• 山西省吕梁市交口县2022-2023学年七年级第二学期学业水平达标卷英语试卷试卷答案

    35.What can we know about the lunar soil from the last paragraph?7A.It needs further research.B.It can't mimic photosynthesis at present.C.It can only be used as soil for plant growing.D.Its efficiency is better than catalysts on Earth.以he邮e第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填人空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Investing inyoursefprovides a great returnon investment in considerable ways.It can improve yourcareer prospects and help you earn more money.It can build your confidence,which can help you pursueyour dreams and opens doors for new opportunities.You,andyou lone,are ino f you lieand career.Exercise regularly.Hands down,getting enough exercise every day is one of the best investments youcan make in yourself.According to countless scientific and academic sources,daily exercise has been linkedto more energy,more productivity,reduced stress,improved brain power,better memory,and evenimereased creativity.7Set goals.You may love them or hate them,but the truth is setting goals will help you accomplishmore.Once you've identified a goal and written it down,you're more likely to change your behaviour andtake actionable steps to achieve that goal.38 Instead of having a vague (dream or occasionalwishful thinking,setting a goal helps uncover what you truly want.More importantly,it's the first step infiguring out what you need to do to get there.Once you've set a goal you can focus your attention andchannel your energy to achieve it.Nerydo,youy hve and denkill in your career nyolife.But are you considered an"expert"in the skills or areas you rely on most?Probably not.Practisingthe skills you rely on most is one of the best ways to invest in yourself.40 It's far easier to become anexpert in a field you're already familiar with than one that you know nothing about.A.Break your bad habits.B.Strengthen your current skills.chirendC.Goals also help clarify what you long for.D.There's another good reason why you should invest in yourself.E.You'll be a better problem-solver when you make exercise a habit.Hove a gou iF.There are many fields to set foot in to be a full-around person.G.After all,you already have a foundation of knowledge in at least one particular area.2Smart英语试题(全国卷)第9页(共12页)版权声明:本试题卷为华中师范大学出版社正式出版物,版权所有,盗版必究。

  • 山西省晋城市阳城县2022-2023学年八年级第二学期学业质量监测英语试卷试卷答案

    ike my teaching so much that I won't change it.spea{e充元up!I try and try but still can't speakanguage takes a lot of effort.Worm shose dialogues togerticeMr.Smith.Have you broughtoCentralI'd like to know more about the postou like to drink?smenecoffee,whitegarS,please.ofemyto ay like老试研究疙king very.cheerful.what's the matter?al.I'm just too tired.and have a restniversitys your favorite sport?Normalutess I like tennis more.How about a gam sometimezcentrauch tennis?t.ctly a spectatorgolf...Iportall,bSeball,basketball,watch them7emyhowmany中师筑大鉴考试研究院outhe behind-the wheel course I neeTheto finish the course?ormalthan 45 days.hinag else to it.entralasy enough.Thanks a lot.ssessmentofnice to see you here.hat Wendy will get homeletter from he】he:Acadeshe said she would arrive today.he drivescarefuhow the traffic is this time of year.good drivercareful,too,I don't think we need to wor

  • 山西省运城市盐湖区2022-2023学年度初一年级第二学期期末质量监测英语试卷试卷答案

    ss2,23上)第29期风涛学报快乐课堂生题漫步pecial memoryTopiowiee加果拥有惊人的记忆力,会怎么祥呢?我们一起来看看下面的文ow what's wrong with my brain.My memory started to become

  • 山西省运城市盐湖区2022-2023学年度初二年级第二学期期末质量监测英语试卷试卷答案

    B)25.WcoveringHow can we get more people into community greenspaces?Researeher Adriana Zanigad water.Teran and her team think they have found the answer.episodeWalkability or how easy and safe it is for someone to walk rom home toa greenspacesaby thedeeiding factor in how often people visit parks,Zuniga-Teran says.The data gathered from those surveyed in their homesshow that several factor that play)26.Actor).nwalkabilityan sifcy nrease how ofe peope visit reepaceForample.higher levels of perceived traffie safety or how well people inside nearbyabouto thebuildings can see pedestrians outside coresponded with more frequent visitslobalThe research also sugests that people who travel to greenspaces by walkingor bking are()27It's athree-and-a-half times more likely to visit daily than those who get there by other means.yourResidents who have to drive are more likely to go only monthly.Proximitytoa park,though played no significant role in how often people visited a park.Different levels of walkability may explain this result.ode"Let's say you live in front of a huge park,but there's this huge freeway in the middle."sonZuniga-Teran explained."You're very close,but just crossing the major street,you might needNewto spend a long time in that busy intersection(道路交叉口).In situations like that,a personsocial paorprobably won't visit that park frequently despite living close to it."winters,ceThe researchers also gathered data from people visiting greenspaces and found only oneThwalkability factor was significantly linked to more frequent visits:traffic safety.Those whosocial bdeal wiindicated their neighborhoods have fewer traffic-related safety concerns were more likely to visitDgreenspaces daily than those who reported concerns about traffic-related safety.fromIt's important to gather and use this kind of information for the sake of human andsurvivenvironmental health,Zuniga-Teran says.Greenspaces clean the air and water,which benefitsevery resident of a community.relatThe research connects how people see their world with their own behaviors,and the findingsexpecould help city planners to look into whether their perceptions of walkability match those of thewhiresidents living in their communities,she says.anc)24.What does it indicate when people can see pedestrians outside?A.Road safety.B.Staying inside.wiC.A short distance.D.Walking instead of driving.m名师导学·名校名卷经典试题汇编英语(一)一5vivo X70Pro·ZEISS错的词下画的槽线巷该词下面写出修政后的词。名师导学·名校名米经

  • 山西省晋城市阳城县2022-2023学年七年级第二学期学业质量监测英语试卷试卷答案

    21:03⊙令Hol49听下面一段对话,回答第8和第9两个小题。现在,你有10秒钟的时间阅读这两个小题(Text 7)W:Alan,I'm going to visit my friends for a few days.Would you please keep an eye on my home while I'maway?M:Certainly.I happen to be free from my work recentlyW:Thank you so much.M2/8he doors and keep the windows shut,won't you?【高三英语·参考答案第2页(共8页)】905C·YN,W:Yeah.M:Great.And remember to cancel the milk and the newspaper.W:Oh yeah.I almost forgot it.I will do that at onceM:OK.May you have a good time.听下面一段对话,回答第10至第12三个小题。现在,你有15秒钟的时间阅读这三个小题。(Text 8)W:Do you want to see a movie tonight?M:Hmm.Maybe.What's playing?How about Jason's new film?I hear it's really exciting.W:Actually,I've seen it.And I nearly fell asleep at the cinema.M:What about the movie based on Stephen King's new novel?W:His books are usually attractive,but I don't like that kind of movie.I'm interested in Sandra Bullock's movie.It looks good.M:That's fine with me.She is a wonderful actress.W:OK.I'll check the cinema's website and see when the movie starts.Maybe we can go out to a show after din-ner...Oh,no.M:What's wrong?W:It's not showing anymore.It was showing just last weekend.We're back where we started!M:Why don't we just stay and see what's on TV tonight?W:Sounds good.听下面一段对话,回答第13至第16四个小题。现在,你有20秒钟的时间阅读这四个小题。(Text 9)M:Good morning.How can I help you?W:Could you help us find a hotel in London,please?M:Yes,of course.Would you like a hotel in the city center?W:Yes,if possible.M:OK,how about the Hard Rock Hotel?They have got some rooms available.W:Is it near an underground station?M:Yes,it is.It's about two minutes'walk from Marble Arch station.And it's very close to Hyde Park.It's oneof the nicest hotels in London.W:Great.I'd like a double room for three nights.And can you check the price?M:Yes,sure.I'm afraid hotels in London are really expensive but of course they are comfortable.A lot of peoplethink that London is the most expensive city for tourists in the world.W:Yes,last year we stayed for two nights in a hotel that cost over f200 a night!M:Right,I've booked it for you,f220 a night.When you come out of the underground station,go along GreatCumberland Place for about 200 meters and it's on the right,opposite a restaurant.W:Brilliant.Thanks very much.听下面一段独白,回答第17至第20四个小题。现在,你有20秒钟的时间阅读这四个小题(Text 10)W:A frightening thing happened to me when I was in Buffalo.We had rented a car and we were driving toNiagara,and we sort of got lost.We didn't much care because we had a map and we thought if we followed roadsigns,we would find our way eventually.But then the fog settled in,and we couldn't see anything.And we began to get scared that if we went anywhere,we would be taking ourselves further and further out of our way.Sowe started driving slowly down the road.【高三英语·参考答案第3页(共8页)】905C·YN.That was another frightening thing.After a little while,we finally saw some red lights in front of us.Wejust thought that they may be locals,so we followed them.We thought wherever they would go,we would go.

  • 2024届名师原创分科模拟 新S4(二)英语

    2022-2023学年度上学期双语学报第35期Student TimesN广版九年级践行课程标准发展核心素养2022年11月30日

  • 2024届名师原创分科模拟 新S4(七)英语

    2023届滚动联考10英语答案与解析第一部分听力15.【答案】CCAAB6~10.【答案】BCBAA1115.【答案】CBACB16~20.【答案】AACBA第二部分阅读理解第一节A篇【解题导语】本文是一篇应用文。介绍了四部电影的上映情况。21.【答案】D【解析】细节理解题。根据四部电影的评分可以看出Dunkirk的得分最高94分,而其他三部的得分是:The Hitman''s Bodyguard50分;Spider-Man:Homecoming73分;Gook68分。因此选D项。22.【答案】A【解析】细节理解题。根据第二部电影中的Peter Parker,,with the help of his friend Tony Stark,tries tobalancehis life as an ordinary high school student.."和第三部电影中的Kamilla escapes school.”可知Peter Parker和Kamilla都是学生。Ei和Daniel是开鞋店的:Patrick Hughes和Christopher Nolan是电影导演;Tom Holland和James Bloor是演员,故选A项。23.【答案】C【解析】细节理解题。根据四部电影的时间长度可以看出Gook用时最短94分钟,而其他三部的用时是:The Hitman's Bodyguard118分钟;Spider-Man:Homecoming 133分钟;Dunkirk106分钟。因此选C项。B篇【解题导语】本文是一篇记叙文。马特与伍德是同班同学,但是伍德总是欺负马特和班里的其他同学,马特决心要教训一下伍德。有一天马特在自己家的院子里发现了一顶神奇的帽子一一戴上之后别人就看不到自己和听不到自己说话。于是,马特戴上帽子在校园里将伍德狠狠地教训了一顿,然后,又安慰伍德。伍德想戴那顶帽子,但是,马特让他保证不再欺负其他同学。后来他们成为了好朋友。24.【答案】C【解析】细节理解题。根据第一段的第一、第二句话But Matt was always bullied by a big kid named WoodyHe never complained about Woody to anyone,but deep inside,he knew that one day he'd stand up to him and get himback for all the things he did to him.”可知马特决定惩罚吴迪的原因是因为吴迪经常欺负他。故选C项。25.【答案】B【解析】细节理解题。根据第二段的第二、第三句话At last,,Marty found a tiny wooden box,then Matt openedit,He was surprised to find a little,funny looking hat in it..”可知最初发现小木箱的是马特的狗,而最先注意到那顶神奇帽子的是马特。故选B项。26.【答案】A【解析】细节理解题。根据最后一段的第六句话“Atthis pont,,Woody stred to panie,because he didn'tknow what was going on,.but he knew that something was wrong..”可知尽管吴迪被欺负但是不知道到底怎么回事,因此感到害怕。故选A项。27.【答案】D【解析】推理判断题.根据最后一段的在最后两句话Matt said,endy心butyou haveto promiseomesshaybody,and begood boyfomwn!Woody agreed,nd Ma hm hat that dayad hybecame best o,可知如果马特将帽子借给吴迪,吴迪保证以后不再找其他人的麻须,并且马特与吴迪成为了好朋友。由此可以推出吴迪以后会与其他人相处得好。故选D项.C前【解圆导语】本文是一商说明文在生清的中第使用皮吴可以维持友谊那么如何才能使明友笑限有答装C保所衣作教清线后-一句Thee e pnd文章主要是关于如何使朋友笑的几条小建议,故选C项。0了容来D【和防了根案动智界类器餐案与锦省分情标。同时损二段的内容可知如果代滚动联考10英语答案与解析(有听力)第1页

  • 2024届名师原创分科模拟(八)ZS4英语

    oenta developen.Whaabout the darksde of themtheprmhave takenhoden from people's view due to the earth'soC.China is the first country to land a spaceship thereIt exists because the sun never shines thereWhy did Chang e-4 operate a small roveruhy of thearrkB.Togow potatoes on the moon.C.Toeamine the growth of eggs and ed.Torey thear biosphere.ich of the following can move apart from the orbiter of Change-530.1A.The lander.C.The ascent stage.B.The collector.D.The capsule.B1.atspudis'e to China'sChange ChangoA.Cautious.C.Ambiguous.B.Disapproving.D.FavorableDWheher youre likely to choose coffeegeen tea for yourmomingoso be detenedyour genes,a recent study found.Toexamne genetic associations with food preferences,researchers studied the genetic data and foodpreferencs of ethan160 people in Japan.The reerch foundtifordietaryhincluding conumtion of alcohol,other drinks and foods,and also come human diseases uchcancer and diabetes."We know that what we eat defines what we are,but we found that what we are also defines what weeat,"said Yukinori Okada,who is one of the researchers.The researchers used data from the BioBank Japan Project,launched in 2003 with a goal to provideevidence for the implementation of personalized medicine.The project collects DNA and clinicalinformation,including items related to participants'lifestyles such as dietary habits,which were recordedthrough interviews and questionnaires.They found nine genetic locations that were associated with consuming coffee,tea,alcohol,yogurt,cheese,natto,tofu,fish,vegetables and meat.Those who ate more fish,natto,tofu and vegetables hada genetic variant that made them more sensitive to umami tastes,best described as savory or "meaty"vors Variants responsible for the ability to taste bitter flavors werealsberved.This scinfound among people who liked to eat tofu;while those without the variant consume less alcohol or none atall.to find whether any of these genetic markers associated with food were also linkedhdisease,the researchers couted a phenome stuy.The phenome involve all the psbbsbrt f DNAo as phenolypes.Six of the genelie mrkerslretedat en dis phenotype se ypes of cancerypebetevll thendingha genetie dferenmence not obutprhnk coirinthem cheprehitingtrmhus further acferncene hhisrom gneishe heather32.Howdoe the author begin the text?A.By providing an example.B.By offering an argument.C.By presenting a conclusion.D.By making an assumption.【2023高考名校导航金卷·英语(四)第5页(共8页)】

  • 2024届名师原创分科模拟 新S4(一)英语

    高三五调·英语·they grow up.”以及最后一段“Schools should work on44building instructions in braille”可知,此处用equipping students with the skills and values they will“说明书”符合语境,instructions是原词复现。故need to be successful in life,not reinforcing stereotypes选of masculinity borrowedage.”可推知43,本【解析】结合常识可知,乐高积木块是没有目前男子气概被夸的,故此处用“创造”符合语境。故选A35.C【解析】根据最后段“Schools44.D【解析】结合上下文可知,此处是指ke把盲shouequipping students with the skillsa文说明打布乐高上,这样Mattew Shifrin就可以通过need to be successful in life,not触摸知道如何安装了答g stereotypes of masculinity borrowed from a by-【解析根据上文“building可知,此gone age..”以及文内容可推知,作者在文章处用“安装符合语境,x和buil复现。论述的是让学生具备必要的技能观是选要的。故选【解析】根据下文immediately that第二节36~40 EBDGF解析网第三部分语言知识斤网had to helpchildren”可知,Shifrin想帮助其他此可推知,他也是盲人。故解析】根据上文“Mattew Shifrin has been build-语异读】本父是篇记叙文章主要讲述了ing with Legossinehe was 5 with the help of hisShifrin在收到朋友kl的肓文乐高后,得到启friends..”可知,Shifrin需要在别人的帮助下才能完成发,希望可以为其他育入小孩制作同样的腐,业他们乐高。由此可推知,他从来没有独立完成过。可以自完成搭建他们一起创建了网把自己制作选C的盲文乐高发布在上1的努力下,乐高公司○【解析根据上文“Shifrirebeen认同了他们的作品o complete a Lego set可知,他想让其他41.B据下文“Shifrin knew immediate盲人孩子也能独立完成!安装,此处用“独立”hadother blind children find the符合语境48.”以及“His years long effortwhen the49.C解析因为乐高不是现实生活中的建筑物,故Lego companyd its first audio and Braille build-代替品”符合语境。故选C。ing instructions.1可知,这个礼物改变了Shifrin的想解析】根据句意可知,此处考查固定短语allow法,也让他的付出得到了回报,故此处用“改变一生sb.to do sth.意为“允许/让某人可以做某事”。故的”符合语境。故选B。选B。42.A【解析】根据下文“Then she spent countless hours51.A【解析】结合上下文可知,因为乐高不是现实生。3·

  • 2024届名师原创分科模拟(一)ZS4英语

    31.Which is the best title for the text?A.A Forever RelationshipB.America,Newcomers'HelperC.New Home,New Working PlaceD.A Meaningful Teaching ProgrammeDAs we all know,children are fast learners when learning a second language.However,adults can study a second language as fast as children,a new study reports.Adults can devel-op the increased neural(t神经的)connections with language study that can avoid dementia(痴)by four years,as well as make traveling a lot easier.In an examination of Spanish second-language learners,the researchers found that aftersimplest training,the brain activity between sentences that relied on grammatical featuresunique to each language was similar to that of native speakers."I think it is the reason whypeople think university foreign language teaching is good.It shows that,even with limitedtime in the college classroom,learning can happen quite quickly and well,"said professor Ali-son Gabriele,the co-author of the paper.Beyond that,it gives parents more reasons to study a second language as part of a family effort.Further research has shown that learning a language as a family effort improves everyone's abilitiesand gives opportunities for learning something that are mostly absent from classroom settings.Na-tional Geographic reports in an interview with Christine Jernigan,author of Family LanguageLearning:Learn Another Language,Raise Bilingual Children,that as for immersion (inlanguage study,practicing a second language with people is the most important part,and who talksto each other more than a family?Language learners need to be brave.Besides,they should readythemselves for making mistakes and receive others'advice.Most people will be far more comfortable making mistakes around family members than ina classroom setting.Furthermore,any home activity,whether that's gardening,playing inthe yard,watching movies,going shopping,cleaning,or cooking a meal,becomes an oppor-tunity for language learning.Jernigan suggests preparing vocabulary before an activity andusing it as short homework.Jernigan suggests using subtitles (too,so you can seewhich words are being used.32.What does the new study in paragraph 1 find?A.Kids often travel a lot on their own.B.Adults have learnt a second language better than kids.C.Adults can study a second language as quickly as kids.D.Kids are likely to develop the increased neural coectionsWhat doesisGabriee think of the ole cA.It is boring.B.It is challenging.C.It is disappointing.D.It is successful.【高一英语第6页(共10页】·23-139A·

  • ‹‹ 11345 ››
扫码二维码