首页
周报答案
名思教育 2024年安徽省初中学业水平考试(题名卷)试题(英语)
名思教育 2024年安徽省初中学业水平考试(题名卷)试题(英语)正在持续更新,目前2024-2025英语周报答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2023-2024二零二零年安徽省初中学业水平考试
2、2024安徽省初中学业水平考试
3、2024年安徽省初中学业水平
4、2024年初中学业水平考试安徽
5、2024年安徽省初中学业水平考试成绩
6、安徽省2024年初中学业水平考试答案
7、安徽2024年初中学业水平考试
8、安徽省2024初中学业水平考试答案
9、2024年安徽省初中学业水平考试模拟
10、2024安徽省初中学业水平考试
M:Thank you for all your help.Text10动物节目W:Welcome to Our Animals,where we look at animals that live in China.We looked at thegiant panda last week,and the Asian elephant the week before that.Today we are focusing on theSouth China tiger.Although it is the second smallest of all existing tigers,many people believe that all othertigers come from the South China tiger.The South China tiger weighs up to about 120 kilos.It isalmost 200 kilos lighter than the largest tiger,but it is strong and fast.The tiger eats forest animalslike deer and antelope.It hides behind plants,or in the water,before jumping out.Sadly,no one has seen a South China tiger in the wild since the 1990s.Many people believethere aren't any left.This is mainly because,over many years,the tigers were killed by people.Much of their forest home has been cut down as well.After Louis forecasts the weather,we will speak to Han Li,a scientist who has studied tigers allhis life.So don't go away!答案解析第二部分阅读第一节A本文是一篇应用文。向人们推荐ParkingNearAirports.io台提供的各类服务。21.C细节理解题。由原文表格得知一个旅行者如果在1号航站楼停车,每天的费用是$36,再结合表格里The rates are 10%off for more than three days可知最终的费用应该是(36×5)×90%=l62,故C项准确。22.B细节理解题。由ParkingNearAirports..io处提供的服务可知来回航站楼的班车是免费的,故A错误,行李服务小费视情况而定,故C错误,汽车是停在机场外部位置便捷之处,故D错误,提供轮椅和行动帮助可知该台给残障人士提供特殊服务,故B项准确。23.D推理判断题。本文通篇介绍ParkingNearAirports.io提供的优质服务,并结合文末So Park withParkingNearAirports.io&Enjoy Convenience together with us!一句可知本文作用在于向人们推广该台,故D项正确。本文是一篇记叙文。介绍了Tessa Lidstone参加志愿者活动,帮助需要帮助的人们。24.D细节理解题。根据文章第三段'd love doing that to give my life purpose可知,Lidstone响应号召是为了使其生活有意义,故D项正确。25.B细节理解题。从第6段If there were any birthday s coming up,I arranged something extra forthe persons得知Lidstone会在特殊时刻如生日时给人们准备额外的东西,故B项准确。26.A推理判断题。通读全文可知Lidstone的行为是影响深远的,故A项准确。27.B推理判断题。文章最后一段中Lidstone的话“and think you can't do anything alone.Butwork together and we'‖make a difference..”说明众人拾柴火焰高,故B项正确。A项意思是善意可以被传递,C项意思是善有善报,D项意思是事实胜于雄辩。
本文标签:
