首页 周报答案

优高联考 山东省德州市2025届高三开学考(2024.9)英语试题

周报答案 45

优高联考 山东省德州市2025届高三开学考(2024.9)英语试题正在持续更新,目前2024-2025英语周报答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024德州高三期末联考
    2、山东德州2024高三英语
    3、德州2024高三期中英语
    4、2024年德州高三二模英语
    5、2024德州市高三期末考试英语
    6、2024德州高三英语期末
    7、山东省德州市2024年高三英语试题一模
    8、山东省德州市2024高三二模英语
    9、2023-2024德州高考英语试卷
    10、2024年德州高三期末
写作(划线部分为精彩表达)第一节One possible version:A lecture on landslidesLast Friday,our school hosted a special lecture on landslides in the library.The event started at 2 p.m.and covered topics like the causes of landslides,warning signs,andways to escape from them.Guiding us through this enlightening journey was a famous scientistfrom the local university,whose expert knowledge of and great love for the subject heldeveryone's attention.Students and teachers filled the room,asking meaningful questions andsharing their thoughts.The event was well-received,with attendees showing gratitude for the valuable knowledge theylearned.第二节One possible version:Harrison and Brooke looked at each other,curious about the unexpected suggestion.They agreedto give it a try.Alice led them to the backyard where she taught them how to start a fire.Thenshe handed each of them a sausage.With a newfound sense of excitement,Harrison and Brookecarefully held their sausages"over the open fire.As they waited for the food to cook,Alice sharedstories of her own childhood that brought laughter and smiles to their faces.The good smell ofthe barbecue filled the air,mixing with the sounds of burning wood.As Alice sat around the fire with her grandchildren,a warmth began to grow between them.Thebarrier of screens had been momentarily broken,giving way to the simple pleasure of sharedexperiences.They laughed,talked,and enjoyed the smoky sausages.At that moment,Alice felt asense of connection and happiness.The power failure had unexpectedly become a chance torediscover the beauty of face-to-face communication and the family connections that can bestrengthened when technology takes a back seat to the present moment.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一艺术本文是应用文。文章介绍了一项创意科学戏剧比赛。21.B。理解具体信息。根据Groups部分中的信息可知,18岁及以下的学生可参赛。22.C。理解具体信息。根据Points部分中的四个评分点Scientific knowledge、Creativity、Performance和Integration of science and drama可知,每支参赛队伍的成绩由四部分组成。23.A。理解具体信息。根据Timeline部分中的Call for video submission:1 March-30 September可知,学生可以在3月2日提交参赛作品。B篇主题语境:人与社会一一社会本文是记叙文。摩洛哥地震让作者看到了逆境中的人性光辉。24.D。理解具体信息。根据第二段中的Suddenly,the ground beneath us trembled violently,.andthe world broke down before my eyes..The Morocco earthquake had struck可知,作者遭遇了地震。25.A。理解目的。根据第三段中的The world-famous Jemaa el--Fna,where we used to play,,was
本文标签:

扫码二维码