首页 周报答案

国考1号5·2024届高三阶段性考试(二)英语试题

周报答案 82

国考1号5·2024届高三阶段性考试(二)英语试题正在持续更新,目前2024-2025英语周报答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、国考1号5英语答案2024
    2、国考一号2024英语
    3、2023-2024国考1号3英语答案
    4、国考一号2024英语
    5、国考1号英语答案2024
    6、2024国考1号5
    7、2023-2024国考1号4英语答案解析
    8、2024国考1号4英语答案
    9、国考1号6英语答案2024
    10、2024国考1号3英语答案
such as miero gravity,vacuums and cosmic radiation during a spaceflight and thensending them back to Earth for further observation and planting.Researchers observeand examine several generations of plants grown from space-bred seeds and investigatetheir mutations-some are positive and desirable while others are negative.Thosewith positive mutations will be kept and analyzed,and will be introduced to farmersafter their certification and approval.Space breeding can generate mutations faster and more conveniently than ground-based experiments and can bring about some desirable traits that are otherwise hard tointroduce.Compared with natural or conventionally bred types of plants,space-developed versions with positive mutations usually feature higher nutritional content,greater annual yields,shorter growth periods and better resistance to diseases andinsect pests.od io oinigow vlordChina conducted its first space breeding experiment in 1987.Since then,hundreds of kinds of seeds and seedlings have traveled with dozens of Chinesespaceships.Space breeding has helped to produce more than 200 new types of mutatedplants in China that have been approved for large-scale cultivation,ranging fromgrains to vegetables and fruits.The Changeobotic mission returned 1,731 grams oflunar rock and soil to Earth,marking a historic accomplishment 44 years after the last翔p究lunar substances were taken back.01g0o球1fo人,32.Why were the seeds placed inside Chang'e 5?A.To pick out the fittest for mutations.asgg○《b-835i9id乙iB.To understand extraterrestrial forces.esd udncom ar ton sqmta lioC.To study the intensity of cosmic rays.382o180f山oD.To expose them to a special environment.0sb1b5g51o取2033.What do we know about space-based mutation breeding?26CA.It is not a time-consuming process.B.Mutations develop in a random way.C.It often brings about desirable effects.D.Approval will be granted to mutated plants.34.What's the author's attitude toward space breeding?A.Skeptical.B.Cautious.C.Objective.D.Appreciative.英语试题(长郡版)第8页(共12页)
本文标签: 国考1号答案

扫码二维码