首页 周报答案

[百师联盟]2025届高三信息押题卷(一)1英语试题

周报答案 4

[百师联盟]2025届高三信息押题卷(一)1英语试题正在持续更新,目前2024-2025英语周报答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、百师联盟2024高三信息押题卷二英语
    2、百师联盟2024高三信息押题卷二
    3、2024百师联盟信息押题卷二英语
46.C根据后文“He left an impression on my heart”可知,他给我留下了深刻的印象,由此可知,Liz是感受到了他人的善意,所以本空应选择kindness。决定那天慢慢骑着她的电动踏板车进院子,但是后文提到两个垃圾桶挡住了她的车道,所以此处应表示“不幸地”,即Unfortunately符合本句语境。48.A考查固定搭配。without a second thought 没有多想。49.C根据前文“he moved the garbage cans away"可知,他把垃圾桶移开了,由此可知,此处是想询问Liz希望他们把垃圾桶放在哪里,所以placed符合本句语境。50.A根据后文“they're about making someone else's walk a little easier”可知,此处指的是我们的生活不是为了自己的行走(或生活),而是为了让他人的生活更加轻松。因此,正确答案是A,即“步行”(此处引申为“生活”)。51.Dleft an impression on somebody,给某人留下了深刻的印象。!52.B结合上下文可知句意:Liz为Terrance提名了当地的PayIt 4Ward奖。因此,正确答案是B,即“提出(提名)”。53.A本空所在句意为“他在KFOR新闻上)获得400美元的现金奖励”。根据下文“Ihadnevergiven a thought to it,”saidTerrance.可知Terrance 之前根本就没想过要获得这个奖励,surprised表示“他对自己获奖感到惊讶,符合上下文语境。!54.C根据后文“but also inspired many others to show kindness whenever they can”可知,还激励了许多人在可能的时候表现出善意,由此可知,此处想表达的是“他的小小举动不仅让Liz的一天变得轻松”,所以lightened符合本句语境。55.D本空所在句意为Liz说:“生活中真正重要的正是那些小事”。matter“重要”,符合此处语境。56. has experienced 57.of/among 58. and 59. gradually60. winding 61. peacefulness 62. that63.an 64. to have formed 65: rewardingOne possible version:Dear David,I hope this email finds you well. Recently I took part in an exciting event at our schoolanexhibition themed “My Three Years in High School". I crafted a photo album detailing my journey fromfreshman to senior year, which captures key moments, friendships, and achievements.I chose to make a photo album because photos have always been my passion, and they perfectlyshowcase the emotional roller-coaster of high school. Each photo tells a story, from the nervous firstday to the exciting graduation ceremony.It was filled with unforgettable memories, reminding me of the importance of every challenge andsuccess. I'd love to share my album with you next time we catch up!Yours,Li HuaOne possible version:Naidoo called for medical assistance while giving instructions to the crowd. Under his guidance, agroup of runners formed a circle around them, shielding Chrystal from the crowd and giving Naidoo thespace he needed to work. He then quickly gave her first aid, ensuring that she was breathing properly.As he worked, he also kept talking to Chrystal, monitoring her responses to make sure that sheremained conscious. The medical team arrived promptly, and she was rushed to a nearby hospital forfurther treatment, with Naidoo by her side.When he left the hospital, Naidoo noticed that the half marathon was still under way. While therewere few runners in sight, he chose to continue. “Even though the race is nearing its end, I must go allrace didn't weaken at all. Upon crossing the finishing line, Naidoo was met with cheers from fellowrunners who had heard about his heroic efforts. He finished last in the end. However, for Naidoo, thisrace was a victory in itself because sometimes the most important race is the one you run to help others.·英语(一)参考答案第4页(共4页)】
本文标签:

扫码二维码