首页 周报答案

金太阳黔东南州2023-2024学年度第二学期期末教学质量检测高二(24-599B)英语试题

周报答案 15

金太阳黔东南州2023-2024学年度第二学期期末教学质量检测高二(24-599B)英语试题正在持续更新,目前2024-2025英语周报答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

I lay awake for a long time that night.Snowball snuggled at my feet,softly snoring,while my mindwas anything but settled.Alice's smiling face and the deep loneliness in her eyes kept replaying inmy head.Although I really didn't want to go back to that place with the noise of her breathingmachine weighing me down,a sense of responsibility and sympathy for Alice weighed heavier.Irecalled how gently Alice had petted Snowball,her soft humming still echoing in my ears.Seeingthe tears roll down her cheeks made me realize how painful her past losses must have been.Idecided to visit her again.The next morning I tied Snowball to her leash and took a turn into the lane where Alice lived.Aswe approached Alice's house,my heart started to race.I was still afraid to hear the unsettlingsound of her breathing machine.But when I saw Alice sitting in her small yard,my heart softened.Alice's eyes shone with tears as she gently petted Snowball."Thank you,Jamie,"Alice said softly,her voice filled with gratitude."You've made my morning so special."I suddenly realized thatsometimes giving a bit of time and care could bring great happiness to someone else.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是应用文。文章是关于伦敦国际暑期学校的一则招生项目信息。21.D。理解具体信息。根据题干中的时间6July,2024可定位至原文Important dates部分中Session two的6July,2024:University accommodation check-in(from2 pm onwards)),由此可知,在2024年7月6日,第二期课程的学员应办理入住登记。22.B。理解具体信息。根据Housing部分中的Marylebone和ONE SESSION ONLY对应的信息可知,参加第二期培训的学员,若选择入住Marylebone的话,需要支付1,436英镑的住宿费。23.D。理解具体信息。根据Entry requirements部分中的To apply for the summer school,youmust provide evidence of your academic standing可知,申请者需要提供学业成绩证明。B篇主题语境:人与自我一一做人与做事本文是记叙文。文章讲述了作者从厌恶道路骑行者到支持道路骑行者的态度转变的过程。24.B。理解具体信息。根据第一段中的Cyclists are a menace and should be banned from theroads attacking middle-aged men in tight-fitting clothing and anyone,as I then saw it,stupidenough to ride a bike可知,在2015年发表的一篇文章中,作者公开反对骑行者上路。25.D。理解观点、态度。根据第二段中的Many people accused me of encouraging...Lookingback now,I understand their anger better可知,作者的文章激怒了许多人,作者也因他的文章遭到了指责。由此可推知,人们对作者的文章持批判的态度。26.C。理解具体信息。根据第三段中的When I wrote the piece,.nowhere I had ever lived,.whichincluded cities across the country,seemed suited to cycling There were no pavements or bikelanes and no safe way to walk or cycle the eight miles to town一and there still isn't可知,作者把骑行者描绘为古怪的人是因为在当时甚至现在,乡村道路对于骑行者来说一直都具有挑战性。27.D。理解文章结构。根据倒数第二段中的When my car broke down one day,.instead ofgetting it fixed I sold it for waste,and didn't get a replacement和最后一段中的I needed to getfully onboard with public transport可知,作者把坏了的汽车当废品卖了,这一做法使他彻底
本文标签:

扫码二维码