首页
周报答案
河南初中2024年九年级抽测试卷(6月)试题(英语)
河南初中2024年九年级抽测试卷(6月)试题(英语)正在持续更新,目前2024-2025英语周报答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024—2024河南九年级考试
2、河南省2023-2024学年度九年级期末考试
3、河南省2024年九年级中招模拟试题
4、2024至2024河南九年级期末考试
5、河南省2023-2024学年度九年级期末检测卷英语
6、河南省九年级期末试卷2024
7、河南省2023-2024学年度九年级期中测试卷
8、河南省2024中考试卷九年级
9、河南2024年初三期末考试试卷
10、2024河南九年级期中考试试卷
大单元学三步一体高效训练效紅记course.Soon after,Ozer got a full-time job as a security guard thanks to a great CV()he wroteon the course and was promoted to supervisor after six months.Succeeding in his new role,Ozer isvery grateful for the help he received to get there."Now the only thing I lift is a pen.I take to the job like a duck to water and I enjoy it,"Ozersaid.The social side of the job is important to Ozer,who uses his extensive experience and skills inhis new role.Ozer is proof that age is no barrier to starting a new career,and to others in a similar position.He says:"Don't give up on yourself.We're all unique and you can always find positivity.Work forwhat you want and you'll achieve it.Look at me-I'm 65,I've started a new career,and I love it."11.What does the underlined phrase "took its toll on"in paragraph 3 probably mean?A.Was worthwhile for.B.Was responsible for.C.Had a bad effect on.D.Played a key part in.12.What's Ozer's current occupation?A.An area manager.B.A woodworker.C.A security guard.D.A security supervisor.13.What does Ozer say about his current job?A.He gets pleasure from it.B.He is incapable of it.C.He gets many skills from it.D.He will be promoted soon.14.What message does the author seem to convey in the text?A.Late fruit keeps well.B.Well begun is half done.C.A willful man must has his way.D.Danger is next neighbor to security.【答案与解析】Ozr病愈后很迷茫,不知道自己能干什么工作,但是他没放弃自己,努力提升自己,最终找到合适的工作。1l.C根据第3段第2句可知,Ozer觉得自己在房间里像个囚犯。由此可见,失业的那段时间对Ozer造成了不好的影响。12.D根据文章第1句及第3段倒数第2句可知,Ozer现在是一名保安主管。13.A根据第4段第2句可知,Ozr从目前的工作中获得了快乐。14.C根据最后一段内容可知,本段主要讲述了努力坚持、不放弃的重要性。由此可知,C项“有志者事竞成”是本文作者想要表达的信息。BToday's grandparents are joining their grandchildren on social media,but the differentgenerations'online habits couldn't be more different.In the UK the over-55s are joining social mediain increasing numbers,meaning that they will soon be the site's second biggest user group,with 3.5 million users aged 55-64 and 2.9 million over-65s.Sheila,aged 59,says,"I joined to see what my grandchildren are doing,as my daughter postsvideos and photos of them.It's a much better way to see what they're doing than waiting for lettersand photos in the post.That's how we did it when I was a child,but I think I'm lucky I get to see somuch more of their lives than my grandparents did."Chloe,aged 15,is not going far from her smartphone,even sleeping with her phone."It's myalarm clock so I have to,she says."I look at it before I go to sleep and as soon as I wake up."Unlike her grandmother's generation,Chloe's age group is spending so much time on theirphones at home that they are missing out on spending time with their friends in real life.Sheila,onthe other hand,has made contact with old friends from school she hasn't heard from in forty years.25ZCYK·英语-R-选择性必修第一册-G DONG
本文标签:
