首页
周报答案
云南师大附中(云南卷)2024届高考适应性月考卷(黑白黑白白白白黑)英语试题
云南师大附中(云南卷)2024届高考适应性月考卷(黑白黑白白白白黑)英语试题正在持续更新,目前2024-2025英语周报答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
《双语学报》2023一2024学年高三N版新高考湖南智能版第1期仿真模拟-1参考答案及部分解析第1期仿真模拟-1参考答案1-5 ACBAB6-10 CBCAB11-15 BCACA16-20 ABCCB21-25CDBAC26-30 ABDAB31-35 CBCAD36-40 CFGDE41-45 ABCDB46-50ACADB51-55 ACDCB56-65(One possible version)56.as57.published58.which59.surrounding60.greatly61.be used62.It63.companies64.is65.reliance写作(One possible version)第一节Hello,everyone,Congratulations to all the winners and thanks to everyone who entered the competition!I'm delighted to see so many excellent works,from which I can see the interest you show inChinese painting and the efforts you've made.Not only does learning Chinese painting help youlearn more about Chinese culture but it also cultivates your ability to observe and think.I believemore foreigners will love this unique traditional Chinese art form.Our art club will continue toprovide the best learning conditions and I hope all of you can make more progressCongratulations again!Thanks!第二节Paragraph 1:He held the couch's seat as tightly as he could,using his weak hands.Then,he placed his feetone by one on the ground and pushed his arms down to lift himself up.The pain was hitting hislegs again,and his hands were shaking from the pressure."I have to do this.Come on!"hekept whispering.As sweat rolled down his face,Thomas did it.His feet were placed flat on thefloor,and he could feel the warmth of strength from them.For the first time in many months,Thomas stood up.Paragraph 2:After amazingly standing up,Thomas began struggling to walk to that inhaler.Beth watched inher semi-conscious state,as Thomas held onto the walls and put one foot closely before the other,again and again.Finally,Thomas grabbed the inhaler.Then bearing the pain in his body,Thomasreached his mother and pumped the inhaler into her mouth.Gradually,Beth regained her fullconsciousness and felt strength returning to her hands and legs."Thomas,you did stand up!"she repeated,crying over the miracle.She knew that miracle was closely related to Thomaslove for her.第1期仿真模拟-1部分答案解析阅读理解A导语:本文是一篇应用文。主要介绍了四个适合青少年参与的国外志愿者服务项目。2l.C。理解具体信息。根据第一段介绍中的It has a mission...around them可知,该项目旨在鼓励人们具有国际视野。22.D。推断。根据第三段介绍中的you'll support.nutrition,healthcare,and education..可知,
