• 决胜高考·名校交流2026届高三第一次联考物理答案

    ↑u/(m·s²)1511630066961t/s1530HH2升第一个H响盒子。若沙盒树的身与上升第二个H的均速度之比为5:12度向四周激射出去,则烧HH与整个上升过程的均速度之比为10:172H与整个上升过程的均速度之比为17:242为L的家走去,乙的行走人起点出发后经时间t第数字计时器光电门1遮光条0滑块光电门2气垫导轨连气源刻度尺槽码(1)槽码牵引着滑块先后通过两个光电门,配套的数字计时器记录了遮光条通过第一个光电18门的时间△t#=0.040s,通过第二个光电门的时间△t2=0.010s,遮光条从开始遮住第9m/s,滑块的加速度大小为的四个选项中,有多项符一个光电门到开始遮住第二个光电门的时间间隔为1.500s,已知遮光条的宽度为2.00cm,0分。则滑块通过第一个光电门的速度大小为经提到,加速度是力学中G(结果均保留两位小数)·…·…·但初学者往往对它是A.使滑块的释放点更靠近光电门B.换用宽度更宽的遮光条C.换用宽度更窄的遮光条【高一物理第3页(共6页)】

  • 决胜高考·名校交流2026届高三第一次联考化学答案

    C.同一叶肉细胞内.C产生D.F能加工蛋白质,与E5.人的肝脏具有强大的再生合题目要求的。姓名代谢过程中,肝细胞内产体,其遗传物质如表所示。下列相关叙述错误的基和纤维化、引发肝硬化。A.肝细胞有92条染色反应①:2NO(g)2N0(g)+02(g)△H0到容量瓶中配成100作指示剂,用0.20030.00mL则该产16.(15分)根据所学知识t/min3I.已知x.Y、Z、W0245件下它们之间的相互c(NO)/(mol·L-1)0.1600.1130.0800.0550.0400.0320.032下列说法正确的是DAAAD弥BCCDA(1)若X是一种碱B.若升高温度,衡时c(N2O4)增大BDBC①写出反应X若k正=k,衡时c(NO2)=c(N2O4)②将气体W、盐(反应后溶二、非选择题:本题共4小题,共58分。数表示)。(2)若W是氯碱①写出反应易水解,生成TiO2和HCI。某小组同学利用如图装置(夹持装置已略去)在实验室制备②W的电子2C+l+T02TccOTiCl.封Ⅱ.离子反应是浓盐酸学等领域。某碱石灰电炉Mg²+、Ba²+Z耐高温陶瓷管向两份体积地MnO2H[CuCl]溶液分散有TiO2和碳生成且相关冰盐水粉末的石棉绒GBA已知:①H[CuCl2溶液可用于吸收CO;Mn0cl()=Mncl0②CCL4的沸点为76.8℃。MO+4H+2分液漏斗线回答下列问题:写出装置A中发生反应的离子方程式:吸收反运的Ca月时方止toh已知:Z(1)仪器a的名称为装置F的作用是(3)溶液(2)装置C中的药品为H504符号(3)组装好仪器后,首先进行的操作是(4)溶(4)在装置D中C、CI与TiO发生反应,除生成TiCI外还有CO生成,写出该反应的化学b方程式:Tio+2d2+2.CTicl4+2co(5)在装置D的反应中有杂质CCL(由C与Cl化合而成)生成,为进一步提纯TiCL,可采取的方法有【高三化学第5页(共8页)】

  • 决胜高考·名校交流2026届高三第一次联考生物答案

    3.种类繁多的原核生物和真核生物对人类的生活会产生不同的影响,如支原体可引起支气管一、选择题:本题共16小题,每小题3分,共48分。在每小题给出的四个选项中,只有一项是施莱登和施旺,下列有关细胞学说的叙述,错误B.“使用高倍显微镜观察几种细胞”实验中,可观察到动物细胞内的核糖体C.“使用高倍显微镜观察几种细胞”实验中,用蒸馏水稀释鸡血并制成装片D.由低倍物镜转换到高倍物镜后,视野亮度变暗,细胞变大,细胞数目变少A.若观察的细胞较大,在高倍镜下容易找到,则可直接使用高倍物镜观察炎,蓝细菌过度繁殖影响水质,酵母菌可用于酿酒。下列叙述错误的是C.耐格里观察植物分生区细胞,发现新细胞的产生是细胞分裂的结果D.细胞学说揭示了所有生物具有统一性,从而阐明了生物界的统一性2025—2026学年(上)高一年级秋季检测生物学试题第1页(共8页)生物学3.考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。1.细胞学说的建立者主要是两位科学家2.下列关于高倍显微镜的叙述,正确的是贴在答题卡上的指定位置。上。写在本试卷上无效。符合题目要求的。HH考生注意:的是新订装

  • 思博教育•河北省2025-2026学年第一学期第一次学业质量检测(八年级)英语(仁爱B版)试题

    )62. Which of the following can be the best title?A.Face ArtB.Traditional PaintersC. Wall PaintingsD.Tribal CelebrationsCWhen we hear the word “ sport”,we usually think of football, basketball, the Olympic Games. andthings like that. But isn't a sport more than that? Different people have different answers.Many people think that a sport must be hard for your body, But what about if you only need to think?Look at chess.There are chess competitions and chess stars. So is chess a sport? And do you need to bestrong and fit to take part in a sport? What about Olympic shooting? You don't have to be strong to do that.One thing all sports need is skill. A skill is something special you can do better than others. It is often athing you learn,but some people have natuial skills. Most people can learn to play football.But to be a reallygood football player, you need to be naturally quick and move well.Then there arehobbies,Hobbies are special activitiesthatweliketo spend our time doingwhenwearen't working. So a sport can be a hobby, but not all hobbies are sports. Painting and cooking areIf your hobby is looking.after your garden, people don't call it a sport. But if yqu climbhobbies.mountains—if you're a mountaineer(登山运动员)—many people will say you're taking part in asport.Maybe that's because mountairieers compete—in other words, they try to do better than other climbers.Finally, what are games? Football is a game-but chess, video games, and hide and seek are games, too,each with its own rules. Is a game something we do just for fun? That's also true for hobbies. And somegames are clearly sports, but people don't agree about others.There are different activities,For some,you have tobefit and strong.For others,youhave tobesmartOr quick, But are they sports, games or hobbies?You decide.)3.What does the underlined word "It" in Paragraph 3 refer to?A.Arule.B. A skill.C.A garden.D.A competition)64. Why do many people think mountain climbing can be a sport?A.Because mountain climbers compete.B.Because mountain climbers have fun.C.Because mountain climbing is their hobby.D.Because mountain climbing doesn't need skills."in Paragraph 4.65.Choose thebest sentence tofill in the blank“A.Butfewpeopledothem after sports.B. And they need some natural skills,C. But no one calls those things sports.D. And people spend their free time onthem.)66. What do we know about games according to the passage?A.People have to bestrong to do themB. They are less interesting than hobbies.C.They are things people need to learnD.Most of them have their own rules.)67.What is the topic of thepassage?A.Success.B.Sports.C.Family.D.Olympics.DWhen I was a boy,my family would sometimes get together at my great-aunt's tinyhouse over the summer,knowwe are all one and a big,beautiful familyDuring these times,the adultswouldcrowd togetherinthelivingroom,aroundthekitchentable and onthefrontporch(I]J)totalk andcatchupon eachother's lives.All of uskidswouldbesent out tothefrontyard to play.Those were the days before video games and smartphones, so we often ended up playing a goodold-fashioned game of tag(捉人).I remember one of those times especially.I was the youngest and smallestofall thekidsthere,soIgotcaughtfirst andcouldn't catch anyone else.Although I tried my best to chase after my brothers and sisters ,they were all too fast for me,I became八年级英语试卷第6页共8页

  • 思博教育•河北省2025-2026学年第一学期第一次学业质量检测(八年级)英语(仁爱B版)答案

    23:32%8第6页/共24页6/24学科网6组卷网increase the productivity ofrice If regular farming requires an investment (投资额) of $600 for 6,000 kg of rice,Mallikarjun invests only S300 to obtain the same output Efforts by Mallikarjun in rainwater harvesting throughlakes and open wellsforincreased groundwater and raising awaless among other farmers of themisuse ofpesticides and fieldmanagement have alsobeen appreciated.He alsorecommends using techniquesresearched byagriculturaluniversitiesto deal with stubble(残梗)in the fields instead of burning stubble(然后,他实践了水稻集约化系统(SRI)耕作方法,以提高水稻的生产力。如果常规农业需要投资600美元来生产6000公斤大米,Mallikarjun只需要投资 300美元就能获得同样的产量。Mallikarjun 在通过湖泊和露天水井收集雨水以增加地下水和提高其他农民对滥用农药和田间管理的认识方面所作的努力也受到赞赏。他还建议使用农业大学研究的技术来处理田间的残茬,而不是焚烧残茬)”可知,常规农业需要投资600美元来生产6000公斤大米,Mallikarjun只需要投资300美元就能获得同样的产量,所以Mallikarjun的耕作方法揭示了创新技术的有效性。故选D项【6题详解】推理判断题。根据第四段“Mallikarjun manages the fields on his own, without employees, and he follows a12-hour work scheduleawakening at 4am. to feed sheep,goats and cows before going to the fam.The softwareengineer-turned-farmer has also launched an organic shop, where he sells the produce of farmers from his village."Organic farming helps the environment,” he describes. “Small famers must start small to maintain organicagriculture and theirlivelihoods as well"(Mallikarjun 自己管理田地,没有员工,他遵循 12小时的工作时间表一早上4点起床,喂绵羊、山羊和奶牛,然后去农场。这位软件工程师出身的农民还开了一家有机商店,在那里出售他村里农民的产品。“有机农业有利于环境,”他说。“小农户必须从小做起,以维持有机农业和他们的生计。”)”可知,Mallikarjun 希望促进生态友好型农业实践。故选D项。【7题详解】推理判断题。根据第二段内容可知,Mallikarjun为家人毅然辞去软件工作,开始从事有机农业,因为不想给家人提供有害的食物,所以是有爱心的,根据第三段内容可知,Malliarjun实践了水稻集约化系统(SRI)耕作方法,取得了很好的成果,说明他是有创造力的。故选A项。CIf you wanted your child to become a top athlete as an adult, the best way may not be what you think It semslogical that someone who started at an early age and focused on one thing would become the best at it But it turnsout that most champions don't follow the path of early specialization.Research of the past 20 years has steadily revealed that kids who have tried different sports, on the whole, go第7页/共24页7/24学科网6组卷网further in the long term than kids whohave specialized early. The researchers reviewed 51 international studies onexpert athlete performance. Taken together, these studies looked at the developmental history of 6,096 adult and6全文阅读文档下载

  • 思博教育•河北省2025-2026学年第一学期第一次学业质量检测(八年级)英语(冀教版)A版试题

    第二部分阅读(共两节,满分50分】23, What do we know about Rob Hill Campground?第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)A. It prohibits random parking,阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。B, Its maximum capacity is 30 persons,AC. It is merely accessible in summer months.Rob Hill Campground, the only overmight facility of its kind in San Francisco, sitsD, Its Fire Circle is meant for family gatherings.atop the highest point in the Presidio., overlooking Baker Beach and the Pacific Ocean. It'sBopen to the public by reservation April through Oetober.Mo Wilde's fascinating book, Free Foocd : Wilad Plants axd Hone to Eat Thern , makes theFacilitieschse for connecting with nature by finding your cuisine beyond supermarket shelves,Two group campsites are open to the public, cach able to accommodate up to 30A couple of years ago, the thin branches of an elder (接 木) bush inched throughpeople, Each campsite features a barbecue grill (), food storage lockers and picnicthe open blinds of my apartment building• gradually forming what I can only describe as atables, Please note, the Great Roomm and Fire Circle are reserved for education programspiece of living wallpaper. Mother Nature was breaking into our boundaries remindingus who's boss 1 thought it was fantastic. but the householder did not. A tree surgeononly, Plense do not disturb the groups using these spaces,was called in.ReservationsMo Wilde would have had other idens, In Free Food , she suggests using elder leavesA reservation and a permit are required for camping at Rob HilL Reservations beginwhen cooking potatoes; they have a similar taste to parsley, a plant used as a herb inat 12 p, m, and end at 11 a, m, the following day,cooking, This simple way bridges the gap that middlemen, such as supermarkets anxd groceryTo request a reservation, please downlond this form (cfick ) , complete it and email itpy ,som apa _*au au Apaom puneu a pu sn umq pooed aq sdosto cap@ presidiotrust, gov, Reservations are filled on a first=come, first=served basis. Amaking good use of more wild food into our diets will make us more conscious of that, "minimum of three working days is required to process reservations,Free Food advocates for integration, not complete replacerment, For instance, tryUsc of the campsite is S 15O per site. per night, with a maximum stay of threeusing leaves instead of tin foil for wrapping delicate food when barbecuing, Tables like thenights, All currently enrolled students receive a 60% reduction in rate on campground"Wild Spice Conversion Chart" make wild garlic look downright basic. Do you knowsnezewort produces a similar taste to Sichun pepper? Her suggestions even involve usinguses students must present a student ID with the application form. Payments are by creditplants for medicinal teas and household items, Wilde's tone is encourging anxd her cxpertisecard only: fees are non-refundable.and experience make you trust her and her enthusim mkes you tum the pagc.Rules & RestrictionsReaders whose home is their kitchen will notice that Wilde provides more ideas thanCampsite permits come with four parking passess please park in the appointedrecipes, Since reading Free Food , I've found myself picking lenves and seeing whether 1parking aren, Illegally parked vehicles are subject to ticketing and removing by the U, S.can identify them without an app, though there is always an app that would instantly tellPark Police, Additional paid parking is available nearby for additional vehicles,me what they are, The appeal of collecting is that it forces you to pay attention to yourThe campground cannot be considered a temporary residence,surroundings and build a relationship with nature, one plant at a time,For more information, visit the Presidio Trust website or call the Presidio Visitor24, Why did the householder call in a tree surgeon?Center at (415) 561=4323,A, To remove the elder branches,B, To repair the blinds,C. To get another elder tree planted,D, To replace the wallpaper.21. How much should two dozen college freshmen pay for a thre=night stay at a campsite?25. Where does Mo Wilde see a gap?A. $4320,B, S 1440,C, $ 180,D, S 270,A. Between elder leaves and parsley,22, What is required if a guy wants to reserve a campsite?B, Between our diet and nature gifts,A. Paying in cash.B. Carrying his own camping facilities,C. Between wild food and our awareness,C. Presenting his ID,D, Booking at least three dnys in advance,D, Between supermarkets and grocery shops,高三英语试题第3页(共12页)高三英语试题第4页(共12页)

  • 思博教育•河北省2025-2026学年第一学期第一次学业质量检测(八年级)英语(冀教版)A版答案

    D.听填信息听第七段对话,回答第13-15小题。The elephant is the national symbol of Thailand.YouA )13.How many cookies does Amy want?can findmany drawingsofelephants on thewallsofmostA.Three bags.B. Four bags.templeswhenvisitingThailand.TheelephantplaysanC.Five bags.importantroleinThaiculture.Forexample,white听说应用听说应用elephantsareasymbolofwealthandpower,sotheyare(B)14.What does the man thinkof cookies?often used in main events.A.Expensive.B.Unhealthy.In1998,theThaigovernmentcreatedNationalC.Delicious.ElephantDay.ItiscelebratedonMarch13th.Thefestival)15.What does Amy promise to do?spreads the importance ofelephants,develops Thai cultureon elephants,and encouragespeople to protect elephants.A.To eatmorefruit.Duringthefestival,elephantsare dressed upbeautifullyB.To exercise more.andget thechance toeatabiglunchwithlotsoffreshC.To eat fewercookies.vegetables andfruits.E.情景对话请通读下面对话,根据对话内容,从方框内的选听第七段对话,回答第13-15小题。项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。W:Are you going to the supermarket,Dad?A.Youhaveapoint.M:Yes.Doyou need anything?B.What's thetalkabout?C.I'll send thevideotoyou.W:Well,couldyoupleasebuy threebagsofD.Meeting them can be risky.E.Howcanwemakefriendsonline?听说应用chocolatecookiesforme?听说应用F.Turntoyourparents orteachersforhelp.A:Tom!Iwatchedanonlinetalkjustnow.Somanygood suggestions!M:You shouldn't eat somany cookies,Amy.They'reB:(26)BA:It'sabout onlinesafety.First,nevermeetupwithpeopleyou onlyknownothealthy.online.B:That'sright.(27)DWhatelse?W:Why?ThecookiesaresodeliciousthatIcan'tA:Second,don't share personal information online,like your address orschoolname.stopeatingthem.B:(28)AWeshouldn'tfilloutanyformsinonlineadsA:Exactly.It can cause ustrouble.M:Theyaremadeofbutter,eggs,chocolate,lotfB:Sometimes,peoplemaysay somethingawful tousonline.What shouldwedothen?sugar and other things.A:Leavethemalone.(29)B:Isee.Canyou share the talkwithme?Iwant tolearn aboutonlinesafetyW:Isee,Dad.I'lltryto eatfewerinthefuture.rules carefully.A:Sure.(30)C.听短文Liaoliaogrewupin Chongqing.Shehad ahardtimeasa(B)16.What does the woman do?kid,so shewas shy and always doubted331.In2000,sheA.Atourist.B.Aguide.C.Ateacher.went abroadtolearnartforayear.AfterreturningtoChina,she)17.What is on thefirst floor?kept looking for herway in art until she32papercutting.A.Therestroom.B.Thechildren's center.Onedayin2008,Liaoliaostayedathomealone.Withpaper and scissors in hand,she folded and cut the paper.When she听说应用C.Theinformation center.语法选择unfolded thepaper,shewas33toseeagreatpieceofwork.From then(A)18.Whatisinthechildren'scenter?on,she fellin love34paper cutting.Asshepracticed more,her skillsA.Asmall library.B.Asmall shop.C.Asmall lab.gotbetter andbetterandmanylivelyworks_35(C)19.Where is the theater in the museum?A.Behind thechildren'scenter.(C)31.A.sheB.herC.herselfB.Nexttothechildren'scenter.(B)32.A.discovers B.discoveredC.was discoveringC.Acrossfromthechildren'scenter.(B)33.A.surpriseB.surprisedC.surprising(B)2o.Howlong can the tourists walk around the museum(A)34.A.withB.forC.onA.For onehour.B.For twohours.C.Forthreehours.(C)35.A.createdB.are createdC.were createdC.听短文Why didshe choose thisartform?Comparedtootherartforms,papercutting ismuch36.Every cutis a choice,and it feelsgood todecideHello,everyone!I'myour guide.Welcome to37somethingIenjoy,”shesaid.She also makes art for books.Her works are beautifulourmuseum!Pleaselookatthemapfirst.Theand fullofher own ideas,said ChenLingyun,an editor(编informationcenterisonthefirstfloor.Youcanask辑)ofapublishingcompany(出版公司).“38Ifirstsawforhelptherewheneveryou'rein trouble.The语法选择herworksforthebookYuefu,Ithoughtherworksmatched听说应用restroom is on thesecond floor.Pleaselineupwhentheancientpoemsverywell.Ireallyliked herworkJiangnanapictureforapoemwith39_samenameyou use it.The children's center is on the topfloorFromfeelinglosttofindingherway,Liaoliaofoundgreatcourageand there is a smalllibraryin it.Theroomacrossinpaper cutting.Her experiences show that even when life is hard,40always awaytofindlight.from the children's center is a theater,whereyou canB)36.A.simpleB.simplerC.the simplestwatch amovieaboutthehistoryofourmuseum.B)37.A.makeB.to makeC.makingNow,you canwalk around the museum for twoC)38.A.UnlessB.BeforeC.Whenhours. Hope you enjoy your time here!C)39.A.aB.anC.theA)40.A.thereisB.itisC.they areD.听填信息你将听到的是一篇关于泰国大象的短文。请根据所听内容填写下面的信息卡。短文听两遍。三完形填空Itwasthewintervacation.Whilemanyteenagerswenttravelingor41_friends,Evelyn tookpartinaprojectandworked asacashier(收银ElephantsinThailand员)at a snack stand.听说应用A(n)42_bought some snacks andgaveEvelynS10.ShequicklydidTheofmosttemples(寺庙)a calculation(计算)andgaveS4back.“Thisisyourchange.Takecareandrolemainhave a nice day,Evelyn said43Whiteelephantsareusedin(22)events.ItisonMarch(23)13thNationalThefestiyalspreadstheimportanceofelephantsdevelopsThai culture onelephants,andencourages(B)41.A.tried out forB.hung out withElephant(24)peopletoprotectelephants.C.talked back toD.ended up asDayD)42.A.ownerB.relative C.pioneer D.customerlunchon that day.C)43.A.widelyB.badlyC.politelyD.exactly2

  • 思博教育•河北省2025-2026学年第一学期第一次学业质量检测(八年级)英语(冀教版)B版试题

    生们长大后想从事什么职业,然后她用人工智能生成的图像展现出了他们的答案,故分别选surprise,growingup和reflected。catchingup追上,teamingup合作,givingup放弃。47.A。48.D。根据文中的 The images showed thechildren'spotential futures..fantasticpicturesoftheirfuture selves可知,这些图片展示了孩子们未来可能从事的职业,从教师到足球运动员,不一而足。这些充满想象力的未来职业照片让学生们兴奋不已,深受启发,故分别选careers和excited。49.B。根据下文中的 the class teacher... her students'beautiful dreamswould ..come true inthefuture可知,Balci希望在Al环境中帮助实现学生的梦想,故选come true。come round苏醒,come out出现,comeback回来。50.D。51.B。根据文中的More so,the class teacher..in thefuture 可知,Balci希望学生们最终能够实现他们的美好梦想,故分别选hoped和eventually。52.A.根据文中的 Ina surprising turn, the video endedwith an Al-generated image ... smile andgrayhair可知,令人惊讶的是,视频最后出现了 Balci为自己生成的图像,她站在黑板前,面带微笑,头发花白,俨然一位年迈的教育者,故选educator。53.D。54.C。55.C。根据文中的While congratulatingBalcifor...bothour countryand theirfamilies可知,FahriAcar在祝贺Balci成功举行此次活动的同时表示:“所有这些努力都是为了让孩子们为未来做好准备,从而造福于我们的国家和他们的家庭。”故分别选 successfully,efforts 和beneficial。第二节主题语境:人与自然一一环境保护本文是说明文。安徽黄山风景区入选2023年国家旅游科技示范园区。56.as。考查介词。be recognized as...是固定搭配,意为“被认定为...”,故填as。词,故填innovation(s),意为“创新”。58.which。考查关系代词。设空处引导非限制性定语从句,指代Theregionhas invested intechnological...years,且在从句中作主语,故填which。59.and。考查连词。设空处连接environmental management, service quality和 the introductionofscientificknowledge,应用并列连词and。60.hugely。考查副词。设空处在句中作状语,修饰 benefited,应用副词,故填hugely。61.bringing。考查动词-ing形式。设空处在句中作by的宾语,应用动词-ing形式,故填bringing。62.advanced。考查形容词。设空处在句中作定语,修饰technologies,应用形容词,故填advanced,意为“先进的”。63.tasks。考查名词复数。task是可数名词,意为“任务”,且其前有many修饰,应用名词复数形式,故填tasks。64.to manage。考查动词不定式。根据语境可知,设空处表目的,应用动词不定式,故填to manage。65.is expected。考查一般现在时的被动语态。根据上下文语境可知,设空处描述的是一般情况,应用一般现在时;theHuangshan ScenicArea's commitment to technology development和expect之间为被动关系,应用被动语态,故填isexpected。【难句解码】The region has invested in technological innovation in recent years, which has led toknowledge. (para. 2)①本句是一个主从复合句。

  • 思博教育•河北省2025-2026学年第一学期第一次学业质量检测(八年级)英语(冀教版)B版答案

    possibly due to increased dependence on digital communication.The 2o07 study recorded daily conversations of 500 participants, mostlycollege students from Austin,Texas.Whileit found no gender difference in wordcount,itslimited sample drew criticism.ioaddress this,the new study anaryzed630,000recordings from 2,197participants aged 10to 94 acrossfour countries.This larger,more diverse sample confirmed that significant gender differenceswere onlypresentamongadults aged25to64,a timewhenwomenare oftenmoreinvolved in child-rearing.Colin suggests that women may speak more during this period due to theircaregiving roles.He explains,“If biological factors like hormones were the maincause, we would see similar differences in younger adults.If social shifts were thedriver,the gap wouldincrease with age.Neither was the case.”The study alsofoundthattheaveragenumberofwordsspokenperdayhasdecreasedovertheyears,probably because people are using digital communication more often.Looking ahead, Colin is devetoping a“SocialBit”to measure daily conversationminutes without recording content.Hehighlights that this innovative toolisdesigned topave the wayfor deeperinsights into the importance of socializingforhealth.He adds,“Weknow how much we need to sleep and exercise,but we haveno idea how much we're supposed to socialize.Evidence shows it's just as crucialforwell-being."32.Whatdo thenew study and the2007studydifferin?A.Broader age ranges.B.Longer follow-up periods.C.Better measurement tools.D.Moreprecise sample sizes.33.Which of the following would Colin agreewith?A. Social shifts widen speech gaps.B.Hormones cause speech differences.C.Caregiving increases women's speech.D.Digital communication reduces speech.34.Whyis“SocialBit”being developed?A.To track daily conversation minutes.B. To replace sleep and exercise tracking.C.To explore socializing'shealth impact.D.To record detailed conversation content.35.What is the main idea of the passage?A.A new tool measures social interaction.B.Gender differences in speech vary by age.C.Women speakmoredueto caregivingroles.D.Digitalcommunicationreducesdailywordcount.【英语冲刺压轴卷(四)第7页(共11页)】

  • 思博教育•河北省2025-2026学年第一学期第一次学业质量检测(八年级)物理(A版)试题

    1、明思教育•安徽省2024-2025学年第二学期七年级教学质量检测一生物(苏教版)答案1、明思·安徽省2024-2025学年第一学期七年级教学质量检测一生物试题1、安徽省蒙城县2024-2025第一学期九年级第一次学业质量检测语文试题

  • ‹‹ 111 ››
扫码二维码