首页
            
            英语周报答案
        
        山西省2023~2024学年度高三8月质量检测(243006D)英语试卷 答案(更新中)
    山西省2023~2024学年度高三8月质量检测(243006D)英语试卷 答案(更新中)正在持续更新,目前2024-2025英语周报答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
- 
1、2023-2024学年度山西高三质量检测
 
2、2024年山西省高三
3、山西省2023-2024高三期末考试
4、2024山西省高三年级阶段测评
5、山西省2024年3月高三适应性调研考试英语
6、2024山西高三2月质量检测
7、山西2024年高三最新考试试卷
8、山西2023-2024学年高三年级阶段性测评四
9、2024山西省高三考试试卷
10、2024山西省高三四月考试
    综合能力评估试题(13)参考答案及部分解析参考答案1-5 BABCC6-10 AACAB11-15 BCBAC16-20 CABAB21-25 ABCAA26-30 BCBDA31-35 CCABD36-40 BEADG41-45 CADBB46-50 DACDA51-55 BCBDC56.experiencing57.excited58.extremely59.me60.and61.was created62.to show63.which64.the65.types写作第一节One possible version:Last week,I visited a new commercial street in traditional Chinese style with my friends.The new street is built along the famous river in our city.So we went boating to enjoy thepeaceful view in the morning.Then we went to the old market,where we enjoyed manyunique foods from all over the country and bought some souvenirs.In the evening,wewatched Beijing Opera in the local theatre and took many photos of the fantastic night view.We did have a wonderful time and enjoyed ourselves so much as to forget to leave.第二节One possible version:My dad and mom help put metal poles into the holes in the ground.The more poles the workersplant,the more the playground grows.Soon they've built a swing set.The castle tower is thehighest of all.After lunch,my dad takes us to a box full of soft pieces of wood."These willmake the ground soft,"he says."When kids fall,they won't get hurt."Jocelyn and I pick up asmany pieces of wood as we can and spread them under the swing set.The next day,theplayground is blocked off with a warning line.Two days later,after the warning line is gone,Strawberry and I run to the tower.I climb up intothe castle and act like I'm a brave king.Strawberry stays below.It runs around happily.Myneighbor Brandon is at the playground with his class.From the tower,I watch them paintpictures on a wall.The pictures show our neighborhood,happy and colorful."Do you like ournew playground,Strawberry?"I asked."Arf!Arf!"部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活本文是应用文。文章是一则邮轮旅游的广告。21.A。理解具体信息。根据Day5 Gibraltar部分中的Choose to ride the cable car for greatviews of the Rock of Gibraltar or discover the beautiful lighthouse可知,游客在第五天可以参观灯塔。
    
            本文标签:
            
                学年度高三答案
                    
    
    