首页 周报答案

陕西省2025届高三金太阳8月联考(无角标)英语答案

周报答案 44

陕西省2025届高三金太阳8月联考(无角标)英语答案正在持续更新,目前2024-2025英语周报答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024陕西金太阳5月联考
    2、陕西金太阳高三联考试卷2024五月
    3、2024陕西金太阳高三5月联考21-03-392c答案
    4、2024金太阳陕西高三联考
    5、金太阳2024陕西高二期末考试
    6、陕西金太阳高二联考2024
    7、2023-2024陕西高二金太阳联考
    8、2024年陕西金太阳联考
    9、2024陕西金太阳高三10月联考
    10、陕西金太阳2024二月联考
《双语学报》2024-2025学年高一SD版·新高考第4期测试题参考答案及部分解析第4期测试题参考答案1-5 BCCBA6-10 BAACC11-15 BACCB16-20 ABBCA21-25 BACBB26-30 AACCB31-35 ADCAB36-40 CFEAG41-45 BACDB46-50 ADBAC51-55 DABDC56-65(One possible version)56.guarded57.which58.actually59.for60.clearer61.It62.fitness63.paying64.to taste65.is写作(One possible version))第一节Last Friday,our school organized a 5-kilometer race.Students from different grades took part init,as well as several teachers.The race kicked off early in the morning,and all the participants ran along the marked route oncampus.The atmosphere was exciting,with the audience's cheers all around.I also went in forthe race.Halfway through the race,I was extremely tired and wanted to give up.However,withmy classmates'encouragement,I kept running and eventually crossed the finish line.I'm honored to have taken part in the challenging event because it has built up both my bodyand mind第二节Paragraph 1:Due to his full preparations,Jack finished his interview smoothly.The interviewers wereimpressed by his detailed knowledge about the company and the job.As he walked out of theoffice,Jack felt a wave of relief and excitement.Later that afternoon,he received a call offeringhim the position.Overjoyed,he immediately called his family to share the good news.Then,withmixed feelings,he called his new friend John and thanked him for his advice and invaluablesupport.Deep inside,Jack wanted to do something to support John.Paragraph 2:Hearing that Jack had got the job,John congratulated him sincerely over the phone.Heexpressed great admiration for Jack's ability,stressing how his talent had finally beenrecognized.Then John said he would attend an interview at another company.Jack was trulyexcited.Knowing firsthand the challenges that came with job-hunting,he instructed John to makecareful preparations and practice some interview questions.With Jack's help,John felt moreconfident about his upcoming interview.Their friendship turned into a supportive partnership,each willing to see the other succeed.第4期测试题部分答案解析阅读理解A【主题语境】人与社会一一社会服务与人际沟通【语篇导读】本文是一篇应用文。主要介绍了泰国引入的数字游民签证,该签证允许远程工作者在泰国停留长达五年,旨在吸引更多游客,振兴泰国经济。文中介绍了签证的期限、申请资格、必备材料及申请方式,展现了泰国对数字游民的开放态度。2l.B。理解具体信息。根据第一段中的But keep in mind that you need to leave and re-enter the
本文标签:

扫码二维码