首页 七年级英语周报

2024届陕西省榆林市“府、米、绥、横、靖”五校联考(232804Z)英语试题及答案

七年级英语周报 73

2024届陕西省榆林市“府、米、绥、横、靖”五校联考(232804Z)英语试题及答案正在持续更新,目前2024-2025英语周报答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

ml.If that eremental speed would be fastest at the age of about twentyWhy do oder p"The co mtion is that the older w gt the more sywe reactoA.They often press thethen dedline with increasingy Mischa vo Krause researcher in thenB.They have a slower nC.They are more carIn order to ths theory.the resarchers reevaluated data from a large-scalemeD.They have moreRescarch Methods department.stdynimplicit biase(隐性编见).In th xrment with over a million participa【解析】细节理解趋、从最shad to pressa button to or pictures of people into the categorieswhite"orblackbecause they reply mor回答问题授,是圈为他and words into the categories "good"or"bad".According to Mischa von Krause.the content focus was of minor importance in the(A)31.What is aA.Heidelberg study.Instead,the researchers used a large amount of data as an example of aB.Olresponse-time task to measure the duration of cognitive decisions.When evaluating the data,Mischa von Krause and his colleagues noted that,on average.the response time of the test subjects rose with increasing age.However.with the aid of a【解析1mathematical model.they were able to show that this phenomenon was not due to changes in认识mental speed."Instead.we think that older test subjects are mainly slower because they replymore cautiously and concentrate more on avoiding mistakes."Mischa von Krause explains.Atthe same time,.motor exccution(运动执行)speed slows down during the course of adult life:older participants in the experiment needed longer to press the appropriate key after they hadfound the right answer.【语篇导读】本文是说明文。全文说明了人们在最初的60年里,思维选度变化不明显。这与人们通常认为的年龄地大,思堆越迟纯的认识是不一样的,只红告从票【法】(D)28.What can we know about mental speed?pd mo anivoltol od to doiaw()A.It differs at the different phases of ages.B.It grows better and better with the age.JAC.It remains the same even at higher ages.0DD.It remains almost the same during decades.义金头特,景性性■【得微】【解析】每节理解题,从第一段Mental speed一the speed at which we can deal with issuesrequiring rapid decision-making-does not change substantially over decades.可以得知,在几十年里,人们的思堆建度变化不明显,(C)29.What does the underlined word"that"in paragraph 4 refer to?A.Mental speed.B.External stimuli.MC.The common assumption.19g6943D.Cognitive information processing.【解析】代词指代题,从第国段中的If that were so,mental speed would be fastest at the age ofabout twenty and w'ould then decline with increasing age可知,that指的人们通常认为的年龄越大,思维越迟纯的常规认识。26208,08m10英语试题第40页
本文标签: 榆林答案

扫码二维码