首页 周报答案

九师联盟 2024~2025学年高三核心模拟卷(上)·(一)1英语试题

周报答案 39

九师联盟 2024~2025学年高三核心模拟卷(上)·(一)1英语试题正在持续更新,目前2024-2025英语周报答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、九师联盟2023-2024学年高三核心模拟卷(中)英语
    2、九师联盟2023-2024学年高三核心模拟卷二
    3、九师联盟2024高三核心模拟卷下二
    4、九师联盟2023-2024学年高三核心模拟卷(中)一
    5、九师联盟2023-2024学年高三核心模拟卷(下)一
    6、九师联盟2023-2024高三核心模拟卷一
    7、九师联盟2023-2024学年高三核心模拟卷上
    8、九师联盟2023-2024年高三核心模拟卷
    9、九师联盟2023-2024学年高三核心模拟卷上
    10、九师联盟2023-2024学年高三核心模拟卷上
阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语One possible version:续写两段,使之构成一篇完整的短文。读读He went to talk to the CEO of the company.HeA small river,with rows of green trees on both sides,ran quietly inexplained what he had seen and the terrible impact后front of the village.The golden sand shone in the sun,and the blue sky and后the sand mining had on his hometown.Philipwhite clouds were reflected in the clear water,like a fairyland on earthIn summer,the sky was blue and the grass was green with light yellowpersuaded him to reconsider their plan.At the samecolored heads.Two children came running down the path with smalltime,Philip reached out to environmental写paper boats in their hands.The girl,Emily,aged 8,wore a light pink dressthat waved in the wind and the boy Philip,aged 10,wore a pair of brown写organizations for help.He also encouraged theshorts.The brother and sister ran up to the bank of the river and steppedvillagers to join the effort to save their home,down into the cool waters to float their paper boats in the running water.helping clean the river,replant trees,and restore thenatural beauty of the area.Years passed and the playful children had grown up.They left theirhome to pursue higher education and then found jobs in big cities.Philipworked in a global mining (company,while Emily worked as aEmily decided to come back to their hometown as well.读fashion designer.They rarely came back to their hometown.Recently,She used her skills as a fashion designer to help thePhilip returned to his hometown after more than ten years of absence读villagers create and sell handmade crafts.This not onlybecause his company decided to invest()in a mine in the river near后his home.后provided an income but also revived traditional skills andIn his hometown,what Philip saw shocked him.Many houses fellbrought a sense of pride to the community.Slowly but续down,and there were hardly any children playing outside.The singing续surely,changes began to happen.The river started to clear,of the birds was replaced by the horns of trucks and cars that passed by.and new trees were planted along its banks.The air becameMore shocking was the sight of the river where he had often gone in hischildhood with his sister to have a cool wash.The river that was once wide写cleaner,and the village found new life.Although theand deep was now nothing more than a large puddle ()The greenprocess was challenging and required a lot of hard work,trees were gone,and the water was dirty and smelly.There were clear signsPhilip and Emily knew they were doing the right thing.on the riverbed that showed unscientific and illegal sand miningPhilip felt sad for the situation of his hometown.He couldn't believeThey were bringing back the beauty of their childhoodthe former paradise had been ruined.Philip made a decision.home and ensuring a better future for the next generation.注意:1.续写词数应为150左右;读2.请按如下格式作答。后He went to talk to the CEO of the company.学美在报社EARNING ENGLISH写Emily decided to come back to their hometownas well.报纸课件新课程课标必修1(提升版)第9期:读后续写【写作提示】语篇呈现Mike ate up the last of the chocolate icePhilip和妹妹Emily在一个小村庄长大,那里空气读cream.He jumped into the car and headed off to读清新,景色宜人,兄妹俩常常在小河里放纸船玩the pool for the big swim meet.When his racecame up,Mike was confident.After the race,Mike后长大以后,兄妹俩外出求学工作,很少回家乡。续Emiy成了一名设计师,Philip在一家采矿公司工climbed out of the pool,smiling.He had just wonfirst place,making him the fastest boy in his age续作。最近Philip的公司要在他的家乡投资开矿,写group."Congratulations,son,"his father said.Philip回到阔别已久的家乡,看到昔日的快乐天微A week later,it was time for another swim写堂如今破败不堪,连那条清澈的小河也变成了臭meet.Like before,Mike decided to enjoy his水沟,他的心里非常难过。favorite ice cream before he left home.Mike能remembered that the last time he had wona race,he also ate chocolate ice cream firstMaybe he would win again.As Mike climbed【写作提示】out of the pool,he had taken first place again inhis race.Mike was feeling pretty good.读根据续写第一段首句可知,Philip回到公司和负Mike decided to have some chocolate ice责人谈话。对于公司的投资计划,他有什么建议cream before every one of the next swim meets.后呢?他会采取行动帮助恢复家乡的生态环境吗?He began to think of it as his lucky charm.His续根据续写第二段首句可知,Emily也回到了家乡。parents didn't think it was a great idea to eat ice根据上文可知,Emily/成了一名设计师,她可以cream every time before swimming.but Mike为家乡的生态建设做些什么贡献呢?经过兄妹俩argued that he needed to eat it to win.的努力,家乡的面貌有变化吗?同学们可以展开After several months of being placed first,合理想象完成续写。Mike was feeling powerful.And he wouldn'tadmit it,but he was also starting to feel alittle uncomfortable.All that ice cream wasadding a few pounds to his body.He found it6
本文标签:

扫码二维码