首页
周报答案
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2024-2025英语周报答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
dless of救训练,nd the47,C根据上文“A:a kid living ona farm,I was always falling over objeets.”可知,“我”看不清,会被东西年倒,由此推知只能分辨出事物的轮廓。48.B根据上下文语境可知,“我”看不清楚东西,所以有人给了“我”限镜帮助阅读。radual49.D根据下文“I continued doing everything I loved,including milking the cows..”可知,“我”不愿意被身体上的障碍束缚住,依然做“我”喜欢的一切。50.Bation51.C根据上下文语境可知,几年来,“我”一直享受着和家人一起度假的快乐。型很52.A根据句意可知,“我”的视力不好,所以家人会更加保护“我”。根据上文“who are blind”可知,这家旅游公司带着盲人或视力差的人去旅行。dn't53.D根据上文“So1 was thrilled'”可知,当听说一家旅游公司在没有家人陪伴的情况下带着官人或视力差的人去探险时,“我”非常激动。所以报名旅游的心情是激动的。54.B根据下文“such as the beach and seaside theme parks'”可知,“我”预定了去海边的旅行。e a55.C56.A根据上文可知,“我”是报了旅行团,所以是和像“我”一样眼睛不好的游客一起。根据常识和下文“through all the way'”可知,导游们一路上都帮助我们,也很好的支持我们。休57.D根据常识可知,我们眼晴不好,所以导游们既要让我们玩的高兴,又要确保我们安全。58.C根据上文“While we can't see the sights like others”可知,我们虽然看不见,但是我们有非常棒的想象力。59.A根据句意可知,作者感到很幸运,有一个美好的家庭,多次外出旅行。60.B根据全文信息可知,虽然“我”看不见,但是依然热爱生活,认为生活是珍贵的。61.an62.was designed 63.typical 64.with/among 65.focused 66.relaxation 67.where(68.Whether69.practising 70.gradually短文改错The coming-of-age ceremony is held in our school in last month.During the ceremony,ourwasheadmaster congratulated us on step into the adult.He also reviewed the growth periodwhat we hadsteppingthat/whichexperienced.After that,they all watched the video of Chinese fighting against the epidemic.weThrough the activity,what I feel are that I am able to shoulder the responsibility.It makes us adolescentsisstrongand more determined as well.When facewith the difficulties and failures,I must overcome them.Infacedstrongerthe future,I will be A good doctor to heal the wounded and rescue the dying,devoting myself to my works.worka书面表达One possible version:Good morning,everyone!On behalf of all the students present,I'm honored to be given this golden opportunity to deliver a speech onAs a child,I always hoped that I could grow up as soon as possible so that I could have whatever I wantedBecoming a Grown-up.and do whatever I liked.Now I'm a grown-up;I find things do not go as expected.Although I can enjoy morefreedom,I realize being a grown-up also means more responsibilities at the same time.Therefore,I amdetermined to make every effort to study and enter a good university,where I can equip myself with adequateabilities to shoulder my responsibilities and contribute more to my family and society.Forward!That's my promise from this day on.Thank you for listening
