首页 周报答案

2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

周报答案 91

2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案正在持续更新,目前2024-2025英语周报答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024全国100所名校高考模拟金典卷英语4
    2、2024100所名校高考模拟金典卷英语四答案
    3、100所名校高考模拟金典卷2024英语二
    4、100所名校高考模拟金典卷英语2024答案
    5、100所名校高考模拟金典卷2024英语1
    6、2023-2024一百所名校高考模拟金典卷英语二答案
    7、2023-2024100所名校高考模拟金典卷英语十二
    8、2024全国100所名校高考模拟金典卷英语
    9、100所名校高考模拟金典卷英语2024听力
    10、100所名校高考模拟金典卷英语一2024
Mis nice.But I wonder how Iwallthe way up to the 15thhW:There'san elevar for that.thoughM:Okay.What about the billeand Internet access the rent.although eeTVreo.Rent permontM,All right.The firat place we lookedything.correct?The baseme/though prices are little dierendeoutide the ciy.Thacheaper.chear I see.And the studioh w2.000 month.right?nwnaaall the bars close by.all the True.Well,I have a lot to think about.Thank you for your time.Text 10wra8 er me、bechanged.Volunteers from a number of local high schools have seegst cleaning trip last feongecedtted fontayithNow their next trip has been scheduled for the comng Saturday.Meanwile.heout a call to invite more citizens to join their efforts.If you wish to help,please be at the SeaCaat 8 am on Saturday.Over there,gloves and garbage bags will be provided,What all theneed is your kind support!Several news stations will also be there to film the event.prepared to see yourselves on TVsoon!第二部分第一节A【文章大意】本文是一篇应用文。文章介绍了Visit Indy发布的几个周末括动。tcb分2 Day of Indiana中“Bankere、afernon.You wil watch the game between Pacers and the Dallas MavericCg可知,你可以在Baners Fhouse观看篮球比赛。故选C22.A细节理解题。根据MLK Day Celebration中最后一句“Visitors to the Sunday'sfre Newie可知,MiDay.Celebratio是免费的。故选A,he细节理解慧。根据最后一段中“See Mt.Rushmore,Old Faithful and the Grandike Monument Circle Cle TheretFir,可知,如果参加Jingle Rails,.你可以参观当地的风景名胜区。故选B。一B【文章大意】本文是一篇记叙文。文章主要介绍了Sidney Keys及其创办的俱乐部给社会香来的积极影响。24,D细节理解题。根据文章第二段“I wanted to start up Books NBross0 that Icother people,especially boys,about books I love in a relaxing way,because'brothood.”可知,Sidney Keys想要创办Books N Bros的主要原因是他想和人们交谈。故选D项。25.B细节理解题。根据文章第三段“Marvel''s Hero Project,which reveals the remarkablepositive change young men make in their communities across the country and turns them intosuperheroes,selected Keys to be featured in the Disney series.”可知,漫威英雄计划选择Sidney Keys是因为他为他人带来了积极影响。故选B项。26,D推理判断题。根据文章第四段“‘I always wanted to…It's unbelievable that my friends andteachers all call me by my superhero name.'"可推断,当Sidney Keys看到自己出现在一本漫画书中时,他是自豪的。故选D项。27,A主旨大意题。通读全文可知,文章主要介绍了Sidney Keys及其创办的俱乐部给社会带来的积极影响。故选A项。C【文章大意】本文是一篇说明文,主要介绍了一种治疗抑郁症的新方法一自然疗法,其原理为利用大自然的力量为人类的大脑提供有效的休息环境。28.D细节理解题。根据第一段”Having of treament hice sd ieeetreatment wrkqlywelforcofofferrChoosn the msttrete.”可知,抑郁症的治疗方法应因人而异。故选D项。29.A细节理解题。根据第二段”Ateureheps all ofgeoer。and北mayhaveecia benefit r thosehpred.”可知,接触自然对于抑郁症患者具有特陈的好处,可以让排郁症愚者感到精力充沛。故选A现。0,A词义猜测遮。根据第二段Were ohateractingithtrehoeproven treatments之以及面线司所在句Hoee,Bermand ther7#thture oerve的upplementary treatment,.可掩知,员然接触自然不能代智临宋治疗,但是与自袋的动可以作为种非常有效的辅助治疗。故gPea指的是数外的,辅助的。放法A乳。B1.B主首大意题。恨居单一女“It's ca11,"gXtA“Py·“Interacting with nat,,。。。。。n根据。第D0及对全文的整体理解可细知本文主要介绍的是白
本文标签: 100所答案 金典答案

扫码二维码