首页
周报答案
2024年全国100所名校AB测试示范卷高三24·G3AB·英语-R-必考-QG 英语(一)答案
2024年全国100所名校AB测试示范卷高三24·G3AB·英语-R-必考-QG 英语(一)答案正在持续更新,目前2024-2025英语周报答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
前信息卷英语食师用卷④重点中学、教育强区名校联考信息卷(四)时效性强B.Ant data need to be improved.第信息量大C.Guessing ant population is meaninge命中率高D.Africa has more ants than other continents金题立意考查推理判断一霸米我务装中3 rehve e由aaamobfor,Schultheis.nxper,said.”可知,在世界上的菜些地区:研究者几手没有教据,他们无法对所有大陆上妈数的情况作出可靠的估计。由北推断,有关妈蚁的数据需要完善。故选Bybe talked abou in th follA.More research will be ariedouinfrica.(C)B.How ants work to find food.C.The benefits ants bring to humans.Why scientists should study the different kinds of命题立意考查推理判断d题解析根据文章最后一段大意“虽然人类可能会觉得妈蚁‘讨厌',但我们有很多理由应该感谢它们的存在。”可推断,文章接下来可能会介绍妈蚁给人类带来的好处。故选C。第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)e选项。阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余With the digital revolution,people's lives are being transformed.The mobile phone is a symbolof this development.Nearly everyone uses mobile phones,as they allow us to complete modern taskseconveniently and effectively.6 BMobile phones are a threat to our health.G This will cause overweight and some otherproblems.Mobile phones have a particularly great impact on children's health,even affecting thetomormal development of their brain and body.eIt's also true that too much use of mobile phones can make us cold and distant.How manyimes have you noticed that people sit with each other,but don't interact?Our dependence on phonesuduces our opportunities for face-to-face communication.AMobile phones also take up much of our time that could be better used in other things.They评yinclude learning,playing sports,going sightseeing and so on.FOn the contrary,theresultafter a long time spent on mobile phones,like playing video games or watching videis that we may not only feel tired,but emptynndC It is certainly convenient,but italsoencoraes us to be lazy about our physicalad relationships with the peopleWouldn'tit beagood ideaanttotu off te pone and step o the scenerydn the meantime就meexercise with the peopleevcausuerpershould not vrkall the mobile phone hasway,the convenience f mobile phones canbe igoredMoies are also used by studentsersheat in the exams.吾Ica,The activities are mentally and physically beneficial to us.知,安是ng them for too long tendsomkenire physical exercise.通箱解读木父是篇说明文:文章个智了不合总地收得手机京衣数负面物响,大aas中的的b与上文构残了格折关系,月时营可有美下文的功能,花适BR老的方子名对的薄,oa防空文清一自中的四新教材版50
