首页
周报答案
炎德英才大联考 长郡中学2024届考前模拟卷二答案(英语)
炎德英才大联考 长郡中学2024届考前模拟卷二答案(英语)正在持续更新,目前2024-2025英语周报答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
读后续写5「写作指导】本文讲述了一个关于尔里互助的故事。孤寡老人Abigail由于年老体弱,大雪过后,脏乱的院子无人打理。故事的主人公L0和朋友每天打球的时候都会注意到这样的情况,最终,他主动帮助老人打扫院子,后来,年居们得知此事,深受触动。根据第一段提示句,邻居们与Abigail打招呼,接下来要描写Abigail与邻居的对话。再根据第二段提示句中的“the striking news'”可知,Abigail给邻居们讲了一个令人惊讶的消息。根据原文情节可知,Abigail在Leo打扫院落的时候一直默默看着。因此第一段中,Abigail告诉了邻居们L0主动帮她打扫院子的事情。第二段提示句中,年居们彼此惊讶地看着对方,既要写到邻居们了解到真相后的感动,也有忽略了Abigai1的困难、没有及时帮助的愧疚。进而可以写到邻居们日后的互助活动。【参考范文】"Abigail!How have you been?"one of the neighbors greeted."I'm so happy to be breathing some fresh air for achange."Abigail replied cheerfully.And then she admitted that she couldn't leave the house for months because ofthe snow.It was too deep,and she couldn't afford to hire someone to help her with it."But yesterday,I saw a kindyoung man cleaning my yard the entire afternoon.I wanted to approach him,but I had no food to offer him becausemy caregiver had not arrived yet,"she shared."He is such a blessing.I couldn't believe my eyes when I saw him!"The neighbors looked at each other surprisedly on the striking news.As soon as Abigail praised the"kind youngman"who helped her,they immediately knew it was Leo.Touched by Leo's act of kindness,guilt flooded into theirhearts.They realized they had been so blind to Abigail's problems that no one thought to help her by cleaning heryard.They decided to thank Leo by visiting his house.When Leo opened his front door,he was surprised to see hisneighbors bearing gifts.Since that day,their street was always clean,because the neighbors declared every Sunday"neighbor day,"a time when they gather on the road and help each other out.
本文标签:
