首页 周报答案

安徽鼎尖教育·2024届高三10月联考英语答案

周报答案 73

安徽鼎尖教育·2024届高三10月联考英语答案正在持续更新,目前2024-2025英语周报答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024安徽鼎尖教育高三10月联考
    2、2024安徽鼎尖教育英语答案
    3、2023-2024安徽鼎尖教育联考高二
    4、鼎尖教育安徽名校大联考2023-2024学年高三年级考试卷
    5、安徽鼎尖名校2024高三联考
    6、2023-2024安徽省鼎尖教育试卷高一英语
    7、安徽省十联考2023-2024高三教学质量检测卷英语
    8、安徽高三2024十月联考
    9、2023-2024安徽鼎尖名校联考
    10、2023-2024鼎尖教育安徽名校大联考高二
教学全国©0所名校单元测试示范卷札记32.What do the underlined words "blunt trauma"in paragraph 1 refer to?A.The whales'diseases.B.Injuries caused by huge boats.C.Wounds caused by whalersD.Fighting against other huge animals.33.What makes so many experts care about the whale death?A.The rate of unexpected whale deathB.The pollution caused by the accidents.C.The sharp decrease in whale populationD.Several sailors'death caused by ship strikes.34.What did the 65 experts ask the government to do?A.Stop hunting whales.B.Ban ships from sailing.C.Warn the whales of the danger.D.Take measures to avoid crashes.35.What's the best title for the text?A.Governments ignore the whale deathB.It's time ships reduced their speedC.Whales need greater protectionD.Whaling should be forbidden【答案与解析】本文介绍了由蓝鲸之死引发的专家对蓝鲸保护的联合行动及成果。32.B根据第1段最后一句可知,蓝鲸的伤口是被大型船只撞击后产生的,由此可推知,blunt trauma指船只撞击鲸鱼造成的损伤。33.A根据第2段可知,频繁的撞击事件,造成了多条鲸鱼的死亡,这引起了专家的关注。34.D根据第3段第2句可知,专家要求政府重新规划航道以避免船只撞击鲸鱼。35.C通读全文可知,频繁的鲸鱼被撞事件表明了它们需要更多的保护。第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。The ways to help you stand out in interviewsInterview preparation has always been one of the most important steps in the employmentprocess.Perhaps you have done all your preparation and been through the company's website somany times that you know it by heart.36 Here are some ways to make you stand out.Leave a positive impression.37 You'll never have a second chance to make a first impression.Once you are inside theroom,the main thing to remember is that you need to make eye contact,shake hands confidentlyand also smile.Don't control the conversation.As someone has said,the interview is a dialogue.38 You need to find out how the inter-viewers view the company and what their goals are.Those can often guide you when answeringtheir questions.·39They always ask your greatest weakness.If you don't respond to them directly,then nobody86【23新教材老高考·DY·英语-R-选择性必修第二册-N】
本文标签:

扫码二维码