首页 周报答案

2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

周报答案 47

2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷正在持续更新,目前2024-2025英语周报答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、衡水金卷2024新高考英语
    2、2024衡水金卷分科综合卷英语
    3、衡水金卷先享题压轴卷2024新高考英语二
    4、2024衡水金卷高三英语
    5、衡水金卷先享题2023-2024高三一轮英语二
    6、2023-2024衡水金卷高三四调英语
    7、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
    8、2023-2024衡水金卷高三二轮英语答案
    9、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
    10、衡水金卷2024英语三答案
评三步一体高效训练记"I live 17 miles from here,"Ireplied."My car could have been broken anywhere along thefre(supply)po52 to teach my students.Isn't this lucky?"He 53 with a smile.I smiled back andway.It didn't.50,it was broken in the 51 placewithin walking distance.I am sti54solar tech many modernclass.I looked through the sixty 55inmy history class.Although it was early in the morning,After cone seemed to be sleepy.Maybe it was because my cheerfulness inspired them.might haveC.cheerfulD.determinedfrom the pa41.A.healthyB.seriousC.taughtD.confirmeda small,por42.A.askedB.toldB.meaningfulC.busyD.goodthe sun's en43.A.importantD.lecturedisappear.44.A.adviceB.storyC.topicC.droveD.ran答案:56.45.A.walkedB.rodeD.started62.which6346.A.neededB.hopedC.decided第四部分47.A.doctorB.policemanC.studentD.colleagueD.set off第一节(满48.A.came alongB.broke downC.turned up你校将D.excited49.A.frightenedB.tiredC.confused稿内容要点影D.Afterwards50.A.BesidesB.InsteadC.Therefore1.科技51.A.distantB.wrongC.perfectD.strange2.如何52.A.willingB.ableC.afraidD.glad注意:53.A.quittedB.shookC.leftD.nodded1.写作节54.A.devotedB.appliedC.apologizedD.headed2.可以定55.A.facesB.papersC.desksD.booksHello,e【答案与解析】每天早上我们都可以选择如何面对一天的生活。作者选择了快乐面对。41.C根据下文可知,作者选择了快乐面对每天的生活42.A根据下文学生的回答可知,作者兴致勃勃地在课堂上询问学生周末过得怎么样。43.D一个年轻人说他周末拔了牙,故不太愉快,即不太好。44.B根据上下文的描述可知,作者分享了自己的故事。45.C根据下文可知,几周前的一天,作者开车去了Henderson。46.A下了高速公路后,作者只需要再行驶四分之一英里就到学校了。47.D根据上下文可知,当作者到达学校时,办公室的同事问作者发生了什么事。That's al48B同事问:“你的车坏了,你还说今天走运?”答案:49.C作者的车坏了,可是作者仍认为自己今天走运了。对此,同事感到困惑。One possible ver50.B作者认为,自己住得很远,他的汽车可能在高速公路上的任何地方出故障。但它没有,而是在离他工作地Hello,ever行就能到达的距离内抛锚,因此空格处表转折,应选instead。science and tech5L.C根据within walking distance可推知,作者认为车抛锚的地方是“完美的”。with enough foo52.B作者仍可以步行赶到学校给学生上课。addition,we will53.D根据上文的“1sn't this lucky?”可知,听完作者的解释后,同事笑着点了点头。However,o54.D作者也朝同事笑了笑然后去上课了。making more con55.A根据下文可知,此处指作者上课时,看到了六十张学生的面孔。That's all.第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)第二节(满分阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。阅读下面Two centuries of fossil fuels have led to multiple environmental concerns.The world's seaA month56(predict)to rise anywhere between one foot to 12 feet in 100 years,putting billions of ptwo weeks,leaat risk.Despite these terrible 57 (wan)and fears,humans have always had a talent fordThe idea thtion.I realized runniPollution is the biggest problem to solve.If fossil fuels are no longer around,then whatThe night22【24新教材DY·英语-R-选择性必修第一册-Y】

扫码二维码