首页 周报答案

炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(二)2英语答案

周报答案 38

炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(二)2英语答案正在持续更新,目前2024-2025英语周报答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

currently available.I am confident that my qualifications make me a suitable candidate for the roleand also believe that if given the opportunity,I would become a valuable addition to your team.First,I'm a motivated individual with good communication skills.Second,I've always been anEnglish lover and fluent in this language.On top of that,I was given the responsibility ofbroadcasting new stories on-air during my junior high school.Your early reply would be highly appreciated!Sincerely,Li Hua第二节One possible version:"Mama,will you teach me to weave?"asked Achenyo eagerly.Mama laughed.It was her wish topass on the mat-weaving trade to her daughter.But she was doubtful about the water hyacinth stalks.Achenyo showed Mama how difficult it was to break a stalk."I'll teach you.But if it doesn't turnout right,I'll say I told you so."Achenyo was pleased."Thank you,Mama!"They wove togetherevery day after school.It was a tricky job.The rope hurt Achenyo's palms,but she was determinedto make something beautiful.One afternoon,Achenyo held up her finished work made from water hyacinths."Mama,I've madea school bag to carry my books!"Mama looked over Achenyo's handiwork.It was neatly wovenand well decorated.She clapped her hands in pleasure.Achenyo smiled."I told you so,Mama!"And they also showed it to their neighbors.They also used the stalks to make bags and baskets.Bythe end of the rainy season,the villagers were eager to go to the river every morning to harvest waterhyacinths.They no longer thought of the plant as an invader,but a provider.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我—生活本文是应用文。人们分享了自己在蒙特利尔不同的地方居住的感受。2l.B。理解具体信息。根据题干中的Verdun可将答案定位到该部分中的Public transport isexcellent,由此可见,凡尔登交通便利。22.C。理解具体信息。根据题干中的Outremont可将答案定位到该部分中的Theonlyproblem,really,is that you need to speak French in this part of town(and we don't!),由此可见,K.INAMOTO在乌特蒙面临的最大问题是语言障碍。23.C。理解目的。根据文中四个人对自己居住地的介绍可知,本文的目的是为读者介绍蒙特利尔不同地方的生活。B篇主题语境:人与自我—生活本文是记叙文。作者曾是一个“爱管闲事的”妈妈,后来意识到应该给孩子们更多的自由和空间。24.A。理解词汇。根据该词前的My friend Simon is always changing his mind.he never arriveswhen he says he will可知,这让人很沮丧。25.D。理解具体信息。根据第二段中的Every day I ask my teenagers questions like“Where areyou going?When are you coming back?How are you getting home?"And what do I get?If I'mlucky,a small bit of information可知,作者问孩子们的那些问题并没有得到满意的答复。

扫码二维码