否第一系=吾则时·语-晋因为。>0.所以。6.…2分将(希0)代入f(x)的解析式,得4sin(6×需十g)=0.则6×十9-m,k∈Z,得g=一吾十m,k∈乙.…3分因为9
7.How much did the woman charge the man?A.Four dollars.B.Eight dollars.C.Ten dollars.听第7段材料,回答第8至10题。8.Where are the speakers most probably?A.In a cafe.B.In a classroom.C.In a museum.9.What do the three artists have in common?A.They killed themselves.B.They had mental problems.C.They were part of an art movement.10.What does the woman want to do in the end?A.Buy art works.B.Have a drink.C.Leamn more about the artists.听第8段材料,回答第11至13题。11.What does the woman want the man help with?A.Preparing lunch.B.Ordering food.C.Moving furniture.12.What will the man do this afternoon?A.Buy a computer.B.Finish his housework.C.Pick up his daughter.13.What is the probable relationship between the speakers?A.Neighbours.B.Husband and wife.C.Clerk and customer.听第9段材料,回答第14至17题。14.Where is the man moving to next year?A.Italy.B.Argentina.C.Spain.15.What does the man say about his French?A.He's good at it.B.He's still learing it.C.He learned it at school16.What kind of school did the woman go to in Japan?A.A local school.B.A language school.C.A school for international students.17.What does the man think as a good way to learn a new language?A.Studying it every day.B.Living in another country.C.Communicating with the locals.听第10段材料,回答第18至20题。18.Who did the author thank first?A.Her readers.B.Her husband.C.Her publisher.19.How long did it take the author to write her book?A.Two years.B.Ten years.C.Thirteen years.20.How did the author's brother help her?A.He read the first draft of her book.B.He supported her when she was down.C.He provided her with home-cooked meals.英语·第2页(共8页)
enforcement for Ne-类的川声中辨别出对方的心tralia from their migrationgs must come to an情,所以本义应该属于报纸along their flight path.的自然知识板央It's assumed that bDinnesota?【素养导读】the small floating pumi语篇类型:说明效sion provided by the r主题语境:人与社会语境内容:本文主要介绍烟草中change,marine pollutic的尼古丁的特性,人们摄入的方contributors impacting式,以及对人体的危害,尤其对青少年的大脑发育产生的严重32.Why did so many危害。A.They were kiler.32.D词义推测题。根据第1B.They ate non-段中的poisoning insects thatears.try to eat the plant可知,它是ported here.种杀死虫子的毒药。第二节(共5小题of her.33.A主旨大意题。根据第2段中的People take in nico-l Park?There are matine in many ways可知答案。34.B细节理解题。根据最后which way we tra段中的That nicotine candown for us.harm the developing brain]知答案。Parkour pra35.C推理判断题。根据最后段的内容可知,青少年摄pletely differenter.入尼古丁会产生很多危害,一旦摄人就可能成瘾,尼古jump,climb,ro丁会对青少年的大脑发育产obstacles that thcess.生严重危害,由此推断作者对此感到很担忧。It36~40 CAFGByour heart thathaving a heart41~45 ADCBC46~50 ADBDAalso brings phy51~55 BDACBdiets might beand full-body56~60 ADDBCdoesn't matter61.where62.its63.regularly(FIG)is thinkg to you,”says64.bored65.the 66.To getto the Olympidiet”67.is called 68.living69.things70.offollowed删made后的outfollowing


答案预览)
2024届高考适应性月考卷(白黑黑白黑黑黑)x物理试卷答案)
【XX】数学f试卷答案)

![2024届高三第一轮复习周测卷·地理[24·G3ZCJ(新高考)·地理-ZTB-必考-GX]六试题](http://picture.yyzbdaan.com/weibo.png?text=2024届高三第一轮复习周测卷·地理[24·G3ZCJ(新高考)·地理-ZTB-必考-GX]六试题)



