我倒可以忍受,但我讨厌它不干净。put up with忍受。4.B。细节理解题。根据倒数第二段中的Each has contributed to“tip creep”,which has pushed14.Had she lived up A her promise,she would have made it to Yale University.up the average tip from 10%in the 1940s to over 20%today,and made tipping the norm in moreto伯乐马2022年高考基本分专练·英语答案·第29页(共32页)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    Dear Mr.Smith,The environment of my city has changed a lot since you went back home.I amwriting to share them with you.In recent years.a series of effective measures has been taken to protect theenyironment.More trees and plants have been planted along the streets.And moreparks have been opened.Wetlands near the river have been carefully protected.Besides,garbage has been sorted out and recycled.Now,we can see a blue sky everyday and feel much happier than ever before.I hope you can come and see one day.Yours,Li Hua(范文中的画线句子可作为佳句背诵)第二节【写作提示】作者是Leah的家庭健康护士,为了Leah能和别人进行交流,她付出了极大的努力。她希望Leah能和普通孩子一起去上学,但这eah的语言治疗师看来完全是不可能的。根据续写第二段的首句可知,Leah可以和其他孩子一起去上学了。由此可推出,Leah和别人沟通不存在障碍了,因此,续写第一段可围绕作者通过教Leah唱歌、培养她的语言能力展开叙述。同时,本段也可涉及语言治疗师对Leah的重新认识,并为她制定新的治疗方案的内容。根据第二段的首句可知,本段将围绕Leah的在校情况以及她和同学相处的情节展开叙述。One possible version:We went through several songs this way.Once,I lost my place and forgot my line.Sensing my hesitation,Leah hummed the line for me.We recorded this exchange fora half hour.The next day I handed the tape to Paula and asked her to listen to it.Shetook it into her office to listen.A half hour later she came out with a shocked look onher face.She told me she had to completely redo Leah's treatment plan.Now,Leah attends a nearby high school with regular students.She has acommunication board to help her speak.Since she's still on a ventilator,a nurseaccompanies her to school.But Leah is popular and her classmates love to help herout when she needs help.During the eight years since I first started caring for Leah,I've learned a lot.Never assume that a patient is stupid just because she/he can'tspeak.She/He has a lot to say if someone takes the time to listen.B4版选做题1-4 CCDD上期听力材料

  • 2024年全国100所名校AB测试示范卷高三24·G3AB·英语-R-必考-QG 英语(一)答案

    article,I hope to persuade you toat eastry something else:a private browser.Privaterowsers,omDDebdlieDm ouover the ast three years.What sandsouhmsh theymheaered about us by blocking he csdtmQtrack us.OWhile some kndude tracking prevention,the smaller brandshave been fcused oevn ore privaey protections.We have also reached ann)in digital privacy.Thedveisnisnthe ede of stopping using weboksthatfollow us from site to site and help target uswith advertisements.owhose Che browser isthe world's most popular,has been trying to develop a new way to target us with advertisementswithout the cookie.Private browsers rely on something called private mode,which is a browsing process that doesnot record a history of the websites you have visited.Private browsers also use tracker blockers,which can often be downloaded as an add-on for a browser.Whenever you load a website,thesoftware then discovers those trackers and prevents them from following you from site to site.The bigweakness of this approach is that blocking them can sometimes cause parts of websites,like shoppingcarts and videos,to break down.But private browsers do no prevent your Internet provider from seeing what websites you visit.So if you are on vacation and using a hotel's Wi-Fi connection,a private browser will not keep yourbrowsing information private from the hotel's Internet provider.In the end,though,you probably would be happier using a private browser.Even if you don'tmake one your default (browser,it is useful for certain situations,like a sensitive web searchoa health condition.32.What is the author's view on Microsofi Edge and Safari?A.They work quite differently.B.They are small brand browsers.C.They serve the same purpose.D.They are popular with Apple customers.33.Why are web cookies being used?A.To prevent tracking.B.To collect information about Internet usersC.To get rid of online advertisements.D.To increase Internet speed.B4What is the problem with private browsers?A.They have many add-onsB.They refuse tracker blockersC.They increase the risk of online surfing.D.They affect the smoothness of online surfing.35.Whatistheingodo n the last paragraph?A.To call on people to try private browsers.B.To show people how to use private browsers.C.Toremind peop t heck heirhealiD.Topopeosheir defabe高二英语试卷第6页(出

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    not“The poretheshoportsf(设施),btalsopro7d8September.witmore fitess facilities for students and teachers,Zhan saidLiusabutone hour after school."It makes me feel relaxed and ensures a better performance in class,he said.In addition,Gan also found that his students'interest in PEis mucher thanb0fore,since they now have better conditions and facilities.TE4.Whar enbled the soopaygrondA.A large piece of available land.28B.A large donation from Shanghai.C.The headteacher and his partners'donation.D.The goal of making students much healthier.圜5.What does the underlined word"cen rean?A.Crowd.B.Run.C.Grow.D.Pull.如26.What can be inferred about the new playground from the last paragraph?三A.It will fall out of use some day.:40酗B.It limits students'after-school life.味O,A,At的g合文大,文面T同C.It will increase the school's daily expenses.长D.It's of great benefit to both teachers and students.Whtthe ie oreo sdool ad dsuodilA nid a99 o1 ieA.PE is very important to studentsbomioqqseib tiol be数B.Welfare foundation funds a primary schoolC.New playground does much good to a primary school杯D.More kids are inspired to take part in sports in Guizhouc3餐苏333123寸1心贰1n阳It wase116and itwas early summer in Vermont US Yet,awildwintegoingNearlyfoof vthe fieds whih had been patd opony week befor Thisouklall of the eropAt the imeundertnd hat had cued the weather o change wily It ismore tha0year ater,that sceishave finally soved the mystery The cause of the meaevethat ook place yeremilelthcalled Mount Tambora.Mount Tbora nthe of mbendwith uinggentle hills,and thick jungles,in Indonesia.Nobody had anyeasontothnkthepeamountain was in fact a volcano.It had been asleep for centuries,but onApril,1815Tora woke up.The first eruption shook the island and sent up streams of fire and ash.But that【高一英语第5页(共10页)】.22-12-274

  • 炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

    金国100所名校最新高考模拟示范卷7.What is the woman's attitude toward the restaurant?A.Positive.B.Negative.C.Objective.听第7段材料,回答第8至10题。8.Who likes rock music most?0A.Mr Rogers.B.The woman.C.The man.9.What can we know about Mr Rogers?A.He is a music teacher.B.He is quite good at music.C.His uncle teaches him jazz.10.What is the man going to do this Friday evening?A.To meet Mrs Rogers'uncle.B.To visit Mr Rogers'office.C.To attend a welcome party.听第8段材料,回答第11至13题。.11.What is the woman's problem?A.She failed the history test again.B.She has trouble in understanding a novel.C.She has lost interest in English literature.12.What is the man's suggestion?A.Read a small part of the story.B.Read the history of the period.C.Read the whole copy of the book.1生13.How does the man find the book?A.Confusing.B.Exciting.C.Boring.听第9段材料,回答第14至16题。14.What is the relationship between the speakers?A.Interviewer and interviewee.B.Professor and student.C.Boss and assistant.15.What does the man complain about his last holiday?A.The delayed flight.B.The service of the car rental platform.C.The distance from the hotel to the Potala Palace.●、英语卷(一第2页(共12页)【22·MN·英语·N】

  • 炎德文化数学2024年普通高等学校招生全国统一考试考前演练一答案

    501四21:351℃的令36%心:以学14小:以T心小,八小小小)生温,学1少小:以十心小心)八小4小量严重超标,则P(A)=C1-p)p2=3(1-p)p2,P(B)=Cp3=p3,即f(p)=P(4)+P(B)=31-p)p2+p3=3p2-2p0

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    1.What are visitors to the Dallas Zoo advised to do?A.Wear comfortable shoes.B.Sign up for the tour early.C.Avoid feeding the animals.D.Learn about the animals in advance.2.What can children enjoy in the Legoland Discovery Center?A.Feed animals.B.Watch a 4D movie.C.Learn about the fish.D.Experience an adventure bridge.3.What do the four places have in common?A.They all offer free snacks.B.They are all nature-related.C.They all have playgrounds.D.They are all family-friendly.BSarah Park has known about the impact of music on the brain since a young age.The 13-year-old,who has been playing the violin since she was 4,says she noticed itspositive effect on those around her,especially her grandmother,who suffered frommental illness.Now,the Jacksonville,Florida,middle-schooler hopes to use music therapy(疗法)to help others struggling with mental illness.Her invention,Spark Care十,earned her the title of "America's Top Young Scientist"at the 3M Young ScientistChallenge on October 19,2021.Spark Care+requires participants to respond to a series of questions based on theHamilton Anxiety and Depression Scale,designed to assess the person's mental state.The device's inbuilt sensors record vital mental health indicators,such as heart rate andblood pressure.Spark Care+'s AI component analyzes the information and recemmendsthe appropriate music to help lift the participants'spirits.It also monitors its impact onthe listeners.Sarah Park hopes to make her invention accessible to all.The ninth-grader hopes toturn it into a wristband with inbuilt sensors,a heart-rate monitor,and Bluetooth.Shealso wants to build an app to make Spark Care+accessible to everyone."I hope to beable to distribute it around the world to people of all ages,"Park says.In addition to being an inventor,Park is also a musical prodigy who has wonseveral violin competitions,including the Florida state championship.She also plays thepiano and is a math champion.The teen hopes to be an innovator and researcher in themedical field using technology and robotics.Her advice to other young scientists?"Dream big,ask questions,and anything is possible.4.What led to Park's invention of Spark Care+?A.Her desire to earn a title.B.Her research on brain health.C.Her grandmother's mental illness.D.Her observation of the effect of music.蓝五试晒笛?云·机·一

  • 2024年全国100所名校AB测试示范卷高三24·G3AB·英语-R-必考-QG 英语(一)答案

    P0P气D+64智慧进·新高考·限时训练40分帥·题型专练卷英语(三)第一部分阅读理解(共8小题:每小题2.5分,满分20分)(60分40分钟)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中选出最佳s were falling into place?选项。3.Why did the author say their livesA.Their applicutions were nccepted.My wife and I felt settled in the United Kingdom,fored bought'aAB.They received funding support.hous6monts earlier.However,our lives changed hen ou daughter wasC.Their eseared manyhom.We wonderedwhetherweulmov backtnD.They oudvrything they likedcobe our familyand utw4.Wht can we inferouhor from the text?easier for my wife to imagine doing her work in Brazil.But here,I hadA.He is realizing his dream in Brazil.he funding and lbI needed for mye progrm.B.He enjoys having meal with his family.C.He is grateful for his right decision.Several events over the next few months pushed us further in the samedirection.We heard that nwoo had opeeduptuniversity inour hometown,in departments that matched both of oreIn the middle of the Arctie Oeean,a German ship sits quietly in the iceD.He'd work at home rather than abroad.BogmWeer in the joy of havingn baby.feckdvdindkSeveratimeweeksome sniswill go intoaerI eceived a call from my brother,who told me that our father had passdanew zone.They're testing a robot beneath the ice in order to collect dataaway.The great happiness suddenly gave way to a deep sane.Ife that IOver the courseofyear,the Arctic goes from bright in summer to darkabout the envroment scientistskno little about.总was osing precious time with my loved oes.in winter,which makes the sea ice go through seasonal changes.Those scien-After that,we had no doubt it was the right time toretun to Brazil.Wetists really want to know how the amount of light shapes the ecosystem(applied for the professorships and both receivedffr It f like our proe)The robot is also collecting data on other ocean conditions like nutri-sional lives were falling into place.It wasn't easygetting started with myents.Indeed,all of the data will help scientists understand how sea ice andresearch in Brazil,however:I didn't receive any startup funding for my lab,the unique habitat(柄息地)are changing as temperatures rise there.soI couldn't recruit grad students.I was able to perform a few experimentsTheir camp is made up of a tent set up around the hole and a nearbymyself thanks to reagents()I had brought with me from my lab in thecontrol room.In Oetober,a storm hit,breaking up the ice and destroying theUnited Kingdom,as well as equipment I shared with other professors.Even-camp.Then,everything had to be rebuilt.In December,another crack ap-twally,I secured Brazilian funding,which allowed me to form a team ofpeared in the ice,running right through the camp.Once again,the research-bright graduate students and buy reagents and lab equipment.ers were forced to take everything apart before their equipment fell into theLooking back,I'm pleased that my wife and I made the decision to movesea.Happily,with winter coming,the camp hasn't had to move since.Besides,some of the animals there are a danger.The seals are famousback to our home country.We've been able to have big meals with our ex-tended family on weekends.And Iwas able to do many things,whic Ihadn'for biting wires,and underwater wires are not strong enough to be bitten.Tobeen able to do during my years abroad.prevent this,the robot and its rope are stored in a metal cage when not in1.What did the author worry about before he returned to Brazil?use.Then there are the bears.Last November,a polar bear walked into theA.He couldn't support his family.camp during lunch hour.All scientists had to leave their camp and the entireB.He couldn't get close to new culture.afternoon's work had to be cancelled.C.His career would be influenced.Despite the challenges of doing science there,they think it'll be worth itD.His research would be laughed at.if they can collect a full year's worth of data,which is also their dream and2.What do the underlined words"The great happiness"in Paragraph 2 refer to?hope.A.Their new positions were offered.5.Why is a robot tested in the Arctic Ocean?B.Their daughter was born.A.To discover some new animals.C.Their funding was guaranteed.B.To collect the data about the sea.D.Their dream came true.C.To examine the robot's functions.D.To check the depth of the sea.【英语(第5页)】

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    Ithouthewise.Afteragra deal of17nmy partnd kindnessberbecause she wad topasme,she agrced to have me 18 hertoacesugeosaw him,but as I expected,19 treatment.About six months later she returned to my office,still energetic and 20.“How are you?”I asked.Imjust fine.honey,"she responded in 21 spirits."When can I get startedonfixing my dentures(假牙)?”uprisd her atall,IwrdyLeme takealooknyou mouh ndsee about it.”Icouldn't believe my eyes.The cancer that had 22 nearly the entireoofrmouth was gone-only one small area of redness 23.I had read of such things happening,but had 24 scen them with my own eyes.Thawas my first miracle.10.A.cutB.painC.signD.cancer11.A.declaredB.orderedC.promisedD.insisted12.A.replyB.continueC.tryD.manage13.A.roofB.cornerC.bottomD.surface14.A.showedB.believedC.consideredD.concluded15.A.possibilityB.importanceC.seriousnessD.development16.A.oldB.sickC.fineD.glad17.A.permissionB.supportC.agreementD.effort18.A.changeB.referC.leaveD.prefer19.A.refusedB.providedC.receivedD.required20.A.healthyB.stressedC.optimisticD.humorous21.A.lowB.highC.strangeD.poor22.A.coveredB.connectedC.hiddenD.touched23.A.droppedB.disappearedC.enlargedD.remained24.A.evenB.alsoC.neverD.already题号123567891011121314答案题号161718192021222324答案Ⅲ.语法填空An umbrella is a folding cloth cover supported by wooden or metal ribs ()The word“umbrella”typical)refers to a great invention of China,used for(pitect)fromrainThe Chinese character for umbrella is related to the shape of a real one,(resemble)the modern umbrella in design.Some investigators have supposed that theinvention 8 create)by tying large leaves to branchy-like ribs.(other)advocatethat the idea probably came from the tent,remains unchanged in form to the【题型专练A·英语(十)第3页(共4页)QG】

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    的更普遍。可知,研究表示动物可能具有良好的社会学能力。故选C项。本文是一篇说明文。文章介绍了研究人员通过试验发现,蜜蜂可知通过观察来学解决问题的能力,这表明得的行为可以在蜜蜂之间传播,社会学行为在动物王国中可能远超人们以往的认知。做这类题材阅读理解时要求考生对文章通读一遍,做题时结合原文和题目有针对性的找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案。推理判断题也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确答案,切忌胡乱猜测,一定要做到有理有据。16.【答案】【小题1】D【小题2】F【小题3】A【小题4】E【小题5】G【解析】(I)D.联系下文题。根据下文One is that culture is a total pattern of behaviour thatis consistent in its components.Another fundamental is that culture is learned behaviour.Thethird is that culture is behaviour that is shared by a group of people,可知,一,文化是行为的整体模式,它的组成部分是一致的。另一个基本原则是,文化是后天得的行为。第三,文化是一群人共有的行为。故空格处应与文化的基本原则有关。D项意为"然而,在某些基本原则上是可以轻易确定的”,引出下文,符合语境。故选D.(2)F.细节理解题.根据上文Material culture includes the tools and symbols in a society,notincluding those physical things found in nature,unless they have undergone some change orhave been given meaning by people.可知,物质文化包括社会中的工具和符号,不包括那些在自然界中发现的物质,除非它们经历了一些变化或被人们赋予了意义。故空格处应与被定义为物质文化的事物有关。℉项意为”例如,一只在街上跑的老鼠不是文化的一部分,但是米老鼠是”。承接上文,符合语境。故选F。(3)A.联系下文题。根据下文Linked with all other aspects of culture,it reflects the natureand values of that culture.Industrialised societies have a rich vocabulary for commercial andindustrial activities,while less industrialised societies may have richer vocabularies formatters important to their societies.可知,它与文化的所有其他方面相联系,反映了文化的性质和价值。工业化社会在商业和工业活动上有丰富的词汇,工业化较弱的社会在对其社会公

  • ‹‹ 10281 ››
扫码二维码