首页
八年级英语周报
2024届高三第一轮复习周测卷·物理[24·G3ZCJ·物理-HKB-必考-SX](6-10)英语试卷 答案(更新中)
2024届高三第一轮复习周测卷·物理[24·G3ZCJ·物理-HKB-必考-SX](6-10)英语试卷 答案(更新中)正在持续更新,目前2024-2025英语周报答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
高中新高考教学用,The positively charged microbeads had re-29.D细节理解题。根据第3段中的TicoStudleased up to 65 percent of their triclosan.Negative-can be toxic to people可知,三氯生中含有对体有害的化学物质。9iuseis lily charged pieces released far less.That means theyheld on to it better.But that's not necessarily a30.What did the researchers find about the neteens.Accan AcacNgood thing.This would allow the beads to ferry tri-tively charged microbeads?closan deeper into the digestive tract.A.They released triclosan much faster.teenagerpiThe colon(结肠)is the last part of the diges-B.They could travel farther in the gut.media prmendedtive tract.Triclosan would have many hours toC.They were more likely to leave the gut.time hasbreak free from plastic bits moving through the gut.D.They were less likely to be coated by tricloincreasecSo cells of the colon would likely end up exposedan.downs ato the most triclosan.To better understand this,the30.B推理判断题。根据第5段中的But thateam incubated their tainted microbeads with hu-not necessarily a good thing.This would alloscreen tman colon cells.the beads to ferry triclosan deeper into theceivelitRubin and Zucker then checked the cells'gestive tract可知,带负电荷的部分能够在attentionhealth.They used a fluorescent marker to stain-6道里移动更远。品507dug upcells.Living cells glowed brightly.Those that were31.What is the conclusion of the research?mediadying lost their luster.Weathered microbeads re-A.The human colon is greatly threatened todaystatemeileased enough triclosan to kill one in four cells,theB.Human gut cells can be easily killed by pomore opworld cscientists found.wlutants.【素养导读】represer2f6nC.Microplastics in the human gut can host tox语篇类型:说明文generallSaunsouX bns nidu月o292主题语境:人与自然esthe quixD.Microbeads have become changeable in t语境内容:一些进入我们身体的塑料微粒含有对bettermenvironment.我们身体有害的污染物。spective3l.C推理判断题。根据最后一段中的The childho28.What does the underlined word "contaminants"in Paragraph 1 mean?that were dying lost their luster.Weathered mi there inJomotai vloil bleowA.Pollutants.crobeads released enough triclosan to kill onei to harmB.Signs.JE9 notvno od山C.Nutrients.D.Energies.four cells,the scientists found可知,他们的研Th28.A词义推测题。根据第l段中的Can micro-结论是:通过肠道进人我们身体里的塑料微ing teck含有害污染物plastics ferry enough of a pollutant to harm cellstancefrom the human gut By themselves,thoseWhilebeads are not very harmful.But in the environ-increasment,they can change,or"weather'”可东知,画线词数:346难度:★★★★cination词意为“污染物”。m○YouTube and all social media companies openu29.What is found about triclosan?an additive algorithm ()to encorag usersmal anA.It is known to coat microbeads.keep using their products.The more users theyNo socB.It has been forbidden by governments.tract and the more engagements they have,the mortime isC.It is widely used in our daily life.advertising revenue they make.It's a so-calling corD.It has chemicals harmful to humans.monetization strategy.The strategy.howev【素养16comes with a social cost.语篇类【23英语·高三R(第15一20期)炫,、由(【23英
本文标签:
