首页
周报答案
2024届衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)1试题
2024届衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)1试题正在持续更新,目前2024-2025英语周报答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
2、衡水金卷先享题答案2024英语全国一卷
3、2024衡水金卷先享题分科卷英语二
4、2024衡水金卷先享题全国卷二
5、衡水金卷先享题2023-2024高三一轮英语
6、2024年衡水金卷先享题英语四
7、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
8、2024衡水金卷先享题压轴卷二英语
9、2024衡水金卷先享题全国二卷b
10、衡水金卷先享题压轴卷2024英语(二)
How's your new school life?Write and tell me.Yours,Li Hua第二节One possible version:Then,I noticed a man standing in front of a store.He looked at the dogs,looked at me,and thentook off after the dogs.He ran to them and stopped them just as they were about to cross a busyroad.I slowed down to catch my breath as I saw he had the dogs under control.Then a thoughtsprang to mind:How was I going to get the table back to the restaurant while controlling twolarge dogs?By the time I walked up to the man and the dogs,he had untied them and had the table up onone of his shoulders.I thanked him while he passed Zoe and Tyler's leashes to me and walked offto the restaurant.By the time Tyler,Zoe,and I got back to the coffee shop,the man had just puteverything in the outside dining area in place.It looked as if nothing had ever happened.Iwanted to show him my thanks with more than just words.So,I bought a cup of tea for him.Theman thanked me for the tea,saying it was the best he had ever had.写作选做题1.She helps in a local school as a volunteer every Wednesday.2.There was a big change in our lifestyle after we moved to the city.3.She spends two hours on the phone chatting to her friends every Sunday.4.We should play the game according to rules.5.I can't go to a movie tonight.I have to revise for my English exam tomorrow.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一社会服务本文是应用文。文章介绍了一个图书展览会。2l.D。理解具体信息。根据第三段中的But it's not only books that people are searching for;the Book Fair is also a great place to find records,,CDs,and DVDs可知,该图书展览会不仅展销图书,还有唱片、光盘和数码光碟。22.C。理解具体信息。根据第四段中的The Book Fair opens at4p.m.on Thursday,May4.Onthat day only,,aSl5 admission is required可知,该图书展览会于星期四下午四点开始,只有这天的门票是15美元。23.D。推断。根据第四段中的all remaining books are half--price from10a.m.to6p.m.onSunday可知,星期天,该图书展览会从上午十点开始到下午六点结束,所有图书半价销售。B篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是记叙文。作者讲述了自己抉择大学专业的过程和感受。24.D。理解具体信息。根据第二段中的I came into college thinking that I would major inCommunications.It had been my dream to be a sportswriter That was my dream until I got theacceptance letter that stated I was not qualified for that major可知,作者的梦想是成为一名体育记者,所以,上大学时她以为自己会学传播学专业。然而,录取通知书上说她不符合传播学专业所要求的条件,所以她只好放弃当一名体育记者的梦想。25.C。推断。根据第三段的内容及第四段“What are you going to do with a degree in History?
