首页
周报答案
皖江名校2023-2024学年度上学期高二年级联考(1月)英语试题
皖江名校2023-2024学年度上学期高二年级联考(1月)英语试题正在持续更新,目前2024-2025英语周报答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024皖江名校联盟高三12月联考d021
2、2024皖江名校12月联考
3、2024皖江名校联盟高三12月联考
4、2024皖江名校联盟高三第二次联考
5、2024皖江名校联盟高三12月联考
6、皖江名校联考2024试卷
7、2024皖江名校联盟高三开学摸底考试
8、2024皖江名校联盟高三第二次联考
One possible version:【写作提示】本文的语篇类型是记叙文,主题语境为人Dear David与自我。作者的儿子Adam小时候总喜欢对作I'm more than happy to explain the meaningbehind the words "Xi Zi"in the poem you saw者做一些无伤大雅的恶作剧,给她带来了很多欢乐;一次他们去海边玩,海滩上的碎岩石中during your visit to the West Lake in Hangzhou.藏着各种生物。回家时,他们匆忙地收拾毯子The verse you mentioned was written by Su Shi,等物品,没有发现毯子上有一只大狼蛛。回家a famous poet in the Song Dynasty.It vividly后,作者把毯子扔进洗衣机,第二天,发现了describes the amazing beauty of the West Lake这只狼蛛,以为又是儿子的恶作剧,所以没有and compares it to Xishi,感到害怕。ggwho lived in the Spring and Autumn Period and根据续写第一段所给的段首句可知,作者is one of the four well-known beauties of抓起狼蛛仔细观察。这只狼蛛有什么特点呢?根ancient China.By using this metaphor,the poet据第二段所给的段首句可知,作者把狼蛛拿给skillfully made it easier for readers to appreciateAdam,那么Adam看见后最初的反应是什么?the beauty of the West Lake.根据第二段所给的段首句可知,Adam回答I hope my explanation is helpful.If you have说这只狼蛛确实是真的,并向后退了一步。作者any further questions,please feel free to write察觉到它是真的后,她会作何反应?她最后是怎back.么处理这只狼蛛的?这件事之后Adam还会再做Yours sincerely恶作剧吗?摩Li Hua度第二节阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头One possible version:语续写两段,使之构成一篇完整的短文。I can't imagine a life in which there's no laughter.How boring such aSo l just picked the tarantula up and carefullylife must be!I'm lucky that my dear son has brought lots of laughter to mylife especially in his childhood and has left me many happy memories.Oneobserved it.I was amazed at how lifelike itis related to a tarantula,a large hairy spider.When my son Adam was five.he loved playing practical jokes on melooked.It was as big as the palm of my hand.Every time I walked into a room that had a door to it,a shower of stuffedWhoever made this toy spider really went allanimals often fell on my head.He also often put fake flies on my bookfake aants in my lapshcusha kind ofout for detail.It even had hair on it like a realcushions that prosomeone sitstarantula.I took it inside and found Adamon it.You never knew when or where hall,harmless trickon you.I often felt fun,and I admired his creativity and appreciated himwatching television.I approached him and said,trying to surprise me and make me laugh.One weekend,we decided to go to Moonshine Beach for the day.The"Very funny,Adam."Shocked,he backed up andbeach there is unique.There isn't any sand;it's crushed rock.Between thestones,there can be wild creatures hidden inside.said,"Mom,I didn't do that.""Come on!YourWhen we arrived at the beach that day.we began enjoving ourselvesmom isn't easy to get fooled,"I quickly smiled.walking.swimming.going boating and watching a variety of creatures"No,Mom.It's really real.Put it down,"Adamreplied and further backed up.Still,I didn't believethere.After a long day at the beach,we decided to head home.Everyonehim,but then I saw the look on his face.Iwas so exhausted.We carelessly and quickly gathered our stuff that we hadbrought into a box.screamed;he screamed.Panicked,I threw awayWhen we got home,I put the blanket we had sat on in the washingthe tarantula,which went flying across the room.machine.And soon,I went to bed,deciding I would throw the blanket inWe both ran out of the house.When we pluckedthe dryer the next morning.When I pulled the blanket out of the washing machine the next day,up the courage to go back inside,it was still lyinga huge,brown tarantula fell at my feet.Surely,like many other peoplewhere it had landed,dead.We both startedI extremely fear spiders.But that morning,at the sight of the tarantula,Ilaughing so hard that we were in tears.From thatwrongly thought it was absolutely fake.I figured Adam was playing a trickon me again.day on,Adam never played practical jokes againfor fear of bad consequences.Now,whenever weQthink of that tarantula,we can'thel详见答案解析页注意:1.续写词数应为150左右:2.请按如下格式作答。So I just picked the tarantula up and carefullyobserved it."No,Mom.It's really real.Put it down,"Adamreplied and further backed up.g6
本文标签:
皖江答案
