首页
周报答案
炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题
炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题正在持续更新,目前2024-2025英语周报答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024炎德英才大联考四
2、2024炎德英才大联考英语
3、2023-2024炎德英才4月联考
4、2024炎德英才大联考高三月考试卷四(全国卷)
5、2023-2024炎德英才大联考四答案解析网
6、炎德英才大联考2024高三月考4英语
7、2023-2024炎德英才大联考月考四
8、2023-2024炎德英才大联考全国卷四
9、2024炎德英才大联考高三月考卷四全国卷
10、2024炎德英才大联考考前演练2
Dear Julie,I've been doing my best to prepare for an English speech contest,but I'd appreciate yourguidance on a few things.Would it be possible for you to discuss this with me some time thisweek?As the contest is going to be held next Friday,I plan to make some pre-competition practice inaccordance with the exact procedures and rules of the contest.Your generous advice on myspeech draft,pronunciation,tones,and body language would help me deliver the perfectperformance.If you're too busy this week,perhaps we can schedule it for next week.Thanks!Sincerely,Li Hua第二节One possible version:One day,Peter received a notification that he'd won the lottery.Peter would be able to claimS200,000.He immediately called Jonathan without hesitation.He told Jonathan he would givethe money away because he just wanted to help others.Jonathan came up with the idea ofmaking some orphans happier with the money.So Jonathan sent him a list of three charities.Peter called the lottery and notified them that he would like to transfer his funds equally to eachof the charities.Later that day,he was sent an e-mail confirming that the charities had receivedproof of payment.The next day,Peter's father appeared at the door and congratulated him on passing a test.Christopher handed his son a check for $400,000 and suggested he open his own store with hisfinancial backing.Peter thought about it for a moment with a smile on his face.Peter then saidhe had two conditions.One,his friend Jonathan had to be a partner.Two,the store had to helpthe local community,particularly orphans."You have a deal,son.It's like I always say,we helpbuild this town because this town helped build us,Christopher replied.【补充解释】listen to reason(para.4:听从劝告;明白事理部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一学本文是应用文。文章为维多利亚大学的一封大学录取通知书。2I.C。理解具体信息。根据正文第一段中的I am pleased to offer you the opportunity to studyat VU as an international student可知,本文是一封录取通知书。22.D。理解具体信息。根据正文第四段中的By selecting VU you will study at one of the top4%of universities in the world可知,维多利亚大学跻身全球前4%,是世界顶尖大学之一。23.C。理解具体信息。根据正文部分中的Sign this Letter of Offer in Section14和Return thiswhole document to VU可知,要确认接受这封录取通知书,Lande应在该录取通知书上签字并将该文件寄给维多利亚大学。B篇主题语境:人与自我一一做人与做事本文是记叙文。看到生病的父亲得到了精心的护理和母亲慷慨无私地照顾老年人,“我”备
