首页
周报答案
[衡水金卷]2024届高三5月份大联考(新教材)答案(英语)
[衡水金卷]2024届高三5月份大联考(新教材)答案(英语)正在持续更新,目前2024-2025英语周报答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024衡水金卷高三四调
2、2024衡水金卷四省联考
3、衡水金卷2024高三联考
4、衡水金卷先享题2023-2024高三四调
5、2023-2024衡水金卷高三四调英语
6、衡水金卷2023-2024学年度下学期高三年级二模考试
7、衡水金卷2023-2024高三五调
8、衡水金卷2024新高三摸底联考
9、衡水金卷2023-2024高三一轮英语
10、衡水金卷高三大联考2024
They brought sleeping bags and I brought out1.根据续写第一段的首句可知,作者对母亲说snacks and games for us to play.And I had my cell树屋外面有什么东西或什么人。母亲听后有何反应?phone in case we needed anything from the house了解实际情况后,作者的父母如何做的?结合续写before Mom and Dad went to bed.第二段的首句可知,作者的父亲觉得暴风雨可能要We played lots of games.We talked a lot and来临了,那作者他们在树屋外看到了什么?本段可told stories till about 11:00 pm.When getting tired,围绕这些内容展开叙述。we decided to call it a night.The battery lantern2.根据续写第二段的首句可知,作者的父亲建that we used for light was left on low,and we all议作者他们回作者的卧室去休息,因为他认为暴风started getting into our sleeping bags.雨可能即将来临。作者和朋友们会搬回作者的卧室About fifteen minutes later,we heard what吗?有过这样的经历后,他们还能休息好吗?这次sounded like someone climbing the ladder (to的经历对作者有何影响?本段可围绕这些内容展开gthe tree house.叙述。Then,we thought we heard the door knob(球形把One possible version:turn.It was very slow.Luckily,there was a lock"Hello,Mom,something or someone was juston the door,and we had previously locked it.outside our door,"I whispered.After hearing what IWe heard a creaking(嘎吱作响)sound justsaid,Mom was worried.Soon,Mom and Dad wereoutside the door like someone was standing there.coming.When we had finished explainingWe were all too afraid to say anything.Again weeverything,Dad asked us to come out of the treeheard creaking sounds.I grabbed my cell phone andhouse.We found that there were branches twistingprepared to dial my mother's number.Just then,theand turning this way and that way.The wind keptdoor knob turned again.branches coming down to the door and hitting it,This time it was a little more forceful.My heartcausing noises.It sounded like someone wasgturning the door knob,walking and breathingwas beating fast.All of us stayed close together,just waiting to seeDad advised that we return to my bedroombecause he believed that a storm might be approaching.what was going to happen.At that point,we all agreed it could be the wisest"I'm scared,"said Joey."What could that be,course of action.After we all settled in,I feltor who could that be?"Nobody knew.Then,weextremely safe and secure being in my bedroom.Twoheard heavy breathing,which didn't sound like aof us slept in my bed while the other friend slept onperson breathing.It sounded like an animal of somethe floor.We finally nodded off to sleep.Thekind.We also heard it walk back and forth by theexperience that night was truly frightening.However,door.Then I dialed my mother's numberI still love my tree house and like to share it with myfriends.We still spend a lot of time out there,but notimmediately.so much at night time.注意:本期其余部分参考答案1.续写词数应为150个左右;第1版2.请按如下格式作答。写作训练"Hello,Mom,something or someone was justOne possible version:outside our door,"I whispered.My dear fellow students,I'm honoured to have this opportunity to shareDad advised that we return to my bedroommy thoughts on how to improve our spoken Englishbecause he believed that a storm might beduring this English Week.approaching.Firstly,try to speak English as much aspossible.The more you speak,the more confiderQ原you will become.Secondly,don't be afraid to make mistakes.Don't【写作提示】let the fear of making mistakes stop you speaking作者的父亲给作者建了一个树屋,作者很喜the language.Thirdly,watch English movies,listen欢它,有时甚至在里面过夜。一个星期六,作者邀请了两位好友来树屋玩,并打算在那里过夜。在他to English music and read English books.Exposing们玩累了准备睡觉时,听到屋外好像有人在扭门把yourself to the language in different contexts will手,后来甚至还听到恐怖的脚步声和喘息声。惊恐make it easier for you to understand and use it.害怕之余,作者拨了妈妈的电话号码。I hope that each of you can find your passionfor improving your speaking skills.Thank you for listening!7
本文标签:
