首页
周报答案
天一大联考 顶尖联盟 2023-2024学年高二秋季期中检测(11月)英语试卷试卷答案
天一大联考 顶尖联盟 2023-2024学年高二秋季期中检测(11月)英语试卷试卷答案正在持续更新,目前2024-2025英语周报答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
him waiting.Are you busy with anything now?W:No,I was just going to make some dumplings for our dinner.If you can't go,then I'll go.响,M:And what about dinner?W:I can make it after I get back.Oh look,two umbrellas are missing.自M:Now I remember,Jim and Tom took umbrellas with them when they left the house,they must have32.Dchecked the weather.“风W:How wonderful we have such smart boys.Well,I'll just go ahead with dinner then.33.B(Text 10)上W:Hello,everyone,have you ever heard about the Sandwich Generation?Actually,this phrase has34.Anothing to do with food or the people who make sandwiches.It refers to the generation caught in the middle,35.C素or in other words,it is the middle-aged people who support both their parents and children financially,phys-ically and emotionally.According to the Healthy China 2030,the average life expectancy of Chinese people364will reach 79 years which is2 years longer than that in 2018.As people live longer,the Sandwich Generationis becoming more and more common.Becoming a part of the Sandwich Generation can affect your financialstatus,personal time,health,and career development.And Women are the ones who are affected more.Al-感悟though they are encouraged to join the workforce,nursery supply remains the biggest problem for them.But41.AI don't think it is an unsolvable problem.In my opinion,if the government gives financial support to take42.Dcare of children and parents,it will greatly reduce the burden on the Sandwich Generation.43.E第九套必修第一册综合测试卷44.045.试题答案46.听力1~5 CABAB 6~10 ACBAB 11~15 BACBC 16~20 ABACC47.48.阅读49.A50.本文介绍了密歇根州的四个青少年暑期夏令营。21.A根据Summer Discovery部分倒数第2、3句可知,14岁~18岁的学生参加准大学生训练营的价格在51.4800美元到8800美元之间。52.22.C根据Cedar Lodge部分第2句可知,这个夏令营提供精彩的骑马项目5323.D根据Michigan Tech Youth Programs部分第1句可知,这个夏令营可以帮助学生们获得在不同领域的64体验。55BL为他的餐馆“雇用”了一些烹饪机器。只需要将半成品食物放入机器中,几分钟后机器便可以完成烹56饪。624.D根据第2段第2句可知,L认为如果餐馆能够实现自动化,传统餐馆的运营成本将会降低,25.B根据第3段第3句可知,Lⅰ的餐馆只需要一名负责把半成品食物放到机器里的服务员。26.C根据第3段最后一句可知,Li的餐馆开业以来吸引了很多顾客,因为顾客们认为那里食物的味道不错,价格也不贵27.A根据最后一段内容可知,该研究旨在训练机器人“厨师”学会评估菜肴的味道,提升它们的烹饪技能。C研究发现烟花表演会使附近的野生鸟类遭受巨大痛苦,研究人员建议不要在野生动物数量众多的地区举28.C根据第2段第1句可知,研究人员建议烟花表演应在不伤害野生动物的前提下举行行烟花表演。29.D根据第3段第1句可知,这项研究中的这些野生鹅装有记录器,主要是为了记录其心率和体温,测量生30.A根据第3段最后一句可知,这些野生鹅需要大约五个小时才能够恢复到正常的体温理压力31.B根据最后一段第3句可知,Wascher接下来可能会研究鹅具体是受到烟花产生的噪声还是光污染的影参·81·
