首页
周报答案
2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案
2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案正在持续更新,目前2024-2025英语周报答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024年衡水金卷先享题英语四
2、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
3、2024衡水金卷分科综合卷英语
4、2024衡水金卷先享题全国卷二
5、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
6、2023-2024衡水金卷先享题答案英语
7、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
8、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
9、衡水金卷先享题分科综合卷2024英语一答案
10、2024衡水金卷先享题答案英语二
a small town of pigs.As Teressa finished her poem,the kids in the crowd burst out laughing andeveryone in the hall cheered for her.Teressa couldn't believe that her writings were beingappreciated.Brian praised her as they were exiting the hall.Suddenly,a journalist from behindstopped Teressa.He wanted to write an article about Teressa.After the interview,Teressa was offered an opportunity to write for the local newspaper.Herpoems,often about the town's residents and animals,were soon favorites among the locals.Teressa was amazed,and she couldn't believe her dreams were coming true at the age of 81Today,Teressa is in a happy place,penning poems with all her heart.Like her,many daughters,wives,mothers,and grandmothers have left their dreams behind for their families.But remember,there's no age limit to realizing your dreams.You can start today.Teressa is a brilliant example ofthat.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活本文是应用文。文章是一封家用电器故障的投诉信。2I.A。理解具体信息。根据第二段中的The machine was delivered and installed several dayslater,,but since that time has failed to work可知,这台机器自从送到并安装上之后就无法使用。22.B。理解具体信息。根据第二段中的another technician actually came to my home to try tofigure out what was wrong可知,第二位工人到现场检查了机器。23.A。理解目的。根据最后一段中的The machine needs to be replaced immediately可知,作者写这封信是为了快速替换掉这台有故障的洗衣机,得到一台新洗衣机。【补充解释】to the letter(para.2):doing following exactly what sb/sth says,paying attention to everydetail丝毫不差;不折不扣;精确地have a head for sth(para.2:to be good at sth擅长某事a pain in the neck(last paragraph):a person or thing that is very annoying极讨厌的人或事物B篇主题语境:人与社会一一历史本文是说明文。文章介绍了航海钟的发明。24.D。理解具体信息。根据第三段中的Sailors knew they would be able to determinelongitude accurately by comparing Greenwich Mean Time to the local time based on the sun'sposition on the horizon可知,船员们通过太阳在海面上的位置来确定经度。25.C。推断。根据第四段中的As the years went by,.the board received many absurd solutions..The phrase "finding the longitude"became an idiom for the pursuit of a fool.Many peoplebelieved the problem was beyond solution可知,很多年过去了,经度委员会收到了很多荒谬的解决方案。“finding the longitude”这个语就成为了一个表示“傻瓜的追求”的语。很多人都认为经度问题没有办法解决。26.D。理解具体信息。根据最后一段中的Harrison's work also made possible two othertimepieces that we've used for centuries:the pocket watch and the wristwatch,Harrison发明的钟表为现代钟表的发明奠定了基础,使怀表和腕表的发明成为可能。27.D。理解主旨要义。通读全文可知,文章主要讲述了航海钟的发明,故D项作标题最
