首页
周报答案
2024年全国100所名校AB测试示范卷高三24·G3AB·英语-R-必考-QG 英语(一)答案
2024年全国100所名校AB测试示范卷高三24·G3AB·英语-R-必考-QG 英语(一)答案正在持续更新,目前2024-2025英语周报答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
(Text 8)M:Mom?W:Yes?M:You know that economics exam I had last week?W:The one you didn't review?M:I did review it.I was working on it all weekend.Don't you remember?W:Oh,yes,I remember.Apart from going out until four in the morning,you mean?M:Well,I have to relax a little.Anyway,I didn't pass it.W:You failed it!But wasn't that an important one?M:Yeah,I'm really sorry.W:I'm really sorry too.What does that mean?M:Well,I'll probably have to retake the whole course.W:Oh,Ryan!It's a really expensive course.I'm not sure we can afford for you to take it again.Things are difficultenough as it is.M:I know,Mom.I'm sorry.I'll talk to the teacher again and see if I can retake it.(Text 9)W:So,have you got any plans for the weekend?M:Yeah,me and my friends are going to this activity centre in the mountains.W:Oh,yeah?M:You can do all kinds of things.It's a new centre;it sounds great.We're going to go dirtboarding.W:What's that?M:It's like skateboarding or snowboarding.You have a board to stand on and wheels.They're pretty strong because yougo down rough mountain tracks on them.W:Phew.It sounds far too difficult to me.Anyway,I'm going away this weekend too.M:I was going to ask.So where are you going?W:Paris!I'm so excited!M:Paris,wow!W:Yeah,it'll be brilliant!We're going to do some sightseeing,like go up the Eiffel Tower and take a boat along the RiverSeine and see the old parts of the city.It looks so beautiful in the photos.And then there are all the art galleries.Youknow how much I like art.I can't wait to go round the Louvre and see all those famous paintings.M:You've got a lot planned for one weekend.W:Oh,we're going for four days,actually.(Text 10)W:Hi Jack,it's me,Betty.How's it going?I guess you're at work and you don't have your phone on,right?First of all,thank you.Thank you for the birthday card and message.I received it this morning.That's so nice of you.I'm organizing a little party for my birthday.It's nothing very big,only a few of my best and closest friends.Thatmeans you too!We're going to have it at my cousin Lucy's house.She lives in the countryside in a nice big house witha swimming pool.I'd love to see you there.It's going to be this Friday.I'll send you the instructions on how to getthere later.OK?Anyway,have fun at work.Don't work too hard,OK?Talk soon.参考答案1~5 ABACA 6~10 BCCAB 11~15 BCCBB 16~20 ACCAB【答案与解析】本文是一篇应用文。文章介绍了黄河沿岸的三处红色景点。21.B代词指代题。根据Tomb of the Yellow Emperor一节中“‘It's just like in America,.’says a tourist named Liu.‘Youhave a book called Roots,...’”可知,文中的You是指美国人。22.A细节理解题。通读全文可知,黄帝陵及延安窑洞都是人文景观,只有壶口瀑布是自然景观。23.D细节理解题。根据Yan'an Caves一节中“A new attraction at Yan'an is a fantastic stage show called Nursery Schoolof the Red Capital..”可知答案。【答案与解析】本文是一篇记叙文。文章介绍了刚刚逝世的反种族隔离的著名领导人Desmond Tutu。24.A推理判断题。根据第一段Yet his most extraordinary and unique feature was his laugh.”可推断,作若认为更应该被记住的是Desmond Tutu的独具特色的笑声。【高三核心模拟卷(下)·英语(二)参考答案第2页(共4页)】
