• 2024年普通高等学校招生全国统一考试模拟试题英语一衡水金卷先享题分科综合卷

    第二部分阅读(共两节,满分50分)We first met Luise and Else in the early days of our marriage.Someone had been returning our garbage cans to the第一节(共15小题:每小题2.5分,满分37.5分)garage each garbage day,and Luke and I had wondered who.Then one day we spolted him:an elderly man who lived阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。across the street.AI baked biscuits and left them on a stool outside the garage with a thank-you note.When we got home from work thatNew Attractions Across the UKday,a typed letter had replaced the gift.The letter was from Luise and explained how he had come to walk theGlide at Battersea power station,Londonneighborhood on garbage day,returning cans for people he barely knew.Back when he'd been fighting a war I wasn'tThe Battersea power station has London's newest ice-skating arena.Clide has three interconnected skating areasalive to see,his young wife,Else,had found herself living alone.Neighbors had taken the time to handle her garbagearound a 10-metre Christmas tree.There is a rinkside bar serving wine and hot chocolate;street-food trucks and hutscans so she didn't have to,and he never forgot.Now he paid it forward by doing the same for all of us.dishing up hog roasts and fondues;and a vintage fun fair.A few years after we'd moved in,Luise died.We photocopied that letter and attached it to one of our own for Else.Until 8 January,from 8 children/f12 adults/$36 families,We told her how special Luise had been to us,and how thankful we were to have known him.She wrote back and told uswww.batterseapowerstation.co.ukshe still talked to Luise every day.When Else invited us over to look through Christmas ornaments,I realized how hard itWake the Tiger,Bristolmust be to part with that box,a piece of Luise.This "amazement park"combines an art gallery,theme park and film set.Artists,videographers and roboticsThis Christmas,we'll decorate our tree with Else's ornaments,out of the box that is labeled in Luise's handwriting.experts have teamed up to make an immersive experience with 27 different environments,such as secret passageways,Maybe I'll talk to him just as Else still does.Thank you,I'll say.For teaching us what it means to be a neighbour.hidden forests and ice caves.Visitors enter a portal to a parallel dimension,emerging in an abandoned factory that is now24.What did the author's kids think of Else's antique Christmas ornaments?home to alchemists(炼金术士)who are trying to save the world,A.Boring.B.Awful.C.Interesting.D.Plain12.50 children/18.50 adults,25.How did the author get to know Luise?A.He lived across from the author's house.B.He returned the garbage cans for the author.www.waketheliger.comC.Ie tasted the biscuits baked by the authorD.He shared the decorations with the author.The Children's Country House at Sudbury,DerbyshireSudbury Hall in Derbyshire reopened as the Children's Country House-the first stately home aimed at kids.The26.Why did Luise return garbage cans for people in the neighborhood?A.Because he worked as a garbage man.National Trust worked with 100 children to make the hall fun and interactive,so now visitors can create their ownB.Because he was saved by others in a war.portraits in the picture gallery,dance and sing in the saloon and curl up with a book in the library.There is also anC.Because his wife was helped by neighbors in his absence.evacuee-themed escape room,a revamped museum of childhood and gardens with new play and picnic areas.D.Because he thought it helped him to fit into the community11 children/822 adults/855 families.27.What is the best title of the passage?www.nationaltrust.org.uhA.A Garbage Man's Life StoryB.The Gift of a Great NeighbourEureka!Science and Discovery,MerseysideC.Hard to Say CoodbyeD.Harmony in the NeighborhoodDesigned for children under 15,Eureka!,is a museum aiming to bring science,technology,engineering and mathsto life.Home,exploring how things around the house work;and Nature,looking at solutions to big environmentalAn amateur archaeologist has figured out a Stone Age writing system that experts believe is the oldest everproblems.Mersey Ferries is offering museum-goers 20%off river cruise tickets,so families can combine a visit with adiscovered.Ben Bacon,a furniture restorer by day,spent many evenings examining pictures of cave paintings ofhop-on,hop-off boat trip from Liverpool.mammoths (and other prehistoric animals.His analysis,which has been backed by university professorsFrom 6.95 children/f15.95 adults,closed 1 January,suggests that the paintings,whichare up to25,000 yearsold,use symbols to relay information.www.eurekadiscovery.org.uk"I'm interested in how writing develops,"Bacon,67,said.He believes that hunter-gatherers used symbols to store21.Where is the amazement park Wake the Tiger located?information on the breeding cycles of their prey roughly 11,000 years ago.The next oldest system did not appear untilA.In London.B.In Bristol.C.In Derbyshire.D.In Merseyside.about 5,500 years ago.The older system uses three symbols-lines,dots and a "Y"shape-and a calendar based on22.What ean people do in The Children's Country House?the lunar cycle.The year starts with spring and dots and lines stand for lunar months.A picture of a mammoth followedA.Go ice-skating.B.Make a film.C.Paint pictures.D.Take a cruise.by five marks indicates that the mammoth breeding season takes place five lunar months after the start of spring.The Y23.Which website can a parent visit if he wants his kid to acquire scientific knowledge?shape is used to show what time of year a species gives birth.A.www.batterseapowerstation.co.uk.B.www.wakethetiger.com.The findings have been published in the Cambridge Archaeological Journal.The authors of the paper also includeC.www.nationaltrust.org.uk.D.www.eurekadiscovery.org.uk.professors from Durham University and University College London.公Bacon believes that the findings change how we think about our Ice Age ancestors.Their cave art has often beenSeated in Else's living room,my children gazed in amazement at the antique Christmas ornaments out of a cardboardinterpreted as an attempt to tur to God for help."They've conventionally been thought of as superstitious people who trybox.They appreciated things like a novel stuffed cat.Else stood beside them,quietly explaining each treasure.And sheto use hunting magic to kill animals,"Bacon said."The signs are actually a scientific observational database ofsmiled as we left with the boxinformation that they build up over many years and sometimes decades."英语·第3页(共8页)英语·第4页(共8页)

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    解析Deas lerry,I'yt9DL加fee的sim for产leg-dan bryderip a yra alng prepaAur it.Hene ano bome oduice:Fns conefilg cenider thlof a mun hike and ChoosestelAmein ahe to2血adl乐ftme aod wath2 youthra外¥al人an&n fow jumy oond,ke dbsdplanu befe deeyu will es25eas女han。phds如mecloihosc丛hea虹da9anoe行Frally make une thab yobringad ods0 ned-rechage fouof cu4t则工oa5iop2 u will enyy yo2叫and make个分eeWLi Hua.

  • 衡水金卷先享题2023-2024高三一轮复习单元检测卷(重庆专版)/化学(1-7)答案

    18.(每空2分,共14分)(1)①-935.3②0.13240(或3.24×103)(2)①kek好19.(共13分)(1)醚键、碳氯键(2分)(2)2(2分)OH(3)COOCH,CH,COOC(CH)C.H,ONaC.H,OH从人K+CH0H(2分)(4)19(2分)HCOOCH(CH2CH3)2(2分)CHaCH2CICH,COOHCH2COOCHCl2①NaCNCHOH(5)(3分)光照②H2O,H(CH3)SiCl化学试卷参考答案与评分细则第2页(共2页)

  • 衡水金卷先享题2024答案数学分科综合卷 新教材乙卷A

    ∠F=∠CBO,BD=AF23.解:问题背景由(1)知DEG-=∠CBD如图心,取BC的中点O,连接AO,,·.∠D上=∠D0,E0..·BD∥AF.可知△ABD可以由△CAE绕点O四、解答题(逆时针旋转90°得到19解:答不唯∴.旋转中心为BC的中点O,旋转方23.2.1中元对称向是逆时针,旋转角度为90°.1.解:如图,对称中心0及△A'B'C(1)即为所求.BA(2)第7期2-3版,选择题15Bc6~10.BCBCA20解:(1).∠BCE=15°,∠D,CE=60(第23题图)(第2题图).∠0CB=∠B=45°.·.∠C0B=90°.尝试应用23.2.2中心对称图形填空题在四边形0CE,F中,∠0FE1=360°可以,旋转中心O是△ABC的三条1.D2.①⑥11.15°125(∠COB+/D.CE+LE,)=120角分线的交点理由如下:23.2.3关于原点对称的点的坐标13.(7,4)14.③(2)由(1)知,OC⊥AB.如图②,取△ABC的三条角分线15.V21的交点O,连接AO,B0,C0,D0,E02电图只知A22B-30、解答题(一).0A=0C=0B=3.∴.0D=D,C-0C=7-3=4:△ABC为等边三角形,点O是C(-1,1),各点关于原点对称的16.解:如图,△MNC为所作在Rt△AOD1中,AD=VOA2+OD2=△ABC的三条角分线的交点,标分别是A(2,-2),B(3,0),C(1,1).图略23.3课题学图案设计V32+4·.∠ABO-∠BAOOAC-∠OCA-30=5(cm)解:如图所示1.(1)证明:.线段AD绕,点A逆时OA-OB-OC,∠AOB=∠AOC∠BOC-120.针旋转60得到AE】.点A绕点O逆时针旋转120与,∴.AD=AE,∠DAE=60点B重合,点C绕点O逆时针旋转120,∠BAC=60°,.∴,∠BAC=∠DAE与点A重合∴∠BAD=∠CAE,∠ADB=∠AEC-60在△ABD和△ACE中∴.∠ABD+∠BAD=120(AB=AC,·.∠BAC-60,:.∠BADr∠CAE-120」∠BAD=∠CAE,.∠ABD=∠CAEAD=AE.AB=AC,.△ABD≌△CAE(AAS..·AD=CE,BD=AE.(第16题图)∴.△ABD≌△ACE(SAS).BD=CE17.解:(1)如图,△A'BC即为所求(2)解:结论正确理由如下:∠ABD=∠CAE,∠ABO=∠CAO=30如图,“过点A作BD,CF的垂线,垂∴.∠DBO=∠EAO.足分别为点M,N.·△DBO≌△EAO(SAS)由(1)知,△ABD≌△ACE:.DO=EO,∠BOD=∠EOAQ∠ABD=∠ACE∴.∠DOE∠AOB=120°∠AGB=∠CGF,.点E绕点0逆时针旋转120与.∠BFC∠BA60°..∠BFE=120°点D重合.BD=CE,SAABD=SAACE,·,△ABD可以由△CAE绕点O逆时:BD·AMF2针旋转120°得到.·CE·AN4版(第17题图)·AM=AN23.1图形的旋转(2).·△ABC绕点B按逆时针方向又AMLBF,AN⊥CF第1课时旋转60得到△A'B:.BA=BA',∠ABA'=60°.∠AF=∠AFN.1.D2.至少旋转60可以完全重合.∴△ABA'是等边三角形.AA'=AB·.∠BFC∠AFB=∠AFE=609在Rt△ABC中,根据勾股定理,得B第2课时-.N1.AB=VAC+BC2=V/4+32=5.解:(1)如图,△ABC1即为所求AA'=AB=5181)证明:四边形ABCD是矩形,ABC=90°,AD/BC.∠CBDtB MLABE-0°,∠CBD=∠ADB.A由旋转的性质,可得∠AEF=∠ABC(第21题图)(第22题图)】90°,AE=AB.五、解答题(三).∠DEGt∠AEB-90,∠ABE=∠AEB.∠DEG+∠ABE=90°22.解:探究发现:PB;PB.∴∠DEG∠CBD=∠ADB.DG=EG类比延伸:2PA2+PB2=PC∴.△DEG为等腰三角形.证明:如图,将△APC绕点A逆时针旋转90°,得到△APB,连接Pp',则(2)解:BD=AF且BD∥AF.理由:四边形ABCD是矩形PA=PA,∠P'AP=90°,P'B=PC..0B=AC=BD∴.∠BCO∠CBO..∠APP'=45°,PPP=PA2+PA2=2PA2(2)如图,△AB,C2即为所求由旋转的性质,可得∠F=∠BCA∠APB=135°,.∠BPP=90°.第3课时AC-AFPP+BP-PB22PA2+PB2=PC2解:答案不唯一,如图所示。

  • 2024年普通高等学校招生全国统一考试模拟试题英语一衡水金卷先享题分科综合卷

    D.Through a special cover.hichof CCpd Marcela Bonifazi stres?0ns theC.Through cotton fibers.B.Being low-cost.lgrassD.Being flexible.saysA.Being ecu-friendly35What d the tet minly talk abo?A.Drinkable water will be got from the seC.Being efficient.B.CCPpe to be neCColdin delination technology)Scendbekou in deaalination.第二节(共5小题:每小题2分,满分10分)提为游双应后的连出能人空百的最佳选项。选项中有网为彩sems,maoo8 o many rseare小es,as男hdad for them to mintain friendships.Sciety eleedbe aggresive,so many men lose their friendship whengownngs a some skinls can be recovereddor the people in your e,npen顺合d riedship and poring over them..DomPhave the entire Intemet at your fingertips,friend!37险a商Sn四dmvDingwill make it OK for other people to follow your lead.We are amtislized,andI want you to be themanstreet39、一eeel they might be prying(爱打听的)f they more hout someeningmhng out if yuget momenis of yournwilpn the door to all kinds of growh inyour relationship.Take thepplyo friends and show them they matter by following up.Getnyo ife.Way's research says that the No.1 thing that helpswhmasculintohing friendships is to be cse with children who are not afraid topreemotions.40 take the opportunity to be close to them and help them grow up to be goodfriends,too.A.Ask more questionB.Get curiousC.Say the thing that scares youD.There are a lot of experts who can help,and here's what they recommendE.In order to show your strengthsF.In this way you can start a normal conversation with your friendsG.So,if you're a parent,or working on something to do with children第三部分语言知识运用(共两节,满分45分)第一节完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填人空白处的最佳选项KevinBabr s15 yearso when he had an idea that would change downtown San Diego.Hismther,Dr.Caober41 in busy emergeney room andwould om home wth sriesabout the homelese had ireated there.wem kind of work progra or somthing that o for hehomeless medicnesr.BaberOneIE Talk practcal hep the homelesndrae4 mme more,eo4应一ofehange The120高考名校导航冲刺金卷·英语(一)第6页(共8页)】

  • 2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

    61.to。考查介词。from.to…意为“从…到…”。62.greatly。考查副词。设空处在句中作状语,修饰谓语动词vary,应使用副词,故填greatly。63.their。考查代词。设空处作定语,修饰后面的名词options,表示“他们的”,故填their.。64.traveler。考查名词。根据语境可知,设空处表示“旅行者”,且设空处前有定冠词the修饰,其后定语从句中的谓语是第三人称单数,故填traveler。65.that/which。.考查关系代词。设空处引导限制性定语从句,修饰先行词a truck camper,日在从句中作主语,故填that/which。

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    B.Meeting with Brandon Hobson.C.A return of $17 entry fee23D.A $1,000 prize.Which of the following may bedprticipae?A.Volunteers of ASF.C.Prize winners last year.B.Students of the judge's.D.A new fiction writer.The story of a9-yearold book lover invillge of Chongaing has touhed manyBcently.Sun Shiquan has collected more than7,000 books over the past years and has offered afree local library to people there for years.He was born in Pipa Village in Xiui Town of Chongqing's Chengkou County.Beingbookworm as a child,he read all kinds of ancient books including the Four Books and the Fiye线Classics.In the 1950s,he became one of only a handful of local college graduates and laterserved as a middle school teacher in the county.He started toolle books in1 and gradually built a eetio ofmany kinds ovemore than 40 years.Among his holdings is a precious set known as the Si Ku Quan Shu,dat-器ing back to Qing Dynasty.It is one of only seven copies in the country.Wearing glasses,Sun reads for more than three hours every day.Now he has finished2reading most of his collections.Speaking of her father,Sun Ziyu,said,"My father has a为habit of making notes on each book.He makes a mark whenever he stops reading so that hecan carry on reading from where he left off."烟Village official Liu Jiao said,"Many children in the village love to visit Sun and listen tohis stories."She said the elderly man has earned respect from the whole village.People call够him“Teacher Sun'”and children call him“great--grandfather'”.Sun Ziyu said her father also writes poems and prose()in his spare time and enjoys图reading his works to the family.She said under her father's influence,family members takethe time to read together and exchange views."That's their favorite part,"she said."My father has loved reading for a lifetime,"Sun Ziyu said."Reading is his meat anddrink.”24.What can we know from the first two paragraphs?A.Mr.Sun was born in a rich family.B.There was only one free library in Xiuqi Town.C.Mr.Sun has been a book lover since childhood.D.It was easy for children to get educated in the 1950s.25.Which of the following best describes Syn'sSi Ku Quan Shu?A.Colorful.B.Valuable.·C.Demanding.D.Enormous.【高一英语第4页(共10页)】·23-243A·

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    现在,你有5秒钟的时间阅读第1小题的有关内容。停顿00'05”(Text 1)W:Can you tell me how to use this computer?M:Sure.First you have to turn it on.Just press the "Power"button.(Text 2)M:Are you from Germany?W:No,my friend Cindy is.I'm from France.I'll travel to Japan with her.(Text 3)M:Do you think I should play my new song in the club?W:I don't know.It seems a bit modern for the group of people.I think they'll be expecting something more tra-ditional and quiet.(Text 4)W:Passengers,attention,please.We are passing through a strong wind in the air.For your safety,please re-main in your seats with belts fastened.M:What's happening?I hope everything will be OK.W:Calm down,please!The wind is dying away.(Text 5)M:What's my share of the bill?W:Eighteen fifty.M:That can't be right.I only had a salad for dinner.W:Don't get excited.Let me see if it is correct.第一节到此结束。第二节听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听下面一段对话,回答第6和第7两个小题。现在,你有10秒钟的时间阅读这两个小题。(Text 6)W:Jim,do you like watching films on the Internet?I like it very much.M:Sure.It is much simpler to look at online reviews,choose a movie,pay a little to download it and then settledown to watch it.W:That's right.M:I don't have to go to town,line up for tickets and then sit in a crowded and uncomfortable cinema.W:Well,there's certainly a much wider choice available,and buying the one you want is easy,too,but I won'ttake too much notice of the reviews made by other buyers online.They're even not reliable.The reviews ofthe art critics in the newspapers are more trustworthy.听下面一段对话,回答第8和第9两个小题。现在,你有10秒钟的时间阅读这两个小题。(Text 7)W:Hello.Peace Clinic.Can I help you?M:Yes,this is Jimmy Carter.W:What's wrong with you,Mr Carter?M:I saw Dr Brown last week.She gave me medicine and advised me to take things easy.But now I feel even【高三英语·参考答案第2页(共8页)】·23-302C·

  • 炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(二)2英语答案

    重要性,E项提到“不要忘记在潜水之前进行最后一次设备检查”符合此处的语境。E项中的final checks与小标题中的Double-check相呼应,且E项中的equipment与上文中的equipment构成原词复现。39.F。根据本段的小标题Breathe,breathe,and breathe可知,本段主要讲述了呼吸在潜水中的重要性,且根据下文中的Holding your breath underwater can cause an air bubble to enterthe bloodstream,resulting in an injury that can be fatal可知,在水下憋气会使空气进入血液中,这将会造成致命的伤害,由此可知,「项提到的“最重要的规则是永远不要在水下憋气”符合此处的语境。F项中的never to hold your breath underwater与下文中的Holding your breathunderwater…can be fatal相呼应。40.G。根据本段的小标题Physical fitness is necessary可知,本段主要讲述了健康状况在潜水中的重要性,再根据下文中的Certain health problems,such as obesity,heart disease,andhypertension,.all increase the risk of an accident可知,一些健康问题,例如肥胖、心脏病和高血压都会增加事故风险,G项“一场简单的感冒在陆地上不会造成伤害,但是在水下会很危险”符合此处的语境,G项中的cold与下文中的health problems相呼应,且G项中的harmful和dangerous与下文中的risk相呼应。语言运用第一节主题语境:人与自然一一自然生态本文是记叙文。作者讲述了自己乘坐铁笼潜入水中近距离观看大白鲨的经历。41.A。根据下文中的I also knew可知,设空处与下一句为并列关系,因此,此处应选knew。42.D。根据第一段中的Sharks can...the scent of blood and meat from a mile away可知,鲨鱼可以从一英里外嗅到血肉的气味。43.B。根据第一段中的our guide would pour shark bait into the water…my friends and Iclimbed into a steel cage,.got into the water可知,向导往水中撒下饵,与此同时作者和朋友爬进铁笼里,潜入水中。44.A。根据上文中的pour shark bait可知,作者和朋友在等鲨鱼来进食。45.D。根据下文中的but I kept away from the bars可知,作者很害怕,他希望他们不会成为鲨鱼的食物。46.D。根据第二段中的As the cage began its slow…down可知,此处指铁笼子缓缓下降的过程。47.B。根据第二段中的I couldn't see clearly through the water,but after a few minutes I madeout the.of a great white shark moving slowly towards us可知,作者在水下看不清楚,但过了几分钟他看到一条形似大白鲨的动物向他们游过来。make out意为“辨认出”。48.C。根据下文中的fear可知,这种大白鲨是很危险的。49.C。根据上文中的instead of fear可知,作者没觉得害怕反而觉得很刺激。50.D。51.A。根据第二段中的Our guide said that human beings aren't…part of a shark's diet,but I kept away from the bars just可知,向导说鲨鱼通常不吃人,但是作者远离栅栏以防被鲨鱼攻击。52.C。根据第二段中的after a few minutes I made out the…of a great white shark和Suddenly,,it glided by以及最后一段中的there were no more sharks that day,.再结合故事发展的顺序可知,那条鲨鱼很快就离开了。53.A。54.B。55.B。根据最后一段中的cage diving could lead to more shark attacks...It wouldbe a great shame.that more of us end up as the main.on a hungry shark's menu可知,作者指出了人类这种观鲨活动可能造成的不良影响:增加鲨鱼攻击人类的可能性,因为鲨鱼会把

  • 炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

    【补充说明】custom made定制的C篇主题语境:人与社会一一社会服务本文是新闻报道。居家隔离期间,Elyse Blemmings带领邻居们在自家门前一起健身,为他们带来了健康和快乐。28.D。理解具体信息。根据第二段中的So popular have the street workout routines of ElyseBlemmings become、第五段中的her sessions in the street以及第六段中的they're going to goback in their house and say‘I feel better today'可知,a被称为“Mancunian Motivator”的Blemmings是在社区的街道上教邻居们健身。29.A。理解主旨要义。根据第五段内容可知,体育锻炼的好处众所周知,但Blemmings认为疫情期间,她在街头教邻居们健身有助于拉近社区邻里之间的关系,也能让几代人聚在一起。也就是说本段中强调的是她所做的这一切的重要性。30.D。理解观点、态度。根据倒数第三段中的It's just fun、we've got to know neighbours thatwe don't really know和We're waving to neighbours we've never spoken to before可知,Margaret Lakey对Blemmings在街头教大家健身这一行为表示支持。31.B。理解主旨要义。通读全文可知,文章讲述了居家隔离期间Elyse Blemmings带领邻居们在自家门前一起健身的故事,故B项最符合本文主旨。【补充说明】1.bows草地滚球运动2.jumping jack开合跳D篇主题语境:人与自我一一生活本文是说明文。研究表明,全球变暖正在影响人们的睡眠。32.C。理解词汇。划线词下文中的where people have less access to cooling features是对lessaffluent nations的补充说明,人们很难获得制冷设施的国家是不太富裕的国家,故划线词意为“富裕的”。33.B。理解具体信息。根据第四段中的their new study suggests that disturbed sleep may be akey mechanism by which heat causes these health impacts可知,温度升高影响了人们的睡眠,而睡眠减少导致了健康问题的出现,因此不断上升的温度通过减少人们的睡眠时间而对人们造成危害。34.D。推断。根据第五段中Kelton Minor所说的It's very likely our estimates are conservative可知,Mior说他们的估计很可能是保守的,由此可推知,高温对人们的影响可能比他们估计的还要严重。35.B。理解主旨要义。最后一段提到该研究中的数据主要来自相对富裕的国家,戴腕带的是一些不太容易因为温度高就睡不好的人,而研究中来自低收入人群的数据不足,故需要进行更多的研究。因此这段主要讲的是该研究的局限性。第二节主题语境:人与自我一一做人与做事本文是说明文。文章就如何教孩子通过善行改变世界给出了几点建议。36.C。设空处所在句起承上启下作用,既解释了为什么通过善行改变世界要从孩子做起,也指出了善行需要被鼓励和实践的必要性。根据空后的but studies also tel‖可知,此处需要填一个能与下文形成转折关系的句子,故C项“研究表明他们生来善良”符合此处内容。C项中的they指代上文中的children,且Research与下文中的studies呼应。

  • ‹‹ 10231 ››
扫码二维码