首页 周报答案

[宝鸡二模]陕西省2024年宝鸡市高考模拟检测(二)2英语试题

周报答案 26

[宝鸡二模]陕西省2024年宝鸡市高考模拟检测(二)2英语试题正在持续更新,目前2024-2025英语周报答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、宝鸡市2024二模英语
    2、陕西省宝鸡市2024年高考模拟检测(二)英语
    3、2024宝鸡2模
    4、宝鸡二模2024
    5、2024宝鸡2模英语答案及试题
    6、2024陕西省宝鸡市高考二模
    7、2024年宝鸡二模
    8、宝鸡二模2024
    9、2024年宝鸡高考二模
    10、宝鸡高考二模2024
understanding of our earth.What's more,everyone attending this lecture is required to listen carefully,take notes ifnecessary and positively follow his instructions as requested.Hopefully,we will have a pleasanttime together.That'sall.Thank you!【语篇导读】本篇书面表达属于应用文。假定你是校报英语版总编李华,你邀请到了White教授作主题为“Living in Harmony with Nature'”的专题讲座。请你在讲座前简要发言。内容包括:相关介绍和注意事项。[高分句型l]So privileged are we that today Professor Smith will deliver a lecture themed Livingin Harmony with Nature for us.(运用了部分倒装结构和过去分词短语作后置定语)[高分句型2]Most importantly,while enjoying this lecture,we will undoubtedly have a brand-.new understanding of our earth.(运用了状语从句的省略结构)第二节(满分25分)Finally,my parents returned home and talked with me.They patiently listened to my side ofthe story,their understanding and support helping to boost my hurt feelings and self-esteem.I toldthe whole story of what happened,including the expensive misunderstanding,and the relief ofsharing my tough experience was clear in the room.It was during this emotional conversation thatI heard about Steven's admission,which would change the situation.Miss Jones had just accepted my parents'advice when Steven came.He genuinely lookedsorry,with a hint of regret in his eyes.To everyone's relief,he confessed that he had found thelost money in his backpack.The immense relief and joy I felt were hard to put into words,showing how misunderstandings and hasty judgments can lead to serious problems.Steven's sincereapology and our collective understanding brought us closer as classmates,restoring the warmth ofour friendship.【语篇导读】本文以人物为线索展开,讲述了父母给了作者300美元作为一周的生活费,作者上完体育课走进教室发现同学Steven把他当天下午要捐给儿童福利机构的钱弄丢了,Jones老师在班里进行搜查,当从作者那里搜出300美元时把它没收了,作者被赶出学校,作者只靠面包一个人在家里熬了一个星期,感到委屈、愤怒,失去了自尊。1.段落续写:①由第一段首句内容“最后,我的父母回到家和我交谈。”可知,第一段可描写作者向父母倾诉发生的事情。②由第二段首句内容“Jones老师刚刚接受了我父母的建议,Steven就来了。”可知,第二段可描写Steven向作者道歉,作者感到宽慰和喜悦,同学关系更加亲密。2.续写线索:父母耐心倾听一作者讲述事情原委—Steven承认自己找到了钱并道歉—作者感到宽慰和喜悦—关系更加亲密,友谊升温[高分句型I]They patiently listened to my side of the story,their understanding and supporthelping to boost my hurt feelings and self--esteem.(独立主格结构)[高分句型2]It was during this emotional conversation that I heard about Steven's admission,which would change the situation.(强调句型和由关系代词which引导非限制性定语从句)[高分句型3]To everyone's relief,he confessed that he had found the lost money in hisbackpack.(由连接词that引导的宾语从句)2024年邵阳市高三第二次联考试题参考答案、评分标准和录音材料(英语)第7页(共10页)
本文标签:

扫码二维码