首页 大联考试卷答案
  • 2024届天一大联考顶尖计划 毕业班第一次考试q物理

    E(1分)通过金属棒的感应电流I=R十根据物体的衡条件有mgsin0=BIL(1分)》解得B=0.5T。(2分)(2)根据v一t图像中图线与t轴包围的面积表示位移,并结合题图乙可得=号×(2十4)×2.4m=7.2m(2分根据法拉第电磁感应定律有E-B(1分)t根据闭合电路的欧姆定律有I=R千,E(1分)又g=I△t(1分)解得q=7.2C。(1分)14.【解析】本题考查动量与能量,目的是考查学生的分析综合能力。(1)设小球通过最低点时的速度大小为,根据机械能守恒定律有2m2=mgL(2分)22又F-mg=mL(2分)解得F=3mg。(1分)(2)设小球通过最低点时的速度大小为,对小球下摆到最低点的过程,根据机械能守恒定律有mgL=之mw2+2×8m2(2分)该过程中系统水方向动量守恒,显然小球通过最低点时两车的速度方向水向右,有m1-8mw=0(2分)解得”日VL。1分)(3)设炸药爆炸后瞬间A、B的速度大小分别为2、s,根据动量守恒定律有8r心=一n路十4m其中选=号√2分)根据能量守恒定律有E+号×8maw-方×4me2+7×4ma22分)解得B=罗mgL(1分)爆炸后A与小球通过轻绳相互作用,由(2)可得一专VL,由于功>,因此爆炸后A做加速直线运动,小球摆到最高点后返回最低点时A的速度最大,设此时小球的速度为',有分mw2+合×mew2=宁mes方×wm2(1分)1mu+4mv=mv+4mumx (1)解得普V区。1分)15.(1)变大(2分)变大(3分)【解析】本题考查热力学第一定律,目的是考查学生的理解能力。铁罐内的空气从状态α变化到状态b的过程中,温度升高,空气的内能变大;该过程铁罐内空气的压强变大,根据气体压强的微观解释可知,单位时间、单位面积上铁罐内的空气分子对铁罐内壁的作用力变大。(2)【解析】本题考查气体实验定律,目的是考查学生的推理能力。【高三物理·参考答案第3页(共4页)】902C·HLJ·

  • 智慧上进稳派大联考2024届新高三秋季入学摸底考试历史试题

    评析:两次世界大战、席卷资本主义世界的经济危机和严重的社会问题让人们感到无所适从,人们的精神面临巨大的压力;在文学创作中,文学家们运用异化等手段,通过对荒诞的情节的描写,展现了现代西方人的忧患和焦虑,反映出人类自身处于危机之中。(10分)结论:文学的发展不仅仅是凭借文学自身的因素,它深深地受到社会环境的影响。(2分)(“示例”仅作阅卷参考,不作为唯一标准答案)案·83【23·G3AB·历史·参考答案一R一必考-QG】

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    ve valued.65.to share66.oldestsport is67.evidence68.awhat if that match b69.with70.increasingly短文改错(e versio)best human playersWhen Im home day twomight sound unbeli满分25分)yars,my h said he had methingfor me.Then he gives me asmall dictionary.an organization tha临近寒假,你的英国朋友gaveglobal soccer game假期计划,请你给他回信,I opened it and found somethngdifferentAll the words in it are listing according toFounded by a glistedthe Robot Soccer V用安排;the number of time they appeared in theitself an ambitious g安排。timesNational College Entrance Examination.Sincecentury,a team oI was preparing A the exam,and Dadplayers shall win aforknew that I had difficulty in learn English,of the most recent细节,以使行文连贯。learninghe hoped it could help me.What sweet heHowBeautiful mwas!Later,Dad taught me how to use them心灵驿itcorrectly.The dictionary helped me learnEnglish more effective.I could learn wordseffectivelyby the heart faster.This precious gift provedto be a really usefully learning tool for me.useful本文词数:193书面表达(One possible version)建议用时:2'23"NoticeIn response to some students'suggestions,A huge field,fa meeting is going to be organized to discusssunflowers,wasthe development of our English newspaper.The meeting is going to be held at 4:00 pmThe breathtakingnext Friday in the English newspaper office,spans about 1.5and our main task is to discuss how to adjustpitches,and camsome columns and the related contentsbased on the coming survey results.Wewas planted.will invite our foreign teacher Mr.Smith toReverend Do语优榜APP扫码获取)the meeting then to give us more usefuladvice to make our English newspaperTrinity Church ca子信箱:syxxb123@126.commore popular among students.field in a bidPlease remember to arrive on time.园尚华路99号邮编:710018The School English Newspaper《双语学报》高一

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    the guy looked s suprised and7nd asked me why I paid forhiseng tosaid no one 58had ever done that for him!I5 to him that ndninghim to have a great day!He was in 60 but I bet his day was off to a better start and that food I hopesiontasted really good.B.lotsC.foodD.doorsyouC41.A.clothesA2.A.lineB.advanceC.dangeryouD.additionC.doubtto a可E.A.forgetB.askD.graspB44.A.crowdedB.wealthyC.poorD.clean(分B45.A.get byB.move onC.settle downD.start outajor C46.A.friendsB.relativesC.strangersD.studentsC.desireeb.D47.A.areaB.schoolD.placeeenB48.A.decidedB.noticedC.wonderedD.imaginedA49.A.embarrassedB.encouragedC.excitedD.determinedC50.A.optionB.adjustmentC.advertisementD.opportunity51.A.dutyB.turnC.thoughtD.planC52.A.annoyedB.disappointedC.astonishedD.concernedA53.A.happyB.sorryC.inspiredD.carefulB)54.A.give awayB.send outC.throw offD.sort outns55.A.followedB.parkedC.droveD.sat56.A.windowB.seatC.curtainD.wheel57.A.upsetB.angryC.overjoyedD.helplessA58.A.willinglyB.previouslyC.constantlyD.immediatelyD59.A.instructedB.provedC.suggestedD.explainedC 60.A.orderB.balanceC.disbeliefD.charge第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Laws are passed in many countries to dealproblem.A law passed in France in February 201661(forbid)shops frothrowing away good quality food that is close to its best-before date.Instead,thare required to donate the food to charities and food banks,thus effectively62(provide)millions of free meals every year to those who are unable to afford fofor 63 (they).hemeSupermarkets are also forbidden from purposely spoiling (food inattempt to stop it from64Ceat)by people searching the stores'dustbinsfood.A growing number of unemployed and homeless people find themsesearching the dustbins at night they can get some food.Some marketsbleach(漂白剂)on food in the dustbins6(prevent)food poisnn fowho want to eat it.French food banks feel the law is"positive and very important symbolicallywill also increase the quality and 67 (various)of food available at food b英语试题第410页

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    一有效地使用了语句间的连接成分,使全文结构紧凑。第四档(16一20分):完全完成了试题规定的任务,达到了预期的写作目的虽漏掉1、2个次重点,但覆盖所有主要内容。应用的语法结构和词汇能满足任务的要求。语法结构或词汇方面应用基本准确,些许错误主要是因尝试较复杂语法结构或词汇所致。应用简单的语句间的连接成分,使全文结构紧凑。第三档(11一15分):基本完成了试题规定的任务,整体而言,基本达到了预期的写作目的虽漏掉一些内容,但覆盖所有主要内容。应用的语法结构和词汇能满足任务的要求。有一些语法结构或词汇方面的错误,但不影响理解。一应用简单的语句间的连接成分,使全文内容连贯。第二档(6一10分):未恰当完成试题规定的任务,信息未能清楚地传达给读者漏掉或未描述清楚一些主要内容,写了一些无关内容。语法结构单调、词汇知识有限。有一些语法结构或词汇方面的错误,影响了对写作内容的理解。较少使用语句间的连接成分,内容缺少连贯性。第一档(1一5分):未完成试题规定的任务,信息未能传达给读者一明显遗漏主要内容,写了一些无关内容,原因可能是未理解试题要求。语法结构单调、词汇知识有限。较多语法结构或词汇方面的错误,影响对写作内容的理解。缺乏语句间的连接成分,内容不连贯。不得分(0分):未能传达给读者任何信息:内容太少,无法评判;所写内容均与所要求内容无关或所写内容无法看清。英语试题答案第3页(共3页)

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    第二部分阅读(共两节,满分50分】第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AFire has been known for its powerful energy and is used in both ancient and modern cere-monies.Festivals about fire are celebrated all around the world.You can learn about some ofthem below.The Torch(火把)FestivalThe Torch Festival takes place from the 24th to the 26th day of lunar June every year inChina.It is an important traditional festival of the Yi,Naxi,and Bai ethnic people in South-western China.For 3 days,the people carry burning torches and take part in a variety of ac-tivities.Fruits,fireworks and lanterns are all festively hung around the torch.The Burning Man FestivalThe Burning Man Festival,which began in 1986,is based on the idea of community,in-clusion,creativity,fashion and anti-consumerism.It is an eight-day festival held in Nevada,America from late August to early September.At this time of year,people from all over theworld come here.All participants are called burners.The Fire and Snow FestivalIn mid-February every year,in the depths of cold winter,the Fire and Snow Festivaltakes place in Japan.Originally,this festival had its roots in a purification ceremony.In mod-ern times,however,the festival is more of a community event.A sweet drink,made from riceis served up there.The Jeongwol Daeboreum Deulbli FestivalAnother fire celebration to take place in February is the Jeongwol Daeboreum DeulbliFestival in the Republic of Korea,Asia.The festival goes back centuries,when local familieswould keep cows.Farmers would set fire to the mountains to destroy old grass and kill harm-ful insects.Now,a hilltop is set to pray for health and a good harvest in the coming year.21.Which one is the Chinese festival?A.The Torch Festival.B.The Burning Man Festival.C.The Fire and Snow Festival.D.The Jeongwol Daeboreum Deulbli Festival.22.What do the last two festivals have in common?A.They take place in European countries.B.They are celebrated in the same month.C.The festival participants are called burners.D.The purpose of them is to destroy old grass.23.In which part of a magazine is the text probably found?B.Health.C.Culture.D.Education.A.Diet.【高-英语第3页(共10页)】·23-311A·

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    客想购买旅行纪念品,可以来猫街市场逛一逛。故选D。【语篇解读】这是一篇记叙文。一场毁灭性的野火过后,资深的棒球卡收集者阿什福德抓住机会做好事,帮助了一名棒球爱好者里斯。24.A细节理解题。根据第二段the diehard San Francisco Giants fan.When she watched the Giants on TV,she wouldlay out each player's card on the floor in his corresponding field position.可知,里斯是I旧金山巨人棒球队的铁杆球迷,她在电视上看巨人队比赛时,她会把每个球员的卡片放在地板上相应的场位上。故选A。25.D细节理解题。由倒数第二、三段细节可知,阿什福德的车库里有大量的棒球卡藏品,他本打算卖掉,直到他看到消防部门的海报,便把卡片送给了里斯。故选D。26.B推理判断题。由倒数第二段可知,阿什福德把棒球卡送给了里斯,里斯又将她从阿什福德和全国各地的捐赠者那里收到的数千张棒球卡分享给了其他加州克里克大火中受灾的孩子们。由此可见,两人共同具备的品质是“慷慨”。故选B。27.A主旨大意题。一场毁灭性的野火过后,资深的棒球卡收集者阿什福德抓住机会帮助了一名棒球爱好者里斯,把自己收藏的棒球卡送给了她。A项中step up to the plate这句语源于棒球运动,“the plate'”指的是棒球的起始位置,即“本垒板”。当球员击球时,会踏上本垒板,也就表示他要开始击球了。随着时间的发展,人们将“step up to the plate”引申为了如今的含义“to take action when something needs to be done,even though this is difficult'”,即“开始行动”。本文围绕棒球运动展开,且赞扬了阿什福德在他人需要帮助时挺身而出开始行动的精神。故A项最佳。【语篇解读】这是一篇说明文。讲述了可回收标志下的“猫腻”,是时候该在塑料垃圾回收的糟糕状况下借助法律手段停止误导消费者的行为了。28.B细节理解题。根据文中第三段The truth is that many of the plastic products bearing the symbol aren't being recycled though in recycling bins.In fact,.less than 10%of all the single-use plastic ever made has been recycled.可知,事实是,许多带有可回收标志的塑料产品尽管被投入了回收箱也没有被回收,只有不到10%的一次性塑料被回收。这远远低于消费者的预期。故选B。29.B词义猜测题。根据good intention、But与The result is that consumers are optimistically filling up recycling binswith things that have no hope of being recycled,and making it difficult and costly for recycling facilities to sort.息可知,可回收标志的出现初衷是好的,但结果并不尽如人意,可知在使用的过程中逐渐“失控、出现问题”。故选B。3O.C细节理解题。根据倒数第二段The main objective of the bill is to change behavior among package makers and pushthem toward using materials that have a high recycling rate,.一句可知,该法案的主要目的是改变包装制造商的行为,推动他们使用回收率高的材料。故选C。3l.C推理判断题。由最后一段Cracking down on the“chasing arrows'”symbol is a smart step in the right direction tostop misleading consumers about the sorry state of recycling.可知,打击可回收标志是向正确方向迈出的明智一步,它将停止误导消费者的行为。故作者对该法案持赞同态度。故选C。【语篇解读】这是一篇说明文。幸福来源于运气么?不。人人皆可创造幸福。本文中,作者向人们介绍了如何创造幸福。32.D推理判断题。根据第一段末句We are all capable of creating our own happiness.和第二段末句We're all capable ofdoing the same thing with our lives.可知,作者借米开朗基罗创造“大卫”的事例表达了“人人皆可创造幸福”的观点。故选D。33.A细节理解题。由第三段首句The first step of this is simply acknowledging the fact that we are all capable of creating our own happiness.可知,创造幸福的第一步是要承认自己有创造幸福的能力。故选A。34.B主旨大意题。文章第五段介绍了创造幸福的第二步,即“检查你一整天都在创作什么类型的雕塑”。人们在一天当中有很多做决定的机会…所有这些决定构成了一个更美丽的雕塑。因此,本段重点在说“选择的重要性”。故选B。35.C细节理解题。最后一段中作者说“对大多数人来说,唯一阻碍他们前进的就是他们自己。如果我们学会把我们的内心对话和我们如何度过我们的时间列一个清单,没有什么可以阻止我们塑造一种精致的生活。”故选C。36-40 CDAEF【语篇解读】这是一篇记叙文。William Carter从小患诵读困难和行动障碍,但因为没能及时诊断使得他的学生涯分外难熬,但在十三岁确诊之后,学的课程和材料能够适应他的实际情况,他在学上取得了重大的成就。英语第19页

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    英语冲刺试卷(六)参考答案第一部分听力1-5 CBBCA6-10 CABCB 111-15 BBAAB16-20 CACAB第二部分阅读金是以第一节州本文是一篇应用文。介绍了宠物的日常表现与内心世界。21.A细节理解题。根据第一段第三行“A desperately bored pet may resort to“bad'”behaviors to trigger a reaction-even a negative one!"可以得知答案为A。22.C细节理解题。根据第五段第三行,得知答案为C。23.D细节理解题。根据最后一段最后一句,得知答案为D。本文为一篇记叙文,介绍David在修理后院时意外发现158个保龄球的故事。24.C细节理解题。根据第一段第-二句“ondecided to start the demo jobhimself..”可得知本题答案为C。厨赞关文处25.A细节理解题。根据第二段第三行“homeowners would take deserted balls to useas filler for their backyards,”关键词为deserted,丢弃的。再根据上文只有bowlingperfectly round and dense才在赛场上使用。26.B词义猜测题。根据上文,David心情是兴奋开心,但是又觉得有点不可思议的,意外的惊喜。27.D主旨大意题。根据首尾段,“不人虎穴焉得虎子”。不亲自动手,就不会有保龄球的故事。所以答案为D。本文为一篇说明文。讲述了全球塑料合约应该重新定义它为复杂的化学混合物。28.A细节理解题。从本句第一段第一句“establish a legally binding treaty to endplastic pollution.”故此选A。29.A细节推断题。题干的意思是“为什么人类易受塑料化学物品的影响?”根据第二段第二句“Such mixtures release across the plastics life cycle”可推断出答案为A.30.B细节理解题。根据第四段第三行“An effective,fair,and safe circular economycannly be achieved by phasing out toxicchemicals from plastic production.”得知答案为B.3l.D细节推断题。根据最后一段最后一句“iisessential to redefine plastics ascompex chemical mixtures and tointegrate chemical issuesacrossthe life cyce within thescpeandreobliations of the legannt”“必须将塑料重新定义为复杂的化学混合物,并将整个生命周期的化学问题纳人法律文书的范围和核心义务。”得知答案为D。。本文为一篇说明文。介绍了酸菜的发展以及制作原理。32.A细节理解题。根据第一段和第二段最后两句“As for the name,that does comefrom Germany..It means,simply,“sour cabbage..”所以答案为A。。17·

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    2023学年高三第四次质量检测听第7段材料,回答第9至11题济洛许20229.What is the man asking abou?英语A.The woman's last job10.What is the most possible relati茶素,生冬肥共名延无参卡上·光进注钠0注意事项:A.Friends.11.Why did the womn eFor12回苓选择题时,选出每小题签案后用铅笔把答题卡上对应题日的答案标号涂黑如离答题卡上的指定位置。于净后,再选涂其他签笨标号。回签非选择题时,行合来马在谷A.She was not well paid.1B.The company closed down.新卷上无效3.考试结来后,将本试卷和答题卡一并交回。C.She quarreled with her boss听第8段材料,回答第12至14题。第一部分听力(共两节,满分30分)12.What are they mainly talking;第一节(共5小题:每小题1.5分,满分7.5分)A.Christmas Day.听下面了段对活。得段对话后有一个小暖,从医中所给的内B个选项中造出报住读项。1并标在试卷的相应位置。听完每段对活后,你都有0秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小B.Chinese New Year's Day.1C.The Chinese Spring Festivh题。每段对话仅读一遍。13.When will the children get m11.What's the woman's opinion about the school?A.It isn't neededB.It should be built.C.It's a better school.A.On the New Year's Eve.B.Before the New Year's Ev2.How long will the speakers stay in Beijing?B.For two weeks.C.For a week.C.On the first day of the LuA.For a month.14.What will Danny do on the3.What does Mary like?[B.Swimming.C.Singing.A.Do some reading.A.Camping.4.What is the man talking about?听第9段材料,回答第15至17题。A.American names.B.The woman's nameC.The man's name.15.How many years do the Chi5.When should Linda get here?A.Three years.档A.At8:50.B.At9:00C.At10:00.16.How much do the Chinese第二节(共15小题:每小题1.5分,满分22.5分)A.None.听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项17.Why do some people send,O中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,A.They're rich.各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第10段材料,回答第18至20听第6段材料,回答第6至8题。18.When did the company dec6.Where did the two women actually meet?A.Yesterday morning时A.At the east entrance.19.Why did the speaker go toB.At the main entrance in the front.A.To place an order.C.In the women's clothing department.20.What measure will the cor07.What did Betty want to buy?A.To move abroadA.A blouse.B.A sweater.C.A skirt.、B.To open up new marke8.What did Betty finally buy?B.A sweater.C.A blouseC.To develop new produA.A skirt.高三英语第1页(共10页)

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    What are the speakers mainly talkingabouA.The store.B.Their dormitory第二节(共15小题:每小题15分,满分225分)C.The weather.听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题。每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。owdoes the woman suggest the man get home?AA.By bus.B.By car.C.By taxi.7.Where are the speakers?A.At home.B.At a bus stationC.At a restaurant.听第7段材料,回答第8、9题。hy is the man at the supermarket today?A.To do some shopping.B.To carry out a survey.C.To meet the owner.What change did the owner make to the supermarket last year?了A.The location.VB.The name.G.The manager.听第8段材料,回答第10至12题。16 What is the woman doing?A.Borrowing a tent.B.Returning a tent.C.Packing a tent.What is the woman's motivation for climbing?JA.To get close to nature.B.To have fun.C.To improve her fitness.Where will the speakers climb together?√A.In the wild..B.At a climbing center.C.At a gym.听第9段材料,回答第13至16题。What is the man's opinion about the woman's idea of the online business?B.It's unique.C.It's challenging.A.It's practical.v14.Why will the woman contact artists?A.To see their works.B.To look for inspiration.C.To do business with them.5What will the woman do for large orders?A.Offer free delivery.B.Charge a small fee.C.Give a discount.英语试卷第2页(共10页)

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    Dear Julie,I've been doing my best to prepare for an English speech contest,but I'd appreciate yourguidance on a few things.Would it be possible for you to discuss this with me some time thisweek?As the contest is going to be held next Friday,I plan to make some pre-competition practice inaccordance with the exact procedures and rules of the contest.Your generous advice on myspeech draft,pronunciation,tones,and body language would help me deliver the perfectperformance.If you're too busy this week,perhaps we can schedule it for next week.Thanks!Sincerely,Li Hua第二节One possible version:One day,Peter received a notification that he'd won the lottery.Peter would be able to claimS200,000.He immediately called Jonathan without hesitation.He told Jonathan he would givethe money away because he just wanted to help others.Jonathan came up with the idea ofmaking some orphans happier with the money.So Jonathan sent him a list of three charities.Peter called the lottery and notified them that he would like to transfer his funds equally to eachof the charities.Later that day,he was sent an e-mail confirming that the charities had receivedproof of payment.The next day,Peter's father appeared at the door and congratulated him on passing a test.Christopher handed his son a check for $400,000 and suggested he open his own store with hisfinancial backing.Peter thought about it for a moment with a smile on his face.Peter then saidhe had two conditions.One,his friend Jonathan had to be a partner.Two,the store had to helpthe local community,particularly orphans."You have a deal,son.It's like I always say,we helpbuild this town because this town helped build us,Christopher replied.【补充解释】listen to reason(para.4:听从劝告;明白事理部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一学本文是应用文。文章为维多利亚大学的一封大学录取通知书。2I.C。理解具体信息。根据正文第一段中的I am pleased to offer you the opportunity to studyat VU as an international student可知,本文是一封录取通知书。22.D。理解具体信息。根据正文第四段中的By selecting VU you will study at one of the top4%of universities in the world可知,维多利亚大学跻身全球前4%,是世界顶尖大学之一。23.C。理解具体信息。根据正文部分中的Sign this Letter of Offer in Section14和Return thiswhole document to VU可知,要确认接受这封录取通知书,Lande应在该录取通知书上签字并将该文件寄给维多利亚大学。B篇主题语境:人与自我一一做人与做事本文是记叙文。看到生病的父亲得到了精心的护理和母亲慷慨无私地照顾老年人,“我”备

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    -

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    for people,including long-lasting stress relief以及第二段improved people's mental well--being和aDrance大部分工程是在地下进行的,34.答案:Dlink between happiness and the number of bird命题立意:推理判断题深数不0爱species.信息可知,该词意为“好处”29.答案:C答案解析:第四段作者提到风能和太阳能的产生需命题立意:段落大意题面行:章醇要条件才能产生,结合上文谈到的Nant de Drance工答案解析:本段谈到:观鸟只常要一个自然空间,如程储存和生产能源的情况,可推知作者提到风能和果有一副双筒望远镜更好,最简易的办法就是设置太阳能的目的是想突出Nant de Drance工程的优势,35.答案:D一个喂食器,可以利用一个免费的名叫Merlin.BirdDapp判断鸟儿的种类。由此可知,本段主要在谈:命题立意:推理判断题装e观鸟的一些基本条件。心早深,常口答案解析:根据最后,段Researchers holder duti30.答案:DSwitzerland could offer.stability to the electricitysupply across the continent信息可知,研究人员认为't villase命题立意:细节理解题Nant de Drance工程可以衡欧洲能源的需求。~e信息答案解析:根据最后一段To see birds beyond your第二节9backyard,visit places near water信息可知,在水源附记叙近观鸟是一个明智的选择。【篇章大意】本文属于指导类说明文。尔绍了青少创立31.答案:A年如何摆脱悲伤和孤独的几种方法。本:36.答案:Aaters)命题立意:主旨大意题,问公花词合黑速,答案解析:本文主要谈了:观鸟的好处以及如何观命题立意:考查段落主题句鸟,由此,A项能够通盖本文主题。Y,答案解析:本段主要讲了:我们一天要稍作停顿,自D向公今共,家然我反思,问问自已今天究竟感觉怎样,是否感到悲At th【篇章大意】本文属于说明文。瑞士在今年夏天开伤、孤独或者有压力鱼盒是,至言”等37.答案:EEthiopi放了它花了14年修建的巨大的“水电池”,Nant deange thDrance工程。该工程利用上下两座水库和长达l7公里命题立意:考查上下文衔接irl Ska的隧道等设施储存和生产巨大的可持续使用的能源。国答案解析:根据本段主题句Connect with people you种运司32答案:C阳家房着这本:1ove可知,本段主要谈:要与你爱的人多联系:你朋友和你的家人当然是你爱的人。命题立意:推理判断题38.答案:G元闻日第答案解析:根据第二段When there's too muchActual命题立意:考查上下文衔接electricity,Nant de Drance can use that energy toit 10 ypump water from the lower reservoir to the upper one答案解析:根据本段的主题句Talk to a trusted adult起应that is doubled in size.To produce power,water is和本句前面句子This might be a family member,afriend,a teacher,.or a coach可知,这里在谈:当你感released from the upper reservoirproduce到情绪低落的时候,你也可以找校园护士谈谈你的Someelectricity信息可知,修建Nant de Drance工程是为感受。nateria了储存和生产可持续能源。39.答案:D床人一第发单明蔓to pla33.答案:B因带为、器州写年命题立意:考查上下文衔接rt信)命题立意:细节理解题答案解析:根据本段段首句Find sources of inspiration答案解析,根据第三段Building it took 14 years with和本句前面We all need a toolbox of things that wethe majority of the construction work carried outcan reach for句子可知,这里在谈:诗歌、歌曲、书本under the surface of the ground信息可知,Nant de和演讲等都是鼓舞我们士气的好材料。段In英语参考答案第5页(共8页)that。)项孩容沙地源风paren

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    Excited.before March.M:I hope everything goes well.项。选项中有两项为Text 6M:Susan,guess what I found this afteroon!With the busy lifestyleW:I have no idea.What is it?M:I found a puppy on the way back fromour time,.napping(小aschool.It seems lost.half done.W:What a poorittle thing!How will youand children of societydeal with it?M:I'll bring it to Jennifer's.Her dog dieda break from our dailyin a car accident recently.I think she'llbe happy to keep it for now,and then Iclear to continue.at has to happen,”will try to find its owner.W:Sounds like a good plan.It looks veryThere are a variety ofhungry.Let's give it something to eatfirst.believe the circadian rhs on the welfare ofM:Yeah,Jennifer said she won't be homewaking state.The timees are not properlyuntil 8:00 pm It's a long wait.Text 7the change because digeCrook's findings,M:Hi,Miss Catherine.Where are we goingnext?Napping is not deep screased protectionW:Let me check.Our next stop is theChengdu Research Base of Giant Pandaminutes.38OfteBreeding.M:What can we do there?while maintaining somW:We can see the pandas up close.Be readyto take many photos.You will fall inalpha state regularly wiic.love with these cute creatures.But keepin mind that visitors are not allowed toprocesses.ory of pain.feed pandas or touch them.Traditionally,naps arparagraph mean?M:I see.Well,Miss Catherine,I rememberyou said there would be a traditional artand 3:00 pm.Every cultshment.show tonight.What is it about?W:It's a Sichuanopera in the Sichuan Operak's study?Theatre of Chengdu.M:Wow,I've learned it from an art exhi-bition before.But I didn'texpeet toethe show in person!W:Yeah,the greater part is that you can also第一节(共15小题;每go baekstngeerthe performanee.M:Sounds gretIcn't wait to get started.阅读下面短文,从W:I hope you eniby your time.Let me knowif you need anything.入空白处的最佳选项。Text 8W:What are you reading,Henry?M:A recent report published in Nure.Itsysreerehrs have found that manyAmericans now check their smartphonesI've been playing basketea day,or onceThis is o()

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    W:No,I'll keep things online to keep cost down,but I will add more styles for men and kids.M:Wish you success,Molly.(Text 9)W:Carl,how did your driving theory test go?M:I prepared it as much as I could.Yesterday,right after the test,they printed out my result.It was such arelief to pass.W:I knew you could do it.Congratulations!M:Thanks.You know it was my second try.I was afraid of a second failure.W:Anyway,good job for passing it.Now,all you have to do next is your road test.Have you had any lessons yet?M:Yes,I really enjoyed it and I can't wait for my next session.W:How's your instructor?Is he strict?M:He is very understanding.This time I'll need to make a lot more practice and hopefully it will be successfulthe first time.W:Well,good luck.(Text 10)M:Hello,welcome to the lab!It will be your workplace from now on.Please remember some rules I explain toyou today.My name is Tony.I am your guide for this lab tour.As you may have been told already,thereis a safety meeting once a week.I expect you to know the lab safety rules.There will be a brief test everytwo weeks.How you perform in this test will be noted in your personnel file and could affect your salary.The most important information I want to give you now is about safety and cleanliness.First of all,the onlyacceptable shoes are sports shoes;don't wear jackets,necklaces or loose belts;you should wear full-protectedclothing in the lab.Second,everything must be kept clean.Wash your hands before handling anyequipment.This is extremely important.Tools and jars should be kept absolutely clean and avoid anypollution.OK.Any questions?参考答案1~5 CABCA 6~10 ACBBA 11~15 ABCBC 16~20 BACCB【答案与解析】本文是一篇应用文。文章主要介绍了四位在困境中崛起的杰出人物。2l.B细节理解题。根据Oprah Winfrey一节“..Oprah was born into a poor family in Mississippi...”及JimCarrey一节“But Carrey grew up extremely poor in Canada.”可知,Oprah和Jim都生在穷苦家庭。22.D细节理解题。根据James Dyson一节“..let me introduce you to James Dyson,the famous inventor ofthe Dyson vacuums(真空吸尘器)..Luckily,.the bagless vacuum worked..”可知,James Dyson成功研发出了无尘袋吸尘器。23.B细节理解题。根据Stephen King一节“Before Stephen King became known as a great living writerhaving written over60 novels...”可知,Stephen King是一位小说家。【答案与解析】本文是一篇说明文。面对日益泛滥的外来物种一野生黑芥末,加州民间团体自发行动起来采取积极有效的措施遏制其野蛮生长。24.C细节理解题。根据第二段“But the clothing designer who used the plants to dye(染色)his spring andsummer lines..”及第五段“Kingery's line features sweatshirts,pants,and other items dyed naturally usingmustard..”可知,Max Kingery利用野生黑芥末制作染料给衣服染色。25.D段落大意题。通读第三段,尤其是“..making it easy to cause wildfires..Mustard is also a threat tonative plants..”可知,本段主要介绍野生黑芥末的危害。26.C推理判断题。根据第五段“Artist Erin Berkowitz of Berbo Studio makes dyes from the species,includingthe dye for Kingery's clothing line.She has offered classes along with a chef who makes food out of themustard greens and flowers.”可推断,Erin Berkowitz的做法很有创意。27.A推理判断题。根据第三段、第四段及第六段“To that end,artist Nadine Allan made a digital magazine..”可推断,Nadine Allan创办这份电子杂志介绍野生黑芥末的新用途,最终抑制其野蛮生长。【答案与解析】本文是一篇说明文。五月份发表的一项研究通过对比基因数据,试图解释马达加斯加岛上为何生活着各种奇特的动物。28.A细节理解题。根据第二段“But a comparison of genetic data from modern Malagasy species with thefossil()record of their ancestors from the African mainland has revealed that this is likely what4【一联试卷·英语参考答案第2页(共4页)】

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    Egyptians as well as the Chinese used stamps like作者是希望通过多给Beth讲述母亲的事情,让those available today to imprint images onto她对祖母有更深刻的印象,因此补偿母亲无法陪cloth.When the Chinese scholar Ts'ai Lun al-伴贝蒂的遗憾。故选B项。legedly made the first piece of paper in 750 AD,28.D考查名词词义辨析。句意:每次跟女儿讲故事,printing boosted as well.(人类历史有几个共同都会看到她的眼里有一丝悲哀。A.movement的主题,其中一个就是文字。早在公元前3000运动;B.hope希望;C.light灯;光线;D.sadness年,人类就已经拥有了印刷术和书写技术一古悲伤。根据下文“Beth suddenly said how much埃及人和中国人都使用类似于今天的邮票将图she not having her grandma around..”可知,像印在布料上。当中国学者蔡伦据说在公元750尽管Beth对祖母的记忆非常模糊,但却非常渴年制造了第一张纸时,印刷术也得到了发展。)”望得到她的关爱和陪伴。故选D项。可知作者在引入印刷术的话题之前举了几个古29.A考查动词词义辨析。句意:Beth突然说,奶奶不代印刷术技术的例子,所以是通过举例来引入话在身边,她好想念奶奶。A.missed想念;B.prac题的。故选D项。ticed练;C,avoided避免;D.risked冒险。根据22.A细节理解题。根据文章第二段“In Europe,下文“Iwasand told her,'Grandma lovesbooks were literally hand written until aroundyou very much.She over us from Heaven.the11 th century..(在欧洲,直到I1世纪左右,书Maybe she is now riding on the back of a to籍都是手写的。)”可知11世纪之前欧洲的书籍come down and get a look at us.,”可知,都是手写的。故选A项。Beth想念已经过世的祖母,渴望得到她的关爱。23.B词句猜测题。根据文章第三段“As printing was故选A项。expensive,most books were still written by30.C考查形容词词义辨析。句意:我很是意外,就跟hand.By 1507 people were exploring the world她说:“奶奶非常爱你。她会在天堂注视着我of colour printing..(由于印刷费用昂贵,大多数书们。”A,confused迷惑的;B.amused被逗乐的;C仍然是手写的。到1507年,人们开始探索彩色surprised惊讶的;D.depressed忧郁的。根据印刷的世界,)”以及划线词之后“meaning that"Beth had memories of her grandma sincemore books were being printed.(这意味着印刷she was only3-year-old.”可知,作者的女儿贝蒂了更多的书。)”可知,印刷机制造成本更低,使用对逝去的母亲的记忆尽管模糊,但是却莫名地非速度更快,这意味着印刷的书籍更多,所以划线常想念她,这让作者有些意外。故选C项。词的意思与B项make的意思相近。故选B项。31.B考查动词词义辨析。句意:我很是意外,就跟她24.D推理判断题。文章主要介绍了印刷术的发展历说:“奶奶非常爱你。她会在天堂注视着我们。”史,属于科学技术方面的话题,所以文章最有可A.stands站立;忍受;B.watches观看;C.runs能出自科学杂志。故选D项。跑;D.calls打电话。根据“over us from Heaven【解题导语】这是一篇记叙文,主要讲述了作者的母可知,作者想让女儿贝蒂知道,她的祖母即便已亲早早逝去,当时女儿贝蒂只有3岁。后来作者温情地经过世,无法陪伴她左右,也会在遥远的天堂关安慰她,却奇迹般地引来了飞舞的蝴蝶,作者认为这代注爱护她。故选B项。表母亲对自己和贝蒂的爱。32.D考查名词词义辨析。句意:“也许现在她就在蝴25.B考查形容词词义辨析。句意:我把它们挂在墙上蝶的背上,要下来好好看看我们呢!”A.deer鹿;显眼的地方。A,empty空的;B.noticeable引人B.bird鸟;C.taxi出租车;D.butterfly蝴蝶。根注意的;C.public公开的;公众的;D.different不据“Just at that moment,a butterfly appeared,同的。根据下文“When I see them,those goodaround Beth's face and then flew away..”可memories will fill my mind.”可知,作者将木知,作者原本是用这些话语只是抚慰女儿悲伤的刻蝴蝶放在家中显眼的位置,以此保持延续自己情绪,没想到奇迹般地真地引来了蝴蝶。故选D的一段美好回忆。故选B项。项。26.A考查形容词词义辨析。句意:Beth当时只有3岁33.A考查形容词词义辨析。句意:“也许现在她就在大,所以对奶奶的印象是模糊的。A.misty有雾蝴蝶的背上,要下来好好看看我们呢!”A.closer的;(视线)模糊的;B.obvious明显的;C.good好更近;B.first第一;C.quicker更快;D.last最后的;D.sharp尖锐的。根据“since she was only3-的。根据固定搭配“get/take a close look at sbyear-old.”可知,作者母亲过世时,Beth只有3(近距离观察;亲近)”可知,母亲从天堂下来,亲岁,因此对祖母的记忆非常模糊。故选A项。近抚慰她的孙女贝蒂。故选A项。27.B考查动词短语辨析。句意:(所以)我就通过和她34.D考查动词词义辨析。句意:就在那一刻,一只蝴讲奶奶的故事来弥补。A.pull through渡过难蝶出现了,围着女儿的脸绕着圈子,不一会儿飞关;完成;B.make up for为…补偿;C.put up走了。A.ran奔跑;B.hung悬挂;C,went走;D.with忍受;D.stand up for力挺康复;恢复正常。circled圈住;转圈。根据“around Beth’s face”可根据上文可知,Beth对祖母的记忆非常模糊,结知,蝴蝶是围着贝蒂的脸庞飞舞。故选D项。合下文“by telling her stories of Grandma”可知,35.A考查形容词词义辨析。句意:我俩都笑了,心里10

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    高二英语上学期总复(一)听力材料、参考答案及部分解析听力材料(Text 1)M:Hi.My watch has stopped and I need to replace the battery.I'm going out oftown on Wednesday morning,so could I pick it up on Tuesday?W:Sorry,but I'm afraid your watch won't be available until Thursday.(Text 2)W:Who should I give the money to for Tom's retirement gift?M:Steve volunteered to handle it.But since he's on holiday,Anita in the salesdepartment is taking care of it.(Text 3)M:Let's sit by the lake and listen to him.He's got a great voice.W:It's so hot in here.Maybe we should hire a boat for an hour and then go to thecafe.(Text 4)M:My job is fun because I never know who I'm going to pick up and start chattingto.I know this city like the back of my hand.W:How do you spend your free time,working in the garden?M:No,I bought myself a little something to sail around the local coast in.(Text 5)M:Hello,can I help you?W:Yes,I want to talk to Anna.I know she's always looking for volunteers,and I'd

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    34.C.理解篇章结构。根据第五段中的Though35%of parents reported that shoppingwith their kids is like pulling teeth.was also found to be beneficial可知,虽然跟孩子一起购物会很困难,但也会有一些益处。the experience在此指代"与孩子一起购物”。35.B。理解观点、态度。根据最后一段中的So,while the experience may be stressful.introduce some valuable life lessons to kids可推断,作者认为父母跟孩子一起购物有利于孩子的成长,所以他对此持支持的态度。【补充解释】it's like pulling teeth(para.S):某件事很难做,非常困难第二节主题语境:人与社会一文学本文是说明文。作者列举了亲子阅读的好处并给出了如何为孩子选书的建议。36.G。下文是对设空处的解释说明。根据上文中的stories are powerful healing toolsthat can help children...or the death of a loved one和下文中的provide anopportunity to talk about these subjects with their parents可知,设空处与治疗儿童内心情感问题有关,G项"说出他们内心的感受”符合此处语境,且G项中的feelings与下文中的feel为复现关系,下文中的these subjects指代上文中的starting school or thearrival of a new family member or the death of a loved one.37.C。设空处是对上文的补充说明。根据上文中的Avoid books that have an academicpurpose like teaching children to read.That will come in its own time可知,不要选择以教授儿童阅读为目的的书籍,设空处应该与家长需要关注的选书重点有关,故C项“关注文学和艺术带来的快乐”符合此处语境。C项中的literature和art与上文中的academic构成对比。

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    第二部分:阅读理解(共20小题;每小题2.5分,满分50分) 阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最 佳选项。 A Getting around Venice by travelling along its waterways is a delight for all visitors.Apart from offering unforgettable views of the architecture,the city's transport options are convenient, efficient,and also relatively inexpensive. PASSES Instead of paying e 7 per ride,a better option is to purchase one of ACTV's passes(公交卡),which offer unlimited travel for 1 day(∈ 20),2 days (e 30),3 days (e40)or 1 week (e60).For children and young people between the ages of 6 and 29,ACTV offers a special

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    【答案与解析】 便利贴和海报板看起来只不过是普通的学校用品,但在教师 Castillo手中,它们是一种强大的帮助学生的心理健康工具,正在 改变学生的生活。 28.B根据第2段可知,Castillo精心设计了“心理健康登记板”, 让学生们在开始上课前有一个快速的方式来描述和分享他们 的感受。 29.D根据第3段第2句可知,对于那些心理健康有较严重问题 的孩子,Castillo准备好了各种各样的方式来帮助他们,包括同 龄辅导员和学校心理学家等 30.A根据最后一段可知,虽然Castillo很感激学生分享他们的 烦恼,但她需要更多的信息来帮助他们。由此她想到了办“心 理健康登记板”。

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    第二部分 阅读理解(共两节,满分40分) 第一节(共15小题;每小题2分,满分30分) 阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出 最佳选项。 A London Photography Mystery Tour Here's the tour that's voted "3rd best tour in London"on the Best Things to Do on TripAdvisor!Hairy Goat is the best ra- ted and most original tour company in London. Do you like walking around a city and discovering something that makes a great photo?It can be statues,elaborate ( doors and lamp posts,hidden gardens,headstones or interesting architectural features.We all know where the Houses of Parlia-

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    (Text 10) W:Hello,everyone.Welcome to our program.I'm Jenny Jackson.The weather here in Juarez has become unbearable. With no rains for a year,the city is suffering from unusually hot weather.Some light showers have been forecast since last month,but all of them have been effective in surrounding areas. Summer has not even started yet,but temperatures have reached 40 degrees centigrade in the past three days.And people have been warned not to go out of their homes-not if you walk on foot,at least-between 11 in the morning and 7 in the evening. Little kids and the elderly are the ones who have suffered the most from this extreme heat wave.They must drink water all the time.To help our audience have a better understanding of this

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    【答案与解析】 文章讲述了作者以前学开车的经历。 21.D 【命题视角】本题考查学生依据材料信息做出合理推理判断的 能力。 【解题思路】根据第2段前三句可知,作者并没有在学校里 驾驶知识,他是通过自学驾驶手册学开车的。 22.C根据第4段可知,作者的父亲时很少表扬孩子,父亲在教 他开车的时候,作者很小心,生怕让父亲生气。 23.B文章末句表明,父亲表扬了作者。由此可知,父亲最终对作 。 者很满意 24.D第4段第1句表明,父亲很少表扬孩子。

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    Inside a bright red building in Redwood City,just south of San Francisco,cooks put baskets of French fries into hot oil,and make chicken sandwiches.If you've been in a restaurant kitchen, it's a familiar scene.But what's missing here are tables and cus- tomers.Every dish is placed in a to-go box or bag.Delivery driv- ers line up in a waiting area ready for the name on their order to be called.Behind the counter,metal shelves hold bags of food. Each bag has a round,red sticker with the logo of DoorDash, America's biggest food delivery app. Not long ago,food delivery in many places was limited to pizza and Chinese takeout.But now,thanks to apps like Door- Dash,Grubhub and Postmates,customers can call for their fa-

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    【答案与解析】 8.C推断题。根据第1段可知,塑料无处不在,塑料废弃物不仅 影响了动物的生存,人类的死亡也与塑料废弃物的不当处理有 关,因此本段强调了塑料废弃物产生的严重后果。 9.B细节题。根据第2段倒数第2句及倒数第2段可知,蜜蜂使 用塑料作为筑巢材料,因此缓解了塑料废弃物的问题。 l0.D推断题。根据第3段可知,科学家Veronica Harwood-Ste venson发现了一种蜜蜂制造的天然筑巢材料“无毒、防水、防火, 并且能够承受高温”,于是成立了一家公司并与仿生学研究人员 合作,研究如何以经济有效的方式再造这种材料。 11.A主旨大意题。根据全文内容可知,蜜蜂诵过自身生产一种 类似塑料的无毒筑巢材料和重复利用塑料废弃物筑巢,这也许 有助于缓解日益严重的塑料问题。

  • 炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

    1、炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题


    选择性必修四UNIT1 O LESSON3&WRITING WORKSHOP,VIEWING WORKSHOP,READING CLUB参考答案及部分解析参考答案1-5 CBBAA6-10 BACCC


    2、炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题


    What are the speakers mainly talkingabouA.The store.B.Their dormitory第二节(共15小题:每小题15分,满分225分)C.The w


    3、炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四生物答案


    D.9一]6时,该植物有机物含量先增加后逐渐减少15.植物光合作用吸收的C02等于呼吸作用中放出的C02时对应的光照强度称为光补偿点:当达到某一光照强度时,植物光合速率不再随光照强度增加而增加,该光照


    4、炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练三数学答案


    高三第一轮复周测卷·数学(三)23G3ZCJ(新高考)数学-R-必考=FJ·A【解题分析】.f(f(一x))=f(f(x)),∴.排除A,B项.又g(1)=f(0)=一1,∴.排除D项.故C项正确.


    5、炎德英才大联考2024普通高等学校招生全国统一考试考前演练二语文


    1、炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四化学试题


    周测卷二研究有机化合物的一般方法1.B解析:由题干叙述可知,文中涉及的操作方法是蒸馏,B项正确。2.D解析


  • 高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考试题(生物)

    1、高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考答案(生物)


    1、高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考答案(政治)


    -


    2、高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考答案(地理)



    2、高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考试题(地理)


    1、高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考答案(地理)


    -



    3、高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考试题(政治)


    1、高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考答案(政治)


    -


    2、高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考试题(地理)



    4、高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考试题(历史)


    1、高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考试题(地理)


    1、高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考答案(地理)


    -


    5、高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考答案(地理)


    -


  • 高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考试题(化学)

    1、高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考试题(地理)


    1、高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考答案(地理)


    -



    2、高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考试题(历史)


    1、高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考试题(地理)


    1、高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考答案(地理)


    -


    3、高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考试题(生物)


    1、高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考答案(生物)


    1、高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考答案(政治)


    -


    4、高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考答案(生物)


    1、高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考答案(政治)


    -


    2、高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考答案(地理)



    5、高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考答案(政治)


    -


  • 高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考试题(英语)

    1、高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考试题(地理)


    1、高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考答案(地理)


    -



    2、高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考试题(化学)


    1、高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考试题(地理)


    1、高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考答案(地理)


    -


    3、高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考试题(历史)


    1、高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考试题(地理)


    1、高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考答案(地理)


    -


    4、高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考试题(生物)


    1、高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考答案(生物)


    1、高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考答案(政治)


    -


    5、高三山东中学联盟2024届高三考前模拟冲刺大联考答案(英语)


    阅速理解。(失如第部分园读理解大题,满分0分》Wha61CACelebrate the Natural World and Win Prizes!DPanet Earth is a beautiful


  • [天一大联考]2024年普通高等学校招生全国统一考试预测卷试题(数学)

    由工人欢快的所步产…A.For onn yeaC上w0eyp60 Whigh of the follming woris oan】1丝,如图,一座石桥的主桥执是圆篇形,某时料周得水面A的真度为A米,钢高D(A的中点C异水面的距高)为?米()求主桥琳所在圆的中经,()在主桥损断在菌的圆心处有一木位校圆仪,若过儿天某时制的水围为下,检国模底测点E的神角为25,6,求此时水面的党度(台考数据:m其w03o%2560.90,tmn25.60.48)20,2024年4月23日是第29个世界读书日,为增强学生阅读意识,积极营造浓厚的书香校圆氛围,某校全体学生在4月份开展了读书月活动,活动结束后,校团委随机调直了部分学生在读书月话动的阅读量(单位:本),根据调查结果,绘制出如下的统计图1和图2T4+1+x2t4xb4)X)ox.3六种地2本4+1+34to40029体20%345阅证量/本图1图2请根据相关信息,解答下列问题:)本次接受调查的学生人数为的∠图1中m的值为上的值为仕33、华上2)来统计的这组阅读量数据的均数,众数和中位数(3)已如该校有500名学生,请结计该校学生中,在读书月活动的阅读量不少于“3本”的学生共有多少人.1212tlot81上NXpo书s L5灯

  • ‹‹ 154 ››
扫码二维码