• 2024届名师原创分科模拟(六)ZS4英语

    高二年级英语考试卷参考答案听力部分录音材料听力部分。该部分分为第一、第二两节。注意:做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。停顿00'10”现在是听力试音时间。M:Hello.International Friends Club.Can I help you?W:Oh,hello.I read about your club in the paper today and I thought I'd phone to find out a bit more.M:Yes,certainly.Well,we are a sort of social club for people from different countries.It's quite a new club-we have about 50 members at the moment,but we are growing all the time.W:That sounds interesting.I'm British actually,and I came to Washington about three months ago.I'm lookingfor ways to meet people.Er,what kinds of events do you organize?M:Well,we have social get-togethers,and sports events,and we also have language evenings.W:Could you tell me something about the language evenings?M:Yes.Every day except Thursday we have a language evening.People can come and practice their langua-ges-you know,over a drink or something.We have different languages on different evenings.Monday-Spanish;Tuesday-Italian;Wednesday-German;and Friday-French.On Thursday we usually have ameal in a restaurant for anyone who wants to come.W:Well,that sounds great.I really need to practice my French.M:OK.Well,if you can just give me your name and address,I'll send you the form and some more informa-tion.If you join now you can have the first month free.试音到此结束。听力考试正式开始。停顿00'10”请看听力部分第一节。第一节听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。停顿00'02"例如:现在你有5秒钟的时间看试卷上的例题。停顿00'05”你将听到以下内容:M:Excuse me.Can you tell me how much the shirt is?W:Yes,it's nine fifteen.停顿00'02”你将有5秒钟的时间将正确答案画在试卷上。停顿00'05”衬衫的价格为9镑15便士,所以你选择C项,并将其画在试卷上。现在,你有5秒钟的时间阅读第1小题的有关内容。停顿00'05”哔一(Text 1)【高二英语·参考答案第1页(共5页)】·23-151B·

  • 2024届名师原创分科模拟 新S4(八)英语

    26.A推理判断题。根据第三段“‘It was the car I grew up with,’said actor Ewan McGregor.‘They would put us in the back of theBeetle in Scotland and drive to France for camping holidays in summer..,w可知,Ewan McGregor拥有两辆甲壳虫的原因很可能是为了保存那份美好的回忆。另外,作者在文中提到Ewan McGregor的目的也是为他在第二段所发的相同感慨提供注脚。27.B文章出处题。通读全文,尤其根据最后一段“Moving forward,maybe we'll just have to think:smaller cars,low emissions(排放),and something that makes us feel happy,”可知,作者是在借怀I旧的甲壳虫汽车倡导一种新的生活方式:更小、更环保的汽车,更温情的生活方式。故这篇文章最有可能出现在报纸的“生活方式”版面。【答案与解析】本文是一篇议论文。作者认为年轻人在选择职业时可以有一定的理想主义成分。但是,在从事具体的工作时就得脚踏实地,知道妥协,不走极端。28.C细节理解题。根据第一段“..many iook it as a means to protect the environmeni,.”可知答案。29.A细节理解题。根据第二段“Steven Eaton understands such idealists(理想主义者)and he was one of them about a decade ago.”及本段的其他细节可知,Steven Eaton在法学院读书时也是一个理想主义者。30.B细节理解题。根据第七段“‘But if you're going to stick with it,and expect to make a living at it,.you've got to be realisticabout the business aspects.,.’”可知,Steven Eaton希望年轻人对农场的经营应该务实些。3l.D推理判断题。根据最后一段“That sense of farming as a practical form of idealism is probably the biggest thing the youngpeople have to learn."可推断,作者认为Steven Eaton的建议还是很接地气的。【答案与解析本文是一篇说明文。文章主要分析了人们为什么能够从利他行为中获得幸福感。32.A细节理解题。根据第三段“..it redirects them away from their own problems..”可知,Lyubomirsky认为利他行为能让人暂时忘却自己的烦恼,从而提升幸福感。33.B推理判断题。根据第四段“..kindness comes out on top,beating physical pleasure,.creativity,ambition,security,seekingsocial justice and power...”可推断,从事志愿活动或捐助活动会给人带来更大的满足感。34.D细节理解题。根据最后一段“We're kind because under the right circumstances we all benefit from kindness..”可知,OliverCurry认为人们之所以会做出利他行为,归根到底,还是为了互利。35.B标题判断题。本文主要是介绍了研究人员的研究成果:利他行为利人也利已。【答案与解析】本文是一篇说明文。你想在大学里脱颖而出吗?如果是的话,你需要提前做一些准备。36.D根据空前“College will require you to excel in a new environment,”及空后“Fortunately,you can prepare for this stage of yourlife by following these tips.”可知,D项“这种环境通常会给人带来乐力和焦虑”符合。37.E根据空后“You'll have to devote time and effort to earning good grades so that you can eventually graduate and land asatisfactory job..If you want to make this process faster and easier when you start college.,.”可知,E项“你需要上大学的最重要的原因之一就是学”符合。38.A根据空后的内容,尤其是“..work on your academic weak points..”及“Depending on the subject you struggle with,.you canpay for tutorial services or make use of free learning materials online,”可知,A项“提升你学业上的s弱项”符合。39.G根据空前“..organization is key.”及空后“If being organized is still new to you,start by using a centralized calendar(日历).This calendar should contain the schedule of your classes or quizzes..Your social responsibilities...”可知,G项“做事有条理可以帮助你衡为承担不同的责任而花费的时间和精力”符合。40.F根据空前的内容,尤其是“Start saving.”及“It'll be very tough for you to focus on studying if you're too worried about how youcan buy your meals or afford your tuition(学费).”可知,F项“因此,为了避免在大学里有任何经济压力,你应该学如何省钱”符合。【答案与解析】本文是一篇记叙文。在新冠病毒危机期间,许多企业选择关门,造成大批工人失业。在新泽西州,却有一家小比萨店为了帮助工人渡过难关宁可贷款也要坚持营业。它的善意终于得到了更加善意的回报。4l.C这里讲的是每个善意的举动都值得(deserves)回报的故事。42.A故事的主角Bryan Morin在新泽西海岸经营着(operates)一家小比萨店。43.D夏天它会为在附近沙滩上玩要的人送餐。到了冬天,这些顾客就会在这家温暖的(wm)小店里聚集。44.B但是,这些天Bryan Morin感到非常焦虑(worried)。45.D因为新冠病毒正在全国快速蔓延,导致大量工人失业(unemployment).。【高三11月质量检测·英语参考答案第3页(共4页)】新高考G

  • 2024届名师原创分科模拟(七)ZS4英语

    4ttTa⊙1omat a restaurant to support myI'll find my ideal job soonText 7Why do soW:Martin,is the girl in the photo your sisterhit after aLinda?one-hit woM:Yes.This is a photo of her in ThailandResearclast yearW:What a beautiful picture!Did she travel60,000artithere?Billboard HM:Yes.She went sightseeing with her clasand so on.at least oneolicant's experiencemates.She especially loved the cleanbeaches there.portfolio wtraining throughoutW:I see.Oh,here's a photo of her withalso allowof recommendationyour grandparents,I guess.M:No.That'sa phtoith two elderlythose whoworkers after the.people who live alone in our community.What Bid sick leave alongShe is a member ofavolunteerclubandhave a bettoften helps the old in her spare timefor artists wW:She's amazing!helps artistM:That's true.I'd like to show you someBlind Mofher drawings extFollow me,please.1990s afteing materialsText 8(踢踏舞W:What are you reading,Mark?M:I'm reading a news story about a waror creativat that tin1?between beetles and a small town.W:Sounds fun.What is it about?“The reM:The town was troubled by beetles recentlysays StorHeavy rain and heatwaves hit the townend in 20in the past week.That encouraged theMusicianreproduction of beetles,whose babiesob?developed quickly below the ground.W:Are the beetles dangerous?orking hours.M:Well,they don't bite people or animals.However,they have strong shells,and第二节(tend to run into people as they fly.The阅locals had to cover their faces while项。选ow perturbed shethey were outside.fruit,vegetablesOn anyW:Then how did the town deal with theAnd it iinds.problem?ra movement toM:Millions of adult beetles came to theHappyo stay motivatedtown because they were attracted by itsNotespending morestreetlights.Therefore,the town shut offthe EngSince Octoberits streetlights for several daysfamiliarand her kidneyW:Did that work?and carM:Yes.The number of beetles decreasedgiving herselfquickly and the cafinally retumedthan onou're beautiful.to normal.W:Great news!that the,“I lost weightText 9of thetelling myselfW:Hny,Idon'nyAccanymore.kinders(下转A3版M:What's the matter,Cindy?下转A1、A4中缝by thei

  • 2024届名师原创分科模拟(四)ZS4英语

    12成长评估第1期A烟海试题听力原文W:Mike,it clears成长评There is no windatalLetkn the parkM Creat Let'sn I didn'go ot beeause(上接A2版Text 224.What can bW:What are you doin on the Internet?A.He was宋式株M:I'm scarching Iwant to veB.He once谢悬明yhlenileonleaithknowietgIneed materalorhaC.He wasW:Then yourbD.He recoText 325.What doesA.The SmB.The comC.Easy.C.He founeD.He didnText 4C.An earthquake.W:Sir.I'cometheEach fall in theHe was saved by a stranger.gate.You shoul heck inate5M:h,cnMy pnewill take off soonhave a uniqueW:Don't wory.Ths an ude youtransport sickthere.turtles use Noettle down abroad.Text 5kinds of plantM:Linda,welome back.How was yourthey must movsuffer from theollect some used items.holiday in New Zealand?W:It's ndeoe o hereif I have a chanceand brought toM:Realy?Wha impressed you most?There is anfood?every year betC.On a poster.pressure to takThey are excitingNOAA FisherieText 6ange her hair color.nurses and beM:Hi,Kathy.Havyou found work yet?W:No,it doesn'tsem easy.transporting sihair?M:Well,you know my aunt has a fashionThe transporC.s85store downlo d is lookingfor a shopBut flights caassistant.Arey interested in workingstaff resourcesfor her?The hospitalsgo fishing with his classmates.W:Sounds good.Can I talk to your auntto care for sicthis Saturday?to other hospiM:I'm afraid she is not available thisIn2014,wEnglish teacher.weekend.You can go and talk with herat her office Monday.I'll send youthe General ALater,Lesliethe address later.the city?W:Sure.I'll be there then.Thank you forsome volunteer workyour help.Text 7W:Jason,you gorg smile on your faceMuseums haIs there any gdew?because of soM:Yes,heUnivertake photos inFion袖.hsslPtaecTptedasaieipeople have bMy eforsvdbe posted onW:Cogyo veFrdwith it,he stithis month?M:No.on'go there uni(欣赏).the middlefmonthThe Nation阅)start in2-3 weeksW:Have yo e ticket yet?Areto the publiccountry's co2023 Guideposts Calendaryoar or byn?M:Neither.Y my uncle livespost,visitorsr if you subscribe today.F ving.Hecoedto take videothengv Floridthat many pethe museumW.Tht soud coand you can save a lotrogram,you will receive“For visitowithof money.said Parada.

  • 2024届名师原创分科模拟 新S4(三)英语

    成长评估第1)期人版制试照时力原文Text IM:Our shool has usom nwchbshas the muse cb the chess cluband the speech eb Is there any one(上接Ayou are interested in?W:Acmually Iwant o improve my skills in24.W1speaking in publicAText 2B.W:Tom.do you usally go swimming atC.the swimming pool?D.M:YesI usd too there on Monday and25.WFriday each week.But now I want tobecome stronger,aso o there everySaturdayBText 3writer.M:Linda,do you lik your presentjob?W:Yes.I fell in love with acting in playsgathering.when I was a little girl.Now I'm doingwhat I truly love.In a vM:As your former teacher,I'm very gladto hear that.(堡垒Text 4to thisree.W:Dad,Susan's birthday party won't be overancieruntil 10o'clock tonight.Can I stay thereThe is a dentist.until the party is over?M:But it will be too late,Karen.You haveEmpigreatoit troubled.to come back before 9:30 as usual.Yourfriend will understand that.overW:OKthat iText 5Thby experts.W:I prefer camping at the foot of the hill.a kinIn this way,we don't need to carry allthe things up the hill.man,M:But I want a campsite overlooking thedynasciation.city.Besides,we can see the stars moreBrowclearly at night.memText 6the fsix months.M:Hi,Jennifer,is this coat for you?It doesn'tfeel like your styleBW:No,this isaft for my aunt.This SaturdayNatoferent.is her birthday.B.CM:hIse.How much did it cost you?an icW:Just1dollars.I got it at half price.h the news.Theressing weck at he departmentforthe speaker?ithis Friday.NatoM:Great.go shopping thereDand buyaormy mother.of thails.Text 7

  • 2024届名师原创分科模拟(二)ZS4英语

    完形填空一位女士因为不满丈夫送的生日礼物而离开了丈夫,最后在多年后处理丈夫的后事时才得知真相:丈夫一直是深爱着她的。41.B她知道丈夫买得起这枚戒指。42.D根据上文“A lady wanted a birthday gift from her husband.”可知答案。43.C根据下文可知,丈夫告诉妻子他以她为骄傲。44.B丈夫给她一个精美的礼品盒。45.A根据下文可知,她生气了。46.C丈夫给她的礼物没有满足她,所以她很失望。47.A根据下文“She owned two large companies.”可知,这位女士在事业上很成功。48.B很多年后,她意识到丈夫也老了。49.A根据下文可知,她在去之前收到了一封信。50.B因为丈夫过世,把全部的遗产都给了她,所以她要回去料理财产。51.A丈夫过世,她回到家里,悲伤笼罩了她。52.A她睹物思人,眼中含泪。53.A根据下文And on the card was the date of her birth可知答案。54.B如果你的礼物没有以你想要的方式包装,那是因为有更好的包装方式。55.D根据cannot be seen or even touched可知,世界上最美好的东西要用心去体会。语法填空56.created 57.that/which 58.arriving 59.Founded 60.to share 61.oldest62.evidence(s)63.a 64.with 65.have seen写第一节One possible version:Dear Allen,I'm writing to tell you that a music festival will be held in our school.We'll take part in the music festival in the school hall next Friday afternoon.In the musicfestival,we invite some famous singers and pianists to perform,who will also give some les-sons to the students.In addition,some students can have a chance to cooperate with thesemusicians.As a music fan,you are bound to learn a lot in the festival.If possible,you are welcome to perform in the festival,which will be a great experience.Hopefully,you can take part in it and don't miss the chance.Yours,Li Hua·27【23新教材·DY·英语·参考答案一R一必修第二册一N】

  • 2024届名师原创分科模拟 新S4(六)英语

    那儿的植物和土壤,然后带回实验室做研究。33.D根据第1段可知,这些收集来的植物被冷冻在液氮中,然后再被带回实验室。34.A通读第3段可知,本段主要讲述了研究人员为了识别有助于植物生存的基因所做的事以及他们的研究发现。35.B通读全文可知,本文主要介绍了Rodrigo Gutierrez和他的团队研究并发现了帮助植物在极端气候条件下茁壮成长的基因,它们能够帮助在盐碱地和干旱地区种植的农作物和可作燃料的草更好地生长。补全短文36~40 DBEGC完形填空作者通过讲述在Buenos Aires的经历和感受告诉我们做志愿者和游客的区别。4l.B根据第1句可知,作者要去位于南美的Buenos Aires。42.D作者想看看这里与家乡有什么不同。43.A然而,旅游行业推销给你的并不是最有趣的且令人惊奇的地方,而是那些你实地探索到的几乎不被世人知晓的地方。44.A45.B46.D事实上,在这些地方你能够了解你所访问的国家的真实情况。47.B在作者看来,这正是游客和志愿者有区别的地方。48.A作为一名游客,你会被建议在城市游玩,而志愿者会去那些最穷的地方帮忙。beadvised to do sth“被建议做某事”。49.B50.C作者在这里想做的事,也是他在逗留期间最美好的部分。51.D作者有机会接触当地人。52.B作者真正了解Buenos Aires是因为自己的志愿者经历。53.D作者遇到了才华横溢的人,他们真诚地表现出对国家未来的深切关注。54.C即使身处困境,他们依然和作者分享他们的希望和快乐。55.C根据下文可知,作者认为这次经历是鼓舞人心的。语法填空56.to 57.which 58.remains 59.have been conducted 60.found 61.earliest 62.an63.grew 64.strongly 65.discovery写作第一节One possible version:A Pleasant OutingLast weekend,our class organized an outing in order to help us get relaxed after the·37【23新教材·DY·英语·参考答案一R一必修第二册一N】

  • 2024届名师原创分科模拟 新S4(五)英语

    34.D根据第4段第2、4句可知,全球气温若上升3摄氏度,北极地区海洋中的微生物也会发生变化,颜色也会变得更绿。35.C根据文章内容可知,本文主要介绍了全球气候变暖给海洋微生物带来的影响。补全短文36~40 GBFEA完形填空作者关爱一位无家可归的年轻人,并且作者也从关爱他人的事情中获益。41.B此处指帮助这些无家可归的人不需要很有钱。42.D他经常在火车站卖杂志。43.C根据下文可知,作者的生日和这位年轻人的生日挨得很近。44.C两人出生在同一个月。45.A shortly after...“在…不久之后”。46.B作者不假思索地问他生日是否过得愉悦。47.B他低下头说,其实他并未庆祝过自己的生日。48.D作者为自己问了这样一个问题而感到自己很愚笨。49.A作者内心无法想象这样好的一位年轻人会在自己25岁生日的时候这么孤单,没有人送他礼物、蛋糕,什么都没有!50.B作者此时感到很幸运,还剩有足够的纱线。51.C由于作者不经常织东西,纱线变得有点脏了。52.A作者把纱线拿去洗了,希望送给年轻人的时候它是干干净净的。53.C作者希望再次遇到这位年轻人。54.D作者把织好的围巾和一块自己的生日蛋糕带在身上。55.B作者把礼物送给这位孤单的年轻人,因此这位年轻人感到很高兴,眼里散发着光。语法填空56.highest 57.Covering 58.for 59.various 60.sources 61.are/have been called62.when 63.be found 64.a 65.To protect写作第一节One possible version:Dear Editor,I'm a high school student.I've noticed that many wild animals have already died out andhundreds of others are becoming endangered.So it is necessary to protect wild animalsWild animals are endangered for many reasons.Firstly,the forests where wild animalslive are being destroyed.As a result,a lot of animals are losing their habitats.Secondly,toomuch hunting causes the disappearance of certain species of wild animals.Measures must be taken to keep people from destroying forests and punish those who【23新教材·DY·英语·参考答案一R一必修第二册一N】

  • 2024届名师原创分科模拟(五)ZS4英语

    奖学金。34.A根据第4段中的which is used by the organization and the community to spread encouragement and positivity to at-risk youth可知,这首歌被用来鼓励那些处境艰难的青少年。35.C本文主要介绍一项专门为高中毕业生音乐人设置的大学奖学金。补全短文36~40 EDCFA完形填空作者讲述了自己修表不成功的经历,并由此对人生产生了思考。41.A作者的父亲在母亲去世后把钟表给了作者。42.D这个钟表是母亲的,作者爱惜它,但是这个钟表也有些不好的回忆。43.B作者的母亲在弥留之际听到钟表的响声会生气,也会害怕。44.C45.A钟表坏了,作者想找人把它修一下。46.A作者知道这个钟表不值什么钱。47.B作者向店主描述钟表的问题。48.A根据下文to change it可知,此处是指修好钟表需要更换它的零部件。49.C店主没有修理钟表需要的零部件。50.D作者打电话给其他的店,他们都告诉作者同样的话。51.A作者问了几家店,但他们都不能修理这个钟表,因此作者感到难过。52.D作者由钟表店修不了自己的钟表联想到人的生活。53.B钟表店的人不修理钟表,而是直接更换机芯,因为这样做更容易。把这个道理引申到人们的生活中也是如此,模仿别人比发展自己更容易。54.B我们不能看到自身的真正价值。55.C这个钟表没用了并不是因为它修不好。语法填空56.choices 57.found 58.largest 59.internationally 60.while 61.during/on62.posting 63.a 64.who/that 65.impressive写作第一节One possible version:Dear Jack,I'm more than pleased to know that you are eager to learn Chinese.I strongly recommend yougo to Confucius Institute which is intended for those who are non-native Chinese speakers.Confucius Institute provides various interesting subjects including Chinese history andtraditional culture as well as Chinese calligraphy.Also,it is required to communicate with$·17·【23新教材·DY·英语·参考答案一R一必修第二册一N】

  • 2024届名师原创分科模拟 新S4(四)英语

    LEXICAL CHUNKS17.in harmony with...Developing ideas Presenting ideas第2版1.被银白色的水田包裹第3版I.1.branches2.被冰霜做成的雪白毛毯覆盖2.expert3.publishedREADING ACTIVITIESLANGUAGE LEARNING4.benefitsActivity1略3.great wonder created by...Starting out Understanding ideasⅡ.l.destroying2.and4.从底层到顶层3.professionalActivity 2I.1.wrapped2.crop3.agriculture4.caves5.to cut6.left1.silver2.bright green3.gold5.将整片山地变成梯田4.soils5.frost6.designed7.lost8.mainly9.which4.Yao5.bottom6.rice6.spend their free time gardening7.Dynasty10.what7.soil8.heat9.clouds10.admire7.green fingersII.1.the water gets shallower第4版8.除草Activity 32.passed downGUIDED WRITING9.具有宜人的口味和香味1-5 BECAD3.prevent plants from spreading【实战演练】10.有助于你的免疫系统One possible version:Activity 44.live in harmony with nature1.T2.F3.T4.F5.F11.对消化有益Using languageKate Wall,an expert gardener,offers some tips onActivity 512.业余活动I.1.priority2.replacing3.consumershow to create a no-weed garden.1)First,growingenough plants can keep weeds away.(2)Second.1.beautiful2.completed3.be grown13.与…融为一体II.1.grand2.narrow3.structure4.washingthe healthier the soil is,the fewer weeds will grow.5.1s6.to move14.be in any doubt about.4.Inside5.materials6.beauty7.How3)Third,using salt on weeds will lead to poor soil8.which9.application15.流传III.1.in which2.from which3.for 7 to whom10.to4.for which(4)Last but not least,some weeds can be enjoyed16.go to so much trouble5.after whichas food instead of being killed..(要点S)

  • ‹‹ 11346 ››
扫码二维码