首页
周报答案
陕西省2024-2025学年度第一学期九年级阶段性学习效果评估(四)英语试题
陕西省2024-2025学年度第一学期九年级阶段性学习效果评估(四)英语试题正在持续更新,目前2024-2025英语周报答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
product of an unknown artist filled him with fear.As he looked around,his heart raced.Butwhen he saw the gallery filled with people,all there to support and enjoy his art,he felt asense of relief and joy.The crowd's excitement lifted his spirits,eased his worries,and provedthat his hard work had paid off.Alex realized that his dreams were coming true.There was no doubt that the exhibition was a great success.Alex's talent caught the attention ofmany,making him stand out in the art world.He soon started a global tour,hostingexhibitions in cities around the world.Alex never imagined he would actually become anartist one day.Despite his newfound fame,Alex remained grounded,never forgetting thedetermined artist he once was.He continued to follow his dreams,always looking for newways to grow and inspire.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一艺术本文是应用文。文章介绍了四部合家欢影片。21.D。理解具体信息。根据The Gruffalo部分中的Animation based on.和Tabby McTat部分中的The animated adventure可知,这两部作品都是动画电影。22.B。理解具体信息。根据The Midnight Gang部分中的It is a story of friendship and mostimportantly.making dreams and wishes come true可知,The Midnight Gang是一部关于实现梦想的电影。23.C。理解具体信息。根据Mr Stink部分中的Director:Declan Lowney和Ages:6+可知,DeclanLowney导演的这部电影适合7岁的孩子观看。B篇主题语境:人与社会一一社会服务本文是记叙文。言语治疗师张颖和她的朋友一起开办言语矫治课程,帮助言语障碍者“好好说话”。24.C。理解具体信息。根据第一段中的She and her friend started Voice Changer,,which offersspeech therapy for teenagers可知,张颖现在是一名言语治疗师。25.B。理解具体信息。根据第二段中的How many classes a child needs to have will depend onhow well the child does可知,每个孩子需要的课程是不一样的。26.A。理解具体信息。根据倒数第三段中It's important for parents to be with their childrenduring online classes,.because they need to be both helpers and classmates可知,父母需要和孩子一起上网上课程,他们要成为孩子的同学,互相帮助。27.B。推断。根据倒数第二段中的Volunteering as a speech therapist·needs special trainingbefore services can be offered和最后一段中的Speech therapy is a special kind of help thatneeds knowledge in areas like education,.psychology and language可推断,成为一名言语治疗师很有挑战性,需要教育、心理和语言方面的知识,所以目前中国的言语治疗师很少。C篇主题语境:人与自我一一生活本文是说明文。文章主要介绍了关于微笑的一些知识。28.B。理解具体信息。根据第二段中的In fact,a smile typically passes on to three more people,according to the study可知,这项研究表明,微笑可以把好情绪传给周围的人。29.C。理解具体信息。根据第二段中的while28%said they value smiles so much that receiving
本文标签:
