首页
周报答案
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2024-2025英语周报答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
services where theyarces withsuccessful.37全国©0所名校高考模拟金典卷Worrying is like a fire alarm.Everybody can worry from time to time.Worrying can help to keep you safeif you werenever worried and were overly positive about how thingwouldouyououdrisks."38 It's like a fire alarm,"says a child psychotherapist."The trouble is thatsometimes it goes off when there isn'ta huge danger to face."When this happens,yoanxious and hopeless about what lies ahead.ts.39nent.Optimism is shaped by your genes,which carry characteristics inherited ()from yourparents,and by what happens to you.40 Research has shown thit it can helptodraeatment.write an outcome that's positive-for example,an image of you playing guitar,having passedgreatly.your next grade.Imagining this can motivate you to work to achieve it,suchas practicingveryday after school.A.Learn to think positively.B.Sometimes worrying can do harm to our health.C.Part of thinking differently is learning to see differently.D.Worrying is our brain warning us that there might be something threatening.E.However,no matter your starting point,everyone can learn to become more optimistic.F.Thinking positively,with a belief that most things will turn out well,is called optimism.法相同的效果。G.It's because you believe your goals are achievable,which encourages you to work towardsthem.为治疗活动。【答案与解析】本文主要介绍了积极的思考带来的好处,以及怎么样学会积极的思考。的传统认知行为疗36.含案F解题分析根据此空下文(它能提升你的幸福感)可知,此空应该讲述它的积极的影响,所以F项(积极地思考,相信大多数事情都会有好的结果,这叫做乐观主义)符合语境。解题分标此空上文介绍了积极的思考带来的好处,G项(这是因为你相信你的目标是可以实现的,这鼓励你37.答案G多的关注,同时确朝着目标努力)符合语境,是对此空上文内容的总结。解题分析此空上文主要讲述了担心的好处,再根据本段小标题“Worrying is like a fire alarm.(忧虑就像火灾38.率D知行为疗法治疗慢报警器)”可知D项(忧虑是我们的大脑警告我们可能会有威胁)符合本段主题,其中woyg为同词复现。有两项为多余解题分析此空是本段的小标题,是对本段内容的概括。根据此空下文“Research has shown.·every day after39.含系Aschool.”可知,下文主要讲述了乐观带来的好处。要学会积极地思考,所以A项符合语境。test people's解题分析对比此空上下文可知,E项(然而,无论你的出发点是什么,每个人都可以学会变得更加乐观)和上40.含家Eatives (a half-文构成转折关系,且和下文构成顺承关系。第三部分语言运用(共两节,满分30分)xperience less阅读下面短文,从每题所给的A、B,C、D四个选项中选出可以填人空白处的最佳选项。第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)ay find it hardAmerican author Gary Hopkins tells us,"A suitable apology can be a wonderful thing,sositively canlong as it is from the heart."However,an apology is 41 to make.【24新高考·JD·英语-Y)39
