首页 周报答案

2024届高三百万联考11月联考英语x

周报答案 36

2024届高三百万联考11月联考英语x正在持续更新,目前2024-2025英语周报答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024高三百校联考4月
    2、2024高三百校联考英语
    3、2024全国百万联考高三
    4、2024年高三百校联考
    5、2023-2024高三百校联考英语
    6、2023-2024学年高三百校3月联考英语
    7、2023-2024高三百校3月联考英语
    8、2023-2024高三百校联考
    9、2023-2024高三百校联考
    10、2023-2024学年高三百校3月联考英语试题
·英语·参考答案及解析年发过的帖子今年又被重新发布。且下文“she re--43.To keepposted it at the request of her followers'”也是提示。故44.have been选D。45.preservation25.C【解析】根据上文中的“You cleaned my room”可第三部分写作知,妈妈帮孩子打扫了房间,孩子认为妈妈很好。故第一节选C。One possible version:26.B【解析】根据“more than6 million times”可知,原People hold different opinions on the topic.Some ar-视频受到了人们的喜欢。故选B。gue that we should concentrate on the issues on earth rather27.A【解析】根据“the2-year-old”和“while he wasthan space while others feel it's a shallow view.Personallyout”推知,此处是指孩子和父亲在外面玩耍。故I prefer the latter opinion.选A。Firstly,exploring space has already made a difference28.C【解析】根据“I heard him run into his room andin the fight against world hunger.Secondly,space explora-say‘woOOOOOOW'”推知,妈妈觉得孩子会对她说些感tion has already promoted technological improvements that人的话。故选C。benefit us all,ranging from medical equipment to everyday29.B【解析】根据“she reposted it at the request of herobjects.Finally,sending astronauts into space has helpedfollowers'”推知,她这样做的目的是传播快乐。故people to think about the world's problem.选B。In closing,exploring space provides the world with30.D【解析】根据“including mental health issues”可many different benefits.知,她面临了很多的困难。故选D。第二节31.A【解析】根据常识和“Her recovery journey”可知,One possible version:妈妈积极克服困难也对抚养孩子的方式产生了积极I took my sister home and continued my search alone的影响。故选A。Carrying the signs made by my mother,I kept posting32.C【解析】此处母亲在分析,她知道自己错误的原them.In the meantime,whenever there were people pass-因所在。故选C。ing by,I would ask if they had met such a dog.I even33.A【解析】根据“my lack of self-love and the tough knocked from door to door,.asking if they had seen it..Noenvironment I grew up in”可知,此处是指错误的决定luck.Nobody claimed to have spotted our dog.What if I是因为缺乏自爱和恶劣的生长环境。故选A。had taken the dog out for a walk?Tears of regret welled up34.B【解析】根据句中的“love themselves more than in my eyes.As the darkness fell,I decided to come backanything”可知,妈妈让孩子不要受外界因素影响。home to check if anybody had called.故选B。When I returned,my mother was waiting for me,smil-35.D【解析】文章讲述妈妈和孩子的故事,因此此处ing broadly.There,behind my mother,was our lovely dog是指无论发生什么,孩子都是家庭的一员。故选D。looking up at me eagerly.Upon seeing me,it raced towards第二节me.I couldn't hold my tears."It just came back by it-36.builtself,my mother said gently.Hugging the dog with relief,37.whichI apologized to my mother sincerely."I am sure you have38.takeslearned your lesson today,"my mother replied in a com-39.easierforting voice.I played with my sister and the dog again.40.thatDespite the freezing weather outside,my heart warmed up.41.theIt was on the day that I learned the value of responsibility.42.another反馈意见有奖12.
本文标签:

扫码二维码