1、明思教育·2024-2025学年度第一学期教学质量检测二数学答案1、明思·安徽省2024-2025学年第一学期七年级教学质量检测一历史答案(1)根据材料一、二并结合所学知识,概括两宋与中世纪西欧手工业的差异。(8分)(2)根据材料一、二2、河北省2025届九年级阶段第一次月考(短标)政治试题1、明思教育·河北省2024-2025学年度第一学期七年级教学质量检测二英语试题1、明思教育·河北省2024-2025学年度第一学期七年级教学质量检测二英语答案
1、明思教育·2024-2025学年第二学期教学质量检测一(七年级)历史答案1、安徽省芜湖市2024-2025学年度第一学期九年级素质教育评估试卷政治答案1、安徽省2023-2024学年度九年级第一学期芜湖市中学教学质量监控数学答案
1、河南省2024-2025学年第一学期七年级期中教学质量检测(B)数学试题1、河南省2024-2025学年第一学期七年级期中教学质量检测(B)历史试题1、河北省2024-2025学年第一学期九年级教学质量检测二历史试题2、河北省秦皇岛市某校2024-2025学年第一学期期中演练九年级物理试题1、[益卷]2024-2025学年度第一学期九年级课后综合作业(二)历史试题1、明思教育·河北省2024-2025学年度第一学期七年级教学质量检测二数学试题
1、明思教育·2024-2025学年第二学期教学质量检测一(八年级)历史答案1、安徽省芜湖市2024-2025学年度第一学期九年级素质教育评估试卷政治试题1、安徽省芜湖市2024-2025学年度第一学期九年级素质教育评估试卷政治答案
1、明思教育·2024-2025学年度第一学期教学质量检测二物理答案1、河北省2024-2025学年第一学期八年级学业水检测一历史试题1、河北省2024-2025学年第一学期阶段性学业检测一(九年级)语文答案
选择性必修三UNIT4听力材料、参考答案及部分解析听力材料(Text 1)W:It's such a lovely campus.The lake's so pretty.What's that building on theother side?M:Oh,that's the Business School.Just follow the footpath around the lake andyou can get there.(Text 2)M:So,Anna,who's organizing the music for the party?W:David.He's got lots of music on his computer.Becky is getting the drinks.And I'm happy to prepare the food.M:That's great.All sorted then.(Text 3)W:Hey Oliver,have you met the new guy in our class?He sits right next to me.M:Yeah.He's really outgoing.And he's funny.He tells jokes every day after class.He's pretty cute,too.(Text 4)M:Oh,that smells amazing!What are you making?W:A classic Italian dish.It should be OK in half an hour.The sauce needs time todevelop its flavors.Could you set the table and pour us some drinks?M:Of course.(Text 5)
大单元学三步一体高效训练讲评29. What can we infer about the present situation of education in India from paragraph 3?札记A. More girls receive good education than boys.B. Education is not taken seriously in rural areas.C. Most teachers are working without qualification.D. High-tech devices are gaining popularity in schools. 30. What does the underlined word “handicap" in paragraph 4 probably mean?A. Element.B. Foundation.C. Influence.D. Barrier.31. Which is the best title for this text?A. Educational problems in IndiaB. Economic problems in IndiaC. Problems of India's female childrenD. Rapid growth of India's population【答案与解析】近些年印度人口迅速增长,经济发展较快,但教育落后,文盲率高。作者详细分析造成这种情况的原因。28.C根据第1段可知,印度的工业、经济都发展迅速,但是教育落后,文盲率高,拖累了社会发展。29.B通读第3段可知,在印度农村地区,学率高,教师大多无资质,学校设施不齐全。由此推断出,在印度农村地区,教育未得到足够的重视。30.D文章主要分析了印度教育落后的问题,再根据画线词后一句话可以推测出,画线词含“阻碍;障碍”之意。31.A通读全文可知,文章主要阐述印度当前的教育问题,并分析导致问题的原因。DWhat can a seal teach us about the deep ocean? Plenty-—as long as it's wearing satellite-linkeddevices on its head. Clive McMahon, who works on a seal tagging project, said that deep-divingseals can provide scientists with a wealth of information on the structure of the ocean floor.To gather this information, McMahon and his team attached small satellite-linked devices toseals. Since 2004, McMahon's team has tracked more than 500,000 individual seal dives beneath theEast Antarctic continental shelf."Given the remote nature of Antarctica and the surrounding Southern Ocean, only a small partof the Antarctic continental shelf was surveyed by ships in the past,”" McMahon said. “So theinformation available about this area is sparse. ” But seals are helping scientists fill in the pieces tothis puzzle. In July 2023, McMahon and his team published a study about their work with deepdiving seals in a scientific journal.Information from seal dives is helping scientists understand how the ocean affects Antarctica'srole in global climate. “We found in some regions that more than 25 percent of previous estimates ofthe ocean depths were wrong. " said Mark Hindell, who also worked on the study. “We only knowthis now because the seals were diving hundreds of meters below those depths. In the most extremecases, they dived more than 1,000 meters (3,281 feet) deeper than what we thought of as the‘ocean floor'."The data,or information,from the dives also revealed (揭示) new underwater features,including troughs, which are long, wide and deep sunken areas in the ocean floor. Thanks to theseals, the scientists also found a deep canyon near the Vanderford Glacier, which is a low-movingriver of ice hundreds or thousands of meters deep.32. What is the main purpose of the article?A. To analyze the East Antarctic continental shelf's geography. B. To discuss oceans' impacts on climate change.C. To describe how satellites work in the research into oceans.D. To introduce seals′ role in collecting data on the ocean.25DY·英语-WYB-选择性必修第二册-Y
1、沧州市普通高中2025届高三年级教学质量监测(12月)生物试题1、明思教育·2024-2025学年度第一学期教学质量检测二化学答案1、陕西省西安市西咸新区2023-2024学年度八年级第一学期期末质量检测化学试题2、金太阳大联考南阳地区204年秋季高一年级期中适应性考试卷(25-123A)政治试题1、金太阳2024-2025年度上学期河南省高一年级选科考(25-110A)数学试题1、金太阳卓越联盟2024-2025学年高二第一学期第一次月考(25-60B)理数3、陕西省2024-2025学年上学期七年级教学质量监测A♡历史答案1、明思·安徽省2024-2025学年第一学期七年级教学质量检测一地理试题1、安徽第一卷2023-2024学年安徽省七年级教学质量检测(11月)生物

生物答案)
语文试题)
语文答案)
数学试题)
数学答案)
英语试题)
英语答案)
物理试题)
物理答案)
政治试题)