首页 周报答案

河南郑州外国语学校2024届高三全真模拟一试卷试题(英语)

周报答案 14

河南郑州外国语学校2024届高三全真模拟一试卷试题(英语)正在持续更新,目前2024-2025英语周报答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、郑州外国语学校2023-2024学年下期高三全真模拟1试题
    2、郑州外国语学校2024高三英语
    3、郑州外国语2024高三英语试卷
    4、郑州外国语中学2024年第二次模拟考试英语
    5、郑州外国语学校2024秋高三开学摸底测试
    6、2024郑州外国语学校二模
    7、2024郑州外国语模拟试卷
    8、郑州外国语学校2024一模试卷
    9、郑州外国语学校2023-2024学年上期高三调研3试卷
    10、2024河南省郑州外国语学校高三第一次联考数学试题理科
2024-5-21目图国6宝全通目图图名宝全店I believe it was music's emotive influence that ultimately led me to pursue a career in music.Eventually,ofLooking back over atwenty-year music career.Ioften feel asense of wonder -not at what I have accomplished,course,.music began toeclipse(使失色)the numerous other“passions”Ihadbut how I have chosen such a path.It would have been easy for me to stay on the family farm.However,rewardingSo what made my passion for music continue to bum?For me,like many who find themselves adrift on a sea ofas this existence was,it was somehow unfulfilling:my youthful imagination,much to my parents disappointment.uncertainty,it took a mentor to help me find my way to dry land.In my case,that mentor was the conductor of myoften cast about for other,greater pursuits to occupy itStill,growing ups I did ina household where the radiohigh-school orchestra,Ms.Fenchurch.It was she who first taught me the joy of composition and creation,andreported milk prices instead of Mozart,the thought of choosing a career in classical music went beyond even myhelped me to realize that making music is more than just playing notes ina particular order,no matter how well itwildest imagination.done-it's about expression and perhaps more important communication.Just like a language.Perhaps what started me down this unforeseen path was my fascination with other languages.I was leamingSpanish at school:I was instantly drawn to German,Italian,and Yiddish words.As my interest in other languagesgrew,so did my awareness that music is itselfa language,just as capable of expressing and inspiring emotion or【文章大意】这筒文章是记叙文。作者感飘自己选择了音乐这条道路并讲述了作者对音乐这种语言的兴想thought as the spoken word-sometimeseven more so.When I listened to the piece of music The Tempest,I音乐对人情感的影响和导师对他的帮助。gradually felt the overwhelming sense of a thunderstorm.I 've read many accounts of severe weather,even seen themon TV,but few of them have been able to replicate (not only the sensory experience ofa thunderstorm,butalso the emotional one the way this piece of music can目图图方宝全通目留图名宝全通24.What does the author mainly express in Paragraph1?25.What can be inferred by mentioning The Tempest in Paragraph 2?A.His disappointment at his parents.A.Thunderstorms can be described clearly by word.B.His regret at his unsatisfying childhood.B.TV shows emotional experiences more powerfully.C.His surprise at his eventual choice of career.C.Language can't inspire imagination ofa thunderstorm.D.His satisfaction with his meaningful farmingD.Music is more expressive than visual or written languages.【答案】C【答案】D【解析】细节理解题.根据文章第一段中的"1often feela sense of wonder一oawht Ihave ccomplished,but how【解析】推理判断题.根据第二段中的“When I listened to the pieceof music The Tempest,.Igradually felt theI have chosen such a paththe thought of choosing a career in classical music went beyond even my wildest imaginationoverwhelming sense of a thunderstorm:the emotional one the way this piece of musiccan”可推知,作者拿了The可知,作者对自己选择了音乐这条道路感到很不可思议。故选C.Tempest做例子,是为了说明相对于对于书面的或者视觉方面的东西,音乐更能引起人感情上的共鸣.故选D.目图图名宝全通目围图名宝金通26.According to the text,what finally led to the author 's music career?27.What is the author'sattitude towards Ms.Fenchurch?A.Emotional impact of musicB.Interest in languagesB.Grateful.C.TheTempest.C.Supportive.D.A thunderstorm.D.Admiring【答案】B【答案】A【解析】推理判断题.根据最后一段中“It was she who first taught me the joy of compoition and creation and helped【解析】推理判断题.根据第三段“I believeit was music‘smotive inthatutimately ledmereame to realize that making music is more than just playing notes in a particular order,no matter how well it's done-it'scareer in music”可知音乐对人情感的影响最终让作者选择了音乐之路。故选A.perhapsmor”可知,正因为有了导师Fenchurch女士的帮助,作者才真正认识到音乐的内涵.因此可推知,作者对Fenchurch女士充满感激.故选B.5
本文标签:

扫码二维码